7 sfaturi bune de urmat pentru vizionarea gratis online al clipurilor video

4
(1)

Fiți plătit pentru vizionarea gratis online de conținut video. Vă vine să credeți că este posibil să câștigați bani pentru asta? Acest articol nu este un ghid care conține secrete pentru a viziona videoclipuri YouTube de la locul de muncă sau din confortul casei dumneavoastră.

Citește și Cum să afișați doar AUDIO pe YouTube cu extensia Music Mode for YouTube?

În mediul online, cu puțin efort putem găsi câteva site-uri care ne recompensează în puncte sau bani pentru vizionarea gratis online a unor clipuri sau alte conținuturi video. Aceste credite sau puncte pot fi schimbate în diverse recompense precum bani sau carduri cadou. Această activitate nu necesită prea mult efort din partea dvs. În schimb, puteți obține bani de buzunar și poate fi considerată o metodă simpla de monetizare al timpului liber pe care îl aveți la dispoziție.

Acest articol conține anumite site-uri care ne oferă posibilitatea de a fi recompensați pentru vizionarea gratis online a acestor clipuri video.

Cum puteți face bani din vizionarea gratis online a unor clipuri video sau orice alt conținut video?

Modalitatea prin care putem viziona clipuri video gratis este foarte simplă. Tot ce este necesar este să găsim o platformă de recompensare (similare cu cele prezentate în rândurile de mai jos) unde să ne putem înregistra. După ce ne-am înregistrat, trebuie să accesăm secțiunea de clipuri video din contul dvs.

Vedeți care clipuri sunt interesante că apoi să dați un click pe acestea pentru vizionarea gratis online prin intermediul calculatorului sau telefonului mobil. Aceste vizionări vă aduc puncte, care vor fi creditate în contul dumneavoastră pentru a putea fi schimbate în bani sau carduri cadou.

O mică precizare, prin această modalitate de a petrece timpul liber în mediul online nu veți câștiga foarte mulți bani. Să nu vă așteptați la câștiguri serioase pentru a viziona gratis online diverse clipuri sau alte conținuturi video.

Care sunt cele mai bune site-uri de făcut bani pe net din vizionarea de clipuri video?

PrizeRebel este un site gratuit care este disponibil și în România, având un mare avantaj de a oferi un minim de retragere accesibil. Acum depinde ce opțiune de retragere este profitabilă pentru dvs. În cazul în care veți opta pentru a retrage prin PayPal, atunci aveți nevoie de 5$ pentru o tranzacție reușită.

Diverse posibilități de lucru la domiciliu cu PrizeRebel

Dacă folosiți carduri cadou, atunci este mai simplu de ajuns la un minim de plata. Asta deoarece este nevoie de doar 2$ pentru a schimba punctele în carduri cadou. Utilizarea acestui site pentru a viziona clipuri video este foarte simplă, având și o opțiune de a aranja clipurile video după conținut, dimensiune sau chiar și popularitatea acestora.

SuperPay.ME este un alt site care ne oferă oportunitatea de a viziona gratis online conținuturi video, la care putem să adăugăm multe alte modalități de a face bani precum sondaje de opinie, oferte sau comisioane din promovarea acestui site. Un alt avantaj pe care îl puteți obține cu SuperPay.ME este bonusul de înregistrare de 0.20$.

Cu privire la minimul de retragere, chiar am o veste bună, în sensul că aveți nevoie de DOAR 1$ pentru a retrage prin metoda PayPal. De altfel, puteți folosi și bitcoin sau Skrill pentru a retrage banii realizați pe acest site.

RewardingWays oferă, la rândul lui, posibilitatea de a viziona clipuri video în schimbul unor recompense în bani sau carduri (tichete) cadou. Acest site este deținut de compania 99 Ventures care mai are în componența sa alte 2 site-uri serioase precum SuperPay.ME sau OfferNation.

Ca și în cazul site-ului SuperPay.ME, minimul de retragere este foarte simplu de atins, este nevoie de doar 1$ pentru a retrage. Vizionarea acestor clipuri video nu este singura activitate pe care o puteți realiza pe acest site. Cu alte cuvinte, aveți numeroase opțiuni precum sondaje, oferte sau jocuri, pe care le puteți utiliza pentru a face bani online de acasă.

Câștigă bani în PayPal sau carduri (tichete) cadou gratis cu InstaGC

InstaGC este considerat ca fiind unul dintre cele mai variate site-uri GPT din mediul online. Acesta fost lansat în anul 2011, fiind unul dintre cele mai vechi și serioase site-uri GPT cu care veți lucra, în cazul în care veți decide că acest membru al universului GPT merită atenția dvs. Toată activitatea realizată pe acest site este răsplătită în puncte sau credite.

tichete cadou onlinePin

Acestea, la rândul lor, vor putea fi schimbate în carduri cadou, PayPal, cecuri sau chiar și criptomonede (bitcoin). Schimbarea punctelor în carduri cadou se face imediat, de aici și numele acestui site de InstaGC (instant gift cards).

Earnably este un site care se concentrează în principal pe sondaje cu premii în bani. Dar ne oferă și șansa de a câștiga bani din vizionarea de conținut video prin intermediul unor site-uri specializate precum Hideout.TV sau VideoFox. Marea majoritate al acestor clipuri video sunt reclame pentru diverse produse sau servicii online. În momentul în care ați ajuns la suma de 1$, puteți face retragerea în PayPal sau carduri cadou.

GrabPoints pretinde ca fiind unul dintre cele mai bune site-uri de tip GPT din mediul online. Oferta lor cuprinde numeroase modalități precum sondaje de opinie, conținut video (Hideout.TV), jocuri sau alte oferte care pot fi completate și pe telefonul mobil și care vă pot ajuta să primiți bani de buzunar, fără prea mult efort sau investiție.

Din păcate, puteți utiliza doar PayPal pentru a retrage banii obținuți din activitatea desfășurată pe acest site, minimul de retragere fiind de 5$. Ar fi trebuit să putem schimba punctele realizate în carduri cadou, dar din păcate, România nu se afla în lista țărilor atractive. De aceea, nu vom găsi prea multe opțiuni de a schimba punctele în carduri cadou.

O ofertă de clipuri video prin intermediul site-ului Hideout.TV

După cum ați putut remarca, conținutul video este oferit de site-ul Hideout.TV. Acest site este specializat pe acest gen de oferte și își recompensează membrii pentru a viziona gratuit online diverse clipuri video sau alt tip de conținut video.

vizionarea gratis online cu Hideout.TVPin

Punctele pot fi câștigate nu numai din vizionarea acestor clipuri, ci puteți chiar uploada materialul video pe care l-ați creat. Drept urmare, putem spune că Hideout.TV încurajează tinerele talente pentru a-și valorifica materialele video create.

7 sfaturi bune de urmat pentru îmbunătățirea condițiilor de vizionare al clipurilor video

Recompensele primite din vizionarea de clipuri video nu se vor ridica la valoarea câștigurilor realizate din alte activități precum sondaje, descărcarea unor aplicații sau programe sau completarea unor oferte pe telefonul mobil.

Cu toate aceste, este destul de greu să fim nemulțumiți de aceste câștiguri, având în vedere efortul minim care trebuie depus pentru a viziona diferite filmulețe gratis online.

sfaturi de urmat onlinePin

Aceste sfaturi, cu siguranță, vă vor ajuta să vă maximizați câștigurile realizate din vizionarea acestor clipuri video.

Vizionează clipuri video atunci când sunteți într-o stare emoțională foarte scăzută

Dacă sunteți într-o stare emoțională ridicată, puteți folosi acest avantaj sau putere mentală pentru o eficientizare a timpului petrecut în mediul online prin activități precum participarea la sondaje de opinie și multe altele.

Dar, dacă nu sunteți suficient de puternic emoțional, vizionarea acestor clipuri video poate fi considerată o modalitatea de a vă ridica moralul. Mai ales în cazul în care ați avea nevoie de un anumit număr de puncte pentru a face o retragere și aceste clipuri video are putea face acest lucru posibil.

Evitați să treceți cu ușurință peste videoclipuri

Deși sunt site-uri care vă permit să treceți peste videoclipuri, eu vă recomand să nu faceți acest lucru. În mod normal, dumneavoastră sunteți plătit pentru o vizionare completă al videoclipului. Aici putem include și reclamele la diverse produse sau servicii care pot apărea în timp ce vizionați acel material video.

Așadar, înainte să treceți peste videoclipuri, trebuie să vă asigurați că veți fi recompensat în puncte sau credite, indiferent dacă vizionați un videoclip complet sau nu.

Folosirea browser-ului Google Chrome este recomandată

Când vine vorba de procesul de încărcare al clipurilor video, Google Chrome stă destul de bine din punct de vedere al vitezei dar și al securității oferite. Faptul că suportă și HTML 5 poate fi considerat încă un avantaj de utilizare al acestui browser. Cele mai bune playere video prezintă multă stabilitate și performanță atunci când videoclipurile sunt rulate prin acest browser.

Folosirea browser-ului Google Chrome vă poate reduce considerabil timpul de încărcare al materialului video. Acest lucru va duce la o optimizare cât mai eficientă al acestuia. Dar vă va oferi cu siguranță și o experiență mult mai plăcută pentru cei care urmăresc acest tip de material video.

Este interzis utilizarea unor VPN/Proxy

Cei care creează aceste materiale video au anumite așteptări cu privire la persoanele care le vor viziona. În sensul că au anumite preferințe în ceea ce privește locația geografică la fiecărui utilizator. Cu alte cuvinte, câștigurile depind de țara de proveniență.

De aceea, este de preferat să nu schimbați locația prin folosirea acestor instrumente de mascare. Folosirea acestor mijloace poate duce la o performantă redusă în timp ce vizionați materiale video. Dar există și posibilitatea de blocare al contului dvs.

Notă: Vizionarea materialelor video de la locul de muncă (birou) poate fi riscantă. În sensul că anumiți angajatori folosesc aceste instrumente pe calculatoare deținute în cadrul companiilor lor. Deci, aveți mare grijă.

Nu folosiți extensii pentru blocarea reclamelor

Folosirea acestor extensii de blocare în browserul sau calculatorul dumneavoastră poate duce la o limitare al numărului de clipuri video. Deci, asigurați-vă că nu aveți instalat nici un program sau extensie care să vă blocheze sau să limiteze vizionarea acestor clipuri video. Aceste programe pot să ducă la o valorificare sau creditare defectuoasă al timpului petrecut prin vizionarea de conținut video.

Un acces mai rapid la conținut video printr-o sortare pe categorii al clipurilor video

Site-uri precum RewardXP sau GG2U Premium vă permite repartizarea sau împărțirea acestor clipuri video în funcție de popularitate, profitabilitate și multe alte criterii, pentru a vă veni în sprijinul dvs.

În cazul în care doriți să vizionați mai întâi videoclipurile interesante, le puteți sorta după criteriul ”Trending”. Dacă sunteți doar pentru credite sau puncte, atunci veți alege ‘‘Payout High to low”, și astfel vor avea prioritate doar clipurile care vă aduc multe credite.

Promovarea site-urilor unde se pot viziona conținut video

Promovarea acestor site-uri vă pot aduce câștiguri decente de la persoanele invitate care vizionează clipuri video. Cu cât aveți mai multe persoane invitate, cu atât vor crește și veniturile. Aceasta este și regula de bază prin intermediul căreia puteți câștiga mai mult decât decent.

Dar este nevoie de o strategie de promovare bine pusă la punct. Doar așa puteți spera că veți aduce doar persoane active care să vă aducă și un venit stabil.

În concluzie…

Sunt încrezător că aceste sfaturi vă vor ajuta să vă îmbunătățiți venitul obținut din vizionarea gratis online de conținut video. Oricum foloseați Youtube pentru a vedea videoclipuri. De ce să nu câștigați și ceva bani de buzunar sau alte recompense în timp ce vizionați diverse clipuri scurte și amuzante?

Cum vi se pare ideea de a face bani din vizionarea de clipuri video? Aveți o secțiune de comentarii unde vă puteți scrie gândurile cu privire la această metodă de a fi recompensat pentru activitatea online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu