Superpay.me Tutorial | Sondaje plătite, coduri promoționale

0
(0)

A face bani online de acasă. Cum vi se pare această idee? Vă petreceți timpul navigând pe internet, vizualizând videoclipuri sau completând diverse chestionare gratis? Dacă realizați aceste activități, ar trebui să știți că puteți câștiga și bani din aceste ocupații în mediul online. SuperPay.Me este unul dintre acele site-uri care vă plătesc pentru aceste activități, pe care le realizați în timpul dumneavoastră liber.

În această perioadă mai dificilă, mulți dintre noi și-au întors privirile către aceste modalități de a face bani online. Ne dorim să valorificăm cât putem de mult timpul pe care îl petrecem în mediul online. Sondajele gratuite și site-urile PTC au fost cele mai atractive oportunități de a obține venituri în mod gratuit și fără prea mult efort.

De mai bine de 20 de ani, poate chiar și mai mult, acestea au fost principalele atracții din mediul online. Poate datorită simplității acestor metode, acestea au fost și vor fi în continuare o sursă reală de a câștiga bani sau tichete cadou electronice.

De aceea, în acest articol, am să vă prezint câteva informații utile despre Superpay.me și anumite metode simple și reale, care să vă aducă acele câștiguri pe care, cu siguranță, le doriți.

Ce este Superpay.me?

Superpay.me este un site, care vă oferă, în mod gratuit, posibilitatea de a obține bani online prin completarea unor sondaje de opinie plătite sau folosind și alte metode precum vizualizarea de videoclipuri, concursuri, reclame PTC sau diferite oferte promoționale.

Acest site a fost lansat în anul 2012 de către compania 99Ventures Ltd. Ceea ce este destul de interesant despre 99Ventures Ltd, este faptul că mai deține încă 2 platforme cu un profil de activitate asemănător cu Superpay.me.

Acestea sunt RewardingWays și OfferNation. Motivul pentru care au fost create 3 site-uri cu același profil de activitate, rămâne încă un mister, cel puțin, pentru mine.

În principiu, Superpay.me se aseamănă destul de mult cu platforme similare, precum InstaGC, DollarClix, GPTBox sau PrizeRebel. Acestea sunt doar câteva dintre site-urile care prezintă anumite asemănări cu privire la modalitățile de câștig. Dacă aveți deja conturi pe aceste platforme, cu siguranță vă veți simți, ca acasă, folosind acest site de sondaje.

Este disponibil și în România?

Înscrierea este gratuită. Mai mult decât atât, este disponibil în marea majoritate al țărilor din întreaga lume, printre care și România. Drept urmare, nu o să aveți nici o dificultate în a găsi suficiente modalități de a obține bani gratis, chiar și pentru România. Dacă aveți peste 18 ani (teoretic…) și o conexiune de internet bună, nu o să întâmpinați vreo problemă în a completa chestionare gratis pe acest site.

Cum se face înscrierea pe SuperPay.Me?

Înscrierea pe SuperPay.ME nu este cu nimic mai deosebită față de alte site-uri asemănătoare. Dar, necesită câteva informații suplimentare pentru a finaliza cu succes procesul de înscriere.

Drept urmare, pentru a vă înscrie pe SuperPay.ME, sunt necesare următoarele informații:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • o adresă de email;
 • un nume de utilizator;
 • o parolă;
 • adresa de domiciliu, oraș, județ și cod poștal.
superpay înregistrarePin

Alte companii online vă cer aceste informații suplimentare cu privire la adresa de domiciliu în momentul în care faceți prima retragere. În cazul SuperPay.ME, se pare că aceste detalii sunt obligatorii încă de la început. Dar, pentru mine, nu este un motiv de îngrijorare, deoarece aceste informații sunt necesare pentru a demonstra că sunt o persoană reală.

Într-o lume plină de „amenințări” cibernetice, aceste politici sunt necesare pentru a ne oferi un spațiu sigur în care să ne dezvoltăm financiar prin realizare de astfel de activități online.

La un moment dat, o să vi se ceară să vă verificați contul. Aceasta verificare constă în furnizarea unei copii după actul de identitate sau permis auto și/sau o factură de utilități pentru a demonstra că adresa este reală.

Și nu uitați de bonusul de înregistrare. Pentru o înregistrare cu succes, primiți și un bonus de 0,20$. Deci, ați mai avea nevoie de încă 0,80$ pentru a face o retragere.

Cum puteți câștiga bani online cu SuperPay.ME?

După ce ați reușit să treceți de etapa privind procesul de înregistrare, veți avea acces imediat la tabloul principal de oferte și alte modalități, care să vă ajute să câștigați cinstit un ban cu acest site.

Deși nu se poate compara cu TimeBucks, cu privire la diversitatea modalităților de a face bani, totuși, sunt suficiente opțiuni bune de a câștiga bani. Acestea sunt următoarele:

 • sondaje de opinie;
 • videoclipuri;
 • oferte gratuite;
 • concursuri;
 • coduri promoționale;
 • program de referință.

Completați sondaje de opinie plătite pe SuperPay.ME?

În meniul principal, veți observa secțiunea „Paid Surveys” sau mai bine spus „Sondaje Plătite„. Duceți mouse-ul pe acea secțiune, pentru a vedea care sunt platformele de sondaje cu care puteți lucra.

În cazul meu, am în jur de 14 opțiuni pe care pot să le folosesc pentru a completa diverse chestionare de opinie. Desigur, că nu toate aceste opțiuni sunt disponibile și pentru România. Dar cu siguranță, veți putea lucra, folosind câteva dintre acestea, cum ar fi:

 • Theorem Reach;
 • Your Surveys;
 • Wannads Paid Surveys;
 • Sayso Online Surveys;
 • Opinion Capital Surveys.

Din punct de vedere al câștigului obținut din aceste sondaje, maximul pe care îl puteți obține este de 0.40$ până la 1$. Durata medie de completare se încadrează în intervalul de timp cuprins între 5 și 30 de minute.

Eu, de exemplu, am prins și sondaje de 5 minute care mi-au adus un câștig de 0.80$ pe sondaj. Deci, se poate câștiga foarte simplu, doar participând la aceste chestionare gratuite de opinie.

Vizualizare de videoclipuri

Din păcate, rubrica de videoclipuri nu este la vedere. Ea este undeva „ascunsă” în secțiunea „OfferWalls” sub denumirea de „Engage Videos„. Accesând ofertele de videoclipuri din această secțiune, veți fi redirecționat către alte site-uri externe cum ar fi Hideout.TV, ThePandaMe sau Meal Ninja.

superpay.me vizualizare de filmulețePin

După cum puteți observa din imaginea de mai sus, recompensele obținute din vizualizare de videoclipuri nu sunt destul de însemnate. Cu alte cuvinte, se câștigă foarte „prost„. De aceea, puteți folosi această metodă doar dacă, nu știu, vă plictisiți sau aveți prea mult timp la dispoziție.

Ofertele plătite pe telefonul mobil

Și aici puteți găsi câteva soluții decente de a obține anumite venituri în bani. Veți putea câștiga bani descărcând diverse programe sau jocuri, clickuri din reclame PTC sau puteți completa chiar și sondaje de opinie și multe altele.

Când vreți să completați acest tip de oferte (gratuite sau pe bani), vă recomand să citiți toate instrucțiunile pentru a evita apariția unor neplăceri, care să vă afecteze negativ experiența pe acest site.

Concursuri interesante în bani

Primele 20 de persoane au șansa de a câștiga premii în bani. Aproape 2 000$ se vor împarți între primii 20 de câștigători. Premiul cel mare poate ajunge la valori de aproape 700$, în funcție de ce suma de bani, care este pusă în joc.

Dar, din nefericire, pentru a ajunge pe primul loc și nu numai, trebuie să obțineți venituri însemnate pe SuperPay.Me. Am văzut la unele concursuri persoane care au făcut în jur de 3 000$.

Desigur că acele persoane nu erau din România. În România să câștigi 1 000$ din sondaje, este un aspect ce ține de SF-uri. Este foarte dificil pentru cineva din România să obțină asemenea venituri, într-un timp mediu de timp. Dar, se pot obține sume decente de bani din folosirea acestei platforme de sondaje.

Ce sunt aceste coduri promoționale?

Codurile promoționale sunt obținute prin intermediul rețelelor de socializare precum Facebook sau Twitter. Încercați să verificați cât de des puteți aceste rețele de socializare pentru a găsi aceste coduri. Codurile se copiază în acel formular special, care poate fi găsit în secțiunea „Home„.

coduri promoPin

Pentru un efort atât de simplu, chiar vă sfătuiesc sa folosiți această rubrică pentru a obține bani, care pot ajunge până la 0,20$. Eu, personal am prins cel mai mult suma de 0, 15$ dar am cunoscut cazuri, care au obținut mai mult. Dar, sunt mai rare acele situații când putem primi mai mult decât 0,15$.

Programul de referință

Pentru promovarea link-ului de referință, veți putea obține un comision de 25% din ceea ce câștigă acele persoane care se înscriu pe link-ul dvs. De asemenea, vor putea câștiga și acel bonus de înscriere în valoare de 0,20$.

La prima vedere, poate nu este atât de atractiv, dar dacă găsiți mai multe persoane active, puteți obține venituri frumoase pe SuperPay.ME.

Cum puteți retrage bani și prin ce metode de plată?

Toate plățile se pot realiza prin următoarele metode de plată:

 • PayPal;
 • Skrill;
 • Bitcoin.

Minimul de retragere este 1$, dar este valabil doar când folosiți metoda PayPal. În cazul în care ați dori să retrageți în Skrill, veți avea nevoie de suma de 5$. Se poate retrage și în bitcoin dar nu cred că o să folosiți această metodă, datorită minimului de retragere de 60$.

SuperPay.ME mai are o opțiune de retragere care este instantă. Se poate retrage imediat în contul de PayPal doar o singură dată pe zi. Puteți retrage până la un maxim de 50$.

Se pot schimba punctele în bonuri cadou, dar pentru a fi activată această opțiune, trebuie realizată o primă retragere în bani numerar.

Cum se face conversia punctelor în bani?

Un punct valorează 0,01$ și 1$ echivalează cu 100 de puncte.

conversie puncte in baniPin

Concluziile mele…

În ceea ce mă privește, SuperPay.ME este un site decent de a face bani online. Aveți câteva metode bune prin care vă puteți îmbunătăți aspectul financiar. Și nu uitați de minimul de retragere, care este de doar 1$. Sper că acest articol v-a oferit o imagine mai clară cu privire la metodele de câștig realizate prin acest site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu