Răzuiește bilete de loterie cu simulatorul de răzuit Scratcher & Clicker

0
(0)

În acest articol, o să vă prezint Scratcher & Clicker, un simulator de răzuit care poate fi descărcat doar pe telefoanele android. Acest simulator de răzuit este puțin mai deosebit decât restul aplicațiilor pe care le-am prezentat pe site-ul meu. Adică, câștigurile realizate pe această aplicație nu pot fi retrase.

Citește și Jucați și câștigați online prin lozuri răzuibile cu Lucky Day | Merită sau nu?

Dar, în schimb veți avea plăcerea de a juca numeroase jocuri de răzuit. Aceste jocuri de răzuit dispun de o interfață de utilizare bine pusă la punct pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută.

Cum se instalează aplicația Scratcher & Clicker?

Haideți să vedem cum se desfășoară procesul de instalare și utilizare al simulatorului de răzuit Scratcher & Clicker.

Am stabilit deja că Scratcher & Clicker este disponibilă doar pentru telefoanele android. Drept urmare, vom utiliza magazinul Google Play pentru a instala această aplicație.

  • intrați în magazinul de aplicații android Google Play;
  • selectați căsuța de căutare și scrieți numele acestei aplicații Scratcher & Clicker;
  • apăsați butonul de instalare și urmați pașii recomandați de această aplicație;

Notă: Veți instala un fișier de 48.83 MB.

  • deschideți aplicația pentru accesa pagina principală.

Pe pagina de start aveți la dispoziție peste 60 de jocuri de răzuit (bilete de loterie).

Selectați un joc de răzuit pentru a vedea cum puteți câștiga premii virtuale.

jocuri de răzuit cu Scratcher & ClickerPin

Este necesară înregistrarea sau nu?

Pentru a folosi această aplicație nu este necesară înscrierea. Dar, vă oferă posibilitatea de a vă loga folosind contul de Facebook, unde veți primi 100 rubine. Dar nu este obligatoriu. Puteți juca și ca ”Guest”.

Când ați instalat prima dată aplicația, veți primi 50 de rubine și 100 de bani virtuali.

Ce părere au utilizatorii despre această aplicație?

Aplicația Scratcher & Clicker este disponibilă doar pentru telefoanele android. Deci, se poate descărca doar prin intermediul magazinului online Google Play.
Nota de evaluare este de 4.6, cu peste 30 000 de recenzii realizate de către utilizatorii acesteia. În mare parte, recenziile sunt pozitive, având peste 1 milion de descărcări.

Ce este Scratcher & Clicker?

Scratcher & Clicker este o aplicație android de tip simulator prin intermediul căreia putem răzui bilete de loterie online în mod gratuit. Aceasta a fost realizată de către compania Lotto Scratch Powerball și lansată pe data de 22 septembrie 2015.

Putem câștiga bani online cu Scratcher & Clicker?

În descrierea acestei aplicații, este specificat foarte clar faptul că Scratcher & Clicker este destinat doar pentru amuzament. Drept urmare, nu puteți face bani online. Activitatea pe care o realizați cu această aplicație nu va fi recompensată în bani sau alte premii. Poate și această transparență a contribuit la un număr așa de mare de descărcări. Știu cât de frustrant poate să fie atunci când nu suntem plătiți pentru timpul și efortul depus cu aceste aplicații mobile.

Citește și Câștigați bani și premii zilnice cu Paid Game Player | Merită sau nu?

Dar, măcar știm la ce să ne așteptăm cu privire la această aplicație android. Desigur că sunt și anumite persoane care nu agreează acest gen de aplicații, în condițiile în care ei se așteaptă să obțină acele câștiguri din răzuirea biletelor de loterie. Chiar au fost situații în care aceștia nu au citit toate informațiile despre Scratcher & Clicker și au investit bani pentru a cumpără bilete. Mare le-a fost surpriza când au observat că nu pot retrage câștigurile realizate.

Deci, nu investiți bani pentru a cumpără bilete. Nu veți putea retrage banii câștigați. Folosiți aplicația doar pentru distracție sau în cazul în care vă plictisiți.

Ce putem face în secțiunea ”Shop” sau magazin?

Aici putem cumpără cu bani reali diverse produse care ne oferă anumite beneficii. Cum am precizat în rândurile de mai sus, au fost persoane care chiar au cumpărat cu bani reali, crezând că vor da lovitura. Nu aș vrea sa fiu în locul lor mai ales când au conștientizat că au pierdut acei bani. De aici și recenziile negative.

cumpără bilete de loterie virtualePin

Notă: Cu riscul de a mă repeta, vă rog nu investiți bani reali pentru a cumpără bilete sau alte articole din magazinul ”Shop”.

Cum răzuiți bilete de loterie cu Scratcher & Clicker?

Este foarte simplu. Selectați jocul pe care îl doriți și începeți să răzuiți. În funcție de rezultat, veți obține fie rubine fie bani virtuali. Dar, nu veți câștiga de fiecare dată când veți răzui bilete. Este posibil ca acele bilete răzuibile să fie necâștigătoare.

Jocurile de răzuit au 3 încercări. După ce ați epuizat cele 3 încercări, trebuie să vedeți o reclamă video pentru a o obține alte 30 de încercări.

Jocurile de răzuit sunt clasificate în 2 mari categorii, și anume:

  • Store;

Acestea sunt jocuri de răzuit care necesită achiziționarea cu bani sau rubine.

  • Jocurile dumneavoastră sau ”My Scratchers”.

Aceste jocuri le puteți juca fără să fie nevoie să le achiziționați cu banii virtuali din balanță contului dvs.

Concluzia mea

Scratcher & Clicker este o aplicație amuzantă care, cu siguranță, vă va oferi posibilitatea de a trece cu ușurință peste acele momente monotone. Acum depinde în ce categorie de utilizatori faceți parte. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a trece mai ușor timpul, atunci vă recomand Scratcher & Clicker. În cazul în care vreți să faceți bani online, atunci căutați o altă aplicație. Cu siguranță veți găsi pe Google Play.

Pentru acele persoane care doresc să și câștige ceva bani din aceste aplicații mobile, vă recomand următoarele aplicații:

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu