Câștiguri suplimentare din sondaje online cu OpinionBar | Merită sau nu?

0
(0)

Atunci când doriți să fiți recompensat pentru părerea dumneavoastră, cel mai bine este să folosiți site-uri specializate care nu vor încerca să vă înșele încrederea. Aici putem numi câteva, cum ar fi Idle-Empire, OpinionBar sau TGM Panel România.

În acest articol, vă voi prezenta un site numit OpinionBar, unde vă puteți exprima opiniile în schimbul unei compensații bănești. Veți descoperi dacă acesta este un site care poate fi considerat unul care vă poate aduce veniturile pe care le așteptați prin intermediul sondajelor de opinie.

Întrebarea dacă este SCAM sau nu este una firească, din păcate. Tuturor ne-a fost dat să trecem prin acea experiență de a lucra pe site-uri de sondaje și atunci când am cerut să fim recompensați, fie nu am primit ceea ce ni se cuvenea, fie contul nostru a fost blocat din varii motive.

De aceea, înainte de a folosi un site de câștiguri prin sondaje, este recomandat să aflăm părerile altor persoane care au folosit site-ul respectiv. În acest fel puteți descoperi detalii care vă vor convinge sau vă vor avertiza cu privire la modul în care funcționează site-ul respectiv.

De aceea am scris acest articol pentru a vă oferi informații utile despre OpinionBar și pentru a vă spune dacă este un site care merită încercat sau nu în vederea obținerii de bani din sondaje de opinie în România.

Ce este OpinionBar?

OpinionBar este un site foarte popular printre cei care fac bani din sondaje de opinie, fiind lansat în anul 1999 de către compania MetrixBar. La începuturile sale, OpinionBar s-a axat doar pe sondaje care vizau cam tot ce avea legătură cu site-urile web. Cu timpul, utilizatorii site-ului au început să primească sondaje bune care se îndreptau și spre alte produse sau servicii care nu aveau nicio legătură cu site-urile web. Și astfel au apărut parteneriate cu companii celebre precum Pepsico, Canon, Unilever, Quaqer și multe altele.

Care este modul de lucru al site-ului OpinionBar?

Site-ul de sondaje OpinionBar oferă următoarele activități:

  • înregistrarea prin completarea unui formular în care va trebui să adăugați câteva date personale;
  • participarea la sondaje și finalizarea în proporție de 100% a sondajului;
  • recompensă în bani prin metodele de plată disponibile pe acest site.

Să o luăm de la început și să vedem în ce constă procesul de înscriere.

Cum vă puteți înregistra pe OpinionBar?

Pentru a face acest lucru, veți folosi butonul ”Create your Account” aflat pe pagina oficială a site-ului.

înregistrare OpinionBarPin
Formular de înregistrare OpinionBar

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată acest formular și ce informații trebuie să furnizați.

Așadar, pentru a vă înregistra pe OpinionBar, sunt necesare următoarele informații:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa de e-mail;
  • adresa dvs. de domiciliu;
  • țara, orașul, codul poștal și numărul de telefon;
  • data nașterii, etnia, limba preferată pentru completarea sondajelor și parola.

Notă: Numărul de telefon nu este obligatoriu pentru completarea cu succes a acestui formular.

După ce veți adăuga aceste informații, veți fi redirecționat către o pagină în care trebuie să furnizați anumite informații despre starea actuală a relației, numărul de copii, cel mai înalt nivel de educație sau statutul actual de angajare.

detalii profilPin
Informații profil

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care ar trebui să răspundeți pentru a vă face profilul cât mai atractiv. Prin urmare, este foarte important modul în care abordați aceste întrebări și ce răspunsuri oferiți. Sondajele oferite de OpinionBar sunt influențate de răspunsurile furnizate în secțiunea de profil.

Cum puteți câștiga venituri suplimentare online cu OpinionBar?

Singurul mod de a face bani pe OpinionBar este prin intermediul sondajelor de opinie. Pentru a primi aceste sondaje, trebuie să vă completați profilul 100%.

În funcție de aceste informații și de locația dumneavoastră, veți primi invitații la diverse sondaje de opinie. Modalitatea de completare a sondajului nu diferă cu nimic față de alte site-uri similare, cum ar fi Mobrog, Digiopinion, Hintsters sau Sondaje cu premii.

Veți primi invitația, veți răspunde la câteva întrebări de calificare ( verificarea informațiilor furnizate în profil) și apoi veți trece la partea în care veți completa sondajul. Dacă totul se desfășoară corect, îl veți finaliza și veți primi o recompensă în balanța contului dvs.

Singurul aspect negativ este că, pentru România, numărul de sondaje este foarte mic. Acest lucru va duce cu siguranță la o perioadă mult mai lungă pentru a ajunge la suma minimă de plată, care este de asemenea foarte mare. Voi explica mai multe puțin mai târziu.

În ceea ce privește aspectele pozitive, acestea nu sunt prea multe. Într-adevăr, completarea sondajelor nu durează mult timp, dar cam atât. Recompensele se încadrează în standardele normale practicate de un site de sondaje.

Interfața cu utilizatorul este prietenoasă, aveți un meniu principal care conține cam tot ceea ce ați avea nevoie pentru a naviga pe acest site. Aici putem numi câteva, cum ar fi sondaje, recompense, program de promovare, actualizare profil și alte informații despre contul dvs.

buton ștergere cont Pin
Buton ștergere cont

Dacă sunteți nemulțumit de ceea ce vă oferă acest site, este prezent și un buton de ștergere a contului.

În ce constă programul de promovare oferit de OpinionBar?

După ce am analizat acest site, cred că acest program de promovare este singura modalitate de a face bani cu acesta. La care aș adăuga faptul că toate persoanele pe care le invitați să nu fie din România. Nu are rost să atrageți noi persoane dacă acestea nu vor avea acces la un număr decent de sondaje..

OpinionBar vă oferă 2$ pentru fiecare persoană care folosește link-ul de invitație și care finalizează un sondaj. Deci nu este suficient doar să aduceți noi membri pe site, aceștia trebuie să fie activi pentru ca dumneavoastră să obțineți ceva de pe urma acestora.

Suma este foarte avantajoasă pentru un program de promovare, în care singura cerință (în afară de linkul de promovare) ar fi doar ca persoana invitată să participe la un sondaj și să îl finalizeze cu succes. Dar, din nou, nu promovați acest site persoanelor care locuiesc în România. Din păcate, OpinionBar nu consideră România o țară atractivă pentru companiile care colaborează cu acest site. În consecință, nu veți primi multe sondaje de opinie.

Care sunt metodele de plată?

Singura metodă de plată oferită persoanelor care locuiesc în România este PayPal.

Din păcate, OpinionBar are o sumă minimă de retragere foarte mare pentru un site de sondaje. Această sumă minimă de retragere este de 20 de euro.

Decât să folosesc acest site, aș prefera mai degrabă să utilizez o aplicație care îmi poate oferi un venit pasiv, precum Honeygain sau IPRoyal Pawns, unde am aceeași retragere minimă (Honeygain 20 de dolari) sau 5 dolari pentru IPRoyal Pawns.

Nu cred că voi reuși nici măcar în decurs de un an să ajung la 20$ pentru a îndeplini condițiile de retragere.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Având în vedere faptul că numărul de sondaje se poate număra pe degetele de la o mână, asta într-o perioadă de până la 6 luni, nu pot recomanda acest site pentru a câștiga un venit suplimentar online.

La ce putem folosi un site de sondaje decât pentru a completa sondajele oferite de companiile partenere.

Dacă ar fi avut și alte modalități de a câștiga, cum ar fi videoclipuri, oferte (instalarea de software, înregistrarea pe anumite site-uri web, jocuri sau instalarea de aplicații pe telefonul mobil), poate că nu ar fi avut un scor atât de scăzut în rândul membrilor săi.

Din ce am putut vedea în comentariile celor care au folosit site-ul, multe plângeri se referă la numărul mic de sondaje, la conturi blocate fără un motiv real sau la plăți care nu sunt procesate.

Per total, site-ul OpinionBar este unul pe care îl puteți ignora fără niciun regret. Nu veți pierde nimic.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu