TimeStope – Minare monedă TIME | Adevărat sau Fals?

5
(1)

Uite așa am dat peste o aplicație care ne permite să minăm TIMP…Nu este o glumă, aplicația TimeStope ne oferă posibilitatea de a mina o criptomonedă, care se numește TIME (”timp” în limba română).

Teoretic, putem mina această monedă și apoi să o transformăm în bani reali.

Haideți să vedem dacă este o aplicație serioasă, care să ne ofere șanse reale de a face bani online.

Citește și Cum să minați moneda bitcoin cu CryptoTab? Merită sau nu?

Această analiză conține informații reale care vă vor ajuta să aflați dacă este o aplicație legitimă și care este modul în care funcționează, astfel încât să merite utilizarea acesteia pe termen mediu și lung.

Haideți să pornim la drum și să vedem cum funcționează această aplicație de minat.

Ce este TimeStope?

Prin intermediul aplicației TimeStope, putem mina o nouă criptomonedă. Este vorba de criptomoneda TIME. Această monedă folosește ca simbol litera grecească ”TAU”, care seamănă cu litera T.

Acest aspect nu trebuie luat ca un mare avantaj, care să ofere legitimitate acestei noi monede.

Pentru a afla dacă este o aplicație care merită încercată, trebuie să cunoaștem oportunitățile de câștig oferite de aceasta.

Cum se instalează TimeStope?

Aplicația TimeStope este disponibilă doar pentru telefoanele Android. În viitor, se intenționează ca aceasta să fie utilizată și pe dispozitivele iOS.

Căutați aplicația în magazinul de aplicații mobile Google Play și apoi instalați-o.

După instalare, veți fi direcționat către pagina de conectare. Deoarece sunteți un utilizator nou, veți face clic pe butonul ”Cont nou”.

înregistrare pe TimeStopePin
Procesul de înregistrare pe TimeStope

Se va deschide o nouă fereastră în care trebuie să adăugați câteva informații personale, cum ar fi:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • data nașterii dvs;
 • numele de utilizator;
 • parola.

Aveți grijă să furnizați informații reale, deoarece la un moment dat vor fi verificate aceste informații. După ce ați finalizat acest proces, datele pe care le-ați furnizat nu mai pot fi modificate.

Acum tot ce trebuie să faceți este să furnizați o adresă de e-mail. Pe această adresă de e-mail, veți primi un cod format din 6 caractere (litere și cifre).

Cum se instalează pe telefoanele iOS?

În prezent, aplicația nu este disponibilă în mod oficial pe telefoanele iOS. Dar există o modalitate neoficială de a o utiliza.

Se numește BlueStacks. Acesta este un instrument pe care îl puteți folosi pentru a instala această aplicație. Tot ce trebuie să faci este să descărcați BlueStacks și să vă conectați cu contul Google. După ce ați instalat BlueStacks, căutați în ”Google Play” aplicația TimeStope. Faceți aceiași pași care sunt disponibili și pentru sistemul android.

Ce este STOPE?

Termenul STOPE se referă la perioada în care aveți dreptul să minați gratuit moneda TIME. În funcție de activitatea dumneavoastră, această perioadă poate fi prelungită.

Cum putem obține criptomonede TIME cu aplicația TimeStope?

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, principala modalitate de a câștiga cu TimeStope este prin minare. Această activitate vă oferă posibilitatea de a câștiga moneda TIME.

Trebuie menționat faptul că minarea monedei TIME este diferită față de minarea de monede precum Bitcoin sau Ethereum.

Citește și Mergeți, alergați și câștigați monede Lym cu aplicația Lympo App

Ceea ce este interesant la această monedă este faptul că activitatea de minerit nu necesită utilizarea de resurse, așa cum s-ar fi întâmplat dacă ați fi minat Bitcoin sau Ethereum.

În schimb, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la aplicație. Conectarea în contul tău este suficientă pentru a începe procesul de minare a monedei TIME. În ceea ce privește modul în care funcționează, este similară cu alte aplicații precum Bee Network, Pi Network sau Midoin Network.

Astfel, fiecare autentificare în contul dvs. va permite aplicației să colecteze această monedă. Dacă pierdeți o zi fără să vă conectați la contul dvs., aplicația va înceta să mai extragă moneda TIME. Totul va fi reluat de îndată ce vă veți conecta la contul dumneavoastră.

În ceea ce privește numărul de monede obținute, vă puteți aștepta să câștigați până la 24 de monede TIME pe zi. Problema este că, din aceste 24 de monede, veți primi doar 14,4, deoarece restul de monede (9,6) vor merge la persoana (witness) care v-a recomandat această aplicație.

Cu alte cuvinte, modul de a câștiga monede TIME cu aplicația TimeStope este prin prezență (conectare la cont) și prin programul de promovare.

Ce este Stamp Book (carte de timbre)?

Tot ce pot să vă spun despre Stamp Book este că nu ar trebui să fie considerată ca o modalitate de a acumula monede. Mai degrabă, este un mijloc de a obține așa-numitele puncte de prezență (attendance points). Fiecare zi în care vă conectați vă va aduce 2 puncte de prezență.

Și cum puteți obține aceste puncte de prezență?

Veți obține aceste puncte vizionând videoclipuri. După vizionarea unui videoclip, veți primi o timbru (STAMP).

Citește și Câștigă criptomonede online fără efort cu FireFaucet | Cel mai bun site de criptomonede

Vizionarea videoclipurilor se va face apăsând pe butonul ”ADS”. Cu alte cuvinte, veți viziona reclame video. Numărul acestor anunțuri video poate fi de până la 20. Urmărind aceste reclame veți câștiga atât timbre, cât și puncte de prezență.

Așadar, pentru a obține acele puncte de prezență și timbre, va trebui să petreceți mult timp. Numărul maxim de puncte de prezență pe care le puteți obține din ”Stamp Book” este de 10 puncte pe zi.

Ce sunt punctele de prezență (attendance points)?

Punctele de prezență influențează limita de transfer și perioada de minerit care este disponibilă pentru contul dumneavoastră. Cei care au mai mult de 1.000 de puncte de prezență nu vor avea nicio limită în ceea ce privește minarea monedelor TIME.

Pentru cei care au mai puține puncte de prezență, calculul este următorul:

 • 300 de puncte de prezență aduc un plus de 120 de zile de minerit;
 • 500 de puncte de prezență cu un plus de 240 de zile de minerit;
 • 700 de puncte de prezență cu un plus de 360 de zile;
 • 1 000 de puncte de prezență cu un plus de 540 de zile.

Fiecare zi de conectare la contul dvs. vă aduce 2 puncte de prezență. Dacă lipsiți o zi fără să vă conectați la contul dvs., veți pierde 3 puncte de prezență.

Ce este Hourly random box?

La fiecare oră în care sunteți conectat la această aplicație, vi se va oferi șansa de a primi diverse cantități de monede TIME ca recompensă.

timestope cadou monede TIMEPin
Din ora în ora – Cadou monede Time

Aceasta va veni sub forma unei cutii cadou albastre. Pentru a primi această recompensă, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe această cutie cadou. Vi se va cere să vizionați un anunț video.

recompense în moneda TIMEPin
TimeStope recompensă

În ce constă programul de promovare?

Puteți obține mai multe monede TIME dacă aduceți noi membri. Deoarece înregistrarea pe această platformă se face doar pe bază de invitație, fiecare persoană trebuie să introducă un cod de invitație. Fără acest cod, nu puteți face parte din acest proiect.

Veți primi 40% din cele 24 de monede TIME câștigate de persoana invitată .

Cu cât convingeți mai multe persoane să folosească codul dumneavoastră de invitație, cu atât veți primi mai multe monede TIME.

Cum veți fi plătit?

Am ajuns la partea care ne interesează cel mai mult. Ce putem face cu aceste monede?

Aici este „mica” problemă. În acest moment, moneda TIME nu are nicio valoare. Prin urmare, nu o puteți folosi pentru nimic. La un moment dat, toată această operațiune de minerit se va opri. Abia atunci vom ști la ce valoare ne putem aștepta.

Citește și Minarea pe mobil cu Sperax Play | Merită sau nu?

Creatorii acestei monede speră că aceasta va ajunge la o valoare de 1,30$ atunci când va fi listată pe site-urile de schimb. Eu unul mă îndoiesc de acest lucru.

Merită sau nu utilizarea aplicației TimeStope ?

Personal, nu cred că această monedă are vreun viitor. Având în vedere că această monedă are potențialul de a fi minată la nesfârșit, cred că valoarea ei va avea de suferit din această cauză. Prin urmare, nu pot recomanda utilizarea aplicației TimeStope.

Avantajul acestei ”monede” este că nu trebuie să investiți bani. Mineriți, mineriți și să sperați că va ajunge la o valoare (când va fi listată, dacă va fi listată) care să vă aducă profit.

Ce părere aveți despre această monedă? Are vreun viitor? Există vreo șansă ca ea să fie listată pe site-urile de schimb?

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „TimeStope – Minare monedă TIME | Adevărat sau Fals?”

 1. Excelent scris ,dar nu uita de TimeLand și achiziția de „acțiuni” cu lTime (sau „dividende” ar fi mai corect?! În urma cererii de STOPING primești sTime-ul minat pe care îl convertești în lTime.)
  Consider acest proiect la fel de stabil ca Pi-Network.
  Iar cu cât se implică mai mulți cu atât va avea mai mari șanse de reușită !
  În urma a 6 luni de utilizare și înca 4 persoane atrase cu-chiu-cu-vai ,momentan dețin valoarea aprox a 129$. Dacă se fac 150-200 într-un an și chiar îi primesc la sfârșitul perioadei de minare (2 ani parcă ?) mă declar pe deplin mulțumită !

  Răspunde
  • Mulțumesc foarte mult pentru acest comentariu. Sper că veți obține rezultatul dorit cu această aplicație. Sunt foarte interesat de evoluția acestor două aplicații – TimeStope și Pi Network. Vom vedea dacă am fost inspirați.

   Răspunde

Lasă un comentariu