Recomandare de produse pentru shopping online cu eSavvy | Merită sau nu?

0
(0)

Una dintre activitățile mele preferate pe care le fac cu telefonul meu este să fac cumpărături online. Nu numai că pot găsi cele mai bune oferte și pot compara prețurile, dar pot face totul din confortul propriei mele case. Există o mulțime de platforme online de unde puteți face cumpărături, cum ar fi Amazon sau eMag, sau puteți folosi site-uri care oferă cashback, cum ar fi Tipli sau BonusWay. Cu toate acestea, vreau să vă prezint o aplicație numită eSavvy, care oferă un mod diferit și interesant de a face cumpărături online.

Cum funcționează? Este simplu – recomandați produsele dvs. preferate prietenilor sau familiei dvs. și pentru fiecare vânzare realizată prin recomandarea dvs. primiți un comision.

Aplicația eSavvy poate fi considerată un succes atunci când numărul de magazine partenere este suficient de mare pentru a putea oferi recomandări pentru o varietate de produse. Acest lucru înseamnă că veți avea oportunități mai mari de a genera venituri din vânzarea acestor produse.

Pentru a afla mai multe despre aplicația eSavvy, am decis să creez un cont nou și să o testez personal. În acest fel, voi putea oferi informații reale despre oferta acestora pentru utilizatorii din România.

Ce este eSavvy?

eSavvy este o aplicație exclusiv pentru Android care vă oferă oportunități inedite de a face bani online prin recomandarea de produse prietenilor sau altor persoane. Acest mod de a face bani este diferit de metodele obișnuite și poate fi accesibil chiar și pentru începătorii în acest domeniu.

Recomandând produse, veți putea câștiga comisioane din vânzări, fără a fi nevoit să vă faceți griji cu privire la prețuri sau logistică.

Cum ne putem înregistra pe eSavvy?

Pentru a începe să utilizați aplicația eSavvy, primul pas este să descărcați și să instalați aplicația din Google Play. Este important de știut că această aplicație este compatibilă doar cu telefoanele Android, așa că, dacă aveți un alt tip de telefon, nu veți putea folosi această aplicație.

înregistrare aplicație eSavvyPin

După ce ați descărcat și instalat aplicația, vi se va cere să vă înregistrați. Acest lucru va implica furnizarea de informații precum numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, parola, data nașterii și țara de origine. Aceste informații sunt necesare pentru a vă asigura că aveți acces la toate funcțiile aplicației.

Completarea profilului

Imediat ce v-ați înregistrat, vi se va cere să vă completați profilul. Aceasta presupune specificarea metodelor pe care le veți folosi pentru a recomanda produse. Veți avea opțiuni precum mesageria instantanee, rețelele sociale, e-mailul și altele.

metode de recomandare produse onlinePin

Este important să selectați metodele care vă sunt cele mai convenabile, astfel încât să puteți recomanda produse în mod eficient.

Din păcate, nu veți găsi multe recenzii sau comentarii despre această aplicație, dar asta nu înseamnă neapărat că nu este neapărat potrivită pentru dumneavoastră.

Cum funcționează eSavvy?

eSavvy este o aplicație care vă ajută să câștigați bani prin recomandarea de produse. Produsele pe care le puteți recomanda provin de la magazine online, cum ar fi Ali Express, Udemy, Dafiti Brazil, Coursera, Hotels.com, Nike, Macy’s, Americanas Brazil și altele.

modul de funcționare al aplicației eSavvyPin

Am observat, de asemenea, că aplicația are beneficii suplimentare pentru cei care locuiesc în Brazilia. Acest lucru poate fi surprinzător, mai ales că aplicația este disponibilă pentru descărcare în Google Play și puteți selecta România ca țară la înregistrare.

exemplu de ofertă pentru un produs pe eSavvyPin

Procesul de a face bani cu eSavvy este foarte simplu. În imaginea de mai sus puteți vedea un exemplu de ofertă. Tot ce trebuie să faceți este să selectați butonul „Recommend” pentru a primi link-ul de promovare a produsului.

Apoi, puteți folosi diferite rețele sociale precum WhatsApp, Facebook, Twitter, Telegram pentru a promova aceste produse. Aveți, de asemenea, opțiunea de a edita link-ul pentru a-l face mai ușor de accesat.

Acest mod de promovare a produselor este similar cu metoda numită marketing afiliat. Principala diferență este valoarea recompenselor, care este mult mai mică în cazul eSavvy decât în cazul marketingului afiliat. Majoritatea ofertelor din aplicație oferă un comision de 5% din vânzările de produse, ceea ce poate îngreuna finalizarea vânzărilor.

Program de promovare

Cu aplicația eSavvy, puteți beneficia de un program de promovare care vă oferă un comision generos de 15% din valoarea vânzărilor realizate de cei care accesează platforma prin intermediul linkului dumneavoastră de promovare.

Totuși, este important de reținut că acest comision va fi acordat doar dacă cei înregistrați prin intermediul linkului dvs. au efectuat și tranzacții efective.

Care sunt metodele de plată?

Cu ajutorul aplicației eSavvy, veți putea recomanda diverse produse din diferite magazine online. Atunci când cineva cumpără un produs prin intermediul linkului dvs. de recomandare, veți primi un comision de 5%.

configurarea metodei de platăPin

Acest comision va fi adăugat în contul tău, iar când vei ajunge la 25 de dolari, vei putea face o retragere prin PayPal, care este, de asemenea, singura metodă de plată disponibilă.

Este important de reținut că există multe magazine online listate în aplicație, dintre care unele sunt exclusiv pentru utilizatorii din Brazilia, dar există și opțiuni pentru alte regiuni.

Merită sau nu?

Aplicația eSavvy poate părea interesantă la prima vedere, însă, la o analiză mai atentă, se pare că nu oferă prea multe beneficii utilizatorilor din România. Lista de oferte poate fi bogată, dar acestea nu sunt suficient de atractive pentru a recomanda produsele afișate în magazinele partenere.

De asemenea, suma minimă de retragere este destul de mare, iar comisionul de 5% pentru fiecare tranzacție finalizată poate face dificilă atingerea acestui prag.

Din aceste motive, ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a folosi eSavvy pentru cumpărături online în România. Oferta nu este suficient de atractivă pentru ca să ne recomande să o folosim.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu