StormX – Obține tokeni STMX, STAKING | Merită sau nu?

0
(0)

Acum nu știu cât de interesați sunteți de aplicațiile mobile care vă oferă posibilitatea de a obține criptomonede. Ei bine, acest articol vă va oferi detalii despre o astfel de aplicație, care face exact acest lucru și poartă numele de StormX.

Sincer, prima reacție pe care am avut-o când am văzut numele acestei aplicații, am crezut că se axează pe jocuri. Dar, m-am înșelat. Așadar, ce putem face cu o aplicație numită STORMX (furtună X)?

Citește și Bani gratis din sondaje cu ySense

Acum depinde și de cât de mult folosiți cumpărăturile online. O astfel de persoană, care face frecvent cumpărături online, ar putea fi interesată să apeleze la această aplicație.

Instalarea este foarte simplă. Dar este important de știut dacă este o aplicație serioasă. Aceasta pretinde că vă va oferi un procent din cumpărăturile pe care le faceți cu aplicația StormX.

Ca urmare, vă voi prezenta tot ceea ce trebuie să știți înainte de a ajunge la partea de instalare și utilizare a acestei aplicații.

Ce este StormX?

StormX este o aplicație care poate fi folosită pentru a obține criptomonede din cumpărăturile pe care le faceți, folosind ofertele de cashback disponibile în cadrul acesteia. Cu alte cuvinte, ești încurajat să efectuezi cumpărături și veți primi criptomonede înapoi sub formă de cashback.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul cashback, acesta provine din limba engleză și se referă la primirea unei părți sau a unui mic procent din suma cu care ați făcut o achiziție (cumpărătură).

Cum se instalează aplicația StormX?

Aplicația StormX este disponibilă atât pentru telefoanele Android, cât și pentru cele iOS. Prin urmare, puteți utiliza, în funcție de dispozitivul dvs. mobil, Google Play sau App Store pentru a o instala.

Acest articol se va concentra asupra procesului de instalare pe un telefon android. Nu va fi o mare diferență în cazul în care dețineți un telefon cu sistem de operare iOS.

Selectați aplicația din magazinul Google Play sau AppStore. Instalați-o și apoi deschideți aplicația.

Aveți la dispoziție 3 opțiuni de înregistrare, și anume:

 • Cont Google;
 • adresa de e-mail;
 • Facebook.

Eu am ales să mă înregistrez cu o adresă de e-mail. Pe această adresă de e-mail, am primit un cod de verificare din 6 cifre.

Veți fi întâmpinați cu diverse mesaje care vă vor explica în linii mari despre ce este vorba în această aplicație.

Cum puteți obține criptomonede din ofertele de cashback cu aplicația StormX?

După cum probabil v-ați dat seama, principala modalitate de a obține recompense sub formă de criptomonede este prin intermediul ofertelor de cashback. Cu siguranță, dacă ați mai folosit până acum site-urile de cashback, nu veți avea probleme în utilizarea acestei aplicații.

Citește și Minare moneda TIME cu aplicația TimeStope

Haideți să trecem la partea în care vă voi explica cum funcționează această aplicație.

Aplicația StormX ne oferă 2 modalități prin care putem profita de ofertele de cashback disponibile.

Acestea sunt următoarele:

 • prin intermediul aplicației;
 • prin intermediul unei extensii de browser.

Dacă folosiți aplicația pentru a utiliza ofertele de cashback, acestea vor arăta ca în imaginea de mai jos. Există multe magazine online disponibile în această aplicație. Pot spune sincer că nu am auzit de foarte multe dintre ele. Dacă sunt cunoscute și eu nu le știu, atunci să-mi fie rușine.

oferte cashbackPin
Oferte Cashback

Permiteți-mi să vă dau câteva exemple de magazine online care au oferte de cashback în aplicația StormX.

Acestea sunt următoarele:

 • AliExpress;
 • Ann Taylor;
 • Nike;
 • Razer;
 • Logitech;
 • Foreo și multe altele.

Pentru a beneficia de o astfel de ofertă de cashback, tot ce trebuie să faci este să o selectați și să dați click pe butonul ”Activate Crypto Cashback”.

detalii oferte StormXPin
Detalii oferte Cashback

Desigur, înainte de a da click pe acest buton, este recomandat să citiți toate informațiile afișate în oferta de cashback respectivă.

După ce faceți clic pe acest buton, veți fi direcționat către pagina magazinului. Apoi, în funcție de condițiile oferite de StormX, veți comanda o achiziție în cadrul acelui magazin online.

Rețineți faptul că recompensa nu este oferită imediat. Perioada de procesare poate fi de până la maximum 90 de zile înainte ca contul dvs. să fie creditat.

Dar de ce durează atât de mult?

Cu siguranță știți că fiecare produs pe care îl cumpărați, fie că este cumpărat online sau din magazinele fizice, are o perioadă de returnare. Adică, dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl returnați pentru a vă primi banii înapoi. Prin urmare, durata este atât de lungă din cauza acestei perioade de returnare. Când perioada de returnare se va încheia, veți primi și recompensa. Acesta este modul în care funcționează aceste oferte de cashback.

Cum se utilizează extensia de browser?

În prezent, această extensie funcționează doar pe browserele Google Chrome și Microsoft Edge.

extensie StormX pentru ChromePin
Extensie StormX pentru Google Chrome

Nu cred că veți avea probleme în a instala o extensie într-un browser. Este simplu, selectați browserul favorit și faceți clic pe butonul ”Add to Chrome” pentru Google Chrome sau ”GET” pentru browserul Microsoft Edge.

Așa cum ați procedat în cazul aplicației, veți face exact același lucru pentru extensia de browser.

Există și alte oportunități de a face bani online disponibile prin intermediul aplicației StormX?

Bineînțeles că există și alte modalități de a obține venituri suplimentare. Din păcate, România nu este una dintre țările în care sunt disponibile oferte precum sondaje, jocuri sau activități de genul înregistrării pe alte site-uri. De obicei, aceste oferte pot fi accesate prin intermediul butonului „Play” din partea de jos a ecranului.

Prin urmare, nu veți putea completa astfel de oferte pentru a vă ajuta să ajungeți mai repede la minimul de retragere.

Ce este STAKING?

Termenul STAKING se referă la posibilitatea de a investi în anumite criptomonede. În acest caz, este vorba despre token-ul STORMX. Cu alte cuvinte, este ca și cum ați depune bani într-o bancă. Acești bani vă vor aduce dobânzi. Această dobândă reprezintă recompensa dumneavoastră.

În fiecare săptămână, veți primi un anumit număr de token-uri. Numărul acestor token-uri este influențat de valoarea investiției pe care ați făcut-o. Cu cât investiți mai mult, cu atât mai multe token-uri veți primi săptămânal.

Citește și Bitcoin gratis cu Faucet Crypto

Pentru a participa la STAKING, trebuie să cumpărați jetoane STMX de pe diverse platforme de schimb, cum ar fi Binance. Veți transfera apoi numărul de token-uri achiziționate în portofelul care este asociat contului dumneavoastră StormX.

Pe scurt, trebuie să investiți bani. Dacă nu doriți să investiți bani, atunci evitați această secțiune. Dacă aveți îndoieli, nu are rost să riscați.

Notă: Portofelele compatibile cu token-urile ERC-20 sunt acceptate pe această platformă. Pentru aplicația StormX, veți utiliza MetaMask și Trust Wallet.

În ce constă programul de promovare?

Linkul de promovare se găsește în partea de jos a ecranului, în secțiunea „More„.

Programul de promovare este un pic mai complicat. Pentru a putea obține comisioane de la persoanele care au folosit linkul dvs., acestea trebuie să achiziționeze abonamente.

Astfel, dacă aceștia cumpără abonamentul Aur, veți primi suma de 40 de dolari. Pentru abonamentul Platină, veți primi suma de 450 de dolari. Iar pentru ultimul abonament, abonamentul Diamant, veți primi 1000 de dolari.

Dar nu este suficient doar să cumpere aceste abonamente. Aceștia trebuie să mențină abonamentul achiziționat timp de 90 de zile.

Din punctul meu de vedere, acest program de promovare nu este atractiv, mai ales pentru România.

Notă: Pentru a afișa tipurile de abonament, trebuie să aveți token-uri STMX în contul dvs.

Cum veți fi plătit?

Pentru fiecare ofertă de cashback finalizată cu succes, veți primi token-uri STMX. Pentru a schimba aceste token-uri, aveți nevoie de un portofel compatibil cu StormX.

Puteți valorifica aceste token-uri folosind următoarele portofele:

 • MetaMask;
 • Trust Wallet:
 • Portofele cu browser activat web3.

Dacă nu aveți un cont pe aceste portofele, vă veți crea unul și apoi îl veți conecta la contul dumneavoastră StormX. După ce v-ați creat contul pe aceste portofele, vă veți retrage token-urile STMX în acest portofel.

Suma minimă de retragere este de 5 USD. Această sumă minimă de retragere poate suferi unele modificări. La un moment dat, aceasta a fost de 10 dolari. Așadar, sunt posibile anumite ”ajustări” în viitorul apropiat, în funcție de evoluția pieței criptomonedelor.

Este un sistem de plată prea complicat, dacă îl comparăm cu alte site-uri GPT, cum ar fi TimeBucks, Cointiply, Bucksify sau FireFaucet.

La ce fel de câștiguri vă puteți aștepta cu aplicația StormX?

Totul depinde de cât de des faceți cumpărături pentru a beneficia de oferte de cashback. Ratele de cashback pot varia de la 5% la 10%, în funcție de magazinul online folosit.

Abonamentul poate fi, de asemenea, considerat un factor care poate influența valoarea veniturilor obținute.

Pe StormX, există 6 abonamente, și anume:

 • Mov;
 • Bronz;
 • Silver;
 • Gold;
 • Platina;
 • Diamant.

Fiecare abonament include anumite beneficii care vor afecta câștigul obținut din oferta de cashback.

Un alt avantaj al acestor abonamente este perioada de returnare redusă. Astfel, aceasta poate fi redusă de la 90 de zile la 22 de zile. Dar pentru a debloca aceste abonamente, aveți nevoie de token-uri STMX. Așadar, trebuie să investiți bani.

Cât valorează 1 token STMX?

La momentul redactării acestui articol, 1 token STMX valora 0,02737453 dolari. Așadar, pentru a ajunge la ultimul abonament, abonamentul Diamond, ar trebui să investiți peste 130.000 de dolari în jetoane STMX. Ceea ce este foarte puțin probabil să se întâmple.

Bine, haideți să ne concentrăm asupra abonamentului Gold. Achiziționarea acestui abonament necesită în jur de 6.500 de dolari pentru a cumpăra numărul de token-uri necesare pentru acest abonament. Ce persoană sănătoasă la cap ar investi această sumă de bani? Știți cât de mult primiți pentru această investiție făcută de către persoana invitată? Doar 40 de dolari.

Merită promovată această aplicație? Răspunsul este NU. Chiar suntem atât de norocoși încât să găsim o persoană care să investească aceaste ”MICI” sume de bani? Mă îndoiesc…

Merită să folosiți aplicația StormX?

Într-adevăr, StormX este o aplicație serioasă care vă oferă șansa de a obține criptomonede din ofertele de cashback. Dar, nu merită să vă pierdeți timpul liber cu ea. Există multe alte site-uri sau aplicații care au oferte mult mai avantajoase decât aceasta.

Modalitățile de a obține venituri sunt limitate pentru România. De aceea, nu vă recomand să folosiți această aplicație, fie că vorbim de oferte de cashback sau fie că ne referim la o modalitate de a obține criptomonede.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu