Golden Farm – Bani reali din vânzarea de ouă | Adevărat sau Fals?

5
(3)

Cât de dificil poate fi să folosim un site care ne oferă modalități de a câștiga bani prin intermediul unor păsări și oualele acestora? Trebuie să recunosc că această idee pe care o promovează Golden Farm este una nouă pentru mine.

De aceea m-am decis să arunc o privire asupra oportunităților pe care le avem la dispoziție pentru a face bani de acasă.

Vă recomand să citiți această recenzie pentru a afla dacă Golden Farm este într-adevăr un site serios, care vă va plăti pentru timpul petrecut pe acest site.

La prima vedere, Golden Farm pare un site distractiv cu o idee de afaceri destul de interesantă. Cât de greu este să cumperi niște păsări și să vinzi ouă pentru a face bani online?

Pentru a răspunde la această întrebare, vă voi oferi mai multe informații despre acest site rusesc.

După ce veți citi acest articol, veți ști cu siguranță dacă merită sau nu să lucrați cu acest site pentru a realiza venituri suplimentare.

Ce este Golden Farm?

Golden Farm este un site rusesc care oferă posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar prin intermediul unui joc cu păsări și ouă.

Ca idee, Golden Farm a fost lansat online pe 22 decembrie 2016. După cum puteți vedea, are o anumită experiență în mediul online. Dar acest lucru nu oferă o credibilitate suficientă de mare, astfel încât dumneavoastră sa investiți bani pentru a face bani.

Să vedem cum ne putem înregistra pe acest site.

Cum ne putem înregistra pe Golden Farm?

Pentru a ne înregistra pe Golden Farm, trebuie să furnizăm următoarele informații:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă;
 • moneda în care doriți să vă retrageți;
 • țara de origine.

Este important de știut că nu este recomandat să vă creați mai multe conturi. Acest lucru va duce cu siguranță la blocarea conturilor pe care le-ați realizat.

formular de înregistrare Golden FarmPin
Formular de înregistrare Golden Farm

După ce ați adăugat toate informațiile necesare, veți fi direcționat către pagina principală.

Ceea ce mi s-a părut interesant este faptul că nu a fost nevoie să-mi confirm adresa de e-mail.

De regulă, atunci când ne înregistrăm pe un site online, trebuie să ne confirmăm adresa de e-mail printr-un link pe care îl primim pe adresa de e-mail cu care ne-am înregistrat. Acest lucru nu este valabil și în cazul de față.

Care este bonusul de înregistrare?

Nu se întâmplă prea des să primim un cadou pentru finalizarea procesului de înregistrare pe diverse site-uri online. Înregistrarea pe Golden Farm ne oferă un bonus de 300 de monede de aur, plus încă 20 de monede pentru completarea instrucțiunilor de utilizare a site-ului.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare Golden Farm

Ce alte site-uri oferă bonusuri de înscriere atractive?

Din fericire, mai sunt site-uri care oferă anumite avantaje financiare pentru a ne convinge să ne înregistrăm și să le folosim serviciile sau produsele.

Haideți să vă prezint câteva exemple de site-uri care oferă astfel de bonusuri:

 • Honeygain, care oferă un bonus de înregistrare de 5 dolari;
 • Timebucks, având un bonus de înscriere de 1 $;
 • GG2U Premium, unde puteți primi un bonus de înregistrare de 1$;
 • SuperPay.ME, care are un bonus de înscriere de 0,50 dolari;
 • Bucksify, care acordă un bonus de înscriere de 0,50 dolari.

Cum puteți face bani cu Golden Farm? Ce metode se pot folosi?

În primul rând trebuie stabilit că Golden Farm este o afacere bazată pe jocuri. Acest joc, în teorie, vă va oferi beneficii bănești prin colectarea de ouă.

Cum putem obține ouă?

Pentru a obține ouă trebuie să cumpărăm păsări. Pentru a cumpăra păsări, trebuie să investim bani.

Aceste ouă ne vor aduce lingouri de aur pe care le putem schimba la un moment dat în bani reali.

Aceasta este ideea principală din spatele acestei afaceri. Având în vedere faptul că veți primi un bonus de înscriere de 300 de monede, puteți încerca acest site.

Ca o concluzie, cu cât valoarea păsărilor achiziționate este mai mare, cu atât mai multe ouă va produce. Cu cât este mai mare numărul de ouă, cu atât veți obține mai mult aur. Cu alte cuvinte, numărul de păsări este foarte important pentru obținerea unui venit mai mult decât decent.

După ce ați achiziționat pasărea, tot ce trebuie să faceți este să colectați aceste ouă. Valoarea fiecărui ou este diferită în funcție de pasărea care l-a depus.

Pentru a colecta ouă, aveți o secțiune numită ”Depozitul de ouă” (Eggs Warehouse) în meniul din stânga. Aceste ouă pot fi schimbate în aur prin intermediul secțiunii ”Eggs Selling”.

Tot aurul obținut din vânzarea de ouă va fi împărțit în două conturi, unul pentru cumpărare (cu monede de aur) și celălalt pentru retragere (lingouri de aur schimbate în bani reali).

Teoretic, acest proces trebuie făcut de mai multe ori până când ajungeți la punctul în care să puteți face o retragere.

Dar cum se poate cumpăra o astfel de pasăre?

Din păcate, aici este problema. Pentru a cumpăra păsări, trebuie să folosiți bani reali. Acel bonus de înscriere de 300 de monede de aur nu vă va aduce nimic notabil cu păsările cumpărate.

metoda de cumpărare pasariPin
Cum sa cumperi pasări pe Golden Farm

Cum putem folosi bani reali pe Golden Farm?

Pentru a folosi bani reali, Golden Farm ne oferă 2 modalități:

 • depunere directă în contul dvs;

Acesta poate fi considerat cel mai rapid mod de a cumpăra păsări.

Chiar dacă este mai rapid să folosiți acest mijloc, prețul unei păsări este prea mare. Ca să nu mai vorbim de faptul că investiția va fi recuperată într-un timp foarte lung.

 • Schimbul de monede de aur;

Colectați ouă și le vindeți în schimbul unor unități de aur. Faceți acest lucru până când reușiți să cumpărați o pasăre mai scumpă care va depune mai multe ouă.

Indiferent de metoda pe care o folosiți, obținerea de venituri de pe acest site va dura foarte mult timp.

Dacă vă decideți să dați o șansă acestui site, vă recomand să folosiți instrumentele oferite de site pentru a vedea dacă este profitabil sau nu. Astfel, nu veți ajunge să fiți dezamăgiți de ”oportunitățile” oferite de către acest tip de site.

Câte păsări sunt disponibile pentru cumpărare?

Golden Farm oferă 6 păsări cu valori diferite din punct de vedere al producției sau al costurilor.

Acestea sunt după cum urmează:

 • bej;

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 1 ou pe oră. Prețul de achiziție este de 35 de monede de aur.

 • verde;

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 5 ouă pe oră. Prețul de achiziție este de 150 de monede de aur.

 • galben;

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 55 de ouă pe oră. Prețul de achiziție este de 1500 de monede de aur.

 • maro;

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 277 de ouă pe oră. Prețul de achiziție este de 7 500 de monede de aur.

 • albastru;

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 1430 de ouă pe oră. Prețul de achiziție este de 37 500 de monede de aur.

 • roșu;

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 7 230 de ouă pe oră. Prețul de achiziție este de 150 000 de monede de aur.

 • pasărea rege (KING).

Aceasta este o pasăre care ne oferă o producție de 21 925 de ouă pe oră. Prețul de achiziție este de 375 000 de monede de aur.

În ce constă programul de promovare?

Golden Farm ne oferă posibilitatea de a câștiga niște bani în plus prin promovarea sa. Ni se oferă un link special, pe care îl putem promova pe diverse site-uri, forumuri sau rețele sociale, cum ar fi Twitter, Reddit, YouTube sau Facebook.

Programul de promovare este structurat pe 4 niveluri de câștig, după cum urmează:

 • primul nivel cu un comision de 20% din suma investită de persoana invitată;
 • al doilea nivel cu un comision de 10% din suma investită de către persoana invitată;
 • al treilea nivel cu un comision de 5% din suma investită de către persoana invitată;
 • ultimul nivel cu un comision de 1% din suma investită de către persoana invitată;

În plus față de aceste comisioane, veți mai primi și 250 de monede de aur pentru fiecare persoană pe care o aduceți pe site-ul Golden Farm. Acest bonus va fi disponibil pentru maximum 20 de persoane pe zi (adrese IP diferite).

Prin urmare, pentru a câștiga bani cu programul de promovare, persoana invitata trebuie să investească bani. În caz contrar, nu veți obține nici un ban din acest program.

Ce metode de plată sunt disponibile pe Golden Farm?

Golden Farm utilizează 2 tipuri de monede:

 • monede de aur;

Aceste monede vor fi folosite pentru a cumpăra păsări.

 • lingouri de aur;

Acestea pot fi obținute atunci când aurul obținut din vânzarea de ouă este transformat în lingouri de aur.

Din fericire, există suficiente metode de plată disponibile pe Golden Farm pentru a vă retrage câștigurile. Acestea sunt după cum urmează:

 • AdvCash;
 • Neteller;
 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Perfect Money;
 • Skrill și așa mai departe.

Cea mai utilizată metodă de retragere este prin intermediul procesorului de plăți Payeer, datorită unui minim de retragere (0.04$) mult mai accesibil în comparație cu alte metode.

metode de plata Golden FarmPin
Metode de Plată Golden Farm

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Golden Farm ne oferă posibilitatea de a retrage prin PayPal. Dar nu merită. Retragerea minimă în acest caz poate ajunge chiar și la 80 de dolari. Ca să nu mai vorbim de comisionul de retragere care este de 7%. În urma acestor informații, pot spune cu certitudine că aceștia nu doresc cu adevărat să folosească această metodă de retragere.

Trebuie menționat un lucru despre acest site. Atunci când încercați să retrageți banii munciți, vi se va cere să vă alimentați contul.

De ce se întâmplă acest lucru?

Retragerea banilor necesită cristale. Aceste cristale pot fi obținute doar atunci când depuneți bani în contul dumneavoastră. Pentru fiecare cristal, puteți retrage 1 dolar.

Și asta nu este tot. În funcție de suma investită, veți putea retrage DOAR 40%. Pentru a înțelege mai bine, veți depune suma de 10$. Pentru această sumă, veți putea retrage doar 4$.

Aceste cristale sunt obținute și de la persoanele care au folosit link-ul de promovare.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se poate obține vreun profit de pe urma acestui site, mai ales pentru cineva care nu se pricepe la promovare.

Singurele persoane care vor putea face bani cu Golden Farm sunt cele care promovează și aduc persoane noi pe site. Fără recomandare, este imposibil să faceți bani pe acest site.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Așa cum am spus în rândurile de mai sus, pentru a face bani trebuie să investiți bani. Chiar și așa, nu aveți garanția că veți obține un profit. Acest site este construit în așa fel încât să investiți bani și să obțineți cât mai puțin posibil.

Astfel de site-uri nu vor avea niciodată pierderi.

Acum să fim serioși, cât de greu este să faceți o pasăre să depună cât mai multe ouă și să le vindeți pe bani reali. Din păcate, nu este atât de simplu.

Eu unul nu recomand utilizarea acestui site. Retragerea câștigurilor este foarte dificilă, deoarece 70% din câștiguri sunt convertite în monede de aur și 30% în lingouri de aur. Cum am mai spus, aceste lingouri sunt folosite pentru a retrage bani reali.

Așadar, va trebui să așteptați până când vă veți recupera investiția.

Singurele site-uri unde am investit bani sunt PaidVerts și PTCShare. Modul în care funcționează aceste două site-uri este mult mai simplu decât acest site dubios. Puteți găsi mai multe informații doar accesând linkurile de mai sus pentru fiecare site.

Ce concluzie putem trage din acest articol?

Singura concluzie pe care o putem trage este să evităm acest site. Nu merită să folosiți acest site pentru a câștiga (în teorie) bani online. Ideea este una interesantă, dar nu poate fi aplicată pentru a obține profituri pentru cei care nu doresc să investească sau să promoveze.

Permiteți-mi, de asemenea, să vă prezint câteva puncte forte și puncte slabe ale site-ului Golden Farm.

Iată care sunt avantajele sau punctele forte

 • o idee simplă de a face bani online;
 • o ofertă mare de metode de plată;
 • poate fi folosit indiferent de locația geografică.

Acestea sunt dezavantajele sau punctele slabe

 • obținerea unor venituri mici;
 • necesită investiții pentru a face bani;
 • site-ul nu poate fi utilizat în condiții optime pe dispozitivele mobile;
 • retragerea banilor este condiționată de investiție;
 • comisioane ridicate pentru anumiți procesatori de plăți.

După cum se poate vedea cu ochiul liber, Golden Farm nu este un site recomandat pentru a lucra online. Există multe alte site-uri care oferă câștiguri decente, dar și o siguranță mult mai mare decât acest site. Așadar, evitați să vă înregistrați pe acest site.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu