RewardingWays Tutorial | Câștigă bani pe net din sondaje

3
(2)

Există site-uri precum Mintalise, RewardingWays sau Daedalus Online care ne oferă posibilitatea de a câștiga bani online din sondaje online gratuite sau din alte activități pe care le facem online. Este posibil să fi vizionat videoclipuri, să fi făcut cumpărături online sau să fi interacționat pe rețelele de socializare fără să câștigați bani de pe urma acestora. RewardingWays este aici pentru a schimba acest lucru.

Această platformă de sondaje online plătite își face reclamă cu sloganul „Fiți plătiți pentru munca online” sau „Get paid for online work„. Dar poate vă întrebați, este într-adevăr posibil să câștigați bani prin intermediul acestui site? Și dacă da, cât de mult puteți câștiga? În tutorialul de astăzi, veți afla răspunsurile la aceste întrebări și nu numai.

Câștigați bani de acasă prin completarea de sondaje online plătite și alte activități pe care le puteți face online. Cu ajutorul platformei RewardingWays, puteți profita de fiecare moment pe care îl petreceți online pentru a vă îmbunătăți veniturile.

Ce este RewardingWays?

RewardingWays este un site GPT care vă oferă posibilitatea de a câștiga bani online din sondaje, vizionarea de videoclipuri, completarea ofertelor pentru telefoane mobile și multe altele.

Acest site este deținut de compania 99 Ventures din 2011 și are sediul în orașul Edinburgh din Marea Britanie. Compania deține și alte site-uri specializate în sondaje online gratuite, precum SuperPay.ME și OfferNation, toate acestea oferind o gamă largă de sondaje online plătite, disponibile și pentru utilizatorii din România.

Cine poate folosi RewardingWays?

Avantajele utilizării platformei RewardingWays pot fi accesate de oricine dorește să participe la sondaje online din confortul propriei case. Nu există restricții cu privire la cine poate beneficia de această platformă, astfel că oferta de sondaje este disponibilă și în România.

Care este procesul de înregistrare?

Pentru a utiliza acest site, trebuie să vă înregistrați. Procesul de înregistrare este simplu și se poate face dând un click pe pagina oficială a site-ului, unde veți completa un formular de înregistrare. În acest formular trebuie să completați numele dvs. complet, numele de utilizator, parola și adresa de e-mail.

De asemenea, trebuie să furnizați și alte informații despre dumneavoastră, cum ar fi numărul de telefon, adresa de domiciliu, orașul și județul în care locuiți, țara și codul poștal.

În ceea ce privește metodele de plată, veți avea mai multe opțiuni, printre care PayPal și Skrill. După finalizarea procesului de înregistrare, veți primi un link de verificare pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.

bonus de înregistrare pe Rewarding WaysPin
Bonus de înregistrare

Încercați să folosiți aceeași adresă de e-mail pe care o aveți cu PayPal.

După ce v-ați verificat contul făcând click pe acel link pe care l-ați primit pe adresa de e-mail, sunteți gata să începeți să câștigați bani online din sondaje cu Rewarding Ways.

Cum puteți câștiga bani pe net din sondaje cu RewardingWays?

RewardingWays este un site GPT care vă oferă numeroase oportunități de a câștiga bani online. Pentru a profita la maximum de avantajele sale, aveți la dispoziție câteva opțiuni:

Sondaje plătite

Completarea sondajelor online plătite este o modalitate destul de bună de a câștiga bani online din sondaje. De obicei, este nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a completa cu succes un sondaj.

Odată completat, puteți câștiga recompense de până la 200 de puncte, care pot fi schimbate în bani odată ce atingeți plata minimă de 1$.

Pentru România, există o ofertă decentă de sondaje online gratuite, cu aproximativ 12 companii de sondaje disponibile. Nu toate aceste companii oferă sondaje pentru cei din România, dar pe RewardingWays veți găsi mai multe opțiuni pentru a participa la sondaje, cum ar fi YourSurveys, BitLabs, CPX Research, TheoremReach sau Yuno.

bani pe net din sondaje de opiniePin

Pentru a câștiga bani de acasă prin completarea de sondaje online plătite, este recomandat să profitați de anumite promoții care se aplică la câștigurile obținute la anumite companii de sondaje. Aceste promoții pot ajunge chiar până la un plus de 30% pentru completarea sondajelor.

Oferte pentru telefonul mobil

Ofertele de pe acest site GPT vă pot îmbunătăți potențialul de câștig. În plus, cele mai multe dintre aceste oferte sunt gratuite.

Aceste oferte pot fi găsite în secțiunea „Offerwalls” și puteți colabora cu companii precum AdscendMedia, AdGateMedia, OfferToro, Lootably și multe altele.

Există o varietate de oferte disponibile, cum ar fi trialuri, vizionarea de videoclipuri, completarea de sondaje pe mobil, instalarea de aplicații sau software, jocuri și multe altele.

transformare punctelor în numerar Pin

Câștigurile obținute din aceste oferte vor fi plătite în puncte, care pot fi apoi convertite în bani.

Coduri promoționale

Pentru a beneficia de codurile promoționale, trebuie să aveți un cont de Facebook sau Twitter.

adăugare coduri promoționale pe RewardingWaysPin

Aceste coduri vor fi trimise pe una sau pe ambele rețele sociale și este recomandabil să le verificați cu regularitate. Pe pagina de profil veți găsi o căsuță specială pentru aceste coduri, în care introduceți codul și veți primi un număr de puncte.

Concursuri de loialitate

La fiecare trei luni, RewardingWays organizează concursuri de loialitate în valoare de până la 1.000 de dolari pentru a-i recompensa pe cei mai activi membri.

Doar primele 20 de persoane pot câștiga premii, toți ceilalți vor câștiga doar experiență. Impresionant la aceste concursuri este faptul că unii utilizatori au reușit, printr-o activitate continuă, să câștige sute de mii de dolari.

Este adevărat că locația și numărul semnificativ de persoane invitate prin programul de promovare au fost factori importanți în atingerea acestor sume foarte mari, mai ales pentru un site de sondaje precum RewardingWays. Aceste două condiții sunt esențiale pentru a obține bani mulți din sondaje.

Program de promovare

Un program de promovare poate aduce venituri suplimentare prin promovarea pe anumite forumuri sau rețele sociale, cum ar fi Facebook sau Youtube.

Prin intermediul acestora se vor câștiga comisioane, iar pe platforma RewardingWays, comisionul de referință este de 25% din tot ceea ce face persoana pe care o invitați.

În plus, orice persoană care se înregistrează pe RewardingWays folosind un link de recomandare va primi 0,25 dolari.

Cum veți fi plătit pe RewardingWays?

RewardingWays oferă metode de plată obișnuite și familiare pe care sigur le-ați întâlnit și pe alte site-uri de sondaje online.

Printre acestea se numără PayPal și Skrill, cu o plată minimă de doar 1 $.

În plus, un bonus de înscriere de 0,20 $ vă ajută să ajungeți mai repede la această sumă. Comisioanele de retragere variază și depind de metoda de plată aleasă. Pentru PayPal și Skrill, veți plăti un comision de 2%.

Este sigură folosirea acestui site pentru a completa sondaje de acasă plătite?

Este acest site sigur pentru a câștiga bani online din sondaje online gratuite? Aceasta este o întrebare foarte importantă, deoarece utilizarea unui site GPT poate implica furnizarea de informații personale.

Este esențial ca aceste informații să fie păstrate în siguranță și să nu fie accesate de persoane sau site-uri neautorizate. De aceea, este important ca site-urile GPT să ofere garanții cu privire la securitatea informațiilor furnizate.

Putem spune cu plăcere că RewardingWays este un astfel de site care are o grijă exemplară în păstrarea în siguranță a informațiilor furnizate de către membrii săi.

În politica sa de confidențialitate, acest site subliniază importanța protejării datelor personale ale utilizatorilor săi.

Doriți să folosiți și alte site-uri pentru a câștiga bani online de acasă? Puteți să vă înscrieți pe următoarele site-uri serioase și testate de mine:

 • Honeygain (o aplicație mobile cu un bonus de înregistrare de 5$);
 • Attapoll (sondaje pe telefonul mobil);
 • Rollercoin (un simulator de minare cu o interfață bine dezvoltată);
 • PrizeRebel (numeroase opțiuni pentru a face bani online);
 • PicoWorkers (pentru cei care preferă să obțină venituri folosind și alte opțiuni decât sondaje online, de asemenea aveți și un bonus de înscriere de 0.50$).

Nu sunteți sigur? Acestea sunt avantajele și dezavantajele folosirii sondajelor că metodă principală de a face bani în mediul online.

Avantajele și dezavantajele folosirii platformei RewardingWays

Avantaje

 • înscrierea este gratuită;
 • nu există restricții cu privire la cei care doresc să lucreze pe acest site;
 • un bonus de înscriere cu o valoare de 0.20$;
 • numeroase oferte de muncă (sondaje, oferte mobile, videoclipuri);
 • metode de plată sigure (PayPal, Skrill);
 • un minim de retragere de 1$ (mai bine de atât nu se poate);
 • procesarea plății este făcută destul de repede, aproape instantaneu;
 • suportul oferit pentru rezolvarea anumitor probleme este de calitate;

Dezavantaje

 • nu este 100% optimizat pentru dispozitivele mobile;
 • descalificarea din anumite sondaje nu va fi compensată de nici un fel;
 • anumite retrageri vor necesita diverse verificări pentru siguranță.

Merită sau nu?

RewardingWays este o platformă de sondaje online care a fost lansată în 2011 și a plătit deja peste 2.771.014 dolari membrilor săi (peste 316894 de membri). Veți găsi multe oportunități de a câștiga bani online din sondaje și cu siguranță nu veți avea surprize neplăcute în legătură cu munca dumneavoastră aici.

Un alt avantaj important este faptul că platforma plătește prin PayPal, ceea ce este extrem de convenabil. Iar cu o retragere minimă de doar 1 dolar, site-ul RewardingWays este o alegere perfectă pentru cei care doresc să câștige bani de acasă prin completarea de sondaje online plătite.

În general, sondajele online gratuite sunt o modalitate excelentă de a face bani online, iar RewardingWays este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Evitați bătăile de cap și câștigați bani de acasă completând sondaje online plătite.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu