Obțineți până la 40% cashback cu RebatesMe | Merită sau nu?

5
(1)

Sunt atât de multe site-uri de cashback pe internet, că nici nu mai știm pe care să le folosim atunci când facem cumpărături online și profităm de anumite modalități de a economisi. Aceste modalități de a economisi bani au devenit o normalitate în zilele noastre. Cu site-uri precum Picodi, Swagbucks, Bonusway, RebatesMe, Tipli.ro și multe alte site-uri similare putem face cumpărături în siguranță și beneficia de diverse oferte de cashback.

Dacă sunteți un iubitor al cumpărăturilor pe internet, o recenzie a site-ului de cashback numit RebatesMe ar putea fi de interes pentru dvs.

În cazul în care, indiferent de motiv, lucrați în alte țări din Europa de Vest sau poate v-ați stabilit în acele țări care sunt mai atractive pentru companiile internaționale decât România, acest articol vă poate oferi informații utile.

Toate aceste detalii incluse în acest articol elaborat cu mult efort vă pot oferi modalități reale de a face economii considerabile, de până la 40%, cu ofertele de cashback disponibile pe RebatesMe. Cel puțin așa se promovează RebatesMe online, vom vedea cât de adevărată este această afirmație.

Ce este RebatesMe?

RebatesMe este considerat a fi unul dintre cele mai apreciate portaluri de cumpărături de tip cashback și care vă oferă nenumărate modalități de a economisi prin intermediul unor oferte atrăgătoare de cashback.

Cu alte cuvinte, veți selecta un comerciant din lista de magazine partenere, veți finaliza o tranzacție, adică veți face o achiziție online și veți primi o mică parte din banii cheltuiți.

Să vedem ce presupune o înregistrare RebatesMe.

Cum ne putem înregistra pe RebatesMe?

Sincer, mă așteptam ca procedura de înregistrare pe RebatesMe să fie una destul de complexă, dar se pare că nu necesită decât adăugarea unei adrese de e-mail și a unei parole.

formular de înregistrare pe RebatesMePin
Înregistrare pe RebatesMe

Dacă aveți și un cod de promovare, îl puteți adăuga pentru a primi beneficii suplimentare.

Cel puțin eu nu am avut un cod de promovare, dar totuși am primit un mic bonus de înscriere.

bonus de înscriere Pin
Bonus de înscriere

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, bonusul de înscriere pentru o persoană care locuiește în România este de 3$.

La acest bonus se poate adăuga un plus mult mai atractiv de 10$ dar trebuie îndeplinite anumite condiții, despre care vom discuta puțin mai târziu.

Bineînțeles, la final va trebui să vă validați contul prin intermediul linkului primit prin e-mail.

Economisiți până la 40% din ofertele de cashback cu RebatesMe

Fiind un site de cashback, așa-numitul mod de a face bani online cu RebatesMe este reprezentat de reducerile pe care le obțineți din cumpărăturile online.

La momentul redactării acestui articol, RebatesMe avea peste 270 de pagini (aproximativ 10 magazine pe pagină) cu magazine partenere care vă pot oferi diverse procente de reducere la cumpărăturile dumneavoastră.

Din păcate, nu toate magazinele listate pe acest site de cashback vor avea oferte de cashback pentru România.

De îndată ce vă conectați la noul dvs. cont RebatesMe, puteți accesa lista magazinelor partenere.

Pentru a vă ușura munca, vi se oferă, de asemenea, un instrument de căutare în funcție de țara în care locuiți.

Lista de țări compatibile cu RebatesMePin
Lista de țări compatibile cu RebatesMe

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, RebatesMe include și România în lista de țări cu oferte de cashback disponibile.

Dar asta nu înseamnă că și numărul de oferte de cashback este la fel de generos.

Când mi-am făcut cont, un singur magazin online era disponibil pentru România, și anume Sneaker Studio, un magazin online cu articole de îmbrăcăminte și diverse accesorii precum șosete, genți, paturi, portofele, produse de întreținere și multe altele.

Nu trebuie decât să selectați oferta de cashback care vi se pare cea mai interesantă și să apăsați butonul „Cumpără acum„.

Asta nu înainte de a citi toate instrucțiunile de utilizare a acelei oferte de cashback.

După ce ați făcut o achiziție online la magazinul partener, veți fi notificat prin e-mail despre recompensa cashback care a fost trimisă în contul dumneavoastră.

Este important să accesați magazinul de cashback prin intermediul linkului special afișat pe site-ul RebatesMe.

Există un aspect important de reținut în ceea ce privește utilizarea unor site-uri de cashback. Recompensele pe care le primiți în urma unor cumpărături nu vor putea fi revendicate imediat, asta în cazul în care ați fi dorit să încasați banii pe care i-ați primit sub formă de cashback.

De obicei, perioada de așteptare este undeva între 90 de zile și 180 de zile. Abia după ce a trecut acest număr de zile, recompensele pot fi retrase prin metoda de plată preferată.

Extensia RebatesMe

În mod normal, această extensie ar trebui să vă faciliteze accesul la ofertele de cashback fără a mai fi nevoie să vă autentificați în contul dumneavoastră pe RebatesMe.

Poate că la un moment dat vă veți sătura să trebuiască să mergeți mereu la link-ul oficial pentru a verifica ce oferte noi au apărut pe acest site de cashback.

extensie browser Google ChromePin
Extensia RebatesMe

Ei bine, cu această extensie în Google Chrome, Microsoft Edge sau Safari puteți primi oricând noi oferte de cashback de la magazinele pe care le-ați vizitat în trecut.

Care este procentul de reducere la ofertele cashback?

Cu toate că RebaitesMe se mândrește cu procente de economisire care pot ajunge până la 40% prin intermediul site-ului oficial sau 55% prin intermediul extensiei, adevărul este că majoritatea ofertelor variază între 3% și 12%.

Presupun că fie acele cifre de 40% sau 55% sunt valabile doar pentru anumite țări, fie poate că este doar un simplu instrument de atragere a clienților.

Program de promovare

Așa cum am menționat în secțiunea privind procesul de înregistrare, veți primi un bonus de înregistrare de 3$. La acesta se pot adăuga 10$, dar cu o anumită condiție.

Și anume, persoana care s-a înregistrat cu linkul dvs. de recomandare trebuie să obțină un cashback de 10 $ la cumpărăturile făcute pe RebatesMe în primul an de la înregistrare.

Ce metode de plată oferă RebatesMe?

Toate acele recompense pe care le veți primi pentru cumpărăturile efectuate prin RebatesMe pot fi valorificate în diverse metode de plată odată ce ați ajuns la 10$.

Asta după ce a trecut acel număr de zile (90 sau 180) de la finalizarea achiziției, în funcție de politica fiecărui magazin online.

Ca metode de plată, RebatesMe folosește PayPal, card (Mastercard sau Visa) sau tichete cadou digitale.

Merită sau nu?

Din păcate, RebatesMe nu este o soluție de cashback recomandată pentru România, deoarece nu veți avea suficiente magazine partenere pentru a face cumpărături online.

Potențialul de câștig oferit de un site de cashback este influențat de cât de des faceți cumpărături, de numărul de magazine partenere, precum și de valoarea reducerii.

RebatesMe nu obține un scor bun la niciunul dintre criteriile enumerate mai sus.

Rețineți că această concluzie este valabilă doar pentru cei care locuiesc în România.

În mod cert, numărul de magazine este mult mai mare în alte țări precum Italia, Spania, Anglia și așa mai departe.

Prin urmare, dacă vă gândiți să folosiți RebatesMe pentru a economisi bani atunci când faceți cumpărături din România, vă sfătuiesc să găsiți alte site-uri mai ofertante, cum ar fi Bonusway, Cashbackshopping, Mycashback, Cashcow etc.

Momentan, utilizarea acestui site de cashback nu este recomandată.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu