Descarcă aplicații gratis pe telefon și câștigă bani cu AppKarma

0
(0)

Viața de zi cu zi a ajuns să fie dependentă de tehnologie și de telefoanele mobile. Cu siguranță, dumneavoastră vă petreceți un timp foarte important pe telefonul mobil. Dar știți că telefonul mobil vă poate oferi șansa de a face bani în mediul online? Da, este adevărat. Telefonul mobil poate fi folosit și la alte activități în afară de cele care necesită cheltuirea banilor sau alte activități sociale. Dacă citiți acest articol despre aplicația AppKarma, atunci știu sigur că dumneavoastră sunteți conștient de potențialul financiar al unui telefon mobil. De aceea doriți să aflați dacă aplicația AppKarma este reală sau este doar o risipă de timp.

Drept urmare, am căutat informații despre această aplicație, am instalat-o și testat-o pentru a vă oferi detalii cât mai exacte cu scopul de a le folosi în ”călătoria” dumneavoastră de a face bani în mediul online. De aceea suntem atât de dedicați și ne dorim ca experiențele noastre online să fie cât mai pozitive și să ne ajute să obținem un venit care să ne asigure un trai decent. Tocmai din această cauză vă recomand să citiți acest articol până la capăt pentru a vă asigura că nu vă pierdeți timpul cu AppKarma.

Ce este AppKarma?

AppKarma este o aplicație care ne plătește pentru a descărca jocuri pe telefonul mobil și folosirea acestora cu scopul precis de a face bani online. Această aplicație a fost lansată pe data de 14 martie 2014 de către Andrew Lin. În prezent este deținută de compania Darkfield Software LLC.

Aplicația AppKarma poate fi utilizată indiferent ce dispozitiv mobil aveți în posesie. În funcție de tipul de telefon, puteți folosi atât Google Play cât și AppStore pentru a descărca aplicația. Cu alte cuvinte, AppKarma este disponibilă atât pe telefoanele android cât și pe telefoanele iOS. Ceea ce este interesant este faptul că poate fi utilizată și pe iPad-uri.

Nota de evaluare este 4.2 din 5 posibile cu peste 325 000 de recenzii. În ceea ce privește numărul de descărcări, aplicația se mândrește cu un număr de peste 5 milioane de descărcări.

Cum putem instala aplicația AppKarma?

bonus de înscrierePin

În funcție de tipul de telefon, selectați magazinul online de aplicații. Pentru acest articol, voi alege magazinul Google Play. Procesul de instalare este asemănător indiferent ce tip de telefon utilizați.

Descărcarea și instalarea acestei aplicații constă în următoarele etape, și anume:

 • selectarea magazinului de aplicații corespunzător cu telefonul mobil;

Notă: Accesul se poate face și prin intermediul site-ului oficial unde aveți la dispoziție link-urile pentru descărcare pentru fiecare dispozitiv mobil în parte.

 • scrieți ”AppKarma” în căsuța de căutare pentru a găsi aplicația și a o instala;

Notă: Fișierul necesar pentru instalare are 21.62 MB.

 • instalați aplicația pe telefonul dumneavoastră;
 • crearea unui cont nou pe AppKarma;

Deși este specificat faptul că nu este nevoie de înregistrare, este recomandat să vă faceți un cont nou pentru a nu pierde tot ce ați realizat în cazul în care vă veți schimba telefonul, de exemplu. Sunt anumite secțiuni care nu pot fi accesate fără un cont.

Ce informații sunt necesare pentru a crea un cont nou?

Pentru a vă crea un cont nou pe AppKarma, trebuie doar să adaugați următoarele informații:

 • adresă de email;
 • nume utilizator;
 • parolă.

Completarea cu succes al acestui formular vă aduce un bonus de 50 de puncte. Nu uitați să vă verificați adresa de email. Verificarea adresei de email este recomandată pentru a evita alte neplăceri când încercați să vă logați de pe alte dispozitive mobile. Veți primi un link pe adresa de email care este valabil pe o perioadă de 15 minute.

Cum puteți face bani online de acasă din jocuri cu AppKarma?

Pe pagina principală, veți putea avea acces la o listă cu numeroase jocuri sau aplicații. Aceste jocuri dispun de anumite instrucțiuni care trebuiesc respectate pentru a primi recompensele respective. Marea majoritate al acestor jocuri vor necesita instalarea și atingerea unui anumit nivel sau prag.

Câteva exemple de astfel de jocuri le puteți vedea în imaginea de mai jos.

oferte de jocuri cu AppKarmaPin

Activitatea pe care o realizați pe această aplicație vă conferă dreptul să câștigați anumite bonusuri. De exemplu, verificarea adresei de email vă poate aduce un bonus de 50 de puncte Karma. În urma completării profilului dumneavoastră, veți câștiga numeroase premii în puncte Karma. Cred că ați înțeles în mare parte cum puteți obține aceste bonusuri. Pentru mai multe detalii, selectați butonul albastru din colțul din dreapta jos pe care scrie ”Bonus”.

Numărul de puncte poate varia foarte mult în funcție de jocul sau aplicația pe care doriți să o completați. Știați că puteți câștiga bani online din descărcarea de aplicații prin intermediul unor site-uri precum Swagbucks sau RewardXP? Din fericire, acum cunoașteți și acest aspect.

Câștigă puncte suplimentare prin sistemul de medalii

Motivarea membrilor prin intermediul acestor medalii este unul dintre motivele pentru care folosesc această aplicație. Aceste medalii constituie un mod prin care suntem motivați să folosim aplicația în mod continuu. Cu alte cuvinte este un sistem de fidelitate care ne oferă puncte pentru deblocarea anumitor joburi sau sarcini de lucru. În momentul în care ați deblocat o medalie, veți primi automat numărul de puncte aferent acelei medalii. Deci, cu cât nivelul medaliei este mai mare, cu atât veți câștiga mai multe puncte Karma.

medalii de fidelitate cu AppKarmaPin

Ce putem face cu ”Daily Rewards”?

În secțiunea ”Daily Rewards”, sunt afișate niște carduri de răzuit. Puteți răzui doar 1 card pe zi. De aceea, sunt afișate doar 6 carduri, fiecare corespunzând unei zile a săptămânii. În a șaptea zi veți avea o surpriză. Înainte să răzuiți acel card, veți viziona o reclamă video. Primul card pe care l-am răzuit mi-a adus un câștig de 50 de puncte.

răzuiește carduri pe punctePin

Notă: Încercați să accesați această secțiune în fiecare zi. Dacă ratați o zi, totul se va reseta și o veți lua de la capăt.

Ce reprezintă ”Playtime Rewards”?

Pentru a avea acces la această secțiune, trebuie să permiteți accesul aplicației la telefonul dumneavoastră. Din punctul meu de vedere, nu merită să depuneți un efort așa de mare pentru niște beneficii care nu sunt așa de mari. Drept urmare, evitați această secțiune.

Cât puteți câștiga din promovarea aplicației AppKarma?

În primul rând, aveți un cod de referință. De fiecare dată când acest cod va fi folosit de alte persoane pentru a se înregistra pe această aplicație, veți câștiga 300 de puncte Karma. Desigur că aveți și un link pe care îl puteți distribui pe rețele de socializare sau pe diverse forumuri pentru a aduce cât mai mulți membrii noi.

Acest bonus nu este singurul beneficiu pe care îl puteți obține. Mai puteți câștiga și un comision de 30% din câștigurile realizate de referali dumneavoastră atunci când completează joburile disponibile pe această platformă.

Aveți un canal de Youtube?

Dacă da, puteți deveni membru VIP. Pentru a deveni un membru VIP, trebuie să îndepliniți o condiție necesară, și anume, să aveți în fiecare săptămână peste 1 000 de vizualizări. În acest caz, comisionul obținut se ridică la 50% din tot ceea ce realizează referalii dvs.

Care sunt metodele de plată?

Modalitățile prin care vă puteți schimba punctele în bani sau carduri cadou depind de locația geografică. Pentru zona Euro, sunt disponibile următoarele metode de plată:

 • PayPal;

Minimul de plată pentru PayPal este de 10$, adică 13 500 de puncte Karma. Desigur că mai puteți retrage și dacă aveți sume mai mari, cum ar fi 25$ sau 50$.

 • Google Play;

Acest card este disponibil în Austria, Belgia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Portugalia și Spania). Minimul de retragere este de 15 euro (21 000 puncte karma) respectiv 25 euro.

 • Xbox Live;

Doar Germania, Spania, Franța și Italia pot folosi acest tip de card. Cardul Xbox are un minim de retragere de 5 euro adică 7 200 de puncte Karma.

 • Steam.

Cardul Steam este valabil în aceleași țări, care sunt disponibile pentru cardul Google Play.

Drept urmare, singura opțiune disponibilă pentru România o reprezintă plata prin metoda PayPal.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației AppKarma?

Acestea sunt avantajele

 • un număr important de oferte, chiar și pentru România.
 • un sistem de loialitate prin medalii;
 • posibilitatea de a retrage în bani prin PayPal;
 • cardurile cadou vor fi trimise în cadrul aplicației și nu prin intermediul adresei de email (pentru cei care au acces la carduri cadou);
 • recenziile din mediul online sunt în mare parte pozitive, oferindu-ne o notă de evaluare destul de mare mai ales pentru aplicație mobilă;
 • programul de referință este foarte atrăgător.

Acestea sunt dezavantajele

 • cardurile cadou nu sunt disponibile pentru cei care locuiesc în România;
 • potențialul de câștig poate fi îmbunătățit. Există loc de mai bine.
 • anumite oferte necesită investiții;
 • sunt anumite limite în ceea ce privește numărul de oferte pentru fiecare zona geografica;
 • sunt oferte care necesită un timp de completare mult prea lung pentru recompensele puse în joc.

Este AppKarma o aplicație serioasă cu care putem face bani online fără investiție?

Da, AppKarma este o aplicație sigură și o puteți folosi pentru a face bani online. Dar, va necesita multă răbdare și perseverență din partea dumneavoastră pentru a ajunge la acel punct în care vă retrageți banii câștigați cu greu. AppKarma reprezintă acea aplicație care vă conferă prilejul de a câștiga bani de buzunar. Să nu vă așteptați la vreun venit de genul ”WOW”. Aceasta regulă este aplicabilă marii majorități a acestor aplicații de făcut bani.

Pot să vă recomand o altă aplicație care nu necesită prea mult ”deranj” din partea dumneavoastră. Este vorba de aplicația HoneyGain. Trebuie doar să o instalați și să uitați de ea. Este o aplicație interesantă care vă oferă un venit pasiv și care plătește în PayPal sau în moneda Bitcoin.

Sper din tot sufletul că v-a plăcut acest articol și vă urez mult succes în cariera dumneavoastră online și la venituri sigure și cât mai însemnate. Dacă doriți să adaugați și alte informații cu privire la această aplicație, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu