Câștigă între 5 și 20 de euro pe test cu Testapic | Adevărat sau Fals?

5
(1)

Conceptul de a câștiga bani online testând aplicații sau site-uri web pare a fi o idee interesantă și atrage tot mai mulți adepți. Printre platformele care oferă astfel de oportunități se numără Testapic, un site care plătește până la 20 de euro pentru fiecare job de tester software.

Există și alte site-uri care permit oamenilor să câștige bani prin metode de testare software, precum Neevo, FlexJobs, UserPeek, Test IO, Userbrain sau Betabound.

Este important să diversificăm modalitățile prin care câștigăm bani pe internet. Uneori, completarea de sondaje sau participarea la jocuri pentru recompense modeste sau vizionarea de videoclipuri poate deveni monotonă. Aceste metode sunt oferite de site-uri GPT precum FreeCash, LootGain, Idle-Empire, SproutGigs sau FruitLab.

Dacă doriți să încercați ceva nou, Testapic poate fi o opțiune interesantă. Este posibil să fi observat reclame care promovează acest site pe rețelele sociale precum Twitter, Instagram, Facebook, Tik Tok sau pe unele forumuri specializate.

Testarea aplicațiilor sau a site-urilor web poate fi o modalitate interesantă și profitabilă de a câștiga bani de acasă, iar site-uri precum Testapic oferă plăți bune pentru astfel de joburi. Este important de reținut că veniturile pot varia în funcție de locația fiecărui utilizator. Cu toate acestea, joburile de tester software rămân o opțiune atractivă pentru oricine caută o sursă de venit online.

Pentru a afla mai multe despre această oportunitate de câștig online, citiți acest articol. Sper că vă va fi de ajutor și vă va inspira să explorați noi modalități de a face bani online.

Ce este Testapic?

Testapic este o platformă special concepută pentru a recompensa membrii săi pentru efectuarea de activități de testare a aplicațiilor sau a site-urilor web. În cadrul platformei, utilizatorii pot găsi „sarcini de testare a utilizatorilor” care pot fi îndeplinite doar de către testeri software.

Pentru a deveni tester pe Testapic, utilizatorii trebuie să completeze un set de formulare de înregistrare incluse într-o procedură de înregistrare structurată în 4 pași.

Acești pași pot fi parcurși cu ușurință pentru a deveni tester software și a începe să beneficiați de toate metodele de testare software disponibile pe platformă.

Cum puteți deveni un TESTER pe TestaPic?

Pentru a deveni tester de software pe Testapic, accesați butonul „Get paid to test” din meniul principal de pe site-ul oficial. Primul pas al procedurii de înregistrare este prezentat în imaginea de mai jos.

Testapic înscriere sitePin
Testapic înregistrare

Introduceți informații precum numele și prenumele, sexul, anul nașterii, adresa de e-mail și alte detalii în primul pas. Următoarea etapă necesită informații precum starea civilă, titlul și domeniul de activitate, venitul lunar net, tipul de permis de conducere și detalii despre copii.

În a treia etapă, vi se va cere să furnizați informații despre dispozitivele dumneavoastră conectate la internet, inclusiv despre sistemul de operare. În ultima etapă, veți fi rugat să indicați timpul petrecut pe internet pentru diverse activități, inclusiv navigare, cumpărături online și social media.

Testapic va solicita consimțământul dvs. pentru utilizarea datelor dvs. personale sau a metodelor de contact pentru a vă oferi locuri de muncă ca tester software.

Înregistrarea poate fi finalizată prin utilizarea linkului de confirmare a contului primit prin e-mail și prin adăugarea unei parole pentru a securiza contul nou creat.

Bani pe internet din joburi de testare cu Testapic

După ce vă confirmați contul, veți primi un mesaj care vă recomandă să instalați o extensie pentru a accesa mai multe metode de testare a aplicațiilor sau a site-urilor web.

Dacă nu vă simțiți confortabil cu instalarea extensiei, pur și simplu închideți pagina și conectați-vă la noul dvs. cont Testapic pe o nouă pagină.

Pe pagina principală a contului, veți găsi locuri de muncă disponibile pentru testarea aplicațiilor sau site-urilor web.

job testare audioPin
Exemplu de job pe Testapic

În imaginea de mai sus, puteți vedea primul job de testare pe care l-am primit imediat ce m-am logat în contul meu.

Pentru o persoană care locuiește în România, acesta este primul loc de muncă de tester software disponibil pentru a îmbunătăți șansele de a obține locuri de muncă viitoare.

Fiecare job postat pe Testapic include informații despre dispozitivul recomandat, tipul de job (video, audio, etc.), numele jobului și valoarea premiului.

De regulă, joburile care pot fi realizate pe un computer vor necesita instalarea unei extensii. În cazul în care jobul este pentru un telefon mobil, va trebui să instalați aplicația din Google Play sau AppStore.

Ce tipuri de joburi sunt oferite de Testapic?

Testapic oferă două metode de testare software în ceea ce privește joburile de tester software disponibile:

  • Testarea prin sondaj – acestea sunt mai simple și implică activități precum navigarea pe site-uri web, răspunsul la întrebări sau scrierea de comentarii.
  • Testarea audio sau video – acest tip de job este mai complex și necesită mai multă concentrare din partea dumneavoastră, dar oferă și recompense mai mari în comparație cu testarea prin sondaj.

Înainte de a alege un job, este important să țineți cont de faptul că un job de testare audio sau video necesită condiții deosebite, cum ar fi un loc liniștit în care să nu vă fie teamă să vă exprimați opiniile.

De asemenea, este important să evitați zgomotele de fond, deoarece acestea pot avea o influență negativă asupra deciziei Testapic de a vă accepta sau nu pentru acest job.

Pentru a aplica pentru un loc de muncă de tester software, trebuie să selectați metoda preferată, să urmați instrucțiunile și să trimiteți rezultatul pentru verificare. Dacă munca dvs. este apreciată, veți fi aprobat și veți primi o recompensă în bani în contul dvs.

Care sunt metodele de plată?

Testapic acceptă în prezent doar transferul bancar ca metodă de plată.

Pentru a primi plata prin transfer bancar, va trebui să furnizați informații precum contul IBAN și codul de identificare BIC. Această metodă este disponibilă doar pentru utilizatorii din Europa. Dacă utilizați site-ul din afara Europei, PayPal poate fi folosit ca metodă principală de retragere.

În plus, pentru a retrage bani de la Testapic, va trebui să furnizați informații despre adresa poștală în secțiunea de profil. Această cerință se aplică tuturor utilizatorilor, indiferent de locația lor.

Suma minimă de retragere este de 28 de euro, ceea ce reprezintă o sumă destul de mare pentru un job de tester de software.

Merită sau nu?

Numărul de joburi de testare disponibile poate fi influențat de timpul și efortul investit, precum și de locația geografică.

Cu toate acestea, pentru cei care locuiesc în România, veniturile menționate în formularul de înscriere (până la 20 de euro) pot fi greu de atins. Nici măcar suma minimă de retragere (28 €) nu face ca munca pe acest site să fie mai accesibilă.

Deși se poate înregistra ca tester pe acest site, nu există nicio garanție că se vor obține joburi de testare în mod regulat, ceea ce face foarte dificilă evaluarea valorii câștigurilor.

În plus, companiile sau mărcile internaționale tind să caute mai mult persoane din țări precum SUA, Anglia, Canada și unele țări din Europa de Vest.

Prin urmare, nu pot recomanda utilizarea Testapic ca fiind una dintre cele mai bune opțiuni disponibile în acest moment.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu