Recompense în Bitcoin cu MoreMoney.io | Dovezi de Plată și Bonusuri

0
(0)

Salut dragilor,
Bun venit la un nou tutorial despre cum poți câștiga bitcoin de acasă fără sa fie nevoie să investiți vreun ban din buzunarul dumneavoastră ca să faceți bani online cu acest site web. Este vorba de MoreMoney.io, o platformă lansată în 2019, având numeroase modalități atractive prin care poți obține diverse recompense în Bitcoin sau Tron, fără să fie nevoie de experiență sau pricepere într-un anume domeniu sau altul.

Citește și Câștiguri trucate și înșelătorii pe internet cu Spin2Money

Puteți găsi aici diverse modalități de câștig care vă pot ajuta să obțineți gratuit bitcoin sau să vă măriți rezerva dumneavoastră de bitcoin, printre care putem enumera sondaje, jocuri, oferte și așa mai departe.

Bonus de Înregistrare

Cum vi s-ar părea faptul că pentru o simplă înregistrare pe acest site web, aveți șansa să primiți un bonus de până la 2,5 dolari?

Da, este adevărat. Bonusul este garantat dacă vă hotărați să vă faceți cont pe MoreMoney.io. De aceea, nu o să vă spun că puteți primi acest bonus doar dacă vă înregistrați de pe link-ul meu. Puteți primi acest bonus indiferent ce link folosiți dar m-aș bucura foarte mult dacă ați folosi link-ul meu pentru a vă crea cont.

Acum urmează partea în care o să vă arăt câteva modalități pe care le puteți folosi pe acest site ca să câștigați Bitcoin sau Tron.

Da, ați citit bine. Pe lângă bitcoin mai puteți beneficia și de o oportunitate care să vă aducă și o altă criptomonedă și anume Tron.

Drept urmare, acestea sunt câteva dintre metodele pe care le aveți la îndemâna pe acest site, și anume:

 • vizualizare de reclame;

Fiind un PTC (ești plătit să dai click-uri pe diverse reclame), MoreMoney.io te recompensează pentru vizionarea unor reclame. După ce ai văzut acea reclamă, vei completa o „captcha” și procesul va fi finalizat cu acordarea unei recompense în Bitcoin.

Recompense în Bitcoin PTCPin

Recompense în Bitcoin sau Tron pentru vizualizarea unei simple reclame

Câștigurile obținute cu acest mijloc de câștig nu sunt foarte mari, acestea ajungând până la o valoare de circa 30 de satoshi și cu o durată de 30 secunde. Valoarea recompensei sau durata ei depinde foarte mult de cel care cumpără acea reclamă.

 • faucet (robinet);

Notă: Știu că sună ciudat să spun robinet, dar încă nu am găsit un termen mai potrivit pentru „faucet”.

Această metodă este foarte simplă pentru că este suficient să dați un singur click la un interval de 60 de minute și să învârtiți „roata norocului”.
Posibilele câștiguri pot varia de la 20 satoshi, aceasta fiind cea mai slabă recompensă, până la câștigul cel mai mare de aproape 5 000 000 satoshi sau biți.

Citește și Pharaohs-pro, o schemă ponzi de care trebuie să vă feriți

Notă: Valoarea veniturilor obținute de pe urma acestui „faucet” pot varia în funcție de bitcoin. Dacă valoarea monedei Bitcoin crește atunci valoarea câștigurilor se va micșora. Dacă valoarea monedei Bitcoin scade atunci vei câștiga mai mult cu acest faucet (robinet).

 • Sarcini plătite;

În această secțiune puteți găsi diferite servicii cum ar fi creerea unui videoclip și încărcarea acestuia pe Youtube în care să vorbiți despre MoreMoney.io, despre avantajele folosirii acestei platforme pentru a face bani online sau alte informații pe care le considerați utile.

Respectați instrucțiunile

Notă: Aveți grijă să respectați instrucțiunile pentru fiecare sarcină pentru că veți fi verificați de către staff-ul (personalul) acestui site înainte să primiți recompensa. Această recompensă poate ajunge la 500 de satoshi.

Dar puteți fi recompensat și dacă veți promova acest site web pe Twitter. Din păcate, aceste recompense în Bitcoin sunt mult mai mici (50 de satoshi) decât în cazul în care încărcai un videoclip pe YouTube.

 • Loteria Norocului;

Fiecare bilet costă 100 de satoshi. În cazul în care cumpărați mai multe bilete, șansă dumneavoastră va crește de asemenea.
Aveți la dispoziție o lună întreagă să cumpărați aceste bilete. Faptul că dețineți mai multe bilete nu garantează că o să câștigați vreun premiu. Câștigătorul este ales aleatoriu la începutul fiecărei luni.

 • Joc de investiție;

O să încep prin a vă sfătui să nu folosiți acest mijloc de câștig. Deoarece există posibilitatea (foarte mare, de altfel) să pierdeți totul. Cum puteți pierde totul, pentru că este un joc de noroc.

Riscul este foarte mare. Aveți grijă!!!

Aceasta este ideea din spatele acestui joc de noroc:

Datorită faptului că valoarea monedei bitcoin fluctuează foarte mult, puteți câștiga dacă ghiciți creșterea sau scăderea valorii monedei bitcoin.

 • Realizările dumneavoastră pe acest site;

De exemplu, dacă folosiți „faucet-ul” de 20 de ori, puteți primi un bonus de 20 de satoshi sau dacă folosiți secțiunea „Short-Links” de 50 de ori aveți garantat un bonus de 50 de satoshi.

Bonusurile vor crește in valoare cu cât de mult folosiți aceste 2 secțiuni (Faucet și „Short-Links”). Dacă reușiți să fiți foarte activ puteți chiar să vă îmbunătățiți calitatea dumneavoastră de membru.

 • Sondaje și oferte;

Și cu MoreMoney.io aveți posibilitatea să completați o varietate de sondaje bune sau oferte prin care vă puteți mări șansa să ajungeți mai repede la minimul necesar pentru retragere.

Sondaje Bune pentru recompense în BitcoinPin

Trebuie doar să răspundeți la diverse întrebări despre anumite subiecte din societatea noastră, în cazul în care sunteți selectat pentru acel sondaj de opinie, de exemplu.

Investiți Bitcoin ca să primiți mai multe recompense în Bitcoin cu MoreMoney.io

Așa cum v-ați dat seama, este nevoie de o investiție că să vă măriți câștigurile cu aceste abonamente.

Sunt 4 abonamente mari și late:

 • gratuit denumit și Basic;
 • argintiu;

Pentru acest abonament este nevoie de 100 000 de satoshi.

 • Auriu;

Dacă alegeți acest abonament, trebuie să aveți în cont suma de 150 000 de satoshi.

 • Diamant;

Pentru acest ultim abonament, vă costa „doar” 200 000 de satoshi.

Important: Toate aceste costuri le plătiți pe lună. E foarte important să cunoașteți acest lucru.

Cei ce cumpără aceste abonamente sunt cei ce au foarte mulți membri care au folosit link-ul lor de referință. Dacă nu aveți mulți membri care să fi folosit link-ul dumneavoastră de înregistrare (referali), atunci nu merită să plătiți aceste prețuri.

Programul de Referință | Mai multe șanse de a primi recompense în Bitcoin

Orice persoană care folosește link-ul tău de referință iți poate aduce multe beneficii și recompense în Bitcoin și anume:

 • de fiecare dată când folosește „faucet-ul” primești 15% comision;
 • pentru fiecare ofertă sau chestionar completat cu succes primești 3% comision.

Important: Dacă sunteți inactiv pe o perioada mai mare de 500 de ore nu veți mai primi beneficii din partea referalilor tăi.

Cum vă puteți retrage banii de pe MoreMoney.io?

Aveți 3 posibilități de retragere și anume:

 • portofel;

Minimul de retragere în portofelul tău este de 50 000 de satoshi.

 • FaucetPay;

Pentru varianta FaucetPay, minimul este mai ușor de atins. Este nevoie de doar 25 000 de satoshi.

 • Portofel compatibil cu moneda Tron;

Mai sunt și persoane care sunt atrase și de alte criptomonede cum ar fi Tron, în cazul acesta. Pentru Tron este nevoie să aveți în contul vostru suma de 15 000 satoshi.

Aveți aici link-ul meu de înregistrare. V-aș fi foarte recunoscător dacă ați alege acest link pentru a vă face cont pe MoreMoney.io.

SCAM

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu