Clubhouse – o aplicație pentru conversații interesante și inteligente

0
(0)

Cum vi s-ar părea ideea de a face parte dintr-o comunitate care include celebrități, politicieni, activiști sau afaceriști? Acest lucru poate fi realizat prin intermediul unei aplicații care se numește Clubhouse.

Din păcate, Clubhouse este o aplicație care poate fi accesată doar pe baza unei invitații și este disponibilă numai pentru dispozitivele mobile iOS. Pe viitor, avem niște promisiuni care vor duce la îmbunătățirea accesului pentru toate persoanele (fără invitație), indiferent de tipul dispozitivului mobil folosit.

Notă: Aplicația Clubhouse a fost lansată în anul 2020, prin luna martie de către Paul Davidson și Rohan Seth.

Citește și Metode veritabile de a face bani online cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Deși a fost creată în anul 2020, Clubhouse și-a câștigat destul de repede reputația de a fi locul potrivit pentru întâlniri, conversații sau pur și simplu un schimb de idei și experiențe între diverse categorii de persoane din întreaga lume. Așadar, Clubhouse ne oferă posibilitatea de a crea sau folosi camere virtuale unde putem discuta cu alte persoane într-o așa numită conferință audio.

Nu puteți folosi imagini, fișiere video sau texte. Cu alte cuvinte, Clubhouse ne pune la dispoziție un instrument social prin care ne putem conecta doar vorbind unul cu celălalt. Astfel, fiecare cameră virtuală are potențialul de a se transforma într-o sală de ședințe publice, unde fiecare dintre noi ne putem conecta sau părăsi camera virtuală în orice moment.

Cum ne putem înscrie pe Clubhouse?

Pentru a folosi serviciile acestei aplicații trebuie să vă înscrieți. Momentan, înscrierea pe Clubhouse se poate face doar pe baza unei invitații. Asta înseamnă că oricine ar dori să se înscrie pe această aplicație, trebuie să fie invitată de către o persoană care are deja un cont pe Clubhouse.

înregistrare pe Clubhouse cu invitațiePin
Doar pe invitație

Cu toate acestea, aplicația poate fi descărcată din magazinul online AppStore și vă puteți adăuga numele dumneavoastră pe o listă de așteptare. Dar, din păcate, asta nu garantează că veți obține o invitație în acest mod. Cei care sunt norocoși să primească o invitație, vor primi la rândul lor 2 invitații pe care vor putea să le facă cadou altor persoane.

Ce fel de informații sunt necesare pentru înregistrare?

Tot ce trebuie să oferiți pentru a vă înscrie pe această aplicație este numărul de telefon și numele real (teoretic). Pe lista de așteptare nu este necesar să adaugați numele real, este suficient un nume de utilizator. Așadar, cel care vă trimite invitația va avea nevoie doar de numărul de telefon.

Pe acest număr de telefon veți primi un link prin intermediul unui text SMS. Cu acest link, veți putea crea un cont nou pe aplicația Clubhouse. În cazul în care nu doriți să vă creați profilul de la 0, vă puteți conecta contul de Twitter la aplicație. Chiar și poza din profilul de Twitter va apărea pe Clubhouse.

Cum este evaluată această aplicație pe App Store?

Așa cum era de așteptat, Clubhouse are o notă de evaluare foarte bună, ajungându-se la o cifra de 4.8, cu peste 390 000 de recenzii din partea utilizatorilor.

Chat audio online cu aplicația Clubhouse

Cum au fost create cele mai invenții din istoria omenirii? Aceste invenții care ne-au marcat evoluția au fost realizate din necesitate. Același lucru s-a întâmplat și în cazul acestei aplicații.

Datorită acestei perioade foarte dificile prin care a trecut întreaga lume (pandemie), interacțiunea dintre diverși afaceriști a fost blocată. Drept urmare, aveam nevoie de o altă modalitate mult mai eficientă de interacțiune. Și astfel, a fost creată aplicația Clubhouse de către Paul Davidson și Rohan Seth cu un suport financiar din partea Marc Andreesen, care a convins o firmă importanta să învestească peste 12 milioane de dolari în această aplicație.

Dar cum funcționează această aplicație?

Când veți deschide aplicația, veți avea acces la o listă de camere virtuale. Dar asta nu este tot. Veți putea vedea și care sunt persoanele din fiecare cameră virtuală. Accesul la o camera virtuală se poate face prin simpla selectare a acesteia, asta în cazul în care nu doriți să vă creați camera dvs proprie.

Notă: Numărul de persoane care pot participa la o conversație este limitat la 5 000 de persoane.

Așadar, o persoană va vorbi și celelalte vor asculta. Cam așa vă decurge o activitate normală dintr-o camera virtuală. Trebuie știut faptul că anumite camere virtuale vor necesita o verificare din partea unor moderatori înainte să accesați acele conversație.

Citește și Joacă jocuri online, completează sondaje simple cu Reward XP

Ceea ce este interesant este faptul că în orice moment veți avea la dispoziție numeroase conversații virtuale. Acest lucru va permite utilizatorilor să interacționeze cu mai multe persoane în funcție de subiectul de conversație. Nu sunteți limitat la o singură cameră virtuală. Puteți trece dintr-o conversație despre afaceri într-o conversație despre o persoană care își promovează un film sau un documentar, de exemplu.

Această diversitate a dus la creștere impresionantă a popularității acestei aplicații.

Ce fel de conversații puteți asculta pe Clubhouse?

Oferta subiectelor de conversație este una foarte variată, începând de la afaceri, sport, tehnologie până la credință, mâncare sau zone geografice și multe alte subiecte foarte interesante. În fiecare din aceste camere virtuale, veți găsi persoane interesate de respectivele subiecte. Aveți posibilitatea de a urmări aceste persoane pentru a avea un acces mult mai rapid la conversațiile viitoare.

vorbește prin ridicare de mânăPin
Trebuie sa ridici mâna ca sa vorbești

Dar, aceste conversații nu sunt permanente și nu sunt înregistrate de aplicația Clubhouse. Dar, cu siguranță vor fi persoane care vor găsi modalități de a reuși să înregistreze aceste chat-uri. Pentru a vorbi într-o asemenea conversație, trebuie să ”ridicați” mâna. În cazul în care moderatorul este de acord, veți putea vorbi.

Ce se întâmplă dacă doriți să vă ștergeți contul?

Din păcate, nu este atât de simplu să vă închideți contul pe Clubhouse. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe ”[email protected]” și să așteptați un răspuns din partea serviciului lor de asistență.

Care sunt planurile de viitor?

Reputația acestei aplicații a fost realizată și datorită unor conversații publice realizate de persoane celebre precum Mark Zuckerberg (fondatorul platformei Facebook), Elon Musk, Kevin Hart, Drake, Jared Leto, Tiffany Haddish sau Oprah Winfrey. Si astfel a ajuns la o valoare de piață de peste un miliard de dolari. Drept urmare, ne putem aștepta ca Clubhouse să-și îmbunătățească performanțele și să-și ocupe locul bine meritat printre platforme de socializare precum Display Social, Twitter, Tsu social sau Facebook.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu