Câștigă între 5 și 20 de euro pe test cu Testapic | Adevărat sau Fals?

5
(1)

Ultima actualizare pe 12 noiembrie 2022 de Jonas

Conceptul de a face bani online din testarea aplicațiilor sau a site-urilor web pare a fi o propunere interesantă care începe să atragă tot mai mulți adepți. Un astfel de site care oferă câștiguri de până la 20 de euro pe test se numește Testapic.

Acesta nu este singurul site care ne oferă posibilitatea de a obține bani din testarea aplicațiilor sau site-urilor web. Pe site-ul meu am mai încercat platforme similare precum Neevo, FlexJobs, UserPeek, Test IO, Userbrain sau Betabound.

Trebuie să recunosc că din când în când trebuie să mai schimbăm modul în care facem bani pe internet. La un moment dat ne plictisim să completăm sondaje, să jucăm jocuri în schimbul unor recompense modeste sau să ne uităm la videoclipuri. De regulă, aceste metode de a face bani pe internet sunt oferite de așa-numitele site-uri GPT, printre care putem enumera FreeCash, LootGain, Idle-Empire, SproutGigs sau FruitLab.

Dacă vă numărați printre acei oameni care doresc o mică schimbare în modul în care câștigați bani pe internet, atunci vă recomand să citiți acest articol. Este posibil să fi văzut reclame de promovare a acestui site pe anumite rețele de socializare precum Twitter, Instagram, Facebook, Tik Tok sau pe anumite forumuri de specialitate și să fiți curioși să vedeți ce fel de joburi sunt oferite pe acest site interesant.

Cine nu și-ar dori să câștige până la 20 de euro la domiciliu, completând un singur job de testare în mediul online?

Dar sunt aceste câștiguri influențate și de locația fiecărui utilizator sau oricine poate ajunge la această sumă de bani pentru fiecare test?

Desigur, pentru a găsi un răspuns la aceste întrebări, nu trebuie decât să citiți câteva rânduri. M-aș bucura foarte mult dacă veți găsi acest ”mic” articol ca fiind unul interesant.

Ce este Testapic?

Testapic este una dintre acele platforme special concepute care își recompensează membrii pentru efectuarea de activități de testare a aplicațiilor sau site-urilor web.

Aici veți găsi ceva de genul ”sarcini de testare a utilizatorilor” pe care le puteți finaliza doar după ce deveniți ”tester”.

Și cum puteți deveni tester pe TestaPic?

Bineînțeles, prin completarea unor formulare de înregistrare care sunt incluse într-o procedură de înscriere structurată în 4 etape. Despre acestea vom discuta în rândurile următoare.

Cum puteți deveni un TESTER pe TestaPic?

Pentru a deveni tester, veți selecta butonul ”Get paid to test” din meniul principal de pe pagina oficială a site-ului Testapic.

Testapic înscriere sitePin
Testapic înregistrare

În imaginea de mai sus, vă este oferit primul pas al procedurii de înregistrare.

Veți introduce informații precum numele și prenumele, sexul, anul nașterii, adresa de e-mail și așa mai departe.

În a doua etapă, sunt necesare următoarele informații:

  • starea civilă;
  • titlul postului și domeniul de activitate;
  • venitul lunar net;
  • dacă dețineți o mașină, tipul de permis;
  • vârsta și sexul copiilor.

Cea de-a treia etapă solicită informații despre dispozitivele de conectare la internet sau cele cu care desfășurați activități online.

Mai exact, ce tip de calculator, telefon sau tabletă folosiți, precum și informații despre sistemul de operare.

Ultima etapă se va referi la timpul pe care îl petreceți în diverse activități pe internet. Cu alte cuvinte, cât timp petreceți navigând pe internet pentru activități simple, cumpărături online, social media și așa mai departe.

În cele din urmă, Testapic solicită consimțământul dvs. pentru utilizarea datelor dvs. personale sau a metodelor de contact prin care vi se vor oferi joburile de testare.

Tot acest efort de înregistrare poate fi încheiat prin utilizarea linkului de confirmare a contului primit prin e-mail.

Abia acum veți putea adăuga o parolă pentru a vă securiza contul Testapic nou creat.

Bani pe internet din joburi de testare cu Testapic

După ce vă confirmați contul, veți primi un mesaj care vă recomandă să instalați o extensie care, teoretic, ar trebui să vă faciliteze accesul la mai multe sarcini de testare a aplicațiilor sau a site-urilor web.

Dacă totuși nu doriți să instalați această extensie, închideți pagina respectivă și deschideți o pagină nouă în care să vă conectați la noul dvs. cont pe Testapic.

Locuri de muncă pentru testarea aplicațiilor sau a site-urilor web

Aceste joburi de testare vor fi afișate pe pagina principală a contului dumneavoastră.

job testare audioPin
Exemplu de job pe Testapic

În imaginea de mai sus puteți vedea prima sarcină de test pe care am primit-o imediat ce m-am logat în contul meu.

Așadar, pentru o persoană care locuiește în România, acesta va fi și primul job de testare care va îmbunătăți șansele de a obține ale viitoarelor joburi.

Fiecare job postat pe Testapic include informații despre dispozitivul recomandat, tipul de job (video, audio, etc.), numele jobului și valoarea premiului.

De regulă, joburile care pot fi completate pe calculator vor necesita instalarea unei extensii. În cazul în care jobul este destinat unui telefon mobil, atunci va trebui să instalați aplicația din Google Play sau AppStore.

Ce tipuri de joburi sunt oferite de Testapic?

Din ceea ce am putut observa, Testapic ne oferă 2 tipuri de joburi de testare, și anume:

  • Teste prin sondaj;

Aceste joburi sunt mai simple și necesită acțiuni precum navigarea pe un site web, activități precum acordarea de răspunsuri la întrebări sau elaborarea de comentarii.

  • Teste audio sau video.

Acest tip de job este mai complex și necesită mai multă atenție din partea dumneavoastră, dar oferă și recompense mai mari în comparație cu testele prin sondaj.

Mai mult efort înseamnă recompense sporite, ceea ce ar trebui să vă așteptați atunci când începeți să completați joburi de testare.

Finalizarea cu succes a unui job de testare audio sau video necesită condiții speciale, cum ar fi un loc liniștit și unde să nu vă fie teamă să vă exprimați punctul de vedere. Cu alte cuvinte, nu încercați să arătați ceva care nu are legătură cu realitatea.

Nu neglijați aspectul zgomotului de fond, deoarece acesta poate avea o influență negativă asupra deciziei Testapic de a vă accepta sau nu pentru job.

Astfel, veți selecta un job, veți urma instrucțiunile și veți trimite rezultatul pentru verificare (acest lucru va dura cel mult câteva zile). Dacă munca dvs. este apreciată, atunci veți fi aprobat, ceea ce va duce la o recompensă în bani în balanța contului.

Care sunt metodele de plată?

Testapic folosește o singură metodă de plată, cea a transferului bancar.

Pentru a primi o plată prin transfer bancar, va trebui să adăugați informații precum contul IBAN și codul de identificare BIC.

Acest lucru este valabil doar pentru cei care locuiesc în Europa. Dacă folosiți acest site din alte țări din afara Europei, atunci PayPal poate fi folosit ca metodă principală de retragere.

Adăugarea acestor detalii pentru cei care locuiesc în România nu este suficientă pentru a retrage bani de pe acest site. De asemenea, Testapic are nevoie de informații despre adresa poștală, care pot fi adăugate în secțiunea de profil.

Suma minimă de retragere este de 28 de euro, ceea ce este destul de mare pentru un site de testare web.

Merită sau nu?

Timpul, efortul și locația geografică vor decide numărul de joburi de testare.

Acele câștiguri menționate în formularul de înscriere, adică câștiguri de până la 20 de euro, vor fi foarte greu de atins pentru o persoană care locuiește în România.

Nici măcar suma minimă de retragere (28 de euro) nu este ceva care să facă munca pe acest site mai la îndemână.

Neavând nicio garanție că vom obține joburi de testare în mod regulat, valoarea câștigurilor este foarte greu de evaluat, cel puțin pentru cineva care încearcă să facă bani din România.

Companiile sau anumite branduri internaționale caută mai mult persoane din țări precum SUA, Anglia, Canada și unele țări din Europa de Vest.

Faptul că ne putem înregistra ca TESTER pe acest site nu ne garantează câștiguri decente.

În concluzie, utilizarea Testapic nu este recomandată, cel puțin la momentul scrierii acestui articol.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania