Bani cu telefonul mobil folosind aplicația Buzzbreak

0
(0)

Petrecem mult timp online în diverse activități sociale, financiare și distractive. Facem aceste lucruri fie pe calculator, fie pe telefoanele noastre mobile. În zilele noastre, cei mai mulți dintre noi simt nevoia de a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lume. Așadar, pentru a ne satisface această nevoie, apelăm la instrumente precum știrile (offline sau online) sau la diverse platforme de socializare, cum ar fi Instagram, Tik Tok, Facebook sau Display Social. Din fericire, au apărut noi oportunități prin care putem câștiga bani cu telefonul mobil, având în același timp acces la ultimele știri și informații care ne interesează.

Citește și Chestionare online gratuite | Lucrând de acasă cu Survey Savvy

În acest tutorial, vă prezint aplicația mobilă numită Buzzbreak, care vă oferă șansa de a citi știri de actualitate și de a fi recompensat cu bani pentru acest lucru.

Ce este Buzzbreak?

Buzzbreak oferă o modalitate inedită de a face bani cu telefonul mobil prin intermediul unei aplicații mobile. Aceasta recompensează utilizatorii pentru activități precum citirea de știri și vizionarea de videoclipuri.

Compania Partiko, specializată în dezvoltarea de jocuri și aplicații mobile, este cea care deține aplicația Buzzbreak.

câștigă bani cu telefonul mobilPin

Poate fi utilizată pe un calculator sau laptop?

Nu, Buzzbreak este destinată exclusiv dispozitivelor mobile și poate fi descărcată atât pe telefoanele Android, cât și pe cele iOS. Utilizatorii sunt sfătuiți să folosească o conexiune WiFi pentru a utiliza aplicația, deoarece utilizarea datelor mobile poate duce la un consum ridicat.

Cum vă puteți înregistra pe Buzzbreak?

Înregistrarea pe Buzzbreak este simplă și se poate realiza fie prin intermediul contului de Facebook, fie prin contul de Google. Înainte de a începe procesul, asigurați-vă că aplicația este instalată pe telefonul mobil.

În urma unei înregistrări reușite, veți fi recompensat cu un bonus de înregistrare, care poate ajunge până la 0,20 dolari. Valoarea acestui bonus poate varia în funcție de locația dumneavoastră.

Cu toate acestea, este posibil ca unii utilizatori să primească bonusuri mai mici de 0,20 $.

Câștigați bani cu telefonul mobil prin intermediul aplicației Buzzbreak

Pentru a face bani cu telefonul mobil cu această aplicație, nu trebuie doar să citiți știrile. Cu Buzzbreak, aveți la dispoziție mai multe opțiuni care vă ajută să vă îmbunătățiți veniturile într-un mod simplu și fără stres. Cel mai probabil, realizați deja aceste activități în mediul online.

Să luăm cazul meu, de exemplu. Verific site-urile de știri în fiecare zi pentru a fi la curent cu evenimentele mondiale, atât sportive, cât și sociale. Aici intervine Buzzbreak. Folosind această aplicație, veți fi recompensat cu bani pentru activitățile pe care le faceți online.

Așadar, principalele modalități de a câștiga bani cu telefonul mobil prin intermediul aplicației Buzzbreak sunt următoarele:

  • Autentificarea zilnică în contul dumneavoastră;
  • citirea de știri și articole;
  • vizionarea de videoclipuri.

Citește și Mijloace de a câștiga bani online prin Cinchbucks | Merită sau nu?

Cum puteți citi știri și articole cu Buzzbreak?

Știți cum să citiți articole și știri cu aplicația Buzzbreak? Este foarte simplu.

Pentru a urmări o știre pe Buzzbreak, trebuie să urmați următorii pași simpli:

  • Alegeți articolul pe care doriți să îl citiți.
  • Veți fi redirecționat către site-ul care găzduiește articolul respectiv.
  • Pagina se va încărca. Va trebui să derulați în jos pentru a finaliza încărcarea.
  • În partea dreaptă a ecranului, veți observa o pictogramă care seamănă cu un cadou.
  • Urmați instrucțiunile furnizate de acea pictogramă.

Finalizarea cu succes a încărcării vă va aduce recompense în puncte.

Notă: Nu este necesar să citiți întregul articol. Pur și simplu derulați în jos și urmați informațiile furnizate de pictograma respectivă. Valoarea recompensei variază în funcție de articol și de locația utilizatorului.

Cum puteți câștiga bani cu telefonul mobil prin videoclipuri?

Vizualizarea videoclipurilor este asemănătoare cu citirea articolelor.

Trebuie doar să alegeți un videoclip și să urmați pictograma „Gift” (cadou). După ce se încarcă complet, veți fi recompensat cu puncte.

Spre uimirea mea, unele dintre videoclipuri sunt chiar captivante și amuzante. Însă acest lucru depinde de gustul fiecăruia.

Recompense pentru logarea zilnică pe Buzzbreak

Este adevărat, accesarea zilnică a contului poate aduce recompense.

Acestea pot fi obținute doar o singură dată pe zi. În plus, teoretic, puteți obține 150 de puncte la fiecare 30 de secunde prin simpla apăsare a butonului „Cadou„.

Citește și Tutorial Uhive | Socializare online, schimb intercultural și token-uri

Dar această opțiune poate fi accesată doar de 50 de ori pe zi.

Notă: Acest cadou de 30 de secunde nu este disponibil în toate țările.

Câștigați bani cu telefonul mobil cu programul de recomandare

Cu ajutorul programului de recomandare, puteți câștiga mai mulți bani cu telefonul mobil.

Comisionul se poate acumula doar dacă persoana invitată instalează aplicația și introduce codul dvs. de recomandare. În plus, pentru fiecare cinci puncte câștigate, veți primi un punct în plus.

Care sunt metodele de plată folosite pe Buzzbreak?

Pe platforma Buzzbreak, utilizatorii au la dispoziție mai multe metode de plată.

Recomandarea mea este să folosiți PayPal pentru a vă retrage banii. Totuși, există o retragere minimă de 5 dolari, ceea ce poate părea mult, mai ales pentru utilizatorii din România.

Astfel, este important să convingeți alți utilizatori să folosească codul dumneavoastră de recomandare pentru a se înscrie, astfel încât să atingeți minimul de retragere într-un timp rezonabil.

Pentru a vă face o idee despre valoarea punctelor acumulate pe această aplicație, 1.000 de puncte echivalează cu 0,01 dolari. Valoarea acestor puncte poate varia în funcție de locația fiecărui membru.

Merită sau nu?

Folosind telefonul mobil, puteți câștiga bani cu ajutorul aplicației Buzzbreak. Dar, din păcate, limitările privind modalitățile de câștig împiedică această aplicație să își atingă potențialul maxim. Cea mai importantă modalitate de a obține un număr decent de puncte este prin citirea articolelor.

În mod normal, puteți câștiga în jur de 0,20 sau 0,30 dolari pe zi. Dar pentru a vă maximiza câștigurile prin Buzzbreak, nu trebuie să ratați ocazia de a profita de programul lor de recomandare pe 5 niveluri. Acesta vă poate aduce câștiguri mai mult decât decente, mai ales prin aducerea de noi membri.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu