Bani din sondaje de opinie cu Hintsters | Merită sau nu?

5
(1)

Am putea folosi site-ul Hintsters pentru a face bani din participarea la sondaje sau din scrierea de recenzii despre cărți, jocuri, restaurante și așa mai departe. Dar cât de profitabil poate fi acest site pentru România?

Merită să ne înregistrăm pe acest site? Ne oferă suficiente oportunități pentru a ajunge la primirea unei plăți? Care este suma minimă necesară pentru a retrage bani?

Citește și Merită să utilizați TGM Panel România pentru a completa sondaje gratuite?

La toate aceste întrebări, veți găsi răspunsuri prin simpla citire a acestui articol.

În această recenzie, vă voi oferi toate informațiile despre Hintsters, astfel încât să puteți ști dacă reprezintă o opțiune potrivită pentru dvs. sau doar o pierdere de timp.

Să ne înregistrăm la Hinters.

Care este procedura de înregistrare pe Hinters?

Înainte de a vedea în ce constă formularul de înregistrare, trebuie să menționez că veți primi suma de 5$ după ce finalizați procesul de înregistrare.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Formularul de înregistrare va conține următoarele informații:

 • adresa de e-mail;
 • nume de utilizator;
 • parolă;
 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • țara și județul în care locuiți;
 • codul poștal și adresa de domiciliu;
 • numărul de telefon (acest câmp nu este obligatoriu);
 •  limba oficială națională;
 • data nașterii și sexul dumneavoastră.

După cum puteți vedea, aveți ceva de completat în acest formular de înregistrare. Pare un pic cam exagerat să se ceară atât de multe informații pentru un simplu site de sondaje.

Ați completat toate aceste câmpuri și urmează să accesați adresa de e-mail pentru confirmare. Numai după ce ați confirmat adresa de e-mail veți primi bonusul de 5$.

Ce este Hintsters?

Hintsters este un site de sondaje care ne recompensează pentru a răspunde la întrebări sau pentru a scrie recenzii. Chiar dacă este un site legitim, acest lucru nu înseamnă automat că Hintsters este potrivit și pentru persoanele care locuiesc în România.

În rândurile următoare voi prezenta pe scurt oportunitățile oferite de Hintsters pentru a face bani online.

Oare cum puteți face bani online fără să investiți prin intermediul celor de la Hintsters?

În ceea ce privește oportunitățile, Hintsters nu arată foarte bine, comparativ cu site-uri cu experiență precum SurveyLama, GG2U, Mobrog sau PrizeRebel.

După cum veți vedea, Hintsters oferă doar 2 modalități de a face bani online. Acestea sunt următoarele:

 • Sondaje de opinie;
 • recenzii de restaurante, aplicații, jocuri sau cărți.
Întrebări profil HintstersPin
Întrebări profil Hintsters

Obțineți venituri online de pe urma sondajelor cu Hintsters

Teoretic, pe un site de sondaje trebuie să răspundeți la câteva întrebări afișate în profilul dumneavoastră. Pe baza acestui profil, veți primi sondaje. Iar în cazul acestui site de sondaje, va trebui să completați un profil care conține următoarele câmpuri:

 • informații de bază, cum ar fi rasa, venitul, statutul social sau numărul de copii;
 • tehnologie, cum ar fi deținerea unui computer, telefon mobil, cameră video, adoptarea timpurie a celor mai noi tehnologii, jocuri și așa mai departe;
 • specializarea profesională, cum ar fi titlul postului, poziția în cadrul companiei, numărul de angajați sau venitul;
 • informații despre sănătatea dumneavoastră (boli, ochelari, fumat sau tipul de băuturi consumate);
 • mașina dumneavoastră (modelul, modul în care ați cumpărat-o, dacă dețineți o motocicletă);
 • călătoriile (motivul, modul în care călătoriți, compania aeriană pe care o preferați, cazarea).

După ce v-ați completat profilul, urmează să primiți sondaje. Fiecare sondaj va conține detalii despre subiect, durata de timp pentru a fi completat și valoarea recompensei.

Chiar dacă ați trecut prin etapa de completare a profilului respectiv, veți răspunde la anumite întrebări de calificare în cadrul fiecărui sondaj. Acestea vor determina dacă ați completat profilul în mod serios și, prin urmare, dacă sunteți eligibil pentru a răspunde la sondajul respectiv.

Realizarea de recenzii

Aceasta este o caracteristică care nu se găsește pe foarte multe site-uri de sondaje. Teoretic, sunteți recompensat pentru scrierea de recenzii referitoare la filme, aplicații, cărți sau restaurante.

recenzii restaurante Pin
Recenzii restaurante

Din păcate, această secțiune nu va oferi nimic de valoare pentru cei care locuiesc în România. În mod normal, o recenzie este scrisă despre ceva ce ați încercat.

Citește și Cât de util este Winagain pentru a face bani de pe telefonul mobil?

În ceea ce privește recompensa pentru scrierea de recenzii, Hintsters nu oferă prea multe informații.

Singurele opțiuni pe care le-am fi putut încerca ar fi fost recenzii despre aplicații, jocuri, filme sau cărți. Din păcate, pentru România, nu sunt disponibile prea multe opțiuni.

formular recenziePin
Formular pentru recenzie

De exemplu, în secțiunea ”Jocuri”, nu există niciun joc disponibil, ceea ce este foarte frustrant. La categoria ”Cărți”, veți găsi doar anumite cărți despre restaurante de care probabil nici nu ați auzit. În concluzie, realizarea de recenzii nu aduce nimic deosebit pentru a face bani online în România.

Ce metode de plată sunt oferite de Hintsters?

Aici am doar vești proaste. Să zicem că metoda de retragere este una care ne convine (PayPal), dar când vine vorba de suma minimă de retragere, este o altă poveste.

suma minima de retragerePin
Minim de retragere în PayPal

Pentru a putea retrage de pe acest site, trebuie să mai obținem încă 20$, asta în condițiile în care am primit acel bonus de înscriere de 5$. Așadar, pentru a retrage, veți avea nevoie de 25$.

Nu ar fi un capăt de țară obținerea acestei sume de bani dacă am avea multe sondaje sau recenzii. Din păcate, nu este cazul acestui site.

La ce beneficii vă puteți aștepta?

Foarte puține. Nu am cum să vă pot oferi informații pozitive în acest sens. Chiar și cu completarea acelui profil, veți avea nevoie de multă răbdare pentru a ajunge la cei 25 de dolari necesari pentru retragere.

Nici măcar prin sondaje sau recenzii nu veți putea ajunge la o plată într-un timp rezonabil. Câte sondaje trebuie să completați, având în vedere că recompensa oferită poate fi de maxim 1 dolar pe sondaj?

Când spun maxim 1 dolar, sunt optimist, pentru că, de obicei, veți primi între 0,40 și 0,80 dolari, asta dacă aveți sondaje.

În concluzie, Hintsters este un site pe care trebuie să-l evitați, din cauza oportunităților reduse pentru România și a unei sume minime de retragere exagerate.

Vă mulțumesc

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu