Bani din îngrijirea animalelor de companie cu PetBacker | Merită sau nu?

0
(0)

Cu toții iubim animalele de companie și nu ne putem imagina viața fără ele. Acestea ne îmbunătățesc considerabil calitatea vieții și ne oferă o prezență pozitivă asupra sănătății noastre. Dar ce ne facem atunci când, din motive profesionale, nu putem avea grijă de acești prieteni așa cum ne dorim? Pentru astfel de situații există site-uri sau aplicații care oferă servicii de îngrijire a animalelor de companie, iar una dintre acestea este PetBacker – un site unde se pot câștiga bani din îngrijirea animalelor de companie.

Dacă vă numărați printre acele persoane cărora le place să petreacă timp cu acești prieteni blănoși și doriți să câștigați bani din această activitate, utilizarea unor astfel de site-uri sau aplicații ar trebui să fie o opțiune de luat în considerare.

Însă, chiar dacă pare o modalitate distractivă de a face bani, trebuie să vă întrebați dacă PetBacker poate fi o alegere serioasă pentru cei care locuiesc în România. Cu alte cuvinte, este important să aflăm dacă există suficiente locuri de muncă ce pot fi făcute de persoanele din România.

Ce este PetBacker?

PetBacker este o platformă specializată în servicii de îngrijire a animalelor de companie.

Proprietarii de animale de companie pot oferi locuri de muncă persoanelor care doresc să își câștige existența prin activități de pet sitting sau de îngrijire a animalelor de companie.

Citește și Obțineți câștiguri în timp ce vă plimbați folosind CashWalk

Această platformă a fost lansată oficial în octombrie 2016 de către Vernor Tee și a ajuns la o comunitate de peste 100.000 de utilizatori, atât online, cât și offline. Printre aceste servicii se numără pensiunea pentru animale de companie, plimbarea câinilor, pet sitting jobs, dresajul animalelor de companie și servicii veterinare.

Cum vă puteți înregistra pe PetBacker?

Sunt disponibile două opțiuni:

  • înregistrarea prin intermediul site-ului oficial;
  • instalarea unei aplicații din Google Play sau App Store.

Dacă doriți să vă creați un cont prin intermediul site-ului oficial, aveți trei opțiuni:

  • adresa de e-mail (adresa de e-mail, numele de utilizator și parola);
  • Facebook;

Totuși, vă recomand să vă înregistrați prin intermediul aplicației pentru a beneficia de avantajele oferite și a deveni un furnizor de servicii pentru animale de companie.

instalare aplicație PetBackerPin
PetBacker în Google Play

După instalarea aplicației, trebuie să alegeți între două variante:

  • înregistrarea ca proprietar de animale de companie;
  • opțiunea „servicii de îngrijire a animalelor de companie„.

Pentru acest articol se va alege cea de-a doua opțiune.

La fel ca pe site-ul oficial, veți avea la dispoziție cele trei opțiuni de înregistrare.

În cazul meu, mi-am creat contul folosind adresa mea de e-mail, fără a fi nevoie să o verific.

Cum puteți câștiga venituri din servicii de îngrijire a animalelor de companie cu PetBacker?

Ca să primiți oferte de muncă pe PetBacker, trebuie să obțineți statutul de furnizor de servicii pentru animale de companie.

În acest scop, trebuie să treceți prin procesul de verificare, care presupune adăugarea unui număr de telefon, a unui act de identitate și a unei adrese de e-mail. În unele cazuri, poate fi necesară și o verificare a cazierului judiciar și a antecedentelor.

După adăugarea acestor detalii, va trebui să confirmați că sunteți un iubitor de animale de companie prin adăugarea a trei persoane care să facă o scurtă evaluare a dumneavoastră.

Numai după ce ați trecut cu succes de această verificare veți putea selecta serviciile de îngrijire a animalelor de companie pe care doriți să le oferiți.

servicii animale de companie PetBackerPin
Servicii pentru animale de companie

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva dintre serviciile de îngrijire a animalelor de companie acceptate de PetBacker.

După ce sunteți confirmat oficial ca furnizor de servicii pentru animale de companie, trebuie să enumerați serviciile pe care doriți să le oferiți prin intermediul aplicației.

În cazul în care proprietarii de animale de companie sunt interesați de serviciile dumneavoastră, veți primi o notificare pe telefon și îi puteți contacta imediat. De asemenea, un mare avantaj este că puteți contacta proprietarul animalului de companie prin intermediul aplicației.

Este important să aveți fotografii cu dumneavoastră în timp ce efectuați serviciile pentru care sunteți disponibil pentru a confirma că sunteți capabil și responsabil.

Dacă profilul dumneavoastră este evaluat pozitiv de către potențialii clienți, veți fi contactat și angajat pentru serviciile respective.

anunțuri de angajare pe PetBackerPin
Anunțuri de angajare

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva exemple de joburi de îngrijire a animalelor de companie disponibile în România.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de PetBacker este diferit, deoarece veți fi recompensat doar dacă persoanele care utilizează codul dvs. de promovare achiziționează unul sau mai multe dintre serviciile menționate în articol.

Cu alte cuvinte, trebuie doar să atrageți clienți, adică persoane care intenționează să cheltuiască bani cu PetBacker. Dacă atrageți doar persoane interesate să lucreze, nu veți primi nicio recompensă.

Veți primi recompensa doar după ce persoana invitată va face prima tranzacție. Conform informațiilor din aplicație, vei primi 4 RON pentru fiecare primă tranzacție efectuată de persoanele care au folosit codul dumneavoastră de recomandare.

Care sunt metodele de plată?

Toate serviciile oferite prin intermediul acestei aplicații vor fi plătite la finalizare. Un cont PayPal este suficient pentru a primi toate plățile, fără o sumă minimă de retragere impusă de PetBacker.

Este important de reținut că, dacă din diverse motive (lipsă de profesionalism sau alte aspecte negative) clientul nu este mulțumit de munca efectuată, poate solicita o rambursare.

Dacă sunteți interesat să obțineți un venit suplimentar din îngrijirea animalelor de companie, PetBacker ar putea fi o aplicație care merită încercată.

Merită sau nu?

Câștigul este influențat de locația în care vă aflați, iar cele mai multe locuri de muncă sunt în orașe mari precum București, Cluj Napoca, Sibiu, Timișoara, Buzău, Iași și altele.

exemplu de job pentru animale de companie RomâniaPin
Exemplu de job pe PetBacker

Un exemplu de anunț de angajare pe PetBacker este prezentat în imaginea de mai sus.

Toate anunțurile trebuie să includă o descriere simplă a dumneavoastră, abilitățile și calificările dumneavoastră, fotografii, informații despre animale, mărimea lor și locul unde urmează să faceți munca.

Cât câștigați depinde de dumneavoastră. În general, plata este pe zi, noapte sau plimbare pentru locurile de muncă care implică plimbarea animalelor de companie.

Cele mai multe au prețuri fixe, începând de la 10 euro și ajungând până la 20 de euro, sau poate chiar mai mult dacă aveți multe recenzii pozitive din partea angajatorilor dumneavoastră.

Per total, PetBacker este o opțiune recomandată pentru cei care iubesc natura și animalele de companie.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu