Givvy App Tutorial | Jocuri pe telefon și Sondaje de opinie

0
(0)

Descoperiți lumea captivantă a jocurilor online cu Givvy App, aplicația inovatoare care vă deschide ușa pentru a câștiga puncte în urma unor activități captivante, cum ar fi jocuri și chestionare.

Într-adevăr, dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru telefonul mobil care să vă aducă câștiguri suplimentare în timp ce vă bucurați de jocuri gratuite pe telefon, veți descoperi că Givvy App stăpânește arta de a răspunde acestei nevoi și are un potențial promițător.

Ce este Givvy App?

Givvy App – care este misterul din spatele acestei aplicații? În esență, această aplicație vă răsplătește cu bucurii bănești pentru că ați explorat lumea interesantă și plină de bucurie a jocurilor gratuite pe telefon.

Aventura a început la 1 martie 2020, când, în spatele cortinei, compania Givvy Ltd și-a dezvăluit creația, având ca punct de plecare Sofia, inima Bulgariei.

Nu există niciun secret în ceea ce privește locația geografică, niciun lacăt care să blocheze accesul. Așadar, românii pot păși nestingheriți în această lume fascinantă, experimentând jocurile oferite de această aplicație fără nicio piedică.

Cum vă puteți crea un cont pe Givvy App?

Înregistrarea pe Givvy App pentru a vă bucura de jocuri gratuite pe telefon implică o serie de pași simpli, pe care îi vom detalia mai jos:

 • Descărcați aplicația;

Accesați magazinul Google Play și căutați „Givvy App” în bara de căutare. Apoi apăsați butonul de descărcare pentru a obține aplicația.

 • Instalarea aplicației;

După ce aplicația este descărcată, instalați-o pe dispozitivul dvs. mobil.

selectarea limbiiPin
 • Acceptarea termenilor și condițiilor;

Pentru a utiliza aplicația Givvy App și a vă bucura de jocuri gratuite pe telefon, trebuie să acceptați termenii și condițiile impuse de platformă.

 • Completarea profilului;

Mergeți la pictograma din colțul din stânga sus al ecranului și introduceți informațiile personale solicitate pentru a vă personaliza profilul.

 • Conectați-vă la contul dvs;

Alegeți să vă conectați folosind contul Google sau contul Facebook.

înregistrare Givvy AppPin

Dacă alegeți să vă conectați folosind contul Google, veți primi un cod de verificare din 6 cifre. Acesta va fi trimis după ce ați setat o parolă și ați apăsat butonul „Send Code” (Trimitere cod).

Introduceți codul primit și veți fi redirecționat către pagina contului dvs. din Givvy App, unde veți putea accesa gratuit jocurile de pe telefon.

Pagina principală a aplicației Givvy AppPin
Pagina principală

Cum puteți face bani reali cu Givvy App?

Nu este surprinzător faptul că jocurile nu sunt singura modalitate de a câștiga bani pe internet. În cele ce urmează vă voi dezvălui câteva opțiuni care vă permit să câștigați venituri suplimentare chiar de pe canapea, folosind telefonul mobil.

Sondaje online gratuite

Pentru a participa la sondaje, profilul dumneavoastră trebuie să fie complet. Detaliile personale vă vor ajuta să obțineți sondajele potrivite.

sondaje de opinie pe Givvy AppPin

Răspunsurile sunt simple, așa că este esențial să furnizați informații corecte pentru a evita descalificarea.

Citește și Sfaturi utile pentru a evita descalificarea în sondaje

Desigur, plățile sunt modeste în comparație cu cele obținute pe platforme specializate, cum ar fi Gift Hunter Club, Marketagent sau Hey Piggy. Astfel, puteți spera să câștigați până la 500 de puncte, iar după conversie, acestea valorează doar câțiva cenți.

Verificați-vă contul zilnic.

Prin verificarea contului în fiecare zi, veți acumula puncte. Consecvența este răsplătită, așa că, cu cât vă conectați mai multe zile la rând, cu atât veți câștiga mai multe puncte. De exemplu, dacă folosiți aplicația timp de 5 zile consecutive (calendarul de joc) veți câștiga puncte.

Jocuri gratuite pe telefon

Veți găsi cu siguranță o mulțime de jocuri care vă vor ajuta să treceți peste momentele plictisitoare. Jocurile oferite sunt diverse și captivante. Un exemplu este jocul X și 0, în care concurați împotriva altor utilizatori și câștigați puncte.

jocul X și 0Pin
Jocul X și 0

Un alt joc interesant este jocul de memorie, în care trebuie să identificați perechi de cărți similare cu cât mai puține greșeli.

un joc de memorie pe telefonul mobilPin
Jocul de memorie

Greșelile trebuie să fie mai mici de trei, altfel pierdeți jocul.

Iubitor de matematică și numere?

Avem vești bune pentru dumneavoastră! Există un joc în care poți acumula puncte prin rezolvarea unor ecuații matematice simple, cum ar fi 3+2=?

calcule matematice cu premii în punctePin

Aici, oricine poate răspunde și aduna puncte, indiferent de abilitățile matematice.

Promovați aplicația Givvy printre cunoscuții dumneavoastră și bucurați-vă de recompense

Într-o lume plină de jocuri gratuite pentru telefon, Givvy App se remarcă cu ușurință. Adunați-vă prietenii și camarazii pentru a descoperi această comoară de distracție!

Aduceți Givvy App în prim-plan și acumulați puncte valoroase. Pentru fiecare persoană convinsă să se alăture acestei aventuri, 150 de puncte vor fi adăugate în contul dvs. (este necesară verificarea numărului de telefon).

Dar așteptați! Povestea nu se termină aici.

Atunci când persoana recomandată de dvs. devine activă și adună 500 de puncte, veți fi recompensat cu alte 350 de puncte.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Givvy App?

Acestea sunt avantajele

 • un minim de retragere acceptabil (0.10$);
 • plătește prin PayPal și Revolut;
 • se poate folosi și în România;
 • procesarea plaților decentă;

Acestea sunt dezavantajele

 • numărul de puncte obținut este redus;
 • vizualizarea de videoclipuri este limitat (doar 1 filmuleț pe oră);
 • există riscul să vă plictisiți destul de repede cu jocurile disponibile în această aplicație;
 • reclame multe;
 • încă mai există anumite erori.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Există diverse opțiuni pentru a vă colecta câștigurile într-un mod eficient. În prezent, sunt utilizate metodele enumerate mai jos:

 • PayPal;
 • Coinbase;
 • Revolut;
 • Binance.

Rețineți că limita minimă de retragere variază pentru fiecare metodă. Pentru PayPal, pragul minim este de 0,90 EUR, în timp ce pentru Coinbase este de 0,36 EUR. În cazul Binance, limita este puțin mai mare, fiind stabilită la 9,00 EUR.

metode de plată pe Givvy AppPin

Este important de reținut că limita minimă de retragere prin PayPal poate face obiectul unor ajustări. Un astfel de scenariu ar putea fi acela că PayPal decide să nu mai accepte tranzacții de valoare mică. În acest caz, limita minimă ar putea crește la 1 dolar.

În ceea ce privește procesarea plăților, trebuie să știți că tranzacțiile prin Coinbase sunt procesate instantaneu, în timp ce pentru alte metode de plată, timpul poate varia până la 3 zile lucrătoare.

Este Givvy App o aplicație serioasă pentru a face bani online din jocuri?

Confruntată cu o mulțime de plăți efectuate online, Givvy App și-a câștigat reputația de aplicație de încredere pentru generarea de venituri din jocuri online. Transparența tranzacțiilor efectuate prin intermediul acesteia adaugă valoare la încrederea în acest serviciu.

În momentul redactării acestui articol, la 19 ianuarie 2021, Givvy App se bucură de un rating mediu de 4,2 din 5 stele posibile pe Google Play.

Acest scor este rezultatul unui total de aproape 38.000 de evaluări și recenzii, dintre care cele mai multe au un ton pozitiv.

Aceste cifre ilustrează în mod clar popularitatea aplicației Givvy App în rândul utilizatorilor săi.

Site-uri și aplicații serioase pentru a câștiga bani online de acasă

 • Instalați și jucați jocuri simple pe telefonul mobil cu CashMagnet;
 • Sondaje, fotografii și alte joburi interesante cu aplicația Premise.
 • Simple joburi, oferte de cash-back cu aplicația Prediqt

O perspectivă asupra aplicației Givvy App

Concluzia la care am ajuns este că această aplicație oferă posibilitatea de a acumula venituri. Cu toate acestea, nu vă așteptați să obțineți sume considerabile. Se știe că este o provocare să descoperiți astfel de aplicații care recompensează utilizatorii cu plăți concrete.

Într-adevăr, merită să vă bucurați de Givvy App, având în vedere pragul de retragere foarte accesibil, stabilit la doar 0,90 EUR pentru PayPal.

Provocările cu care se confruntă platforma Givvy

Cu toate acestea, trebuie să vă avertizez că obținerea de profituri prin intermediul acestei platforme de joc nu este o sarcină ușoară. Pentru a obține câștiguri semnificative cu aplicația Givvy, veți avea nevoie de o doză mare de răbdare și de un efort susținut. Dar cu siguranță nu este o sarcină imposibilă.

Impresiile și experiențele utilizatorilor Givvy App

Dacă sunteți hotărât să încercați această aplicație, vă încurajez să împărtășiți impresiile și experiențele dvs. cu Givvy App în secțiunea de comentarii. Aștept cu nerăbdare să vă aud gândurile și aventurile în această călătorie digitală.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu