Bitcoin din clickuri PTC de acasă în mod gratuit cu Coinbulb

0
(0)

Deși nu este o metodă care să genereze câștiguri decente, obținerea de bitcoin din clickuri este o metodă simplă, care nu necesită prea mult efort sau timp din partea dumneavoastră. Această modalitate de câștiga bitcoin din clickuri PTC este preferată mai ales de cei ce nu posedă anumite cunoștințe necesare pentru a câștiga bani online din alte surse mult mai profitabile.

Din păcate, eu mă număr printre acele persoane, care nu au fost destul de inspirate să insiste mai mult pe o muncă mai deosebită, în mediul online (programare, optimizare SEO și multe altele).

Citește și Bani obținuți pe net din simple click-uri cu AdzSeven | Merită sau nu?

Din acest motiv, mi-am îndreptat atenția spre modalități mult mai simple și cu recompense bănești pe măsura efortului depus. În acest tutorial, o să vă prezint un site PTC, care vă răsplătește în bitcoin pentru vizualizarea unor simple reclame.

Ce este Coinbulb?

Coinbulb este un site PTC, care asigură prin serviciile sale, o conexiune între cei ce promovează diverse programe și acele persoane care doresc să câștige din vizualizarea acelor reclame.

Cum vă înregistrați pe Coinbulb?

Pentru a vă înregistra pe Coinbulb, trebuie să furnizați anumite informații despre dumneavoastră, cum ar fi:

  • nume;
  • adresă de email;
  • parolă.

Înregistrarea va fi finalizată cu succes doar după ce v-ați confirmat contul. Confirmarea se va face cu ajutorul link-ului trimis pe adresa de email, pe care ați folosit-o în formularul de înregistrare.

bitcoin din clickuri cu CoinbulbPin

Cum se poate câștiga bitcoin din clickuri cu Coinbulb?

După cum v-ați dat seama, realizarea unor venituri în bitcoin din clickuri cu Coinbulb se poate face prin intermediul următoarelor modalități, și anume:

  • reclame simple PTC;
  • un robinet (faucet) simplu de monedă bitcoin;

Acest robinet vă oferă câștiguri modeste la un interval de 30 de minute. Câștigurile pot varia de la 3 satoshi și poate ajunge până la suma de 2 000 000 de satoshi. Din păcate, câștigurile cu acest robinet sunt foarte mici. Dumneavoastră sunteți singurul care poate decide dacă merită sau nu folosirea acestui robinet de bitcoin.

Poate doar dacă vă plictisiți…puteți folosi acest robinet, deoarece este nevoie de doar câteva secunde pentru a-l folosi.

Notă: Câștigurile sunt influențate de evoluția monedei bitcoin.

  • reclame PTC care necesită un efort mai complex din partea dumneavoastră.

Pentru a vizualiza aceste reclame, nu trebuie să părăsiți fereastra unde rulează reclama. Nu puteți efectua alte activități în timp ce vizualizați acest gen de reclame.

Cât se poate câștiga din aceste reclame pe Coinbulb?

Într-o zi normală, veți găsi aproape 20 de reclame. Câștigul poate ajunge până la 150 sau 200 de satoshi. Numărul de reclame este influențat de acele persoane care folosesc platforma Coinbulb pentru a-și promova programele.

O reclamă normală vă poate oferi un câștig de cel mult 30 de satoshi pentru o durată de 10 secunde sau chiar 30 de secunde.

Câștigă bitcoin din clickuri realizate prin programul de referință

Pentru aducerea de noi membri activi, veți obține un comision de 15% din activitatea (reclame, robinet) realizata de cei ce s-au înregistrat cu link-ul dvs.

Care este minimul de retragere?

Minimul de retragere este de 20 000 de satoshi. Din păcate, există o singură metodă de retragere, și anume, un portofel bitcoin.

Notă: Pe viitor, o să se adauge și alte metode de plată. Prin adăugarea altor opțiuni de retragere, vor fi aduse modificări și cu privire la minimul de retragere. Minimul de 20 000 de satoshi este mult prea mare pentru un site care ne plătește pentru a viziona reclame.

Merită să folosiți Coinbulb pentru a câștiga bitcoin din clickuri?

Cu siguranță, Coinbulb este un site legitim care vă va plăti fără nici o dificultate pentru activitatea realizată pe această platformă. În trecut, Coinbulb era unul dintre cele mai bine plătite site-uri PTC. Din păcate, problemele financiare nu au ocolit acest site PTC. Cu timpul, mulți au abandonat acest proiect, îndreptându-și atenția spre alte site-uri similare, a căror recompense in bitcoin din clickuri erau mai ridicate.

Ca să țină pasul cu cele mai noi site-uri PTC, Coinbulb a suferit multe modificări, în ceea ce privește interfața de funcționare, metodele de câștig și așa mai departe.

Ideea este că acest proiect încă nu și-a spus ultimul cuvânt. Vor urma și mai multe îmbunătățiri pentru a atrage noi membri și de a ne oferi metode cât mai variate de câștig.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu