Bani pe internet de acasă prin EarnThatBuck | Merită sau nu?

0
(0)

Deși și-au pierdut din popularitate în favoarea unor platforme precum YouTube, FruitLab, Twitch etc., forumurile sunt încă considerate folositoare de o proporție semnificativă de utilizatori care caută noi modalități de a face bani pe internet de acasă. Numărul acestora este într-adevăr în scădere, dar încă mai putem găsi câteva care încearcă să supraviețuiască în această lume minunată a internetului. Mă refer aici la forumuri precum Bizdustry, RoForum, EarnThatBuck, ClubPTC, BeerMoneyForum sau Trendri.

Toate cele de mai sus sunt folosite de mine pentru a-mi face cunoscut site-ul și alte link-uri în vederea promovării unor site-uri cu un potențial mare de câștig chiar și pentru România.

Prin urmare, dacă folosiți site-uri precum Rewardy.io, Paidera, PunkPanda, Atlas Navi, Sweatcoin etc., puteți folosi promovarea gratuită a linkurilor de recomandare oferită de aceste forumuri.

Cu o simplă postare a unui mesaj (de exemplu, o dovadă de plată) pe un forum dedicat câștigurilor pe internet de acasă, puteți atrage mai multe persoane care vor adăuga un PLUS la câștigurile dvs. pe site-urile cu care colaborați.

Tocmai de aceea, în acest articol vă voi prezenta un forum numit EarnThatBuck unde vă puteți publica propriile idei, site-uri web și alte subiecte referitoare la realizarea de venituri pe internet.

Ce este EarnThatBuck?

EarnThatBuck este un forum specializat în modalități de a face bani pe internet, lansat pe 12 aprilie 2018 de către Moniker Online Services LLC, în care puteți publica conținut unic sub formă de discuții sau comentarii la subiectele care vă interesează.

Cum vă puteți înregistra pe forumul EarnThatBuck?

Accesul gratuit la forumul EarnThatBuck va fi acordat după ce veți completa un formular de înregistrare.

formular înregistrare pe EarnThatBuckPin
EarnThatBuck înregistrare

În imaginea de mai sus, puteți vizualiza în ce constă formularul de înregistrare pe EarnThatBuck.

Astfel, va trebui să adăugați informații precum numele de utilizator, adresa de e-mail, parola, locația geografică precum și o adresă PayPal unde veți primi banii rezultați în urma activității pe acest forum.

După aceea, veți verifica adresa de e-mail pentru confirmare. Acest ultim pas este obligatoriu pentru a vă putea autentifica în noul cont creat pe EarnThatBuck.

Câștigați bani de acasă din publicarea de conținut unic pe forumul EarnThatBuck

Pe lângă faptul că puteți promova programele sau site-urile cu care colaborați, EarnThatBuck vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a fi recompensat pentru traficul generat de comentariile sau subiectele publicate de dumneavoastră.

Conform informațiilor postate pe acest forum, aproape 50% din veniturile generate de activitatea membrilor săi vor fi împărțite cu aceștia.

Câștiguri pe o lună de zilePin
Câștiguri pe o lună de zile

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată valoarea câștigurilor pe o perioadă de 30 de zile, unde cea mai mare valoare a recompenselor a fost de 2,5 dolari.

Aceasta este o sumă foarte mică în comparație cu munca care trebuie depusă pentru a fi eligibil pentru a primi recompense în bani.

Cu toate acestea, utilizarea unui astfel de forum este recomandată pentru cei care doresc să profite de programele de promovare oferite de alte site-uri de făcut bani.

Nu toată lumea își permite să cumpere publicitate prin Pay Per Click (Search Ads), Social Media Ads, Email Marketing, Influencer Marketing, Organic Web Traffic etc. sau să creeze conținut video pe site-uri precum YouTube, Twitter, Vimeo, Dailymotion, Wistia etc.

Acum depinde de obiectivul dumneavoastră în utilizarea acestor forumuri. Pentru mine, v-am spus, nu este important cât câștig din comentariile sau subiectele postate, ci mai degrabă să atrag cât mai mulți oameni pe site-urile cu care lucrez pentru a face bani pe internet de acasă.

Cum se creează un topic sau subiect?

Ei bine, pentru a crea o discuție sau pentru a publica un subiect pe acest forum trebuie să țineți cont de anumite aspecte, cum ar fi:

  • conținut unic (în caz contrar contul dumneavoastră va fi blocat) care să genereze trafic;
  • un TITLUL care să atragă atenția, de aceea o imaginație bogată este un avantaj în acest domeniu de activitate;
  • se recomandă un minim de 1000 de cuvinte atunci când vă decideți să deschideți un topic nou.
Formular de Creare topic pe EarnThatBuckPin
Creare topic pe EarnThatBuck

De asemenea, nu toate categoriile de pe acest forum vor oferi posibilitatea de a primi recompense în bani. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, doar în cele 2 categorii ”Make Money” și ”Finanțe” puteți publica conținut care vă va aduce și unele recompense.

Pagina principală a forumuluiPin
Pagina principală a forumului

Un alt aspect important este numărul de postări publicate într-o oră, adică 3. Dacă publicați mai mult de 3 postări pe oră, nu veți primi nimic.

Așa că rezumați-vă la cele 3 postări care pot fi efectuate într-o oră.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a face o plată pe EarnThatbuck, trebuie să obțineți 10$. Aceștia vor fi trimiși în contul dvs. de PayPal pe data de 5 a fiecărei luni, atunci când vor fi procesați.

Merită sau nu?

În ciuda faptului că EarnThatBuck împarte 50% din veniturile generate cu cei mai activi membri, potențialul de câștig este unul foarte scăzut.

O sumă de 2,5$ pentru o muncă efectuată în decurs de o lună nu este ceva care să recomande acest forum pentru venituri suplimentare.

Unicul scop al acestui forum este de a atrage noi membri pe site-urile cu care deja lucrați.

Și aici este o mică problemă. Eficiența unui forum în valorificarea link-urilor de promovare este influențată de numărul de membri activi.

Dacă membrii unui forum nu sunt activi, atunci nu are rost să vă pierdeți timpul cu promovarea pe acest forum. Fără trafic, nu aveți cum să atrageți vizitatori pe site-urile sau aplicațiile dvs. generatoare de bani.

În concluzie, în acest moment, utilizarea forumului EarnThatBuck nu este recomandată ca o modalitate de a face bani, ci mai degrabă pentru a vă promova site-urile dvs. cu care realizați bani la domiciliu.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu