Recompense în criptomonede cu Yamgo din activitatea zilnică online | Merită sau nu?

0
(0)

Care sunt activitățile dumneavoastră zilnice? V-ați gândit să vă gestionați în mod eficient timpul petrecut pe internet? Există o mulțime de site-uri online care se concentrează pe recompensarea utilizatorilor pentru activitatea lor zilnică. Testapic, LootGain, FreeCash, Yamgo sau CinchBucks sunt doar câteva dintre aceste site-uri.

În acest articol, vom analiza un astfel de site – Yamgo – și modul în care acesta își recompensează utilizatorii pentru activitățile lor online, cum ar fi cumpărăturile online, sondajele, jocurile și videoclipurile.

Descoperiți cât de profitabil este Yamgo pentru utilizatorii din România citind acest articol și înțelegând cum funcționează acest site GPT, alături de alte detalii interesante.

După ce v-ați pregătit mental, vom discuta despre metodele de câștig oferite de Yamgo. Dar înainte de asta, este important să știți ce este Yamgo și cum funcționează procesul de înregistrare.

Ce este Yamgo?

Yamgo este un site care își propune să vă recompenseze pentru activitățile zilnice pe internet. Prin sondaje, jocuri, videoclipuri și monede digitale, precum criptomoneda HBAR, acest site încearcă să combine diferite moduri de a câștiga.

Yamgo își propune să fie o alternativă decentă la site-urile GPT bine-cunoscute, cum ar fi Cointiply, FireFaucet și altele asemenea.

Haideți să descoperim împreună dacă Yamgo poate fi o soluție optimă pentru a vă recompensa activitățile zilnice pe internet.

Ce presupune înregistrarea pe Yamgo?

Procesul de înregistrare pe Yamgo constă în doi pași simpli.

În primul pas, trebuie să completați un formular standard cu următoarele informații:

  • numele dumneavoastră;
  • țara;
  • adresa de e-mail;
  • o parolă.

După ce ați finalizat primul pas, trebuie să confirmați adresa de e-mail și veți fi redirecționat către o pagină în care trebuie să vă creați un cont pe Hedera Hashgraph, care va fi folosit pentru a primi toate câștigurile obținute din activitățile dvs. pe Yamgo.

Pentru a vă securiza contul Hedera Hashgraph, trebuie să completați trei elemente cheie:

  • o cheie publică
  • o cheie privată
  • o frază mnemotehnică formată din 24 de cuvinte.

Dacă pierdeți aceste informații, nu veți mai avea acces la contul dumneavoastră Hedera Hashgraph și veți pierde toate câștigurile.

Doar după acești pași veți putea beneficia de ofertele celor de la Yamgo. De asemenea, veți primi 0,1473 ℏ (criptomonedă HBAR) și 50 de puncte pentru crearea unui cont pe Yamgo, care vă vor ajuta în activitățile pe care le desfășurați pe platformă.

Recompense în monede digitale HBAR pentru activitatea zilnică

Yamgo vă oferă recompense în monede digitale HBAR pentru activitatea dumneavoastră zilnică.

Deși utilizarea site-ului GPT este ușoară, procesul de înregistrare a fost cel mai dificil.

Cu un meniu bine structurat, aveți acces rapid la modalitățile de a câștiga criptomonede HBAR.

Yamgo vă oferă următoarele modalități de a câștiga criptomonede HBAR:

  • oferte;
  • videoclipuri;
  • program de promovare.

Oferte plătite în criptomoneda HBAR

Pe platforma Yamgo, ofertele disponibile sunt împărțite în mai multe categorii, printre care aplicații și jocuri, cumpărături online, înregistrări pe alte site-uri, sondaje și videoclipuri.

oferte plătite pe YamgoPin
Exemple de oferte pe Yamgo

Dintre acestea, însă, doar jocurile și înregistrările pe alte site-uri sunt accesibile utilizatorilor români, plățile fiind efectuate în monede digitale, respectiv în criptomoneda HBAR.

Interesant este faptul că nu am găsit sondaje disponibile pe platformă, însă oferta de jocuri și înregistrări pare a fi atractivă.

Prezentare generală a ofertei pe YamgoPin
Prezentare generală a ofertei la Yamgo

În imaginea de mai sus, puteți vedea un exemplu de astfel de ofertă, cu informații detaliate despre recompense, dispozitive compatibile și o descriere a ofertei.

În plus, utilizatorii pot accesa butonul corespunzător pentru a parcurge oferta și a valorifica recompensa în criptomonedă HBAR.

Secțiunea ”BOOST”

În secțiunea „BOOST„, utilizatorii pot obține în fiecare zi o anumită recompensă în criptomonede HBAR.

Pentru a beneficia de această opțiune, trebuie să aveți nivelul „BRONZ” (ceea ce înseamnă 250 de puncte). Pentru a ajunge la acest nivel, trebuie să finalizați suficiente oferte (jocuri, sondaje etc.) pentru a acumula încă 200 de puncte și un minim de 80 ℏ (HBAR).

Când vă înregistrați, veți primi 50 de puncte bonus, așa că veți avea nevoie de încă 200 pentru a atinge nivelul minim de 250 de puncte necesare pentru a obține statutul de BRONZ.

Este important de reținut că un utilizator nou pe platforma Yamgo va avea nivelul 0, ceea ce înseamnă că opțiunea „BOOST” va fi inactivă.

Videoclipuri educaționale

În această secțiune veți găsi videoclipuri educaționale despre monedele digitale.

Spre deosebire de alte site-uri GPT care oferă videoclipuri prin intermediul unor platforme specializate, cum ar fi Hideout.TV, aceste videoclipuri sunt realizate de Yamgo și se concentrează pe educație.

material video educativPin
Videoclip educational pe Yamgo

Modul de vizionare este puțin diferit, deoarece la sfârșitul fiecărui videoclip veți fi testat cu câteva întrebări pentru a vă verifica nivelul de cunoștințe despre criptomonedele HBAR.

După ce răspundeți corect la fiecare întrebare, veți fi recompensat cu criptomonede HBAR. În prezent, doar două videoclipuri sunt disponibile în această secțiune pentru România.

Cumpărați HBAR criptomonedă

Pe platforma Yamgo, puteți achiziționa criptomonede HBAR rapid și ușor.

Pentru a achiziționa aceste monede digitale, suma minimă este de 150 RON, iar pentru această sumă puteți obține 377 HBAR.

Notă: 1 HBAR valorează 0,40 RON la 18 februarie 2023.

Este important de reținut că tranzacția se poate face doar prin intermediul MoonPay, o soluție reală care permite oricui să cumpere sau să vândă criptomonede, inclusiv criptomoneda HBAR.

Care sunt metodele de plată?

Prin intermediul site-ului Yamgo, puteți câștiga monede digitale HBAR, care vor fi direcționate către contul dumneavoastră Hedera Hashgraph creat la înregistrare.

Cu toate acestea, nu am găsit nicio modalitate de a converti aceste criptomonede HBAR în bani. Singura opțiune ar fi să folosiți o platformă de tranzacționare a criptomonedelor, dar informațiile sunt limitate.

Serviciul de asistență nu se dovedește a fi de ajutor. Sfatul neplăcut pe care îl oferă este să ne documentăm.

Se poate vedea cât de ”implicați” (ironic) sunt în promovarea acestei criptomonede și a site-ului Yamgo.

Merită sau nu?

Să începem cu un aspect care m-a deranjat – necesitatea de a mă autentifica de fiecare dată când doream să accesez o secțiune a site-ului.

Pe site-ul Yamgo, de exemplu, pentru a citi o secțiune, trebuie să investiți câteva minute pentru a înțelege sensul a ceea ce este scris acolo. Dar când vreți să treceți la secțiunea următoare, trebuie să vă conectați din nou. Această problemă apare cu fiecare acțiune pe care doriți să o faceți pe site.

Serviciul de asistență este, de asemenea, unul distant, care nu oferă nimic folositor pentru a înțelege mai bine filozofia din spatele acestui site. Deși încearcă să atragă mulți utilizatori, nu par foarte dispuși să facă niciun efort pentru a-i ajuta.

În plus, plățile sunt destul de scăzute. Având în vedere că trebuie să acumulați 80 de criptomonede HBAR pentru a putea retrage, ce putem câștiga din câteva jocuri și videoclipuri educaționale?

Un exemplu de astfel de ofertă de joc ar putea fi finalizat în 14 zile pentru a primi o recompensă de doar 11,99 HBAR.

Este clar că a petrece două săptămâni pentru a primi o recompensă atât de mică este un efort prea mare. La momentul publicării acestui articol, 1 criptomonedă HBAR valora aproximativ 0,40 RON.

În concluzie, nu vă recomand să folosiți acest site de monede digitale.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu