Câștigați bani și premii zilnic cu Paid Game Player | Merită sau nu?

0
(0)

Știm cu toții că internetul este o sursă foarte populară de informații, dar poate fi caracterizat și prin activități de divertisment. Pe lângă acestea, există și posibilitatea de a obține un venit suplimentar. Aici vor intra în scenă nenumărate site-uri care ne oferă diverse modalități de a câștiga, cum ar fi jocurile pe mobil cu site-uri precum Rewardr, GReward, Paid Game Player, Gaintplay sau poate sondajele de opinie oferite de site-uri precum ySense, Mobrog, GG2U, ZenSurveys și așa mai departe.

Bineînțeles că în această categorie putem include și ”activități”, cum ar fi cea de asistent virtual, cercetare online, joburi de transcriere video și audio, recenzii de aplicații sau site-uri web, canal youtube și așa mai departe.

Ceea ce trebuie să rețineți este că orice este posibil dacă aveți voință. Există soluții, dar trebuie să depuneți un ”mic efort” pentru a reuși să faceți bani online.

În acest articol nu voi prezenta ceva complex, mă voi focaliza pe un site care propune câștiguri în bani sau alte premii în urma unor activități legate de jocuri.

Este vorba de Paid Game Player.

Ce este Paid Game Player?

Paid Game Player este un site care oferă diverse modalități de a obține câștiguri din jocuri, recenzii de jocuri online, participarea la sondaje sau concursuri cu premii care pot ajunge până la 250 de dolari zilnic.

Acest site a fost lansat în anul 2006 și numără în prezent peste 500.000 de membri.

Cu astfel de cifre, prima impresie ar fi că acest site este unul legitim. Dar haideți să vedem cât de avantajos este Paid Game Player pentru o persoană care locuiește în România.

Cum ne putem înregistra pe Paid Game Player?

Formularul de înregistrare pe Paid Game Player este unul obișnuit în care va trebui să adăugați câteva detalii, cum ar fi:

  • numele și prenumele;
  • adresa de e-mail;
  • țara;
  • codul poștal;
  • sexul dumneavoastră și data nașterii;
  • parola.

După aceea, va trebui să vă confirmați adresa de e-mail. Astfel, veți primi un statut de membru de bază care vă dă dreptul să descărcați și să jucați peste 500 de jocuri.

În urma acestei înregistrări primiți, de asemenea, un mic bonus de 300 de puncte. Iar dacă vă completați și profilul, veți primi încă 400 de puncte.

Cum funcționează Paid Game Player?

Modul de a face bani din jocurile oferite de acest site este oarecum neobișnuit. Înscrierea se face pentru Paid Game Player, dar tot ce ține de jocuri și de modalitățile de câștig se găsește pe un alt site. Acesta se numește WorldWinner.

Meniul principal al site-ului Paid Game Player este format din următoarele secțiuni:

  • descărcare jocuri;
  • jocuri online;
  • oferte;
  • o secțiune dedicată așa-numitelor modalități de a concura pentru bani.

Primele 2 secțiuni ( Descărcare jocuri și Jocuri online) nu oferă recompense în bani sau alte premii.

jocuri pe bani cu WorldWinnerPin
Jocuri pe WorldWinner

Nu vă recomand să folosiți aceste 2 secțiuni. În schimb, folosiți-vă telefonul mobil pentru a juca alte jocuri populare pe care le puteți găsi în magazinele de aplicații precum Google Play sau App Store.

Abia în secțiunea ”Concurează pentru bani” vei fi direcționat către site-ul WorldWinner care, teoretic, ar trebui să vă recompenseze pentru jocurile pe care le jucați.

Nu este nevoie să vă înregistrați pe WorldWinner, toate datele dvs. vor fi transferate în contul dvs. de pe acest site.

Din păcate, opțiunea ”Concurează pentru bani” este disponibilă doar dacă investiți bani.

Depunerea de bani în Paid Game PlayerPin
Depunerea de bani în Paid Game Player

În imaginea de mai sus, puteți vedea sumele necesare pentru a face depuneri. Așadar, Paid Game Player nu este gratuit, cel puțin în cazul în care veți încerca să accesați secțiunea ”Concurează pentru bani sau Compete for Cash”.

La ce sunt necesari acești bani?

Ei bine, atunci când deschideți un joc, vi se va cere o mică taxă. Această taxă va fi plătită din suma de bani depusă în contul dumneavoastră.

După ce ați plătit această taxă de joc, va trebui să obțineți un scor mai mult decât decent pentru a obține o poziție mai bună în turneu.

Așadar, veți concura împotriva altor jucători.

Premiul cel mare va include toți banii colectați din taxele plătite de toți participanții la joc.

Prin urmare, șansele de a câștiga un turneu sunt foarte mici. Acest lucru înseamnă că banii depuși în contul dumneavoastră pe WorldWinner sunt ca și pierduți.

La ce ne putem aștepta de la un site care se concentrează pe activitatea de jocuri de noroc?

Oferte

Teoretic, în afară de jocurile de noroc, puteți completa și oferte.

Din păcate, pagina care trebuia să afișeze aceste oferte nu a mai fost actualizată de foarte mult timp. Prin urmare, indiferent de locația dvs. geografică, nu veți găsi nicio ofertă de completat. Prin aceasta putem înțelege că site-ul Paid Game Player se concentrează doar pe veniturile din jocuri de noroc.

Care sunt metodele de plată?

Activitatea dumneavoastră va consta în utilizarea a 2 site-uri, Paid Game Player și WorldWinner.

Pe primul site veți obține doar puncte care pot fi folosite pentru a participa la diverse competiții zilnice.

concursuri cu premii pe Paid Game PlayerPin
Concursuri cu premii

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, există 3 concursuri cu premii începând de la 10$ până la 250$.

În ceea ce privește site-ul WorldWinner, câștigurile pot fi schimbate în tichete cadou digitale având o sumă minimă de plată de 50$.

Merită sau nu?

Din păcate, atât Paid Game Player cât și WorldWinner oferă doar posibilitatea de a vă pierde timpul liber sau, mai rău, de a depune bani reali pentru a juca jocuri de noroc. În urma testării acestor două site-uri, bănuiesc că nici măcar nu mai sunt active (unele dintre link-uri nu mai pot fi selectate). La care pot adăuga și faptul că este un site de jocuri de noroc, pentru care nu voi recomanda niciodată folosirea lor.

Nu ne putem baza pur și simplu pe noroc când vine vorba de modalități de câștig online. Competențele sau experiența pe care ați dobândit-o într-un anumit domeniu de activitate sunt cele care vă vor ajuta să obțineți ceea ce vă doriți de pe urma muncii online.

În concluzie, nu vă recomand să folosiți aceste două site-uri. Lipsa îmbunătățirilor, suma minimă de retragere, obligația de a depune bani sau lipsa unor metode de plată serioase, toate acestea duc la concluzia că nu merită să le utilizați.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu