RewardingWays Tutorial | Câștigă bani pe net din sondaje

3
(2)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Se pare că site-uri precum RewardingWays sau TimeBucks ne oferă posibilitatea de a primi bani pentru activitatea pe care o desfășurăm în mediul online. Cu siguranță ați vizionat diverse videoclipuri, ați vizitat anumite platforme online, ați interacționat pe diferite rețele de socializare sau chiar ați făcut cumpărături online. Dacă ați realizat asemenea activități, probabil, nu ați câștigat și bani din desfășurarea acestora. RewardingWays este aici ca să îndrepte acest lucru.

RewardingWays își face reclamă în mediul online prin sloganul „Fii plătit pentru munca online„. Acum, întrebarea, care se pune, este dacă într-adevăr se pot face bani cu această platformă de sondaje online. O altă întrebare legitimă este cu privire la potențialul de câștig. În acest tutorial, o să vă răspund la aceste întrebări și nu numai.

Ce este RewardingWays?

RewardingWays este un site de tip GPT, care recompensează în puncte sau bani, persoane ca mine sau ca dumneavoastră pentru realizarea unor activități în mediul online. Aici putem enumera câteva activități precum participarea la sondaje, vizualizarea de videoclipuri, completarea de oferte pentru telefonul mobil și multe altele.

Acest site este deținut de către compania 99 Ventures din anul 2011, având sediul principal în orașul Edinburgh din Marea Britanie. 99 Ventures mai deține și alte site-uri specializate în sondaje, precum SuperPay.ME și OfferNation. Toate aceste site-uri sunt serioase și au o ofertă de sondaje care poate fi completată și de persoanele care locuiesc în România.

Cine poate folosi RewardingWays?

Toată lumea poate să beneficieze de avantajele folosirii acestei platforme pentru a participa la sondaje online completate de acasă. Din fericire, nu există restricții cu privire la persoanele care pot folosi această platformă. Drept urmare, oferta de sondaje este disponibilă și pentru România.

Cum funcționează acest site?

Pentru utilizarea acestui site, trebuie să vă înscrieți. Înscrierea se poate realiza prin accesarea link-ului oferit în acest tutorial, unde veți completa un formular de înscriere. Formularul de înregistrare trebuie completat cu următoarele informații:

 • numele și prenumele dvs;
 • numele de utilizator;
 • parola și o adresa de email;

Pe lângă aceste detalii, mai sunt necesare și anumite informații despre dumneavoastră, cum ar fi:

 • adresa de domiciliu;
 • orașul și județul în care locuiți;
 • țara și codul poștal;

În secțiunea cu privire la metodele de plată, veți avea mai multe opțiuni:

 • PayPal;
 • Skrill;
 • Bitcoin;
 • Payza.

Notă: Nu completați nimic în secțiunea „Payza„. Această metodă de plată nu mai este valabilă. Din păcate, nu au făcut un update la interfața acestei platforme pentru a elimina această metodă de plată.

După ce ați finalizat procesul de înscriere, veți primi un link de verificare pe adresa de email. Încercați pe cât posibil să folosiți aceeași adresă de email pe care o aveți și la PayPal. După ce v-ați verificat contul prin accesarea acelui link primit pe adresa de email, puteți începe să folosiți acest site pentru a câștiga bani pe net din sondaje.

Cum puteți câștiga bani pe net din sondaje cu RewardingWays?

În mod normal, un site GPT vă oferă numeroase oportunități pentru a câștiga bani pe net. Din fericire, RewardingWays stă destul de bine la capitolul acesta. Astfel, pentru a câștiga bani online cu acest site, aveți la dispoziție următoarele opțiuni, și anume:

 • Sondaje plătite;

Completarea acestor sondaje de acasă reprezintă o metodă destul de bună pentru a câștiga bani sau carduri cadou. În mod normal, un sondaj poate avea o durată de timp de până la 30 de minute pentru a fi completat cu succes. După ce l-ați completat, puteți obține recompense de până la 200 de puncte. Aceste puncte vor putea fi schimbate în bani, în momentul în care veți ajunge la minimul de plată.

 • Reclame PTC;

Ce poate fi mai simplu decât a vizualiza reclame de tip PTC. Reclamele PTC necesită vizualizarea unei reclame (între 5 și 60 de secunde) precum și completarea unei imagini de securitate (captcha) pentru a primi numărul de puncte în contul dvs.

 • oferte pentru telefonul mobil;

La fel ca în cazul multor site-uri GPT, aceste oferte pot ajuta la îmbunătățirea potențialului de câștig. Marea majoritate al acestor oferte sunt gratuite. Dar, veți întâlni și anumite oferte care vor necesita adăugarea unor informații cu privire la cardul dvs. În cazul în care ați optat pentru o asemenea ofertă, aveți grijă să o anulați înainte să expire perioada de probă. Dacă nu veți face acest lucru, veți fi taxat. De regulă, dumneavoastră veți folosi acel serviciu sau program pe telefonul dvs. timp de o lună de zile.

Invitați persoane pentru a vă mări câștigurile cu RewardingWays

 • Un program de referință;

Promovarea pe anumite forumuri sau rețele de socializare precum Facebook sau Youtube vă poate aduce venituri suplimentare. Aceste venituri le veți obține sub forma de comisioane. Pe RewardingWays, comisionul de referință este de 25% din tot ceea ce realizează persoana invitată de dvs.

 • vizualizare de videoclipuri;

Pe RewardingWays, puteți face bani online și din vizualizarea de videoclipuri prin intermediul unor platforme specializate. Durata acestor videoclipuri se încadrează între 30 de secunde și 2 minute. Această metodă nu vă va aduce câștiguri decente. Câștigul obținut este unul modest pentru România.

 • Coduri de premiere;

Pentru a beneficia de aceste coduri, trebuie să aveți cont pe Facebook sau Twitter. Codurile vor fi trimise pe unul sau chiar ambele rețele de socializare. Drept urmare, este indicat să verificați periodic aceste rețele de socializare. Aveți o rubrică specială pentru aceste coduri. Trebuie doar să introduceți codul și veți obține un număr de puncte gratuit.

 • Concursuri de loialitate.

La o perioadă de 3 luni, pe ReardingWays vor avea loc anumite concursuri cu valori de până la 1 000$, prin care se vor răsplăti membrii cei mai activi. Doar primele 20 de persoane vor pute câștiga ceva. Ceilalți vor câștiga doar experiență.

Cum veți fi plătit pe RewardingWays?

Metodele de plată sunt cele cu care sunteți obișnuiți și pe care le-ați întâlnit, cu siguranță, și pe alte site-uri de sondaje online.
Acestea sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Bitcoin;
 • Skrill;
 • Carduri cadou;

Minimul de plată este de doar 1$ pentru PayPal și Skrill. În condițiile în care veți primi un bonus de înscriere de 0.20$, suma de 1$ nu este atât de greu de atins. Comisioanele de retragere sunt diferite în funcție de opțiunile selectate. Pentru PayPal și Skrill, veți plăti un comision de 2%.

Dacă veți opta pentru varianta Bitcoin, comisionul se ridica la 5%. Aceste cifre pentru retragerea prin Bitcoin pot suferi mici modificări datorită evoluției monedei pe plan internațional.

Este sigură folosirea acestui site pentru a completa sondaje de acasă plătite?

Este foarte important să știm dacă un site GPT este sigur. Pentru a folosi serviciile oferite de asemenea site-uri, trebuie să prezentăm anumite informații personale. Aceste informații nu trebuie accesate de persoane sau site-uri neautorizate. Drept urmare, aceste site-uri GPT ar trebui să ne ofere acea siguranță cu privire la informațiile furnizate.

Din fericire, RewardingWays își face treaba exemplar în ceea ce privește păstrarea în siguranță a informațiilor oferite de către membrii săi. Chiar în politica de confidențialitate al acestui site sunt precizate aceste aspecte foarte importante pentru noi. Puteți să căutați pe net cazuri de încălcare a confidențialității informațiilor dar, vă sigur, că nu veți găsi asemenea exemple.

Doriți să folosiți și alte site-uri pentru a câștiga bani online de acasă? Puteți să vă înscrieți pe următoarele site-uri serioase și testate de mine:

 • Honeygain (o aplicație mobile cu un bonus de înregistrare de 5$);
 • Rollercoin (un simulator de minare cu o interfață bine dezvoltată);
 • PrizeRebel (numeroase opțiuni pentru a face bani online);
 • PicoWorkers (pentru cei care preferă să obțină venituri folosind și alte opțiuni decât sondaje online, de asemenea aveți și un bonus de înscriere de 0.50$).

Nu sunteți sigur? Acestea sunt avantajele și dezavantajele folosirii sondajelor că metodă principală de a face bani în mediul online.

Avantajele și dezavantajele folosirii platformei RewardingWays

Avantaje

 • înscrierea este gratuită;
 • nu există restricții cu privire la cei care doresc să lucreze pe acest site;
 • un bonus de înscriere cu o valoare de 0.20$;
 • numeroase oferte de muncă (sondaje, oferte mobile, videoclipuri, reclame PTC);
 • metode de plată sigure (PayPal, Skrill și bitcoin);
 • un minim de retragere de 1$ (mai bine de atât nu se poate);
 • procesarea plății este făcută destul de repede, aproape instantaneu;
 • suportul oferit pentru rezolvarea anumitor probleme este de calitate;

Dezavantaje

 • nu este 100% optimizat pentru dispozitivele mobile;
 • descalificarea din anumite sondaje nu va fi compensată de nici un fel;
 • anumite retrageri vor necesita diverse verificări pentru siguranță.

Câteva concluzii despre RewardingWays…

Nu veți avea surprize neplăcute cu privire la munca realizată pe această platformă de sondaje. Este în mediul online din anul 2011 și a făcut plăți de aproape 2 000 000$ membrilor săi. Veți găsi numeroase oportunități prin care să faceți bani online și plătește prin metoda PayPal.

Cu un minim de retragere de doar 1$ face că site-ul RewardingWays să fie o alegere mai mult decât potrivita pentru cei care doresc să facă un ban în mediul online, fără să le fie teamă că nu vor primi banii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania