Activități online plătite cu aplicația Gaintplay | Merită sau nu?

0
(0)

Cum să desfășurați activități în mediul online de pe urma cărora să faceți bani de buzunar? Ei bine, putem folosi aplicații mobile precum Vetri, CitizenMe, Gaintplay, FeaturePoints, Rewardr și așa mai departe.

În magazinele online există multe astfel de aplicații, unele cu un potențial decent de câștig, dar există și unele care sunt doar o mare pierdere de timp.

Cum putem face diferența între aplicațiile serioase și cele care încearcă să ne înșele încrederea? Ei bine, postarea dovezilor de plată pe diverse forumuri este unul dintre factorii care contribuie la fiabilitatea unei aplicații de făcut bani de acasă. Un alt mijloc folosit pentru a ne proteja de intențiile răuvoitoare ale celor care realizează aplicații înșelătoare sunt recenziile sau evaluările făcute în mod obiectiv de cei care le-au testat.

Și cum le putem găsi pe internet? Ei bine, prin simpla căutare a numelui unei aplicații de care nu sunteți siguri, Google vă oferă o mulțime de soluții care vă pot aduce răspunsuri reale. Răspunsurile sunt undeva acolo, dar trebuie să depuneți un minim de efort pentru a le găsi.

Dacă tot suntem la capitolul aplicații de făcut bani, m-am gândit să vă prezint aplicația Gaintplay, care poate fi descărcată doar pe telefoanele Android.

Deși am căutat surse de informare care să-mi ofere mai multe detalii despre aplicația Gaintplay, cu părere de rău nu am avut prea mult succes. Existau câteva în limba engleză, dar nu la un nivel care să-mi ofere răspunsurile de care aveam nevoie dacă mă decideam să o instalez.

Prin urmare, mi-am luat inima în dinți și am testat-o pentru a vă aduce acest articol despre aplicația Gaintplay și modalitățile sale de câștig.

Ce este Gaintplay?

Cu o aplicație precum Gaintplay ne putem folosi telefonul mobil pentru a participa la sondaje, pentru a obține bani din jocuri pentru mobil sau pentru a viziona reclame în diverse clipuri video.

Aș vrea să vă dau mai multe detalii, dar Gaintplay nu este o aplicație care oferă ceva inovator în ceea ce privește modalitățile de a face bani pe internet.

Acestea fiind spuse, haideți să vedem care este treaba cu această aplicație necunoscută.

Cum ne putem înregistra pe Gaintplay?

Aplicația Gaintplay poate fi descărcată numai de pe Google Play. Acest lucru înseamnă că utilizarea acesteia este posibilă doar pentru cei care dețin un telefon android.

Faptul că nu este compatibilă cu iOS constituie un mare dezavantaj și nu cred că se va schimba ceva în această privință. Acum, sincer, nici nu cred că utilizatorii de iOS vor avea ceva de pierdut din cauza incompatibilității cu aplicația Gaintplay.

După ce acceptăm toate cele referitoare la confidențialitate și regulile de funcționare, vom ajunge la secțiunea de înregistrare.

înregistrare GaintplayPin
Înregistrare Gaintplay

Așadar, un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă sunt suficiente pentru a vă înregistra pe Gaintplay.

În mod surprinzător, mi s-a oferit posibilitatea de a-mi personaliza avatarul dintr-o listă de peste 18 modele. Cel puțin eu nu am întâlnit așa ceva pe aplicațiile pe care am reușit să le testez până în acest moment.

Cum putem face bani de pe telefonul mobil cu Gaintplay?

Pentru a înțelege pe deplin cum funcționează această aplicație, vom trece în revistă în rândurile următoare tot ceea ce înseamnă modalități de câștig.

Oferte plătite

La momentul scrierii acestui articol, aproximativ 11 oferte plătite erau disponibile pe Gaintplay.

Oferte plătite în GaintplayPin
Oferte plătite

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aceste oferte sunt cele obișnuite pe care le-ați văzut și pe alte aplicații similare.

De obicei, aceste oferte sunt o formă de promovare pentru alte aplicații sau site-uri web.

Fiecare ofertă va include la rândul său alte oportunități de câștig, cum ar fi jocuri, aplicații, videoclipuri și așa mai departe.

Toate ofertele sunt recompensate în puncte și conțin variate instrucțiuni pentru a fi completate.

Sondaje de opinie

Ei bine, pentru sondajele de opinie, se aplică cam aceeași procedură, cu excepția faptului că numărul furnizorilor de sondaje este mult mai mic.

Prin intermediul linkurilor afișate în această secțiune veți fi direcționat către paginile oficiale ale site-urilor de sondaje, unde va trebui să răspundeți la anumite întrebări necesare pentru a vă crea un profil.

Pe baza acestui profil vi se vor oferi sondaje.

sondaje de opinie pe mobilPin
Sondaje de opinie

În imaginea de mai sus am încercat să vă dau câteva exemple ale celor mai populari furnizori de sondaje care sunt prezenți pe Gaintplay.

Videoclipuri

Vizionarea de videoclipuri este o modalitate care este nelipsită din oferta de modalități de câștig propusă de astfel de aplicații GPT.

Chiar dacă pare o modalitate foarte ușoară de a obține puncte, pot să vă spun că este o mare pierdere de timp.

Aplicația Gaintplay colaborează cu site-uri precum Loot.TV sau Hideout.TV pentru a vă oferi recompense pentru vizionarea de videoclipuri.

Aceste videoclipuri vor conține diverse reclame pe care va trebui să le urmăriți până la final. Aceasta este singura modalitate de a obține punctele care sunt oferite ca recompense.

Program de promovare

Dumneavoastră, în calitate de persoană care promovează aplicația Gaintplay, veți primi următoarele recompense:

  • 10 puncte de promovare;
  • un comision de 10% din câștigurile realizate de persoana invitată în cadrul aplicației Gaintplay.

Cele 10 puncte vor fi acordate numai dacă persoana invitată este activă, ceea ce înseamnă că aceasta va trebui să câștige cel puțin 10 puncte. Doar atunci când aceasta va deveni activă, veți primi recompensa în puncte.

Numărul minim de puncte de promovare care pot fi valorificate este de 100.

Care sunt metodele de plată?

În meniul principal aveți o secțiune dedicată procedurii de retragere. Aici puteți accesa metodele de plată disponibile pe Gaintplay.

Astfel, câștigurile realizate pe Gaintplay pot fi retrase după cum urmează:

  • PayPal;

Valoarea minimă de retragere este de 5$, adică 500 de puncte.

  • Bitcoin;

Suma minimă de retragere este de 3$ (300 de puncte).

  • Litecoin;

Această metodă este cea mai la îndemână datorită sumei minime de retragere, care este de 1$, adică 100 de puncte.

Merită sau nu?

Din păcate, nu am fost impresionat de performanța aplicației Gaintplay. Multe dintre ofertele plătite nici măcar nu au putut fi accesate, principalul motiv fiind faptul că locuiesc într-o țară neatractivă pentru cei care oferă aceste oferte sau sondaje.

Chiar și cu o plată minimă de 1 dolar, va fi foarte complicat să scoateți ceva care să se apropie de conceptul de bani de buzunar.

Datorită faptului că folosesc aplicații mult mai benefice decât aceasta, trebuia să ofere ceva care să facă diferența. Din păcate, aplicația Gaintplay a picat testul.

Prin urmare, nu pot recomanda utilizarea aplicației Gaintplay. Mai bine vă concentrați pe cele cu care lucrați deja.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu