Jucați și câștigați online prin lozuri răzuibile cu Lucky Day | Merită sau nu?

5
(1)

Recent, am observat niște reclame despre o aplicație în care trebuia să răzuim bilete de loterie (lozuri răzuibile) sau să participăm la diverse concursuri pentru a face bani. În trecut am mai folosit astfel de aplicații precum Match to Win, Scratcher & Clicker și Scratch Cards Pro și nu am fost prea impresionat. Cu toate acestea, am descărcat și am instalat această aplicație pe telefon. Este vorba despre aplicația Lucky Day.

În această recenzie vă voi prezenta tot ce am putut afla despre această aplicație care ne promite că putem face bani cu ușurință, dar și că ne putem distra.

Prin urmare, vă recomand să citiți această recenzie care vă va oferi o privire reală asupra oportunităților oferite, a metodelor de a face bani, precum și alte detalii specifice unor astfel de aplicații.

Cine nu și-ar dori să câștige niște bani de buzunar?

Ce este Lucky Day?

Lucky Day este o aplicație care a fost lansată în anul 2014 de către compania Lucky Day Entertainment și al cărei obiectiv principal (teoretic) a fost acela de a ne oferi șanse reale la câștigarea de diverse premii în bani.

În prezent, această aplicație are un rating de 3,2 pe Google Play din peste 1 milion de recenzii și peste 10 milioane de descărcări. Cu toate aceste cifre impresionante pentru o aplicație de răzuit, asta nu înseamnă automat că banii vor începe să curgă în buzunarele noastre.

De aceea, vă recomand să citiți această recenzie pentru a nu avea surprize neplăcute odată ce începeți să o folosiți. Sau poate chiar este o aplicație de încredere…Vom vedea…

Pentru a vedea oferta Lucky Day, trebuie să o instalați pe telefonul mobil.

Cum ne putem înregistra în aplicația Lucky Day?

Înainte de a vă prezenta întregul proces de înregistrare, trebuie să știți că aplicația Lucky Day este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor mobile, fiind disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.

Să înceapă „aventura”…

După cum v-ați obișnuit deja, Google Play este locul în care instalez toate aplicațiile pe care le testez și pe care încă le mai folosesc.

Notă: Dimensiunea aplicației este de 70,40 MB.

După instalarea aplicației, se va deschide o pagină care va indica procedura de conectare sau de creare a unui cont.

Așadar, pentru a vă înregistra pe Luckly Day, aveți la dispoziție următoarele modalități de creare a unui cont:

  • Cont Google;
  • Cont de Facebook.

Din păcate pentru mine, a trebuit să folosesc contul de Facebook pentru a mă înregistra. De obicei, nu folosesc conturile de pe rețelele sociale pentru a mă înregistra pe astfel de aplicații. Neavând altă rezolvare, a trebuit să folosesc contul meu de Facebook.

Cum să câștigați bani din răzuirea biletelor de loterie cu aplicația Lucky Day?

Imediat după ce am finalizat procedura de înregistrare, mi s-a oferit un bilet de răzuit. Spre surprinderea mea, am câștigat 0,50 dolari. Cam suspect… nimeni nu ar oferi astfel de premii utilizatorilor care abia s-au înregistrat în aplicație.

premiu Lucky DayPin
Am câștigat un premiu de 0.50$

Am încercat din nou și, surpriză, am mai câștigat încă 1 dolar, având la câteva minute de la înregistrare, 1,5 dolari în soldul contului meu.

Prin urmare, teoretic, tot ce trebuie să faceți este să selectați jocurile pentru a răzui bilete de loterie. Acestea sunt asemănătoare cu cele pe care le cumpărați de la stațiile de carburanți.

Premiile pe care le puteți obține se prezintă sub formă de bani, trofee sau jetoane. Dacă doriți să dublați valoarea premiului dumneavoastră, vi se recomandă să vizionați o reclamă.

dublare valoare premiuPin
Dublare valoare premiu

După 10 minute de la înregistrare, am reușit să obțin 2 dolari plus 2.250 de jetoane.

Jetoanele pot fi folosite pentru a cumpăra bilete de loterie sau alte recompense. Din păcate, această metodă nu este disponibilă pentru România.

jocuri răzuire bilete de loteriePin
Jocuri răzuire bilete

Participarea la ”Raffles” sau ”Tombole”

În meniul din dreapta sus, puteți accesa secțiunea ”RAFFLES” sau ”Tombolă”. Aici veți găsi diverse tombole cu premii începând de la 10$ și până la 1 000$.

Participarea la aceste tombole necesită bilete. Aceste bilete pot fi achiziționate cu jetoane, în condițiile în care 1 bilet va costa 10 000 de jetoane.

turneu Lucky DayPin
Turneu Lucky Day

Ce este Daily Cash Tournament?

Aceste turnee au loc zilnic. Pentru a participa la aceste turnee, aveți nevoie de trofee care pot fi obținute atunci când răzuiți bilete de loterie. Cel care are cele mai multe trofee va câștiga marele premiu de 100 de dolari.

De exemplu, am reușit fără prea mult efort să obțin 265 de trofee din răzuirea biletelor de loterie și astfel m-am clasat pe locul 6. Această clasare poate fi îmbunătățită prin obținerea mai multor trofee.

O altă modalitate de a obține trofee este prin intermediul videoclipurilor, despre care vom discuta în rândurile următoare.

Completarea ofertelor plătite

În meniul principal, aveți secțiunea ”FREE TOKENS”, care vă oferă modalități suplimentare de a obține jetoane și trofee.

oferte plătite în baniPin
Oferte plătite

Astfel, puteți completa sondaje, viziona videoclipuri sau accesa mai multe oferte speciale, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Cei care sunt familiarizați cu site-urile specializate în astfel de sarcini, cum ar fi Idle-Empire, TGM Panel, Happy Surveys, OptimalBux și altele, nu vor avea nicio dificultate în a le îndeplini.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de aplicația Lucky Day este mai diferit față de cele întâlnite pe alte aplicații sau site-uri de câștiguri.

În loc să câștigați un comision fix de la cei invitați, veți primi o recompensă la întâmplare din suma totală alocată programului de promovare. De asemenea, puteți obține și dreptul de a participa la tombole.

Așadar, câștigurile care pot fi obținute prin aducerea de noi persoane sunt influențate de noroc.

Care este suma minimă de retragere?

Ținând cont de faptul că în primele 10 minute am fost îndeajuns de ”norocos” încât să obțin 2$ din răzuirea a 4 bilete de loterie, am putea spune că vom ajunge foarte repede la cei 10$ necesari pentru retragere.

Pentru a retrage din aplicația Lucky Day, aveți nevoie de 10 dolari, care pot fi retrași în PayPal.

Din păcate, nu este atât de simplu.

Merită sau nu?

Din păcate, aplicația Lucky Day poate fi folosită NUMAI pentru distracție. Acel noroc de care vă spuneam nu va face decât să vă motiveze să rămâneți activi pe aplicație.

Pe măsură ce vă apropiați de pragul de retragere, șansele de a prinde premii în bani din răzuirea biletelor vor scădea considerabil.

În plus, pe internet, puteți găsi cu ușurință numeroase recenzii negative despre această aplicație. Fie că au răzuit multe bilete fără a fi recompensați, fie că nu au fost procesate plățile.

Ce aplicație serioasă oferă din prima 2 dolari doar pentru a efectua niște ”activități” foarte simple, în acest caz răzuirea unor bilete de loterie?

Doar o aplicație care vrea să ademenească și să facă bani pe spinarea noastră, mulțumită numeroaselor reclame afișate în cadrul acesteia.

În concluzie, aplicația Lucky Day nu este una pe care să o recomand. Tot ce veți obține cu această aplicație este distracție și ANUNȚURI DE PUBLICITATE.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu