Metaverse, NFT, Staking cu aplicația Legion Network | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 14 ianuarie 2023 de Jonas

Ce site-uri și aplicații ați putea folosi pentru a obține criptomonede? Bineînțeles că puteți opta pentru celebrele site-uri tip ”faucet” precum Free Bitcoin, FreeShibaInu, Free-Tron sau FreeCardano. Dar poate ați putea încerca câteva aplicații precum Chainflix, Sperax Play, Legion Network sau poate Crypto Treasures.

Mediul online este inundat de site-uri și aplicații care vor să atragă cât mai multe persoane dornice să se implice într-o oarecare măsură în această lume ”enigmatică” a criptomonedelor.

Ca și în cazul altor oportunități de a face bani, trebuie să fim atenți la ce site-uri și aplicații folosim pentru a obține criptomonede gratuit.

Prin urmare, orice analiză reală a modului în care acestea funcționează este binevenită, astfel încât să nu existe surprize neplăcute în momentul în care ar trebui să fim recompensați pentru activitățile noastre.

În acest articol vă voi prezenta o aplicație de criptomonede numită Legion Network.

Veți afla informații despre modul de funcționare, modalitatea de recompensare și ce oportunități de criptomonede sunt disponibile pe aceasta.

Aceasta pare a fi o aplicație extrem de interesantă la prima vedere. Dar este Legion Network o aplicație legitimă sau un SCAM?

Așa cum probabil v-ați obișnuit, răspunsul îl veți găsi doar lecturând acest articol, ale cărui informații sper că vă vor fi de folos.

Ce este Legion Network?

Imaginați-vă un mediu special în care cele mai relevante servicii, cum ar fi portofele digitale, jocuri, NFT-uri, metaverse sau software, sunt concentrate într-o așa-numită super aplicație bazată pe un super ecosistem blockchain.

Prin intermediul acestei super aplicații, oameni precum influenceri, întreprinzători sau creatori primesc asistență REALĂ în vederea atingerii potențialului lor maxim. Și cum se poate realiza acest lucru? Prin tehnologii de ultimă generație precum acest super ecosistem blockchain.

De asemenea, prin utilizarea acestei aplicații, sunt introduse unele categorii speciale de cumpărători. Aceștia sunt cumpărători de NFT (Non-fungible token), ca de exemplu diverse magazine internaționale, celebrități, companii de jocuri sau chiar influenceri (Instagram, Youtube, Tik Tok și așa mai departe).

În caz că nu știți, un NFT este o operă de artă digitală apărută în jurul anului 2014, din domenii precum muzica, arta, jocurile sau materialele video.

Cum vă puteți înregistra în Legion Network?

Este foarte simplu, trebuie doar să accesați unul dintre cele două magazine de aplicații Google Play sau App Store pentru a o descărca.

Ratingul pe ambele magazine de aplicații este de 4,7, cu cele mai multe recenzii (majoritatea pozitive) pe Google Play, ajungând la peste 190.000 de recenzii din peste 1 milion de descărcări.

Notă: Dimensiunea aplicației Legion Network este de 45,30 MB.

Legion Network înregistrarePin
Legion Network Înregistrare

Formularul de înregistrare va conține următoarele câmpuri:

 • codul promoțional de introducere (opțional);
 • numele și prenumele;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

După aceea, veți verifica adresa de e-mail pentru a accesa link-ul de confirmare a noului dvs. cont pe Legion Network.

Obțineți gratuit moneda LGX cu aplicația Legion Network

Să vedem ce presupune utilizarea aplicației Legion Network pentru a obține criptomonede gratuite.

Jocuri online gratuite

V-ați confirmat contul prin intermediul linkului trimis la adresa dvs. de e-mail, după care vă veți autentifica în contul dvs. nou creat în cadrul proiectului Legion Network.

Pe pagina principală, puteți vedea mai multe butoane, unele dedicate obținerii de monede LGX prin intermediul jocurilor sau videoclipurilor, iar altele dedicate unor opțiuni precum piața NFT, unde puteți cumpăra, vinde sau închiria NFT-uri.

Tot ceea ce faceți în cadrul aplicației va fi recompensat în monedă LGX.

Pagina principală Legion NetworkPin
Pagina de start Legion Network

De altfel, în momentul de față, veți interacționa cel mai des cu următoarele secțiuni:

 • Arcadia (jocuri);
 • Empower (unde puteți afla informații utile despre criptomonede prin intermediul unor videoclipuri);
 • Rewards (aici puteți găsi sarcini prin care veți primi recompense în LGX).

În secțiunea ”Arcadia” veți găsi jocuri precum Block Shooter, Knife Strike sau Hoop Shot cu diferite moduri precum ”Practice” sau ”Daily Challenge”.

Ideal ar fi să încercați mai întâi modul ”Practice” pentru a afla mai multe despre aceste jocuri. Aceste jocuri pot fi destul de dificile, așa că este recomandat să încercați mai întâi modul de antrenament.

Citește și Câștiguri online pasive cu softul de navigație Decentr

Odată ce vă simțiți confortabil cu aceste jocuri, puteți trece la modul ”Daily Challenge” sau ”Provocare zilnică”, unde puteți primi recompense în moneda LGX.

Un alt motiv pentru care se recomandă ”practica” este faptul că fiecare joc este limitat la câteva încercări. De exemplu, jocul ”Knife Strike” poate fi jucat doar de 5 ori pe zi.

Numărul acestor încercări poate fi mărit în anumite feluri. De exemplu, pentru a cumpăra 5 încercări suplimentare va trebui să plătiți 50 LGX.

Secțiunea ”Rewards” sau „Recompense

Această secțiune conține tot ceea ce înseamnă task-uri. În acest moment, nu prea sunt multe astfel de sarcini.

Tot ce puteți face acum este să scrieți o recenzie despre aplicația Legion Network pe Google Play, Apple Store sau Twitter.

În viitor, vor fi adăugate mult mai multe activități, dar pentru moment ne vom mulțumi cu acestea.

Un mod simplu de a obține moneda LGX prin intermediul videoclipurilor

Pentru a viziona videoclipuri, veți accesa secțiunea ”Empower”, unde puteți învăța sau descoperi lucruri interesante despre această aplicație, precum și alte cursuri legate de criptomonede.

În mod normal, vizionarea unui videoclip vă poate aduce 3 LGX, cu o durată cuprinsă între 30 de secunde și aproape 3 minute.

Dar vor exista, de asemenea, videoclipuri care vor oferi recompense mai mici, cum ar fi, de exemplu, am prins câteva care mi-au oferit doar 0,1 LGX.

Ce propune programul de promovare?

Nu știu exact cât timp va dura această promoție, dar pentru simpla înregistrare folosind un cod promoțional puteți câștiga 34 LGX, ceea ce reprezintă echivalentul în dolari a 5 dolari.

cadou de înscriere aplicațiePin
Bonus de înscriere

Condițiile pentru a primi acest bonus sunt folosirea unui cod promoțional (adăugarea în primul câmp din formularul de înregistrare) și crearea unui portofel.
Codul promoțional poate fi accesat în secțiunea ”Profile-Referral”.

După cum s-a menționat mai sus, politica de acordare a bonusurilor poate fi modificată în orice moment.

La ce fel de câștiguri vă puteți aștepta cu aplicația Legion Network?

În acest moment, este dificil de evaluat această aplicație în ceea ce privește valoarea câștigurilor în moneda LGX.

Motivul principal este că LGX nu are valoare monetară și din acest motiv nu se poate pune o ”cifră” pe moneda LGX câștigată în cadrul aplicației.

Așadar, va dura ceva timp până când va ajunge pe site-urile de schimb valutar importante.

Ce planuri de viitor ar putea avea aplicația Legion Network?

Sunt planificate multe îmbunătățiri, după cum urmează:

 • punerea în aplicare a funcției STAKING la NFT-uri;
 • noi parteneriate cu diverse celebrități din lumea întreagă;;
 • creșterea numărului de jocuri din secțiunea Arcadia;
 • adăugarea de noi sarcini sau activități pentru secțiunea ”Rewards”;
 • îmbunătățirea sistemului de asistență tehnică;
 • noi parteneriate cu anumite persoane care au devenit celebre pe YouTube.

Merită sau nu?

După o analiză mai atentă, pot spune că aplicația Legion Network este una solidă, cu diverse funcționalități interesante, precum și cu variate modalități de a obține criptomonede.

Un mare plus al acestei platforme este faptul că, prin însăși natura sa, diverse servicii, cum ar fi jocuri, metaverse, portofele, NFT-uri, software sau educație, sunt combinate într-o singură super-aplicație, așa cum este prezentată în mediul online.

Citește și Obțineți tokenuri STMX, STAKING cu aplicația StormX

Cu toate acestea, în momentul de față, aplicația este oarecum limitată, în sensul că oportunitățile de câștig nu sunt multe, la care trebuie să adaug că moneda LGX nu poate fi tranzacționată pe niciun site de schimb.

Are un mare potențial, dar va trebui să așteptăm să vedem ce lucruri noi pot apărea pe această platformă de criptomonede.

Așadar, voi aștepta cu nerăbdare evoluția acestui proiect interesant.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania