Jocuri pe mobil și oferte plătite cu Rewardr | Merită sau nu?

0
(0)

La câte aplicații de jocuri și sondaje am testat de când mi-am lansat site-ul, cred că mai este loc pentru încă una. Cu siguranță ați fost în acele situații în care plictiseala era la cote maxime. Singura modalitate eficientă de a combate acel sentiment ”nociv” era prin intermediul jocurilor pe mobil sau al rețelelor sociale precum Tik Tok, Instagram, Zik Talk sau Facebook. Aceste jocuri pentru mobil sunt oferite de aplicații precum Daily Raffle, Lucky Miner, Rewardr, Bitcoin Pop și așa mai departe.

Magazinele online, cum ar fi Google Play sau App Store, sunt arhipline de astfel de aplicații, unele dintre acestea putând fi încadrate într-o categorie restrânsă de aplicații serioase, în timp ce altele pot fi considerate simple aplicații de distracție, nefiind recomandate pentru realizarea de venituri suplimentare.

Nu aș vrea să vă plictisesc, așadar în acest articol mă voi concentra pe o analiză onestă asupra unei aplicații de jocuri pentru mobil numită Rewardr.

Ce este Rewardr?

Rewardr este una dintre multele aplicații care ne aduc pe telefoanele noastre mobile oportunitatea de a face bani din jocuri pentru mobil și de a completa oferte plătite, precum sondaje, videoclipuri și multe altele.

Multe dintre aceste aplicații au o mulțime de lucruri în comun, începând de la jocuri sau oferte plătite până la metode de retragere. Diferența apare atunci când vine vorba de suma de plată. Unele vor plăti pentru că își respectă utilizatorii, iar altele vor încerca să facă bani pe seama noastră.

Poate vă întrebați în ce categorie se va încadra aplicația Rewardr? Ei bine, acest articol va încerca să vă ofere amănunte care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează și dacă merită să vă consumați bateria telefonului pentru o muncă în cadrul aplicației Rewardr.

Cum ne putem înregistra pe Rewardr?

Nu știu care este adevăratul motiv, dar unele dintre aplicațiile de jocuri care se găsesc în Google Play nu prea își găsesc locul în Apple Store. Din păcate, creatorii aplicației Rewardr au decis să se concentreze doar pe telefoanele Android. Prin urmare, dacă dispuneți de un telefon iOS, șansele de a încerca această aplicație de jocuri pentru mobil sunt practic inexistente. Și nu cred că vor exista îmbunătățiri în privința acestui aspect.

Deși este disponibilă pentru utilizatorii români, nu găsim prea multe păreri relevante din partea celor care au folosit această aplicație.

aplicația Rewardr în Google PlayPin
Rewardr în Google Play

Nici ratingul nu este unul îmbucurător, având o notă de 3,2 și peste 500 000 de descărcări.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Rewardr este de 4,78 MB.

Mi se pare puțin ciudat, dar poate vom avea parte de o surpriză în ceea ce privește conținutul.

O simplă înregistrare pe Rewardr implică introducerea într-un formular a câtorva mici detalii, cum ar fi:

  • numele și prenumele;
  • adresa de e-mail;
  • parolă.

După ce contul dvs. a fost creat cu succes, va trebui să vă verificați adresa de e-mail. Această acțiune este una obligatorie pentru a avea acces la contul nou creat pe Rewardr.

Mesajul a fost primit în secțiunea ”Promoții”, unde am primit linkul pentru confirmarea adresei de e-mail.

Jocuri și sondaje de opinie cu aplicația Rewardr

Sunt oarecum surprins de simplitatea acestei aplicații. Pagina principală a contului dumneavoastră afișează toate modalitățile de a face bani, fără a adăuga elemente care pot afecta negativ experiența de utilizare a aplicației.

Așa-zisul meniu principal conține doar 2 secțiuni în care ne este prezentat un top al celor care au obținut cele mai multe recompense și tipul de activități realizate.

Oferte plătite pe RewardrPin
Oferte plătite

În imaginea de mai sus puteți vedea cum sunt afișate ofertele plătite ce pot fi completate.

Prin simpla selectare a uneia dintre ofertele prezentate în aplicație veți fi direcționat către pagina în care sunt prezentate toate posibilitățile de câștig.

exemple metode de câștig în AdGatePin
Exemple de modalități de câștig

Iată în imaginea de mai sus câteva dintre opțiunile de câștig oferite de AdGate. Veți putea trece la completarea acestora doar după ce vă veți completa profilul.

oferta FreeCashPin
Oferta FreeCash

În imaginea de mai sus puteți vedea o ofertă plătită pentru site-ul FreeCash, unde va trebui să îndepliniți anumite instrucțiuni, cum ar fi o simplă înregistrare și obținerea unui câștig de 0,50 dolari.

După ce ați îndeplinit aceste 2 cerințe, veți fi recompensat cu 840 de puncte.

Și cam în același mod veți completa și celelalte oferte plătite. Dar trebuie să parcurgeți cu atenție instrucțiunile pentru fiecare ofertă plătită pe care intenționați să o completați.

Opțiunea de verificare zilnică sau Daily Check-In

Aceasta este o modalitate de a obține puncte în mod gratuit prin simpla selectare a unui buton.

Recompensă zilnică în RewardrPin
Recompensă zilnică

Acest buton vă oferă posibilitatea de a primi un punct în fiecare zi. Trebuie doar să accesați butonul respectiv pentru a primi acel punct. Știu că nu este impresionant, dar nici nu construim avioane. Pentru câteva secunde de muncă, se poate considera o oportunitate de câștig.

Program de promovare

Acest program de promovare vă poate fi de folos pentru a ajunge mai repede la suma minimă de plată. O persoană care folosește linkul dvs. de recomandare pentru a instala aplicația Rewardr vă poate aduce un câștig de 0,10 dolari.

Această recompensă poate fi obținută numai după ce persoana recomandată finalizează cel puțin o ofertă.

Care sunt metodele de plată?

Punctele câștigate în urma finalizării ofertelor sau a jocurilor mobile pot fi folosite pentru a efectua o plată prin următoarele metode:

  • PayPal;
  • Paytm (nu este disponibil în România);
  • Google Play.

Suma minimă de retragere în PayPal este de 1$, adică 100 de puncte.

Pentru a retrage mai mulți bani din aplicația Rewardr, trebuie să vă verificați numărul de telefon.

Merită sau nu?

Deși sunt impresionat de simplitatea cu care a fost realizată această aplicație, nu pot să nu-mi exprim dezamăgirea față de modalitățile de câștig. Într-adevăr, avem în jur de 13 oferte plătite pe care le putem încerca, dar câștigurile nu se ridică la nivelul așteptărilor noastre.

Cu siguranță veți ajunge să retrageți, suma de 1$ nu ar trebui să vă dea prea multe emoții dar nu cred că este profitabilă pe termen lung. Chiar și cu o promovare intensă, câștigurile nu vor fi impresionante.

Citește și 1. 000 $ din răzuirea de cartonașe cu aplicația Scratch Cards Pro | Merită sau nu?

Dar dacă sunteți o persoană răbdătoare și aveți suficient timp liber, puteți încerca.

Dacă nu sunteți impresionat de oferta lui Rewardr, atunci puteți folosi opțiunea de a vă închide contul. În acest caz, veți primi un e-mail de confirmare în care veți aproba închiderea contului dvs.

În concluzie, aplicația Rewardr nu este una pe care o pot recomanda în vederea obținerii de venituri din jocuri pentru mobil sau sondaje.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu