Bani din îngrijirea animalelor de companie cu PetBacker | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 11 noiembrie 2022 de Jonas

Cu toții iubim animalele de companie și nu ne putem imagina viața fără ele. Ele au capacitatea de a ne îmbunătăți considerabil calitatea vieții și de a ne oferi o prezență pozitivă asupra sănătății noastre. Dar ce se întâmplă atunci când, din motive profesionale, nu mai puteți avea grijă de ele așa cum v-ați dorit? Răspunsul la această întrebare este oferit de site-urile sau aplicațiile care oferă servicii de îngrijire a animalelor de companie. Și astfel ajungem la site-ul PetBacker, unde puteți face bani din îngrijirea animalelor de companie.

Dacă sunteți o persoană căreia îi place să fie în preajma acestor prieteni blănoși și doriți să câștigați niște bani din această activitate, atunci ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a apela la astfel de site-uri sau aplicații.

Deși pare a fi un mod distractiv de a face bani, trebuie să vedem dacă PetBacker poate fi o alegere serioasă pentru cei care locuiesc în România. Cu alte cuvinte, este important de știut dacă vor exista suficiente oferte de muncă care să poată fi făcute de persoane din România.

Ce este PetBacker?

PetBacker este locul în care proprietarii de animale de companie oferă locuri de muncă persoanelor care doresc să-și câștige cinstit existența din activități de ”pet sitting” sau, mai bine zis, din îngrijirea animalelor de companie.

Această platformă specializată în servicii de îngrijire a animalelor de companie a fost lansată oficial în 2016, prin octombrie, de către Vernor Tee, ajungând la o comunitate de peste 100.000 de utilizatori, atât online, cât și offline.

Citește și Obțineți câștiguri în timp ce vă plimbați folosind CashWalk

În ceea ce privește ofertele de muncă oferite de această aplicație, putem enumera câteva, cum ar fi servicii de pensiune pentru animale de companie, plimbare de câini, servicii de pet sitting, dresaj pentru animale de companie sau servicii veterinare.

Cum vă puteți înregistra pe PetBacker?

Înregistrarea pe PetBacker se poate face fie prin intermediul site-ului oficial, fie prin instalarea unei aplicații din Google Play sau App Store.

instalare aplicație PetBackerPin
PetBacker în Google Play

Pentru cei care doresc să își creeze un cont prin intermediul site-ului oficial, vor avea la dispoziție 3 posibilități, și anume:

  • adresa de e-mail (adresa de e-mail, numele de utilizator și parola);
  • Facebook;

Cu toate acestea, este recomandat să vă înregistrați prin intermediul aplicației dacă doriți să beneficiați de anumite avantaje și să deveniți un așa-numit furnizor de servicii pentru animale de companie.

După instalarea aplicației, va trebui să faceți o alegere, respectiv să vă înscrieți fie ca proprietar de animale de companie, fie alegând opțiunea de „servicii de îngrijitor de animale de companie„.

Vom alege cea de-a doua opțiune, adică serviciile de îngrijire a animalelor de companie.

La fel ca pe site-ul oficial, veți avea aceleași trei opțiuni de înregistrare.

Eu mi-am creat contul folosind metoda adresei de e-mail, nefiind nevoie să trec prin acea etapă de verificare a adresei de e-mail.

Cum puteți face bani din servicii de îngrijire a animalelor de companie cu PetBacker?

Înainte de a primi oferte de muncă pe PetBacker, trebuie să îndepliniți o condiție, și anume, obținerea statutului de furnizor de servicii pentru animale de companie.

Această calitate poate fi obținută numai după ce ați trecut de procedura de verificare.

Respectiva procedură constă în adăugarea unui număr de telefon, a unui act de identitate și a unei adrese de e-mail. Au existat cazuri în care au fost necesare anumite verificări de cazier judiciar și de antecedente.

După ce adăugați aceste detalii, va trebui să confirmați că sunteți un iubitor de animale de companie. Acest lucru se poate face prin adăugarea a 3 persoane care să facă o scurtă evaluare a dvs.

Doar după ce ați trecut de această verificare veți putea selecta ce fel de servicii de îngrijire a animalelor de companie puteți oferi.

servicii animale de companie PetBackerPin
Servicii pentru animale de companie

În imaginea de mai sus puteți vizualiza câteva dintre serviciile de îngrijire a animalelor de companie acceptate pe PetBacker.

După ce ați fost confirmat oficial ca furnizor de servicii pentru animale de companie, este timpul să enumerați serviciile pe care doriți să le prestați în cadrul acestei aplicații.

În cazul în care serviciile dvs. sunt acceptate de proprietarii de animale de companie, veți primi o notificare pe telefon și îi puteți contacta imediat. Acesta este, de altfel, un mare plus, faptul că puteți contacta proprietarul animalului de companie în cadrul aplicației.

De asemenea, veți avea nevoie de imagini cu dvs. în timp ce efectuați serviciile pentru care doriți să fiți angajat, pentru a confirma că sunteți capabil și responsabil.

Dacă cineva va fi interesat de serviciile dumneavoastră, vă va verifica profilul și, dacă va fi mulțumit de ceea ce vede, veți fi angajat.

anunțuri de angajare pe PetBackerPin
Anunțuri de angajare

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva exemple de locuri de muncă în domeniul îngrijirii animalelor de companie pentru România.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de PetBacker este mai aparte, în sensul că veți fi recompensat doar dacă persoanele care folosesc codul dumneavoastră de promovare achiziționează unul sau mai multe dintre serviciile menționate în acest articol.

Cu alte cuvinte, va trebui doar să atrageți CLIENȚI, adică persoane care vor să cheltuiască bani cu PetBacker.

Dacă atrageți doar oameni care vor să lucreze, atunci nu veți obține nimic.

Recompensa va veni doar după ce persoana invitată a făcut prima tranzacție.

Iar conform informațiilor din aplicație, puteți primi 4 RON pentru fiecare primă tranzacție efectuată de cei care au folosit codul dumneavoastră de recomandare.

Care sunt metodele de plată?

Toate serviciile pe care le furnizați prin intermediul acestei aplicații vor fi plătite numai după finalizarea lor.

În mod normal, un cont PayPal este suficient pentru a primi toate plățile.

De asemenea, PetBacker nu impune nicio sumă minimă de retragere.

Dar trebuie remarcat faptul că, dacă clientul nu este mulțumit din diverse motive (lipsă de profesionalism sau alte aspecte negative) de munca dumneavoastră, poate solicita o rambursare.

Dar dacă sunteți o persoană serioasă care dorește să câștige un venit suplimentar din îngrijirea animalelor de companie, atunci puteți încerca această aplicație.

La ce venituri vă puteți aștepta să câștigați cu PetBacker? Merită sau nu?

Toate plățile sunt influențate de locația dumneavoastră. De regulă, cele mai multe dintre aceste locuri de muncă pot fi găsite în orașe mari precum București, Cluj Napoca, Sibiu, Timișoara, Buzău, Iași și așa mai departe.

exemplu de job pentru animale de companie RomâniaPin
Exemplu de job pe PetBacker

În imaginea de mai sus puteți vedea un exemplu de oferte. Așa arată un anunț de angajare pe PetBacker.

Toate aceste anunțuri ar trebui să conțină o descriere simplă despre dumneavoastră, abilitățile și calificările deținute, imagini, informații despre animale, mărimea acestora sau locul unde ar trebui să efectuați munca etc.

Citește și Jucați online și câștigați cu cărți răzuibile alături de Lucky Day

În ceea ce privește valoarea câștigului, depinde de dumneavoastră. În general, se plătește pe zi, pe noapte sau pe plimbare, în cazul joburilor care presupun plimbarea animalelor de companie. Marea majoritate au prețuri fixe, începând de la 10 euro și ajungând până la 20 de euro, sau poate chiar mai mult, dacă aveți multe recenzii pozitive din partea angajatorilor dumneavoastră.

În concluzie, utilizarea PetBlacker este recomandată celor care iubesc natura și animalele de companie.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania