Câștigați 5 $ la 100 de cuvinte scrise cu Smashoid | Merită sau nu?

0
(0)

Am descoperit recent un site numit Smashoid care, în teorie, ar oferi până la 5 dolari pentru 100 de cuvinte scrise pe o varietate de subiecte.

Nu în fiecare zi găsim site-uri care să ne plătească pentru publicarea de articole. De obicei ne mulțumim cu site-uri care ne oferă modalități care nu necesită prea mult efort și, cel mai important, care nu presupun investiții.

Cu alte cuvinte, utilizarea acestora să fie gratuită și să ne ofere ceva decent sub aspectul modalităților de a câștiga bani.

Și aici mă refer la sondaje prin site-uri precum ySense, Mobrog, Attapoll sau poate ceva mai complex prin platforme de tip GPT precum FreeCash, LootGain, FruitLab și așa mai departe.

A primi 5 dolari la 100 de cuvinte scrise pare a fi un câștig rezonabil pentru cei cărora le place să își pună pe ”hârtie” gândurile și cunoștințele dobândite în diverse domenii de activitate.

Să vedem cât de sinceră este această promovare în privința câștigului de până la 5 dolari la 100 de cuvinte unice scrise într-un articol.

Ce este Smashoid?

Smashoid vă oferă nenumărate modalități de a scrie și publica articole interesante cu conținut unic pe o varietate de subiecte, în schimbul unor recompense în bani.

Recompensele vor fi acordate în funcție de traficul organic generat de articolele publicate. Cu alte cuvinte, nu este suficient doar să așezați câteva cuvinte pe o ”hârtie” pentru a câștiga bani cu Smashoid.

Cum ne putem înregistra pe Smashoid?

Înregistrarea pe Smashoid se poate face în 3 moduri:

 • site-ul oficial;
 • Google Play (Android);
 • App Store (iOS).

Din ceea ce am putut observa, utilizarea acestui site pe telefoanele mobile nu este atât de populară pe cât s-ar fi crezut, mai ales în aceste vremuri în care telefonul mobil a devenit un instrument esențial în viața noastră, fie că este vorba de socializare, muncă sau alte activități din viața de zi cu zi.

Fie că vorbim de site-ul web sau de telefonul mobil, un formular de înregistrare pe Smashoid necesită următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele;
 • numele de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

Dacă doriți o metodă mai simplificată, atunci puteți folosi contul Google pentru a vă crea un cont pe Smashoid.

La final, vei primi un link de confirmare pe adresa dumneavoastră de e-mail care vă va aduce și un mic bonus de 0,20 dolari.

Câștigați bani din scrierea de conținut de calitate pe Smashoid

Deși la prima vedere pare a fi o modalitate banală de a face bani pe internet, scrierea de articole pe Smashoid este mai complexă și necesită cunoașterea unor detalii care pot influența în mod pozitiv sau negativ intenția dumneavoastră de a vă înscrie pe Smashoid.

Dar, în principiu, trebuie să scrieți articole de minimum 500 de cuvinte pentru a spera să fiți acceptat în vederea publicării pe site-ul Smashoid.

formular redactare articol pe SmashoidPin
Formular publicare articol

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, pentru a publica un articol pe Smashoid trebuie să treceți prin anumite proceduri în ceea ce privește scrierea și publicarea articolelor.

Un articol trebuie să conțină anumite elemente, cum ar fi:

 • titlu;
 • categorie;
 • o scurtă descriere de până la 25 de cuvinte în care sunt explicate cele mai importante idei despre conținutul articolului pe care doriți să îl publicați;
 • adăugarea unei imagini recomandate;
 • secțiunea unde veți scrie articolul;
 • un buton pentru a trimite articolul pentru verificare.

Dacă ați respectat toate reglementările interne (număr minim de cuvinte, fără limbaj negativ, conținut unic etc.), articolul va fi aprobat și publicat în categoria corespunzătoare.

categorii pentru articole onlinePin
Categorii Articole

În imaginea de mai sus puteți vedea toate categoriile disponibile pe Smashoid în care puteți publica un articol.

Din păcate, nu este suficient doar să scrieți un articol pentru a face bani. Banii vor veni din vizualizările generate de articolele dumneavoastră.

Recompensele în bani vor fi acordate după un anumit număr de vizualizări stabilit în funcție de anumite țări.

De exemplu, o țară precum Angola va genera 15 dolari la 1000 de vizualizări. În schimb, o țară precum Statele Unite ale Americii va genera doar 6 dolari la 1000 de vizualizări.

Pentru o țară precum România, recompensa va fi de 1 dolar la 1000 de vizualizări.

Aceste cifre sunt un pic ciudate în ceea ce privește câștigurile generate de anumite țări. M-aș fi așteptat ca America să aibă cele mai mari câștiguri la 1000 de vizualizări, așa cum se întâmplă în cazul unor activități precum sondajele de opinie, videoclipurile sau jocurile mobile.

Dar se pare că cele mai mari câștiguri sunt acordate vizualizărilor provenite din Angola

Cât de realiste sunt 1.000 de vizualizări pe articol publicat?

Atingerea a 1.000 de vizualizări pe Smashoid nu va fi ușoară. Pentru mine, de exemplu, atingerea unui număr atât de mare de vizualizări pentru articolele publicate pe site-ul meu este o sarcină titanică, care necesită mult timp, dar și promovare pe platforme precum Twitter, Facebook sau Tik tok.

Aici intervine marea problemă atunci când ne referim la scrierea articolelor. Adăugarea de conținut nu este foarte dificilă, dar promovarea acestuia va necesita mult efort din partea dumneavoastră.

Program de promovare

Dacă vă chinuiți să ajungeți la 1 000 de vizualizări, puteți folosi opțiunile de câștig oferite de programul de promovare.

Astfel, toți cei care se înregistrează pe Smashoid prin intermediul linkului dvs. de promovare vă vor aduce un comision de 10% din câștigurile generate de aceștia.

Acest comision poate fi câștigat doar dacă utilizatorii invitați sunt activi, adică să publice articole care să genereze 1 000 de vizualizări.

Care sunt metodele de plată?

Cel puțin aici vă pot oferi câteva detalii mai mulțumitoare.

Pentru a vă retrage banii câștigați cu greu pe Smashoid, veți folosi una dintre următoarele metode de plată:

 • PayPal, cu o sumă minimă de retragere de 5 dolari;
 • Bitcoin, care nu este recomandată, deoarece aveți nevoie de 30 de dolari pentru a face o plată;
 • Payoneer, cu o sumă minimă de plată de 50 de dolari.

Prin urmare, PayPal ar fi singura metodă de plată convenabilă pentru cei care doresc să folosească serviciile site-ului Smashoid.

Merită sau nu?

Pe termen lung, o colaborare cu Smashoid pare a fi o variantă acceptabilă pentru a face bani. Dar trebuie să atrageți cât mai multe vizualizări pentru a genera ceva bani.
Un conținut de calitate asociat cu traficul organic generat va duce în cele din urmă la niște venituri ceva mai bune.

Dacă nu sunteți serios, atunci o colaborare pe termen scurt va duce doar la o pierdere de timp.

Suma de 1 dolar (nu mă refer la cei 5 dolari pe care îi puteți primi dintr-o țară ca Angola…) la 1000 de vizualizări este mult prea mică dacă luăm în calcul efortul depus pentru scrierea articolelor și promovarea acestora.

În concluzie, pentru a face bani cu Smashoid trebuie să publicați articole cu conținut unic pe bandă rulantă, astfel încât să puteți spera ca într-un timp rezonabil, adică într-o viață de om, să puteți obține cel puțin câteva plăți.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu