Sondaje plătite pe telefonul mobil cu CitizenMe | Merită sau nu?

4.3
(3)

Încă o zi, încă o analiză despre cum să câștigați bani prin aplicații. Astăzi ne vom concentra pe CitizenMe, o aplicație care promite plăți instantanee pentru completarea de sondaje plătite de pe telefonul mobil.

Apreciez din ce în ce mai mult aplicațiile care ne permit să completăm sondaje sau alte oferte similare și care ne permit să obținem bani în schimb. Printre acestea se numără Attapoll, favorita mea, dar și Survey Pirate, Bituro, Swagbucks sau FeaturePoints.

Nu toate aceste aplicații sunt serioase, dar Attapoll și Bituro au dovedit că plătesc într-un mod rapid și eficient, cu plăți instantanee la 3 euro sau 1 dolar. Swagbucks este, de asemenea, o aplicație interesantă de tip GPT care ne oferă mai multe modalități de a câștiga bani.

Acum, să ne întoarcem la CitizenMe și să vedem ce poate oferi această aplicație celor care locuiesc în România. Sper că aceste informații vă sunt utile și că vă pot oferi un mijloc de a câștiga bani prin sondaje plătite pe telefonul mobil.

Ce este CitizenMe?

CitizenMe este o experiență inedită în lumea sondajelor mobile plătite. Cu această aplicație, puteți fi recompensat instantaneu în contul PayPal pentru completarea unor sondaje scurte și concise. Nu este o glumă, acestea conțin doar câteva întrebări la care trebuie să oferiți răspunsuri.

Crearea unui cont pe CitizenMe este un proces ușor, care se poate face prin simpla căutare a aplicației în Google Play sau în App Store.

Pentru a mă asigura că înțelegeți toate detaliile procesului de înregistrare pe CitizenMe, vă voi oferi mai multe detalii în secțiunile următoare.

Cum se creează un cont pe CitizenMe?

Pentru a începe să participați la sondaje plătite pe telefonul mobil prin intermediul aplicației CitizenMe, trebuie mai întâi să o descărcați din magazinul de aplicații Google Play. Cu o dimensiune de 12,54 MB, este foarte ușor de descărcat.

înregistrare CitizenMePin
Înregistrare CitizenMe

Următorul pas este să completați un formular simplu, care vă cere să vă furnizați adresa de e-mail și informațiile despre parolă. Înregistrarea este finalizată prin validarea adresei de e-mail.

Vă recomand să vă înregistrați contul cu aceeași adresă de e-mail asociată contului PayPal pentru a evita problemele întâmpinate în timpul procesului de autentificare.

Confirmarea se poate face prin intermediul unui link primit prin e-mail sau al unui cod din 6 cifre. În cazul în care întâmpinați probleme la logarea cu contul dumneavoastră, puteți reinstala aplicația. Din păcate, există încă probleme tehnice care pot apărea ocazional.

Răspundeți la sondaje scurte prin aplicația CitizenMe

Pentru a fi notificat atunci când apar astfel de sondaje, trebuie să vă completați profilul în prealabil. Este important să parcurgeți toate întrebările din profilul dvs. pentru a fi pregătit atunci când apar sondaje plătite pe telefonul dvs. mobil.

Aplicația CitizenMe oferă diferite tipuri de sondaje, unele plătite și altele care cer informații despre dumneavoastră.

Aceste sondaje sunt împărțite în categorii, cum ar fi:

  • Insight (întrebări despre dumneavoastră);
  • Fun (în care vă puteți compara cu alți utilizatori din întreaga lume);
  • Donate (cu opțiunea de a dona recompensa pe care o obțineți);
  • Info (întrebări despre experiența dumneavoastră de utilizator);
  • Sondaje plătite (care oferă bani și care pot fi identificate prin culoarea verde).

Nu ar trebui să neglijați niciuna dintre aceste categorii de sondaje, deoarece toate contribuie la sondajele plătite pe mobil. Rețineți, de asemenea, că sondajele plătite au un număr limitat de locuri, așa că fiți rapid pentru a vă asigura un loc în sondaj.

Citește și Jocuri care aduc câștiguri în bani reali cu aplicația CashApp

Un exemplu de sondaj ar fi unul în care trebuie să răspundeți la 3 întrebări despre cum să vă conectați contul PayPal la CitizenMe. În acest caz, vi se cer informații despre sexul dvs., dificultatea conectării contului PayPal (cu 7 opțiuni de răspuns) și dacă este necesară verificarea contului PayPal.

După ce ați completat acest sondaj, puteți câștiga 0,01 lire sterline. În general, recompensa pentru un sondaj plătit este de 0,10 lire sterline și presupune să răspundeți la 8-10 întrebări.

Care sunt metodele de plată?

Atunci când participați la sondaje plătite de pe telefonul mobil, recompensele vor fi creditate instantaneu în contul de PayPal.

Prin urmare, este important să vă asigurați că adresa de e-mail asociată cu contul PayPal este corectă.

Aplicația CitizenMe vă oferă posibilitatea de a câștiga bani fără a fi necesară o sumă minimă de retragere. Completați un sondaj și veți primi imediat o recompensă de 0,10 £ în contul dumneavoastră PayPal.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu CitizenMe? Merită sau nu?

Aplicația oferă sondaje plătite pe telefonul mobil, care pot fi completate rapid. Cu toate acestea, există un mic dezavantaj legat de frecvența acestora. La început, veți primi câteva sondaje atractive, dar, în timp, numărul acestora va scădea.

Profilul și alte categorii de întrebări sunt necesare pentru a participa la aceste sondaje. Din păcate, opțiunile de câștig sunt limitate în această aplicație și nu există un program de recomandare pentru România.

Per total, CitizenMe este o aplicație serioasă, care nu necesită prea mult efort din partea dumneavoastră. Toate plățile sunt procesate imediat în contul de PayPal.

Cu toate acestea, nu vă așteptați la o avalanșă de sondaje imediat după înregistrare. În mod normal, veți primi între 3 și 4 pe lună, sau chiar mai puțin.

Și pentru a răspunde la întrebare, nu merită să investiți timp pentru a completa sondaje prin intermediul acestei aplicații, deoarece plățile sunt foarte mici și rare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu