Sondaje de opinie cu plată cu Talk Online Panel | Merită sau nu?

5
(13)

Am cere prea mult dacă ne-am dori ca site-urile cu care colaborăm pentru realizarea de sondaje de opinie cu plată să fie și în limba română? Nu mă refer la sondaje, ci la interfața cu utilizatorul. Există site-uri internaționale care oferă o versiune a acestora în limba română, cum ar fi Mobrog, YouGov, Talk Online Panel sau TGM Panel.

Știu că poate nu sunteți prea atenți la acest detaliu, dar având această oportunitate de a lucra pe site-uri de sondaje care au și varianta în limba română, parcă lucrăm într-un ritm diferit, cu toate că limba engleză nu mai este atât de necunoscută ca în urmă cu câțiva ani.

Dar, până la urmă, dacă ne gândim bine, important este să facem bani online, dacă putem găsi site-uri în limba română, atunci o vom lua ca pe un mare bonus.

Ei bine, în acest articol, vă voi prezenta site-ul de sondaje cu plată numit Talk Online Panel.

Cum se compară Talk Online Panel cu site-uri de sondaje similare, cum ar fi Forthright Surveys, User Interviews, OpinionBar, Hintsters etc.? Este un site legitim pe care se pot completa în siguranță sondaje?

Având o anumită experiență de lucru pe astfel de site-uri, am decis să încerc acest site și să vă ofer câteva informații care să vă ajute să înțelegeți mai bine cum funcționează, precum și modul în care își recompensează membrii.

Ce este Talk Online Panel?

Talk Online Panel este un site de sondaje care se recomandă a fi o soluție eficientă privind participarea la sondaje pentru cei care locuiesc în Europa, atingând o cifră impresionantă de peste 25 de țări.

Ce vă mai pot spune despre acest site de sondaje cu plată este că își are sediul în Austria, respectiv în orașul Viena, având o comunitate de peste 400.000 de utilizatori la momentul redactării acestui articol.

Cum ne putem înregistra pe Talk Online Panel?

După ce ați selectat limba română pentru o navigare mai ușoară pe acest site, se va accesa formularul de înregistrare care va include următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • țara;
 • adresa de e-mail;
 • parola.

Veți adăuga aceste informații, după care veți confirma adresa de e-mail.

Numai după ce ați confirmat adresa de e-mail, puteți finaliza procesul de înregistrare, care implică următoarele detalii:

 • data nașterii;
 • județul, codul poștal, localitatea, numărul de locuitori, numărul de persoane din gospodărie;
 • studiile absolvite, statutul profesional sau funcția deținută la locul de muncă.

Pentru tot acest efort, veți primi un bonus de înscriere de 100 de puncte.

Sondaje de opinie cu plată în tichete cadou digitale sau donații

Trebuie să apreciez simplitatea cu care a fost creat acest site de sondaje.

Aveți o pagină de profil, precum și un meniu principal care conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a lucra în condiții ideale.

informații despre profilPin
Informații profil

Foarte important, pentru a vă îmbunătăți șansele de a primi invitații la sondaje, este necesar să vă completați în totalitate profilul.

Pentru a face acest lucru, va trebui să răspundeți la întrebări din următoarele categorii:

 • Sănătate;
 • consumul de băuturi;
 • utilizarea internetului;
 • călătoriile și tipurile de transport;
 • utilizarea rețelelor de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram sau Tik Tok;
 • deținerea unui telefon mobil și așa mai departe.
sondaje pe Talk Online PanelPin
Sondaj Talk Online Panel

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am primit deja un mic sondaj în valoare de 30 de puncte.

Trebuie să menționez următorul aspect, și anume că participarea la sondaje nu mai implică o procedură de calificare.

În mod normal, participarea la un sondaj era influențată de răspunsurile date la unele întrebări de calificare, deși ați completat 100% profilul dumneavoastră.

În funcție de răspunsurile pe care le dădeați, puteați continua sondajul sau în caz contrar să fiți descalificat.

Ei bine, pe Talk Online Panel, dacă ați fost invitat la sondaj, înseamnă că sunteți considerat persoana potrivită. Dar nu trebuie să vă grăbiți sau să dați un răspuns ”la mișto”. Chiar dacă ați fost selectat, există o mică șansă de a fi descalificat în cazul în care nu tratați sondajul cu seriozitate.

Care sunt metodele de plată oferite de Talk Online Panel?

Pentru completarea sondajelor pe Talk Online Panel nu veți primi bani, ci puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în alte metode de plată.

Din păcate, opțiunea de retragere PayPal nu este disponibilă, ceea ce este foarte surprinzător pentru un site de sondaje.

Punctele obținute în urma sondajelor pe Talk Online Panel pot fi valorificate în următoarele opțiuni:

 • tichete cadou eMAG (44 lei sau 88 lei);
 • donații, de la 10 lei la 44 de lei.

În mod normal, ar trebui să existe posibilitatea de retragere prin transfer bancar, dar din păcate nu mai este valabilă pentru România.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Din păcate, câștigurile sunt mici. Pentru a primi un amărât de voucher cadou eMAG ar trebui să completați sondaje pentru a ajunge la 2000 de puncte, adică echivalentul a 44 de lei.

Sincer, sunt puțin intrigat. Nu știu cum au ajuns la aceste cifre, având în vedere că pentru alte țări, 2000 de puncte ar valora în jur de 20 de euro.

Făcând un calcul simplu, 44 de lei ar fi echivalentul a aproape 9 euro.

Oricum, indiferent de valoarea acestor puncte, trebuie să finalizați multe sondaje pentru a putea retrage în tichete cadou. Nici măcar nu putem retrage bani prin PayPal sau chiar prin transfer bancar.

Așadar, ca recompense pentru sondaje, trebuie să vă așteptați la niște cifre modeste, începând de la 30 de puncte până la 200 de puncte (mai rar).

În concluzie, din cauza opțiunilor reduse de retragere și a numărului mic de sondaje, nu se recomandă utilizarea site-ului de sondaje Talk Online Panel.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 13

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu