Bani cu telefonul mobil folosind aplicația Buzzbreak

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Petreceți foarte mult timp pe internet, desfășurând diverse activități sociale, financiare și multe altele. Aceste activități le realizați fie prin intermediul calculatorului fie folosind telefonul mobil. În ziua de azi, marea majoritate dintre noi, simțim nevoia să fim la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea întreagă. De aceea, pentru a acoperi această nevoie, folosim instrumente precum canalele de știri (offline sau online) sau diverse rețele de socializare. Din fericire, au apărut diferite oportunități cu care puteți câștiga bani cu telefonul mobil și în același timp să aflați cele mai noi știri despre evenimente care ne interesează.

Citește și Chestionare online gratuite | Lucrând de acasă cu Survey Savvy

În acest tutorial o să vă prezint o aplicație mobilă, care vă oferă șansă de a citi diverse știri și să fiți răsplătiți în bani pentru acest lucru. Această aplicație poartă numele de Buzzbreak.

Ce este aplicația Buzzbreak?

Buzzbreak este o aplicație mobilă, care vă oferă o metodă mai deosebită de a face bani cu telefonul mobil. Această aplicație vă recompensează pentru activități precum citirea știrilor și vizualizarea de videoclipuri. Compania Partiko este cea care deține aplicația Buzzbreak, având ca domeniu de activitate dezvoltarea de jocuri sau aplicații pentru dispozitivele mobile, în special pentru platforma android.

Se poate folosi pe un calculator sau laptop?

Nu, Buzzbreak se folosește exclusiv pe dispozitivele mobile.

câștigă bani cu telefonul mobilPin

Buzzbreak este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem android cât și pe cele care funcționează cu sistemul de operare iOS. Este recomandat să folosiți o rețea WiFi pentru a utiliza această aplicație. Nu folosiți datele mobile deoarece rata de folosire este foarte ridicată.

Cum vă puteți înregistra pe Buzzbreak?

De regulă, există mai multe opțiuni de înregistrare când vine vorba de a vă crea un cont nou pe diverse site-uri sau aplicații. Înregistrarea pe Buzzbreak se poate face fie folosind contul dvs. de Facebook, fie un cont Google. Dar înainte de a începe procesul de înregistrare, este necesară instalarea aplicației pe telefonul dvs.

În mod normal, pentru o înregistrare reușită, puteți obține un bonus de înregistrare, care poate ajunge la o valoare de 0.20$. Acest bonus variază în funcție de locația dumneavoastră. Au fost și persoane, care au primit bonusuri de înregistrare mai reduse decât 0.20$.

Cum puteți câștiga bani cu telefonul mobil folosind aplicația Buzzbreak?

Cititul știrilor nu este singura modalitate de a face bani cu telefonul mobil pe această platformă mobilă. Din fericire, Buzzbreak vă oferă mai multe opțiuni, prin care vă puteți rotunji veniturile simplu și fără stres. Sunt sigur că dvs deja desfășurați aceste activități în mediul online.

Citește și Mijloace de a câștiga bani online prin Cinchbucks | Merită sau nu?

Eu, de exemplu, aproape zilnic, verific anumite site-uri de știri online pentru a afla informații despre anumite evenimente atât pe plan sportiv cât și pe cel social. Aici intervine Buzzbreak. Folosind această aplicație, veți fi răsplătit în bani pentru desfășurarea acestor activități online.

Cu alte cuvinte, principalele mijloace prin care puteți câștiga bani cu telefonul mobil, sunt următoarele:

  • logarea zilnică în contul dvs;
  • citirea de știri și articole;
  • vizualizarea de videoclipuri;

Cum puteți citi articole și știri cu Buzzbreak?

În principiu, pentru a urmări o știre pe Buzzbreak, trebuie să parcurgeți următoarele etape:

  • selectarea articolului pe care doriți să îl citiți;
  • veți fi direcționat pe site-ul care prezintă acel articol;
  • pagina se va încărca. Pentru a finaliza încărcarea articolului, vi se va cere să folosiți funcția „scroll down”.
  • în partea dreaptă a ecranului dumneavoastră, veți observa o iconiță care înfățișează un cadou.
  • urmăriți informațiile sau instrucțiunile oferite de acea iconiță.
  • încărcarea cu succes a paginii respective vă va aduce o recompensă în puncte.

Notă: Nici nu este nevoie să „citiți” acel articol. Trebuie doar să dați „scroll down” și în același timp să urmăriți informațiile oferite de acea iconiță.
Recompensa pe care o primiți variază în funcție de articol și mai ales de locația fiecărui membru.

Cum puteți face bani cu telefonul mobil vizualizând videoclipuri?

Vizualizarea de videoclipuri este în mare parte asemănătoare cu citirea de articole. Ca și în cazul articolelor, trebuie selectat videoclipul și apoi urmăriți iconița „Cadou„. Când s-a încărcat complet, veți primi un premiu în puncte. Spre surprinderea mea, anumite videoclipuri sunt chiar interesante și amuzante. Acum depinde și de gustul fiecăruia…

Recompense pentru logarea zilnică pe Buzzbreak

Într-adevăr, se mai poate câștiga și din logarea zilnică în contul dvs. Această recompensă poate fi obținută o dată pe zi.
Teoretic, mai puteți obține și 150 de puncte la fiecare 30 de secunde dând un click pe iconiță „Cadou„. Dar, se poate da click pe acea iconiță de 50 de ori pe zi.

Citește și Tutorial Uhive | Socializare online, schimb intercultural și token-uri

Notă: Acest cadou de 30 de secunde nu este disponibil pentru toate țările.

Câștigați mai mulți bani cu telefonul mobil, folosind programul de referință

Comisionul se poate obține numai dacă persoana invitată va instala această aplicație și va introduce codul dumneavoastră de referință. Mai mult decât atât, pentru fiecare 5 puncte câștigate, dvs veți obține un punct.

Care sunt metodele de plată folosite pe Buzzzbreak?

Pentru a vă retrage banii, este recomandat să folosiți PayPal ca metodă de plată. Din păcate, minimul de retragere este de 5$. Drept urmare, dacă nu convingeți și alte persoane să folosească codul dvs de referință pentru a se înregistra, atunci o să dureze destul de mult ca să ajungeți la minimul de retragere. Suma de 5$ este foarte mare, mai ales pentru România.

Pentru a vă face o idee despre valoarea acestor puncte, trebuie să știți că 1 000 de puncte valorează 0.01$. Din păcate, și în acest caz, valoarea acestor puncte poate suferi anumite schimbări aduse de locația fiecărui membru.

Câți bani cu telefonul mobil puteți face folosind aplicația Buzzbreak?

Din păcate, nu puteți atinge adevăratul potențial de câștig al aceste aplicații, datorita faptului ca o sa aveți anumite limitări in ceea ce privește metoda de câștig. Pentru a obține cât mai mult din Buzzbreak, citirea de articole este principala modalitate prin care puteți obține un număr decent de puncte.

În mod normal, puteți obține în jur de 0.20$ sau 0.30$ pe zi. Cel mai mult se poate câștiga din aducerea de noi membri. Programul lor de referință pe 5 nivele este cel care o să vă permită câștiguri mai mult decât decente. Dacă aveți posibilitatea să promovați Buzzbreak, nu ratați această oportunitate.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania