Faceți bani reali pe telefonul mobil cu Cash Giraffe | Adevărat sau Minciună?

5
(1)

Vă puteți imagina viața socială fără un telefon mobil? Ce v-ați face fără jocurile de pe telefonul mobil atunci când vă plictisiți prea tare? Vă doriți o sursă de bani care să nu presupună investiții sau experiență? Ei bine, un loc unde ați putea găsi ceva care să vă satisfacă aceste nevoi ar putea fi un magazin online precum Google Play sau App Store. Aici veți găsi nenumărate aplicații care oferă jocuri în schimbul banilor sau al unor tichete cadou digitale. Iar una dintre aceste aplicații pe care o vom discuta în acest articol se numește Cash Giraffe.

Să vedem ce poate face acest animal maiestuos în ceea ce privește modalitățile de a face bani folosind telefonul mobil.

Dar înainte de a trece la prezentarea unei analize asupra aplicației Cash Giraffe, aș vrea să vă prezint 3 articole care v-ar putea ajuta destul de mult în a găsi ceva care să vă ofere posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar, indiferent de nivelul dumneavoastră de cunoștințe, și anume:

Aici vei găsi 20 de metode care s-au dovedit a fi de încredere în ceea ce privește câștigarea de bani cu telefonul mobil.

În acest articol veți găsi o mulțime de informații interesante despre modalități reale care pot fi folosite de un adolescent pentru a face bani pe internet în România.

V-ați săturat să lucrați pentru alții? Dacă da, atunci munca ca freelancer ar putea fi soluția ideală pentru dumneavoastră.

Să ne întoarcem la aplicația cu girafa unde, teoretic, ați putea face bani cu telefonul mobil jucând jocuri simple și distractive sau exprimându-vă opiniile prin participarea la diverse sondaje.

Ceea ce m-a atras la această aplicație a fost faptul că am putut obține bani în PayPal după câteva minute de utilizare. Cel puțin așa își face reclamă în mediul online. Vom vedea dacă este adevărat sau nu în acest minunat articol.

Am întâlnit multe aplicații similare care și-au făcut reclamă mincinoasă doar pentru a atrage noi utilizatori. Cu alte cuvinte, aceste aplicații făceau bani din reclamele pe care le urmăream atunci când încercam să jucăm anumite jocuri pe mobil.

Vă voi da câteva exemple de aplicații care au dezamăgit și care sunt oarecum similare cu aplicația Cash Giraffe. Este vorba de aplicații precum Digiwards, Lucky Miner, Cash Empire, Golf Cash, Poll Pay sau Tyr Rewards.

Să vedem ce poate face această girafă în legătură cu modul de a face bani folosind telefonul mobil.

Ce este Cash Giraffe?

În primul rând, trebuie să știți că Cash Giraffe este o aplicație Android. Pe această aplicație se vor instala alte jocuri care, teoretic, ar putea să vă aducă premii în bani, bineînțeles după ce veți converti punctele sau așa-numitele ”pietre prețioase” în bani.

Aproape toate aceste aplicații folosesc sistemul de recompensare a utilizatorilor în puncte care, la un moment dat, pot fi schimbate în bani PayPal. Asta dacă aplicația respectivă este una serioasă, să sperăm că girafa va fi una de încredere.

Cum vă puteți înregistra pe Cash Giraffe?

Așa cum am menționat mai sus, aveți nevoie de un telefon android pentru a utiliza această aplicație.

Am fost oarecum surprins de recenziile pozitive oferite de cei care au testat-o. Mă refer aici la recenziile în limba română, unde majoritatea au fost pozitive.

Cash Giraffe în Google PlayPin

Pot spune că acest aspect a fost și unul dintre motivele pentru care am decis să arunc o privire asupra acestei aplicații.

Cu un rating de 4,4 și peste 1 milion de descărcări, aplicația Cash Giraffe arată destul de bine, cel puțin în momentul instalării sale.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Cash Giraffe este de 21,75 MB.

aplicația Cash Giraffe înregistrarePin
Cash Giraffe înregistrare

Pentru a crea un cont în această aplicație, trebuie să faceți următoarea alegere:

  • Google;
  • adresa de e-mail.

Vă recomand să folosiți metoda de înregistrare prin adresa de e-mail.

Acum nu știu cât de mult sunteți dispuși să oferiți unor astfel de aplicații conturile pe care le aveți pe Facebook sau Google. Eu unul în majoritatea aplicațiilor de acest gen am folosit doar metoda de înscriere prin email. Dacă vă simțiți confortabil să oferiți contul de Facebook sau Google unor astfel de aplicații, este alegerea dumneavoastră.

Înregistrarea prin adresa de e-mail va necesita următoarele informații:

  • numele dumneavoastră;
  • adresa dumneavoastră de e-mail;
  • parola.
acces date de utilizarePin
Acces date de utilizare

După ce ați adăugat aceste detalii, va fi necesară o mică configurare privind accesul la datele dumneavoastră de utilizare.

La final, veți primi un mic bonus de înregistrare sub forma a 1 800 de monede. Am observat că acest număr de monede este folosit de multe aplicații similare pentru a motiva noii utilizatori.

Bani din jocuri pe telefonul mobil cu aplicația Cash Giraffe

Acum vine partea care vă interesează cel mai mult, și anume ce trebuie să faceți pentru a face bani cu telefonul mobil folosind aplicația Cash Giraffe.

Ei bine, la momentul scrierii acestui articol, existau NUMAI 2 jocuri disponibile pe această aplicație care vă promiteau câștiguri între 104 și 144 de pietre prețioase pe minut. Aceste pietre prețioase le veți primi teoretic pentru timpul petrecut în aceste 2 jocuri.

exemplu de joc pe Cash GiraffePin
Exemplu de joc

Iată cum arată un joc pe aplicația Cash Giraffe.

Va trebui să o instalați din Google Play pentru a o juca și a obține aceste recompense în pietre prețioase.

După instalarea acestor jocuri, acestea vor fi afișate în secțiunea ”My Apps”.

Pentru a obține recompensele, trebuie să deschideți aceste jocuri din secțiunea ”My Apps”.

Nu le deschideți direct din Google Play, întrucât nu veți fi recompensat de Cash Giraffe.

Poate credeți că 2 jocuri sunt suficiente pentru a fi plătit în PayPal. Ei bine, numărul de pietre prețioase va scădea cu cât veți juca mai mult un joc. Și, prin urmare, va trebui să treceți la un alt joc pentru a ține pasul cu numărul de pietre prețioase menționat ca recompensă pe minut.

Și cum sunt doar 2 jocuri, la un moment dat se va ajunge la câștiguri foarte mici, care nu vă vor mai ajuta să obțineți o plată prin PayPal într-un timp rezonabil.

Program de promovare

Pentru promovarea aplicației Cash Giraffe veți primi 100 de pietre prețioase și un mic comision de 25% din valoarea câștigurilor obținute de persoanele invitate.

Care sunt metodele de plată?

Pentru România, aplicația Cash Giraffe oferă o singură metodă de plată, și anume prin PayPal.

Suma minimă de plată este de 0,83 RON, ceea ce reprezintă aproximativ 2 000 de pietre prețioase.

Așadar, ați avea nevoie de încă 200 de pietre prețioase pentru a obține un amărât de 1 RON.

Suma maximă pe care o puteți retrage prin PayPal este de 33,24 RON, adică 37 275 de pietre prețioase.

Merită sau nu?

Din păcate, nu pot recomanda instalarea acestei aplicații. Nu știu cum a primit aceste review-uri pozitive în Google Play. Nu este posibil să recomand o astfel de aplicație pentru a face bani cu telefonul mobil în România. Recompensele sunt foarte mici, iar numărul de jocuri este de asemenea foarte mic.

Nu spun că nu plătește, dar ce să obțineți dacă nu aveți activitate, adică jocuri de jucat.

Sunt oameni care au ajuns la prima plată în principal pentru că au profitat de acel bonus de înscriere. Dar dacă doriți ceva mai mult veți fi foarte dezamăgiți.

Așadar, folosirea aplicației Cash Giraffe nu este recomandată. Și iată un alt animăluț care ne-a dezamăgit.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu