Bani pe net cu telefonul mobil prin CashBaron | Realitate sau Ficțiune?

0
(0)

Bani pe net cu telefonul mobil? O, ce minunat, mi se pare că suntem într-o nouă eră a capitalismului digital! Astăzi am decis să testez o altă aplicație care promite să vă aducă venituri decente prin completarea de sondaje și oferte plătite. Iar acea aplicație este nimeni alta decât CashBaron – o cunoașteți, o iubiți sau poate nu ați încercat-o încă.

Păreri PRO sau CONTRA – aplicația CashBaron

La prima vedere, CashBaron pare a fi foarte apreciată de utilizatori. Site-ul de recenzii online TrustPilot îi acordă un rating pozitiv de 4,3 cu peste 70 de recenzii, iar majoritatea sunt pozitive. Dar asta nu înseamnă neapărat că toți utilizatorii se simt la fel de încântați.

Magazinul de aplicații Google Play este, probabil, cea mai bună sursă de informații despre CashBaron, dar chiar și aici feedback-ul utilizatorilor din România nu este atât de clar pe cât ne-am dori.

La momentul scrierii acestui articol, ratingul pe GooglePlay era de 4,2 din peste 27.000 de recenzii. Nu sună rău, dar, ca să fim sinceri, nu este nici foarte convingător.

Majoritatea utilizatorilor nu au reușit încă să își retragă câștigurile din aplicație, așa că poate că nu este atât de ușor să câștigăm bani cu telefonul mobil pe cât am fi tentați să credem.

Dar asta nu înseamnă că CashBaron nu merită încercat. Cu siguranță, există oameni care câștigă bani frumoși cu această aplicație.

De aceea, vă invit să vă alăturați mie și să facem o mică trecere în revistă a acestei aplicații promițătoare.

Ce este CashBaron?

Într-o lume plină de aplicații pentru a face bani pe net cu telefonul mobil, există o nouă provocare: CashBaron! Dar ce este CashBaron?

Ei bine, dragii mei, CashBaron este o aplicație pentru mobil care vă promite bani și carduri cadou în schimbul completării unor sondaje, oferte plătite sau chiar jocuri.

În spatele acestei aplicații se află BitBurst GmbH, o companie cu o oarecare experiență în domeniu, care ne-a mai oferit și alte aplicații de făcut bani, precum Poll Pay, Easy Bucks, Gopinion, CryptoBull etc. Toate aceste aplicații au evaluări pozitive de peste 4,2 în Google Play, dar să fim sinceri, asta nu garantează nimic!

Dragilor, pentru a face bani pe net cu telefonul mobil, trebuie să fiți inteligenți și să analizați corect toate aplicațiile disponibile. CashBaron poate fi o opțiune interesantă, dar nu vă aruncați înainte de a vă face temele!

Poate că sunteți deja un expert în domeniu și știți cum funcționează lucrurile, sau poate că sunteți la început și aveți nevoie de ajutor. Oricum ar fi, vă sugerez să vă faceți temele înainte de a lua decizii importante.

Cum ne putem înregistra pe CashBaron?

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat modalități de a-și îmbunătăți veniturile. În era digitală, o opțiune populară este câștigarea de bani pe net cu telefonul mobil. Dar cum putem face acest lucru? Haideți să descoperim împreună cum să ne creăm un cont în aplicația CashBaron.

Dar cum vă puteți înregistra pe CashBaron? Ei bine, va trebui să mergeți la Google Play sau App Store pentru a instala această aplicație.

Aplicația CashBaron are o dimensiune de 24,53 MB și este disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât și pentru cele cu iOS.

activarea notificărilor pentru aplicația CashBaronPin

Imediat după instalarea aplicației, veți fi întâmpinați de un mesaj care vă va cere permisiunea de a accepta notificări de la CashBaron.

metode de înregistrarePin

Înainte de a putea câștiga bani pe net cu telefonul mobil prin intermediul acestei aplicații, va trebui să vă creați un cont. Aveți două opțiuni pentru a face acest lucru:

Opțiunea 1: Conectați-vă prin intermediul unui cont Google

Această opțiune este cea mai ușoară modalitate de a crea un cont nou pe CashBaron. Tot ce trebuie să faceți este să selectați contul Google pe care doriți să îl asociați cu această aplicație.

Opțiunea 2: Creați un cont nou folosind un cod de promovare

Dacă alegeți această opțiune, veți fi recompensat cu un bonus de 250 de monede.

înregistrare pe CashBaron prin cod de promovarePin

Acest bonus poate fi obținut prin introducerea unui cod de promovare, oferit de obicei de persoana care v-a invitat la această aplicație.

După ce v-ați înregistrat, veți primi în mod normal 3 dolari în monede pentru simpla înregistrare în aplicația CashBaron. Dar, nu vă grăbiți să vă bucurați de această recompensă, deoarece există încă un mic sondaj de 3 minute pe care va trebui să îl completați pentru a o obține.

sondaj de 3$ sau 3 000 de puncte ca bonus de înregistrarePin

Acest sondaj vă va cere să răspundeți la câteva întrebări legate de limba vorbită, sex, data nașterii și codul poștal. După ce veți completa acest sondaj, veți fi recompensat cu 3.000 de monede, echivalentul a 3 dolari.

Cum putem face bani pe net cu telefonul mobil folosind aplicația CashBaron?

Cum am putea profita la maximum de prezența telefonului nostru mobil pentru a face rost de bani și cum ne-ar putea ajuta aplicația CashBaron să facem acest lucru? Această întrebare pare să fie pe buzele multor oameni în aceste zile.

Cu CashBaron, aveți la îndemână două opțiuni simple care ar trebui să vă ofere posibilitatea de a vă umple buzunarul. Aceste opțiuni sunt sondajele și ofertele.

Sondaje de opinie

În ceea ce privește sondajele, după ce ați completat primul sondaj, care durează doar trei minute, vi se vor oferi alte două, fiecare cu o recompensă de 1670 de puncte.

sondaje pe mobil cu premii în monede virtualePin

Ceea ce mă impresionează la această aplicație sunt întrebările de calificare pe care trebuie să le parcurgeți înainte de a primi sondajul propriu-zis. Fiecare sondaj va specifica numărul de întrebări de calificare, împreună cu detaliile obișnuite despre valoarea recompensei, ratingul sondajului și timpul de finalizare.

Din nefericire, la momentul scrierii acestui articol, erau disponibile doar două sondaje. Cu toate acestea, este posibil ca numărul acestora să crească în viitor.

Oferte plătite

Marea majoritate a ofertelor de pe CashBaron se referă la jocuri, în special la cele care se încadrează în categoria jocurilor de noroc. Acestea promit recompense considerabile în monede, începând de la 6 000 până la 12 000.

În afară de acestea, există și alte jocuri care nu se încadrează în această categorie, dar care, din păcate, nu oferă premii atractive în monede (între 140 și 700 de monede).

oferte plătite pe aplicația CashBaronPin

Dacă doriți să explorați alte oferte, aveți posibilitatea de a selecta anumite companii partenere, printre care BitLabs, MM Wall, AyetStudios sau Adgem.

De exemplu, dacă alegeți AdGem, veți primi o listă de oferte plătite, inclusiv jocuri precum Crazy Dog, Scratch Magic, Candy Crush etc., sau sondaje prin intermediul unor site-uri de renume precum Zoombucks sau GrabPoints.

Program de promovare

În lumea modernă a tehnologiei, CashBaron vine cu un program de promovare conceput pentru a aduce beneficii atât celor care promovează această aplicație, cât și celor care se înregistrează folosind un cod promoțional unic.

Prin intermediul acestui program, puteți câștiga un comision de 15% din valoarea sondajelor sau a ofertelor completate de persoanele pe care le invitați.

Cei care aleg să se înregistreze folosind un cod de promovare vor fi recompensați cu un mic bonus de 250 de monede. În acest fel, după ce vă înregistrați în aplicație folosind un cod de promovare, puteți aduna un total de 3.250 de monede.

Deși nu este o avere, orice cadou este binevenit, mai ales cu aceste aplicații mobile de făcut bani.

Care sunt metodele de plată?

Ei bine, dragii mei, am două vești pentru voi, una bună și una mai puțin bună.

Partea bună este că CashBaron oferă posibilitatea de a vă retrage câștigurile fie prin PayPal, fie prin criptomonede precum Litecoin, Bitcoin, Tether, Ethereum, Bitcoin-Cash sau Ripple.

metode de plată oferite de aplicația CashBaronPin

Dar partea proastă este că necesită o sumă minimă de retragere de 15 dolari.

Pentru a vă retrage banii prin PayPal, veți avea nevoie de aproximativ 15.500 de monede. În cazul criptomonedelor, numărul de monede poate varia de la 16.300 (pentru Litecoin) la 16.900 pentru alte criptomonede. Așadar, va trebui să obțineți aproximativ 13.000 de monede pentru a ajunge la 15 dolari.

Un alt aspect important de menționat este comisionul pentru sumele retrase. Pentru PayPal, veți plăti un comision de 500 de monede, iar pentru criptomonede, va trebui să achitați un comision de 1.300 de monede.

Merită sau nu?

Oh, merită sau nu merită, asta e întrebarea! CashBaron, o aplicație care vă poate aduce bani pe net cu telefonul mobil! Este interesantă și poate fi o oportunitate de a face bani pentru cei dornici să câștige bani în plus. Un bonus foarte frumos este oferit încă de la început: primiți 3 dolari la înregistrare!

Dar, dragi prieteni, acești bani nu sunt oferiți degeaba. Trebuie să fiți activi și să participați la sondaje sau să completați anumite oferte. Nu este ușor să faceți bani online cu telefonul mobil, dar dacă vă pricepeți la promovare, puteți convinge mai multe persoane să vă ajute să generați câștiguri decente cu aplicația CashBaron.

Înainte de a vă avânta în aceste ape tulburi, vă spun că am navigat prin ele și am găsit câteva „comori” în aplicații precum Attapoll, SwagBucks, Walken, Sweatcoin, Atlas Navi și altele. Dar să nu uităm că cheia succesului în a face bani online cu telefonul mobil este angajamentul și perseverența.

Oportunitățile vor apărea, dar trebuie să fiți întotdeauna pregătit să profitați de ele. Dar nu uitați că aceste aplicații nu vă vor transforma telefonul într-un bancomat magic care vă va îmbogăți peste noapte.

Așadar, merită sau nu? Răspunsul este: merită o încercare!

Aplicația CashBaron este gratuită și ușor de utilizat. Tot ce aveți nevoie este un telefon mobil și câteva minute din timpul dumneavoastră. Așadar, dacă sunteți curioși să aflați dacă puteți face bani online cu ajutorul telefonului mobil, descărcați aplicația CashBaron și începeți aventura voastră financiară!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu