Oferte cashback în criptomonede cu aplicația SocialGood | Merită sau nu?

5
(3)

Pentru cei care fac cumpărături online pentru a scăpa de aglomerația din magazine, există o aplicație care vă permite să economisiți în criptomonede. Se numește SocialGood.

Prin intermediul acestei aplicații se pot face economii prin anumite oferte de cashback, dar se pot obține și criptomonede într-un mod destul de avantajos.

Citește și Achiziționează online și beneficiază de oferte cashback cu RewardMe

În acest articol, urmează să aflați dacă este o aplicație care merită să fie folosită de cei care locuiesc în România sau este doar o pierdere de timp ca multe alte aplicații sau site-uri de acest gen.

Ce este SocialGood?

Aplicația SocialGood este un instrument interesant care permite obținerea anumitor reduceri prin intermediul ofertelor de cashback atunci când faceți cumpărături online. Interfața cu utilizatorul este destul de simplă și nu necesită abilități avansate de navigare.

Din ce am putut observa, aplicația SocialGood este una cât se poate de serioasă, care nu încearcă să ne atragă cu promoții exagerate doar pentru a ne convinge să o folosim pentru ofertele de cashback disponibile în cadrul aplicației.

Această analiză este una corectă și este menită să vă ofere o imagine clară a oportunităților oferite în special celor care locuiesc în România. Astfel, veți afla cum să vă înregistrați, oportunitățile, precum și alte detalii despre această aplicație în ceea ce privește programul de promovare, ”staking” sau metodele de plată.

Cum ne înregistrăm pe SocialGood?

SocialGood poate fi folosit doar pe telefoanele mobile. Așadar, nu îl putem folosi pe desktop. Din fericire, aplicația este compatibilă atât cu Google Play, cât și cu AppStore. Așa că nu ar trebui să întâmpinați nicio restricție atunci când vine vorba de instalarea ei pe dispozitivele mobile pe care le dețineți.

Așa cum probabil v-ați obișnuit din articolele mele în care au fost prezentate diverse aplicații, voi folosi magazinul online Google Play pentru a o instala pe telefonul mobil.

Citește și Obțineți bani din vânzarea de fotografii cu site-ul ClickASnap

Am căutat în Google Play aplicația ”SocialGood App – Crypto Back” și am procedat la instalarea acesteia pe telefonul meu mobil. Întregul proces de instalare nu va dura mai mult de 1 minut.

După ce am instalat aplicația, facem click pe butonul de deschidere pentru a ne înregistra.

SocialGood, o aplicație deținută de Social Good Foundation Inc. și al cărei CEO este Soichiro Takaoka

Acum ne vor fi prezentate diverse informații despre SocialGood, cum ar fi anul lansării (2018), numărul de persoane care folosesc această aplicație (peste 300 000 de persoane), precum și posibilitatea de a face schimb prin intermediul anumitor site-uri de tranzacționare.

Parcurgeți toate aceste pagini până când veți ajunge la ultima pagină unde veți vedea butonul ”Start Shopping”, adică începeți cumpărăturile!!!!

Înregistrare SocialGoodPin
Înregistrare SocialGood

În partea de sus, veți vedea butonul pentru crearea unui cont nou. Vă puteți înregistra pe SocialGood prin următoarele mijloace:

 • Facebook;
 • Google;
 • Twitter;
 • adresa de e-mail.

Deoarece nu prea folosesc conturile de social media pentru a mă înregistra pe astfel de aplicații, mă voi concentra pe opțiunea ”adresa de e-mail”.

Formularul de înregistrare va necesita următoarele informații:

 • adresa de e-mail;
 • parolă.

Acum trebuie să vă confirmați adresa de e-mail cu un cod de 6 cifre pe care îl veți primi pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat.

bonus de înscrierePin
Bonus de înregistrare

După ce v-ați confirmat adresa de e-mail. Veți primi un bonus de 200 de dolari în monede SG cu condiția să faceți cumpărături online în valoare de 30 de dolari la companiile partenere care sunt disponibile în cadrul aplicației. Achizițiile de 30 de dolari trebuie să fie făcute în primele 30 de zile de la instalarea și înregistrarea pe SocialGood.

Utilizarea ofertelor de cashback în România cu aplicația SocialGood

Putem spune că aplicația este împărțită în 3 categorii principale, și anume:

 • miză sau STAKING;
 • oferte de cashback;
 • secțiunea de retragere sau schimb.

Acum ne vom referi la secțiunea care conține lista companiilor care au oferte de cashback.

Pentru a vedea lista completă a magazinelor partenere, veți da click pe butonul ”More”.

lista de magazine onlinePin
Lista magazine SocialGood

Veți vedea apoi toate magazinele partenere cu aplicația SocialGood:

 • eBay;
 • AliExpress;
 • Wish;
 • DHgate și așa mai departe.

Această listă conține un număr de 8 magazine care au oferte de cashback.

oferta cashback eBayPin
Cashback eBay

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată o ofertă de cashback pe eBay.

Foarte important de menționat este faptul că aceste oferte de cashback trebuie accesate prin intermediul acestei aplicații. În caz contrar, activitatea dumneavoastră nu va fi monitorizată pentru a fi răsplătiți pentru cumpărăturile efectuate.

Cum să accesați ofertele de cashback?

Foarte simplu, trebuie doar să selectați oferta care vă interesează și veți fi direcționat către pagina oficială a magazinului. Veți primi tot ce trebuie să știți înainte de a începe să faceți cumpărături la acel magazin online.

Dacă totul a decurs conform instrucțiunilor date, veți primi înapoi recompensa în monede SG.

Moneda SG este moneda în care veți fi recompensat pentru activitățile dvs. în cadrul aplicației SocialGood.

secțiunea ActivePin
Secțiunea ”Assets”

La momentul scrierii acestui articol, valoarea unei astfel de monede era de 0,71 dolari.

Mai multe detalii pot fi găsite în secțiunea ”Active sau Assets”, unde veți avea, de asemenea, acces la situația contului dumneavoastră.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știți despre ofertele de cashback este perioada de timp necesară pentru a primi recompensa cashback, care poate ajunge până la 30 de zile.

Ce program de promovare ne oferă aplicația SocialGood?

În partea de sus a ecranului, veți vedea un buton numit ”Referrals”, adică persoane invitate sau recomandate.

Accesați această pagină pentru a obține codul promoțional pe care îl veți folosi pentru a aduce noi persoane pe SocialGood.

Citește și Merită să folosiți site-ul King of Prizes pentru a obține bani online din reclame sau sondaje?

Acest cod trebuie introdus în căsuța de referință atunci când aceștia se înregistrează în această aplicație.

Atunci când o persoană folosește codul promoțional, veți primi 200$ în monede SG. Dar acest bonus este condiționat și de obligația de a face cumpărături de o anumită sumă de bani de către persoana care a folosit codul dvs. promoțional.

Ce este STAKING?

SG Staking este o formă de investiție în moneda SG prin care veți primi până la 15% recompense STAKING la anumite perioade de timp.

În mod normal, această secțiune este utilizată după ce ați câștigat monede SG din ofertele de cashback. Aceste monede sunt plasate în cadrul acestei secțiuni pentru a obține mai multe profituri.

Aceasta ar putea fi văzută ca o altă modalitate prin care vă puteți crește veniturile cu această aplicație.

Cum veți fi plătit?

Pentru a fi plătit de SocialGood, aveți nevoie de anumite site-uri de schimb care colaborează cu această aplicație.

Aceste site-uri de schimb sunt următoarele:

 • Bittrex;
 • Uniswap;
 • Bitmart.

Pentru a retrage, trebuie să aveți un cont pe aceste platforme de schimb, iar acest lucru se va face prin descărcarea aplicațiilor respective.

Butonul de retragere se află în secțiunea ”Assets” (Active) în partea de jos a ecranului dumneavoastră. Din fericire, SocialGood nu are o sumă minimă de retragere. Dar ar trebui să faceți cumpărături minim de 30 de dolari.

Citește și Modalități concrete de a face bani online cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Aceste monede SG vor fi retrase de pe platformele de schimb în portofelul sau în contul dumneavoastră bancar.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Valoarea câștigurilor este influențată de calitatea dumneavoastră de cumpărător online și de capacitatea de a atrage noi persoane către SocialGood.

Ofertele de cashback sunt oarecum acceptabile, dar numărul de magazine partenere este mai redus.

Din păcate, nu sunt multe magazine care să ne ofere satisfacție atunci când facem cumpărături online. La aceasta se adaugă faptul că nu putem face cumpărături doar de dragul de a face achiziții. Trebuie, de asemenea, să avem nevoie de acele produse sau servicii.

Citește și Utilizarea site-ului CoinFaucet pentru a obține criptomoneda Ripple

Așadar, potențialul de câștig este oarecum limitat de numărul mic de magazine pe care le putem folosi pentru a face cumpărături online. Dar dacă unul dintre aceste magazine intră în categoria preferințelor dumneavoastră, puteți profita din plin de ofertele de cashback disponibile.

Merită sau nu?

Această aplicație ar merita pentru acele persoane care au o anumită experiență în utilizarea magazinelor online pentru a face cumpărături. La care putem adăuga și faptul că vă interesează lumea criptomonedelor.

Dacă nu vă încadrați în această categorie, SocialGood nu vă este recomandată.

Trebuie să vă mulțumiți cu cele 8 magazine care sunt listate în prezent în această aplicație. Dacă sunteți o persoană care a mai folosit aceste magazine, atunci vă pot recomanda să încercați această aplicație.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu