Jocuri gratis pentru telefon și PC cu Buff – Merită sau nu?

0
(0)

Sunteți un adevărat pasionat de jocuri video pe calculator sau pe telefon? Ați trăit experiențe memorabile cu titluri populare precum Minecraft, Fortnite, Valorant, Call of Duty Warzone, League of Legends, Dota2, Rainbow 6 Siege sau Rocket League? Visați la premii atractive, cum ar fi tichete cadou digitale, echipamente de joc sau chiar jocuri gratuite? Permiteți-mi să vă fac cunoștință cu site-ul Buff.

De cele mai multe ori, atunci când descopăr o platformă care oferă astfel de bonusuri, mă cuprinde un val de entuziasm. Însă, în această bucurie, nu uit să mă gândesc și la avantajele pe care le pot avea ca utilizator român.

În căutarea celei mai bune platforme de jocuri PC sau mobile

Avem o mulțime de opțiuni pentru a ne bucura de jocurile noastre preferate pe platforme precum Steam, Fruitlab, Epic Games Store, Ubisoft Store, EA App sau GOG (Good Old Games). Ca și acestea, Buff necesită instalarea unui program care deblochează accesul la o colecție impresionantă de peste 1 500 de jocuri populare printre gameri.

Bineînțeles, Buff este disponibil și pentru telefoanele mobile, însă oferta de jocuri este în prezent mai redusă decât pe PC.

Ce este Buff?

Buff este un site de loialitate care rulează în fundal cu o utilizare minimă a resurselor computerului și oferă recompense atractive pentru timpul petrecut jucând jocuri video pe PC sau pe telefon. Astfel, valoarea recompenselor este proporțională cu implicarea dumneavoastră în jocurile din oferta celor de la Buff.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, trebuie doar să descărcați și să instalați programul, apoi să vă creați un cont.

Cum vă puteți înregistra pe Buff?

Pentru a instala acest program, trebuie să vizitați pagina oficială. Aveți la dispoziție 3 opțiuni de instalare: pentru PC, Apple sau Android.

Dacă sunteți în căutarea celor mai tari jocuri pe telefon, trebuie să știți că, deși versiunea pentru mobil este funcțională, numărul de jocuri este mai limitat. Prin urmare, dacă nu avem o gamă largă de jocuri pe care să le jucăm, va fi dificil să acumulăm recompense. Deocamdată, cea mai bună opțiune este versiunea pentru PC, unde putem descoperi până la 1 500 de titluri.

Instalare program Buff pe PC pentru a juca jocuri gratuitePin

După ce ați descărcat versiunea pentru desktop, veți proceda la instalarea acesteia pe PC. Procesul nu este cu mult diferit de instalarea oricărui alt program pe PC.

procedură de instalare Buff similară cu alte programePin

În cazul în care doriți să testați programul înainte de a vă crea un cont, aveți opțiunea ”Play as Guest”, unde nu trebuie să furnizați detalii personale.

Cum se creează un cont pe Buff?

Pentru a crea un cont pe Buff, există 3 modalități de înregistrare:

  • Google;
  • Adresa de e-mail.

Voi alege înregistrarea cu adresa de email, unde sunt necesare următoarele informații:

  • Nume de utilizator;
  • Adresa de e-mail;
  • Parola.

Atunci când vă creați parola, asigurați-vă că este cât mai sigură, adăugând elemente precum o literă majusculă, un număr, fără spații între caractere și cu o lungime între 8 și 20 de caractere.

În cele din urmă, veți primi un link de verificare în e-mailul dvs.

Descărcați jocuri gratuite pentru PC, Android sau telefon Apple și câștigați premii cu Buff

După ce vă înregistrați cu succes pe Buff, programul vă va scana dispozitivul pentru a găsi jocuri populare pe telefon sau pe computer. Când am testat platforma, aveam un singur joc instalat: Left 4 Dead 2. Sunt un mare fan al jocurilor cu zombi, iar seria Left 4 Dead este una dintre preferatele mele.

jocuri detectate de program în calculator sau în telefonul mobilPin

În mod surprinzător, după scanare, Buff mi-a oferit o misiune pentru Left 4 Dead 2, în care principala recompensă era experiența. În acest exemplu, prima mea sarcină a fost să acumulez 100 de puncte de experiență în 24 de ore de joc. Pe lângă această recompensă, mi s-a oferit și un mic bonus de 10 puncte Buff.

Este important să rețineți că recompensele sunt direct legate de performanța dumneavoastră în joc. Nu este suficient doar să jucați, trebuie să obțineți și victorii.

Scopul Buff-ului este de a vă îmbunătăți performanța în joc.

Fiecare minut pe care îl petreceți în cadrul acestei aplicații gratuite de jocuri Android sau pe alte platforme vă va aduce anumite recompense constante.

Avantajul acestor recompense este că ele nu se diminuează pe măsură ce petreceți mai mult timp jucând, spre deosebire de aplicații de jocuri precum Earnista, Tyr Rewards, TapCent, Cash Empire, Coin Pop și altele asemenea.

Buff poate fi descris ca un serviciu de monitorizare a activității de joc care valorifică datele utilizatorilor, trimițându-le dezvoltatorilor de jocuri pentru a îmbunătăți jocurile sau a crea altele noi.

Unele dintre cele mai captivante jocuri de telefon care pot fi accesate prin intermediul Buff includ titluri precum League of Legends, Dota 2, CS-GO, Minecraft, Hearthstone, Rocket League, PUBG, Brawl Stars, Clash of Clans, Apex, Warzone, Valorant, Fall Guys, Halo Infinite și multe altele.

Roată Buff pentru mai multă distracție

În afară de jocuri, Buff oferă și alte modalități de a câștiga puncte. Unul dintre acestea este Roata Buff, o roată a norocului care oferă premii mici, dar care poate adăuga până la 1.000 de puncte. Această roată poate fi învârtită la fiecare trei ore sau mai des pentru o taxă de 1,99 dolari.

Este important de menționat însă că această sumă poate părea exagerată pentru o singură rotire. În cele din urmă, alegerea vă aparține dacă doriți să riscați sau nu.

Provocări la tot pasul

În plus, fiecare joc disponibil pe Buff vine cu o listă de provocări sau misiuni care pot genera recompense sub formă de puncte.

După ce alegeți un joc, veți vedea o listă de misiuni disponibile pentru săptămâna respectivă. Cu un termen limită stabilit, sarcina dumneavoastră este să finalizați aceste misiuni și să obțineți recompensele dorite.

misiuni de joc pentru ValorantPin

O notă importantă este că numărul de misiuni variază în funcție de nivelul contului dvs. Dacă deveniți membru Premium, veți avea acces la mai multe jocuri și la surse alternative de puncte.

Care sunt beneficiile unui membru Premium?

A deveni membru Premium aduce cu sine numeroase beneficii, cum ar fi participarea la tombole și misiuni speciale, lipsa reclamelor, recompense mai mari și diverse reduceri de piață.

abonamente premium oferite de BuffPin

Prețul unui membru Premium poate varia de la 35,99 dolari pe an sau 3,99 dolari pe lună și poate ajunge până la 69,99 dolari pe an sau 7,99 dolari pe lună.

Cum puteți folosi punctele Buff?

Vă întrebați cum puteți utiliza punctele Buff pe care le-ați acumulat? Simplu, puteți folosi punctele în Marketplace, unde pot fi schimbate pentru diverse premii, cum ar fi obiecte din joc pentru Valorant, Fortnite sau PUBG Mobile, sau chiar carduri cadou de la Amazon, Steam sau coduri de activare pentru jocuri precum Fallout 4, Sniper Elite 4 sau Paradise Lost.

De exemplu, pentru a obține un premiu de 10 dolari pe Steam, veți avea nevoie de 2200 de puncte. Dacă sunteți un membru premium, numărul de puncte scade de la 2200 la 1600. Așadar, pasiunea pentru cele mai tari jocuri de pe telefon și calculator poate fi recompensată și mai mult.

Merită sau nu?

Vă place să vă jucați jocurile preferate folosind telefonul mobil sau PC-ul? Dacă da, platforma Buff, o companie 100% legitimă, poate fi răspunsul la nevoile dumneavoastră.

Totuși, nu ar trebui să aveți așteptări nerealiste. Desigur, nu este un jackpot să câștigați sume mari de bani.

Unul dintre dezavantajele sale este că nu oferă recompense în bani. Prin urmare, vă recomand să folosiți acest site doar dacă jocul dvs. preferat se află pe lista celor susținute de Buff.

Dacă visați să vă îmbogățiți rapid, s-ar putea să fiți dezamăgit. Va fi nevoie de câteva luni pentru a putea converti primele puncte în recompense valoroase pe Marketplace.

Vă puteți testa curiozitatea cu încredere, deoarece opțiunea de a vă șterge contul este disponibilă în orice moment în secțiunea de profil. Dacă Buff nu se ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, vă puteți închide contul rapid și ușor.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat!

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu