Givvy App Tutorial | Jocuri pe telefon și Sondaje de opinie

0
(0)

Joacă jocuri online cu Givvy App, o aplicație care ne oferă oportunitatea de a face bani prin puncte realizate în urma onor activități precum jocuri sau sondaje de opinie. De aceea, dacă căutați o astfel de aplicație mobilă prin intermediul căreia să câștigați câțiva dolari în timp ce jucați jocuri pe telefonul mobil, atunci Givvy App are un potențial destul de promițător.

Ce este Givvy App?

Pe scurt, Givvy App vă plătește pentru a juca jocuri interesante și amuzante pe telefonul mobil în mod gratuit. Această aplicație a fost lansată pe data de 1 martie 2020 de către compania Givvy Ltd, având sediul principal în orașul Sofia din Bulgaria.

Nu prezintă vreo restricție în ceea ce privește locația geografică. Deci, persoanele din România pot avea acces fără nici o restricție la această aplicație pentru a juca jocuri.

Cum vă puteți crea un cont pe Givvy App?

Pentru a vă înregistra pe Givvy App, sunt necesare următoarele etape, și anume:

 • accesați magazinul online Google Play pentru a descărca aplicația;
 • scrieți în căsuța de căutare Givvy App și descărcați aplicația;
 • după ce ați descărcat aplicația, urmează instalarea acesteia pe telefonul dvs;
 • pentru a folosi Givvy App, trebuie să acceptați anumiți termeni și condiții necesare pentru buna desfășurară a activității pe această aplicație de jocuri;
 • completarea profilului cu informații personale, prin accesarea iconiței aflate în colțul din stânga sus.
 • logarea în contul dumneavoastră printr-o adresă de email sau un cont de Facebook.

Cum puteți face bani reali cu Givvy App?

Spre surprinderea mea, jocurile nu sunt singurele modalități de a face bani online. În rândurile următoare, am să vă prezint mai multe opțiuni, care vă vor ajuta să câștigați bani de acasă cu telefonul mobil.

Sondaje Online Gratuite

Pentru a completa sondaje de opinie, trebuie să completați profilul dumneavoastră. Informațiile din acest profil vă vor ajuta să primiți sondaje de opinie. Întrebările sunt foarte simple, de aceea încercați să oferiți informații reale pentru a evita descalificarea din sondaje.

Citește și Sfaturi utile pentru a evita descalificarea în sondaje

Câștigurile sunt mult mai reduse decât în cazul în care le-ați fi completat pe alte site-uri specializate pe sondaje de opinie cum ar fi PrizeRebel sau TimeBucks. Drept urmare, vă puteți aștepta la câștiguri de până la 500 de puncte. După conversie, valoarea acestor puncte ajunge la câțiva cenți…foarte puțin.

Accesați zilnic contul dumneavoastră

Logarea zilnică în contul dumneavoastră vă poate aduce puncte. Cu cât numărul de zile consecutive este mai mare, cu atât veți obține mai multe puncte. De exemplu, puteți câștiga puncte dacă folosiți aplicația cel puțin 5 zile consecutive (jocul de tip calendar).

Jocuri gratis online pe telefon

Fără îndoială, veți găsi numeroase jocuri cu care veți putea trece peste momentele de plictiseala. Lista de jocuri este una foarte variată, pentru toate gusturile. Un exemplu de joc amuzant este X si 0, în care veți concura împotriva altor jucători și veți câștiga puncte, în cazul în care veți obține victoria.

memory gamePin

Un alt joc care merită precizat este jocul de memorie, în care trebuie să identificați cărți similare fără prea multe greșeli. Încercați să nu greșiți mai mult de 3 ori, dacă greșiți mai mult de 3 ori, veți pierde jocul.

Vă place matematica? Vă place să lucrați cu numerele?

Atunci am o veste bună pentru dumneavoastră. Există un joc unde puteți câștiga puncte din calcule matematice, gen 3+2=? unde oricine (indiferent dacă a fost bun la matematică) poate răspunde și colecta puncte.

Invitați-vă colegii și prietenii să folosească aplicația Givvy

Fiecare persoană adusă de dumneavoastră vă aduce 130 de puncte (este nevoie de confirmarea numărului de telefon). În cazul în care referalul dvs. este activ și a strâns 500 de puncte, atunci veți obține alte 240 de puncte.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Givvy App?

Acestea sunt avantajele

 • un minim de retragere acceptabil (0.10$);
 • plătește prin PayPal și Revolut;
 • se poate folosi și în România;
 • procesarea plaților decentă;

Acestea sunt dezavantajele

 • numărul de puncte obținut este redus;
 • vizualizarea de videoclipuri este limitat (doar 1 filmuleț pe oră);
 • există riscul să vă plictisiți destul de repede cu jocurile disponibile în această aplicație;
 • reclame multe;
 • încă mai există anumite erori.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Momentan, retragerile se procesează prin următoarele metode, și anume:

 • PayPal;
 • Revolut.

Minimul de retragere pentru PayPal este de 0.29$ și pentru Revolut de 0.10$. Acest minim de retragere pentru PayPal poate suferi mici modificări, în sensul că PayPal poate lua decizia de a nu mai accepta plăți mici. De aceea, este posibil să se mărească minimul de retragere până la 1$.

Este Givvy App o aplicație serioasă pentru a face bani online din jocuri?

Sunt numeroase dovezi de plată în mediul online care atestă seriozitatea acestei aplicații. Mai mult decât atât, Givvy App este transparent cu privire la tranzacțiile realizate prin intermediul acesteia.

În momentul realizării acestui articol (19 ianuarie 2021), nota de evaluare din partea utilizatorilor este de 4.2 din 5 posibile pe Google Play, având un număr aproape 38 000 de analize sau păreri (în mare parte pozitive). Aceste cifre ne arată cât de populară este Givvy App printre membrii acesteia.

Site-uri și aplicații serioase pentru a câștiga bani online de acasă

 • Instalați și jucați jocuri simple pe telefonul mobil cu CashMagnet;
 • Sondaje, fotografii și alte joburi interesante cu aplicația Premise.
 • Simple joburi, oferte de cash-back cu aplicația Prediqt

Concluziile mele…

Cu siguranță veți putea face bani cu această aplicație. Dar, nu veți câștiga foarte mult. Din experiență mea, este dificil să găsim aplicații de acest gen care să și plătească.

Deci, să ne bucurăm de această aplicație. Nu mai vorbesc de minimul de retragere, care este unul foarte redus, de 0.10$ pentru cei care folosesc Revolut.

Chiar și așa, nu va fi așa de simplu să câștigați bani pe această platformă de jocuri. Aveți nevoie de multă răbdare și efort pentru a realiza ceva notabil cu Givvy App, dar nu imposibil.

În cazul în care vă veți hotărî să instalați această aplicație, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii pentru a vă expune punctul de vedere și experiența acumulată cu Givvy App.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania