Sondaje Plătite în bani cu DollarClix | Diversitate și Calitate

5
(1)

Obținerea unui profit prin intermediul acestor sondaje plătite online constituie una dintre cele mai simple metode de făcut bani online. Pe internet putem găsi numeroase platforme, care ne recompensează pentru fie pentru gândurile noastre, fie pentru experiență noastră cu privire la diverse servicii sau produse.

În acest tutorial o să vă prezint o astfel de platformă numită DollarClix, care a fost lansată în anul 2015. Pe lângă celebrele sondaje, DollarClix iți pune la dispoziție numeroase modalități prin care poți fi recompensat cu diferite beneficii pentru activitatea ta online.

Citește și XRP gratis cu CoinFaucet.io | Merită sau nu?

Ceea ce este foarte important este că și cei care locuiesc în România, pot să profite de oportunitățile oferite de acest site. Desigur că beneficiile nu se vor compara cu cele primite, de exemplu, de cei ce locuiesc în țările din prima sau a doua categorie.

Câștigurile obținute din completarea de sondaje plătite online nu vor înlocui niciodată job-ul dvs din viața reală. Tot ceea ce vă poate oferi este un venit suplimentar, pe care să îl folosiți pentru a vă achita diverse cheltuieli din mediul online (abonamente, servicii sau alte cumpărături online, etc).

Acest lucru este valabil pentru majoritatea platformelor care vă oferă sondaje sau alte oferte pentru a obține venituri. Pentru un efor minim, câștigul va fi și pe măsură.

Haideți să ne face cont cu DollarClix, pentru a începe să beneficiem de ceea ce ne oferă această platformă. Pentru a ne face cont, o să fie nevoie să completăm un formular online, în care o să adaugăm câteva informații personale.

Ce informații sunt necesare pentru a completa cu succes acest formular?

Pentru a completa cu succes acest formular, trebuie să furnizam anumite informații despre noi, cum ar fi:

 • nume;
 • prenume;
 • poreclă;
 • parolă;
 • adresa de email.
Formular de înregistrare DollarClixPin

După ce ați adăugat aceste informații, o să primiți în contul de email un link. Acest link este necesar pentru a vă confirma contul pe DollarClix.

Notă: Aveți grijă să furnizați numai date reale. În momentul în care o să cereți prima plată, o să verifice dacă sunteți o persoană reală.

În momentul în care ați reușit să vă confirmați cu succes contul, vă puteți loga în contul dvs pentru a începe să faceți bani online. În rândurile următoare, vom discuta diferite mijloace de câștig în mediul online cu DollarClix.

Cum puteți face bani din sondaje plătite sau oferte cu DollarClix?

Fiind un site specializat, în mare parte, pe sondaje și oferte, acestea sunt principalele modalități de câștig. Desigur că mai sunt și alte metode cum ar fi videoclipurile, diverse concursuri, programul de referință sau alte bonusuri primite prin anumite rețele de socializare.

Drept urmare, acestea sunt principalele metode de făcut bani online cu DollarClix:

 • Sondaje plătite online;

Completarea acestor sondaje reprezintă principalul mijloc prin care sunteți recompensat. Din fericire, România a devenit mai atractivă pentru diverse companii de furnizare a sondajelor. De aceea, numărul sondajelor a crescut considerabil.

Deși se simte o îmbunătățire în ceea ce privește mediul social din România, nu ne putem compara cu cei din țările din primele 2 categorii (SUA, Anglia, Canada, Germania, etc).

Citește și Sondaje plătite în bani sau puncte cu TGM Panel România | Merită sau nu?

Ca sa completați aceste sondaje, trebuie să vă calificați. Pentru ca acestea chestionare să fie completate cu succes, trebuie să oferiți informații reale.

Notă: Încercați pe cât posibil să nu schimbați prea des informațiile oferite, mai ales în ceea ce privește vârsta sau locația dvs. Asta în cazul în care dvs optați pentru varianta în care să oferiți anumite informații care nu prea sunt reale.

Fiți consecvent, foarte important de știut ca să evitați blocarea contului.

Cât puteți câștiga cu aceste sondaje plătite online?

Aceste sondaje vă pot aduce un câștig care poate ajunge până la 1$ pe sondaj. În condițiile în care minimul de retragere este de doar 1$, este foarte simplu să ajungeți să retrageți.

Care sunt companiile de sondaje care pot fi folosite în România?

Sunt foarte mulți furnizori de sondaje pe DollarClix, dar, din păcate, doar câțiva pot lucra cu români și au suficiente oportunități de câștig pentru noi.

sondaje bune plătitePin

Companiile de sondaje care au o oferta de sondaje plătite decentă pentru România, sunt următoarele:

 • Juno;
 • Your Surveys;
 • CINT;
 • OpinionWorld;
 • TheoremReach.

Nu o să vă calificați pentru toate sondajele. Mie mi s-a întâmplat să mă scoată din sondaj după 10 minute. Trebuie să fiți atenți cu privire la informațiile furnizate. Cu cât furnizați mai multe detalii sau informații despre dvs, cu atât numărul sondajelor va crește.

 • Ofertele;

Acesta este o altă metodă reală testată prin care iți poți rotunji veniturile simplu și fără stres. În această categorie, putem enumera oferte precum instalarea de aplicații, completarea de chestionare, jocuri sau videoclipuri. Trebuie precizat că aceste oferte se pot completa, în mare parte, pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele inteligente (android sau iOS) sau tablete.

Ofertele pot fi gratuite sau cu plată. Cele cu plată au recompense mult mai mari decât în cazul celor gratuite. Exemple de oferte cu plată sunt fie înregistrarea și depunerea de fonduri pe anumite site-uri sau fie cumpărături online cu cardul dvs.

Citește și Cum să faceți bani online din oferte sau sondaje cu Triaba | Merită sau nu?

Este posibil să găsiți aceeași ofertă la mai multe companii. Nu încercați să le completați de mai multe ori pentru că nu veți fi plătit.

Cum se completează o ofertă?

Selectați oferta dorita, o să fiți redirecționat către acel site, citiți cu atenție instrucțiunile și apoi finalizați oferta. După finalizarea ei, veți primi recompensa.

Notă: Recompensele nu sunt întotdeauna instante. Pentru anumite oferte, este nevoie să se verifice munca dvs. După ce ați fost verificat, veți primi banii (punctele).

 • Videoclipuri;

Videoclipurile nu sunt rentabile în ceea ce privește câștigul. De altfel, vizionarea acestor videoclipuri vă vor aduce câștiguri foarte mici. Pentru România, nu este recomandat să completați sau să vă bazați doar pe aceste oferte. Doar cei mai norocoși (prima și a doua categorie de țări) pot câștiga decent din aceste videoclipuri simple, având și mai mulți furnizori de videoclipuri.

Vizionați videoclipuri cu DollarClixPin

Trebuie doar să dați click pe link și apoi să vizualizați acel videoclip. Pentru anumite companii, este necesar să vă faceți cont.

Cât se poate câștiga din programul lor de referință?

Comisionul de referință se plătește pe 2 nivele și anume:

 • nivelul 1 cu un comision de 20%;
 • pentru nivelul 2, comisionul este de 10%.

Trebuie menționat faptul că trebuie să fiți activ ca să câștigați din programul lor de referință. Adică, cel puțin o dată pe săptămână, trebuie să completați fie un chestionar fie o ofertă sau orice altă activitate. În cazul în care persoana invitată de dvs, a câștigat 1$, puteți obține suma de 0,25$.

Se poate folosi DollarClix pe dispozitive mobile?

DollarClix se poate folosi și pe dispozitivele mobile. Din păcate, nu deține o aplicație mobilă ca să fie disponibilă pe vreo platformă mobilă (android sau iOS), dar se poate folosi fără nici o problemă. Este bine configurat și poate să vă aducă profituri suplimentare, putând fi accesat de oriunde sau oricând.

Cum vă puteți retrage banii cu DollarClix?

Pentru activitatea dvs pe DollarClix, veți fi recompensat în puncte. Aceste puncte vor fi schimbate în bani, în momentul în care cereți o plată.

Rata de schimb pentru un punct este de 0.01$.

Deci, o să aveți nevoie de 100 de puncte pentru a retrage în PayPal, de exemplu. Cea mai recomandată metode de a vă retrage banii este PayPal.

Dar, pentru a folosi PayPal, trebuie să vă verificați contul.

Cum se face verificarea?

În momentul în care ați cerut prima plată, DollarClix va trimite în contul dvs de PayPal suma de 0.01$. Dumneavoastră o să vă logați în contul de PayPal și o să acceptați acea plată. După completarea primei plăti, contul va fi verificat.

Notă: Informațiile din profil trebuie să corespundă cu datele din contul de PayPal.

Ce alte metode de plată puteți folosi?

Pe lângă PayPal, mai sunt disponibile și alte metode, cum ar fi:

 • transfer bancar cu un minim de retragere de 25$;
 • card Visa, având un minim de 5$; carduri cadou (5$);

Sondaje Plătite sau timp pierdut?

DollarClix este un site care oferă ceea ce promite. Nu este foarte complicat să activați pe acest site. Câștigurile sunt decente, mai ales dacă punem în calcul efortul depus. Nu vă veți îmbogăți dar nici nu veți „muri” de foame. Dacă ai niște timp liber, atunci DollarCix poate fi o opțiune reală de făcut bani online.

Întotdeauna o să aveți ceva de făcut pe această platformă, ceea ce o să vă ajute foarte mult să ajungeți cât mai repede la acel „minim de retragere” de DOAR 1$. Din păcate, au un sistem de plată puțin mai complicat decât în cazul altor companii similare. De plătit, o să vă plătească, atâta timp cât o să fiți activ și o să oferiți informații reale.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu