Sondaje plătite pe telefonul mobil cu CitizenMe | Merită sau nu?

5
(1)

Ultima actualizare pe 14 ianuarie 2023 de Jonas

Dragi prieteni, încă o zi, încă o analiză despre o aplicație care, teoretic, ne-ar plăti instantaneu în urma completării unui sondaj. Este vorba despre aplicația CitizenMe.

Să știți că am început să apreciez mult mai mult aceste aplicații prin care pot finaliza sondaje sau alte oferte similare. Aici mă refer la aplicații precum Attapoll, care este și preferata mea, Survey Pirate, SwagBucks, Givvy App, Big Token sau FeaturePoints.

Numărul acestora este mult mai mare, dar nu toate sunt serioase. Din ceea ce am enumerat mai sus, pot confirma efectuarea de plăți pentru Attapoll (plăți instantanee la 3 euro în PayPal) sau Bituro (plată la 1$ aproape instantaneu).

Despre SwagBucks nu are rost să intru în amănunte, aceasta fiind o aplicație de tip GPT în care veți avea multiple posibilități de a face bani și, prin urmare, de a ajunge la un plată într-un timp scurt. Despre celelalte puteți afla mai multe detalii printr-un simplu click pe acestea.

Să revenim la aplicația CitizenME, căci pentru asta ați căutat pe Google, și anume să aflați mai multe amănunte despre ceea ce poate să ofere persoanelor care locuiesc în România.

Ce este CitizenMe?

CitizenMe este o aplicație mai deosebită de sondaje prin care aveți oportunitatea de a fi recompensat instantaneu în contul dumneavoastră de PayPal pentru completarea unor sondaje foarte scurte. Și când spun sondaje scurte, chiar nu glumesc, acestea conțin doar câteva întrebări la care trebuie să furnizați răspunsuri.

Pentru a vă înregistra pe CitizenMe, este suficient doar să faceți o căutare în Google Play sau App Store pentru această aplicație.

Mai multe detalii despre procesul de creare a unui cont pe CitizenMe veți afla în rândurile următoare.

Cum se creează un cont pe CitizenMe?

Pentru a descărca această aplicație am folosit magazinul de aplicații Google Play.

Notă: Aplicația CitizenMe are dimensiunea de 12,54 MB.

Tot ce trebuie să faceți este să completați un mic formular în care trebuie să furnizați informații despre adresa dvs. de e-mail și parola.

înregistrare CitizenMePin
Înregistrare CitizenMe

Înregistrarea va fi finalizată doar după ce veți valida adresa de e-mail.

Important: Vă recomand să vă înregistrați cu adresa de e-mail pe care o aveți atașată contului PayPal.

Confirmarea se poate face în două moduri:

  • link primit prin e-mail;
  • cod din 6 cifre.

Pentru cei care vor întâmpina probleme la conectarea în contul lor de PayPal, va trebui să dezinstalați aplicația și să o reinstalați. Din păcate, încă mai apar astfel de erori.

n cazul în care mai dispuneți de un cont PayPal, îl veți adăuga pe acesta, fără a mai fi nevoie să dezinstalați și să reinstalați aplicația.

Răspundeți la sondaje scurte prin aplicația CitizenMe

Metoda de bază utilizată pentru a face bani cu această aplicație este prin intermediul sondajelor.

Totuși, pentru a fi notificat atunci când apar sondaje, trebuie să vă completați profilul.

Citește și Jocuri care aduc câștiguri în bani reali cu aplicația CashApp

De aceea, este recomandat ca înainte de a spera la un sondaj, să parcurgeți tot ceea ce constituie întrebare în profilul dumneavoastră.

De asemenea, aplicația CitizenMe oferă mai multe tipuri de sondaje, unele care oferă bani, iar altele care necesită diverse informații despre dumneavoastră.

Astfel, sondajele sunt împărțite în următoarele categorii:

  • Insight (sondaje cu întrebări despre dumneavoastră);
  • Fun (sondaje în care vă puteți compara rezultatele cu cele ale altor utilizatori din toată lumea);
  • Donate (sondaje în care aveți opțiunea de a dona recompensa obținută în urma finalizării sondajului);
  • Info (întrebări despre îmbunătățirea experienței utilizatorului);
  • Sondaje plătite (cele mai importante sondaje în sensul că oferă bani).

Ceea ce trebuie menționat este că sondajele cu bani pot fi diferențiate de celelalte prin culoare, aceasta fiind VERDE.

Notă: Nu neglijați niciuna dintre categoriile de sondaje, deoarece toate vor contribui la apariția acestora în aplicație.

Un alt lucru foarte important, sondajele de opinie pe bani au un număr limitat de locuri. Faptul că ați primit o notificare nu înseamnă că sondajul respectiv a fost creat în acel moment. Cel puțin mie mi s-a întâmplat, după ce am primit notificarea, am deschis aplicația pentru a completa sondajul.

Mare mi-a fost mirarea că nu am putut completa sondajul din cauză că nu am fost suficient de rapid (nu mai erau locuri disponibile). Așa că țineți cont de acest aspect.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu de sondaj.

Am primit un sondaj în care trebuia să răspund la 3 întrebări despre cum să-mi conectez contul PayPal la aplicația CitizenMe.

În acest sondaj, se cereau informații despre sex, dificultatea conectării contului PayPal la aplicație (7 opțiuni de răspuns) și, în final, dacă era necesară verificarea contului PayPal.

Și astfel am primit suma de 0,01£.

Marea majoritate a sondajelor vor avea o recompensă de 0,10£ în care trebuie să răspundeți la mai mult de 3 întrebări, adică în jur de 8 sau 10 întrebări.

Care sunt metodele de plată?

Așa cum am menționat mai sus, toate plățile rezultate din aceste sondaje vor fi recompensate instantaneu în contul dumneavoastră PayPal.

Prin urmare, cu riscul de a mă repeta, atunci când vă înregistrați, vă rog să adăugați adresa de e-mail pe care o aveți asociată contului PayPal.

Prin urmare, aplicația CitizenMe nu necesită nicio sumă minimă de retragere. Este de ajuns să completați un sondaj pentru a primi acești bani (0,10 £) în PayPal.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu CitizenMe? Merită sau nu?

Deși sondajele pot fi completate într-un timp foarte scurt, există o ”mică” problemă cu numărul acestora. Dacă, la început, veți primi câteva care să vă atragă atenția, în timp, numărul acestora va scădea.

Întrebările de profil plus celelalte categorii sunt esențiale în vederea participării la aceste sondaje. Prea multe opțiuni de câștig nu se găsesc în această aplicație și, din păcate, nu oferă un program de recomandări pentru România.

Per total, CitizenMe este o aplicație serioasă, care nu necesită mult timp din partea dumneavoastră, toate plățile fiind procesate instantaneu în contul de PayPal.

Dar, nu vă așteptați ca sondajele să înceapă să curgă imediat ce vă înregistrați.

În mod normal, veți prinde 3 sau 4 pe lună, poate chiar mai puțin.

Și pentru a răspunde la întrebare, nu merită să răspundeți la sondaje prin această aplicație, plățile sunt foarte mici și foarte rare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania