Câștiguri online de până la 15 dolari cu Rewardy | Adevărat sau Fals?

5
(2)

Cum ar fi dacă, în loc să vă petreceți timpul liber pe rețelele de socializare precum Twitter, FaceBook, Tik Tok sau Instagram, ați putea să vă folosiți telefonul mobil pentru a completa sondaje sau alte oferte de făcut bani online. În magazinele de aplicații, puteți găsi multe astfel de aplicații, dintre care vă pot enumera câteva pe care le-am testat, cum ar fi Attapoll, Rewardy, CitizenME, Survey Pirate sau CashKarma.

Trebuie să recunosc că participarea la sondaje, fie pe telefonul mobil, fie prin intermediul site-urilor specializate, este pentru mine una dintre cele mai folosite modalități de a câștiga online. Acum depinde de fiecare dintre noi cum ne folosim timpul liber sau cunoștințele tehnice.

Pornind de la completarea de sondaje pe un telefon mobil, acest articol se va concentra pe o astfel de aplicație de sondaje care ne atrage prin câștigarea de până la 15 dolari pentru o muncă de până la 10 sau 15 minute.

Este vorba despre aplicația Rewardy.

Aceste câștiguri mi se par prea exagerate (mai ales pentru o țară ca România), de aceea am decis să arunc o privire asupra oportunităților oferite de Rewardy.

Ce este Rewardy?

Rewardy este o aplicație mobilă care încearcă să ne convingă să i ne alăturăm prin intermediul unor câștiguri care par, la prima vedere, exagerat de mari.

Poate că site-ul, Rewardy chiar propune sondaje sau ceva asemănător care poate transforma acele câștiguri de până la 15$ în realitate. Și toate acestea sunt realizate prin sondaje sau oferte care generează bani, cum ar fi jocuri, videoclipuri, concursuri și așa mai departe.

Arată prea bine, nu-i așa?

Dar să vedem cât de adevărată este fraza aceea în care ni se spune că putem câștiga până la 15 dolari pentru o muncă de 10 minute.

Sunt conștient că nu degeaba au insistat pe acest termen de ”până la”.

Eu, cel puțin, nu am găsit o aplicație de sondaje care să ofere câștiguri atât de mari din completarea de sondaje. Poate că Rewardy ar putea fi site-ul ”norocos”, vom vedea…

Pentru a vedea ce beneficii oferă Rewardy, este necesar să o instalați pe telefonul mobil.

Un lucru îmbucurător este că această aplicație este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.

Cum ne putem înregistra pe Rewardy?

În funcție de telefon, folosiți magazinul de aplicații potrivit.

Așa cum v-am obișnuit, voi folosi Google Play pentru a instala această aplicație.

aplicația Rewardy în Google PlayPin
Rewardy în Google Play

După instalare, veți primi câteva mici detalii despre aplicația Rewardy în ceea ce privește modul de a face bani, metoda de retragere sau programul de promovare.

Și cam atât, adică, spre surprinderea mea, nu a fost nevoie să-mi creez un cont.

În mod normal, la o astfel de aplicație, trebuia să completez un formular de înregistrare. Se pare că nu este necesar cu această aplicație, ceea ce reprezintă un mare dezavantaj.

Ceea ce vreau să spun prin asta este că dacă ”ceva” se întâmplă cu telefonul dumneavoastră, tot ceea ce ați făcut cu această aplicație nu va putea fi recuperat.

Cu alte cuvinte, nu puteți folosi aplicația Rewardy pe mai multe dispozitive fără riscul de a pierde munca făcută cu aceasta.

Citește și Bani din îngrijirea animalelor de companie cu PetBacker

După instalarea acestei aplicații, veți primi un mic bonus de înscriere de 30 de credite sau puncte.

Acum că am clarificat procedura de înregistrare, care nu există, vom discuta despre cum se poate obține bani cu această aplicație.

Sondaje, jocuri și posibilitatea de a obține câștiguri de până la 15 dolari

După cum am menționat mai sus, imediat după instalarea aplicației, vă puteți apuca de treabă, adică să completați sondaje pe telefonul mobil sau să jucați diverse jocuri, cum ar fi Animal Crossing, Roblox, League of Legends sau Mario Kart.

oferte sondaje pe baniPin
Oferte Rewardy

Bineînțeles că toate aceste oferte se vor schimba la un moment dat, unele vor dispărea lăsând loc altora noi.

Așadar, Rewardy vă propune câteva modalități de a face bani, după cum urmează:

  • task-uri (sondaje, jocuri, videoclipuri);
  • program de promovare;
  • mici cadouri zilnice.

Realizarea de task-uri sau ”misiuni”

Ce presupun aceste sarcini, ei bine, vor consta în completarea de sondaje, jocuri sau oferte care presupun înregistrarea pe alte platforme de câștiguri.

În ceea ce privește sondajele, acestea vor fi oferite de site-uri specializate precum Yuno, Your Surveys sau Opinion Labs.

Nu trebuie decât să selectați unul dintre aceste site-uri de sondaje, să răspundeți la întrebările de calificare și apoi să completați sondajul. La final, teoretic, ar trebui să primiți o recompensă de câteva sute de credite.

În ceea ce privește celelalte oferte, în special cele de jocuri, este suficient să respectați toate instrucțiunile care însoțesc oferta respectivă. De regulă, la jocuri, trebuie să îndepliniți anumite condiții privind timpul petrecut în acele jocuri sau atingerea anumitor praguri sau niveluri.

instrucțiuni joc telefon mobilPin
Exemplu joc pe Rewardy

În imaginea de mai sus, puteți vedea un exemplu de joc în care trebuie să ajungeți la nivelul 15 pentru a primi acea recompensă de 200 de credite.

Înainte de a căuta sondaje, este important să vă completați profilul cu informații despre numele și prenumele dumneavoastră, sexul, vârsta sau ocupația.

Completarea profilului dvs. vă va aduce 100 de credite.

Recompense sau cadouri zilnice

În aplicația Rewardy, sunteți răsplătit pentru simpla deschidere a aplicației. În acest fel puteți primi 20 de credite, dar este foarte puțin.

Această recompensă este oferită la fiecare 24 de ore.

Program de promovare

Pentru a ajunge mai repede la suma minimă de retragere, ar trebui să folosiți și programul de promovare, adică cu ajutorul codului de promovare al contului dvs. puteți aduce noi persoane în această aplicație.

Acest mod de a face bani constă într-un comision de 5% plus 100 de credite pentru fiecare persoană care va folosi această aplicație cu ajutorul codului dumneavoastră de promovare.

Care sunt metodele de plată?

Aici începe să se complice, în sensul că suma minimă de retragere este o sumă exagerată pentru o aplicație de sondaj.

Așadar, pentru a ajunge să retragi din Rewardy, trebuie să ajungeți să obțineți următoarele sume de bani:

  • 10.000 de credite, ceea ce reprezintă echivalentul a 10 dolari;
  • 20 000 de credite care este echivalentul a 20 de dolari;
  • 50 000 de credite care este echivalentul a 50 de dolari.

După cum puteți vedea, aceste sume sunt foarte mari, mai ales pentru cineva care va încerca să completeze sondaje în România.

În plus, după mai multe căutări pe internet, a fost imposibil (poate e puțin exagerat) să găsesc 1 dovadă de plată.

Toți cei care au instalat aplicația continuă să aștepte PRIMA lor retragere și asta spune multe despre potențialul de câștig oferit de Rewardy.

Merită sau nu?

Potențialul de câștig al acestei aplicații este foarte scăzut. Având în vedere că oricum numărul de sondaje nu este foarte mare pentru România, atingerea a 10 000 de credite nu poate fi realizată cu ușurință, chiar dacă vorbim de o aplicație mobilă.

Iar în cazul Rewardy este adevărat că nu toate sondajele oferite vor fi completate de dumneavoastră. Vor fi unele care vă vor descalifica chiar și la 5 minute după ce sondajul a început. Ar trebui să luați în considerare acest aspect important, mai ales atunci când doriți să câștigați bani din completarea de sondaje.

Prin urmare, pe baza informațiilor din acest articol, plus opiniile celor care au instalat deja această aplicație, vă pot spune că utilizarea Rewardy nu este recomandată persoanelor care locuiesc în România.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu