Metaverse, NFT, Staking cu aplicația Legion Network | Merită sau nu?

0
(0)

Există o mulțime de site-uri și aplicații disponibile pentru a obține criptomonede gratuite. În afară de renumitele site-uri de tip „faucet„, precum Free Bitcoin, FreeShibaInu, Free-Tron sau FreeCardano, puteți încerca și aplicații precum Chainflix, Sperax Play, Legion Network sau Crypto Treasures.

Există o adevărată avalanșă de astfel de site-uri și aplicații pe internet, toate încercând să atragă cât mai mulți oameni să se implice în această lume „enigmatică” a criptomonedelor.

Așadar, este important să fim atenți la site-urile și aplicațiile pe care le folosim pentru a obține criptomonede gratuite, la fel ca și în cazul altor oportunități de a face bani.

Pentru a evita surprizele neplăcute, este bine să ne uităm cu atenție la modul în care acestea funcționează și cum vă răsplătesc.

În acest articol vă voi face cunoștință cu aplicația de criptomonede Legion Network și veți afla cum funcționează, care sunt oportunitățile de criptomonede disponibile și cum puteți fi recompensați.

La prima vedere, Legion Network pare a fi o aplicație extrem de interesantă. Cu toate acestea, întrebarea este: este Legion Network o aplicație legitimă sau un SCAM?

Veți găsi răspunsul la această întrebare citind acest articol, care sper că vă va fi de ajutor în alegerea site-urilor și aplicațiilor potrivite pentru a obține criptomonede gratuite.

Ce este Legion Network?

Legion Network este un mediu special în care cele mai relevante servicii, cum ar fi portofele digitale, jocuri, NFT-uri, metaverse sau software, sunt reunite într-o așa-numită super aplicație bazată pe un super ecosistem blockchain.

Prin intermediul acestei super-aplicații, oameni precum influenceri, antreprenori sau creatori primesc sprijin REAL pentru a-și atinge potențialul maxim cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, cum ar fi acest super ecosistem blockchain.

În plus, utilizarea acestei aplicații aduce cu sine o serie de beneficii, printre care accesul la criptomonede gratuite și introducerea unor categorii speciale de cumpărători, cum ar fi cumpărătorii de NFT-uri. Acești cumpărători pot fi diverse magazine internaționale, celebrități, companii de jocuri sau chiar influenceri de pe platforme precum Instagram, Youtube, Tik Tok și așa mai departe.

Pentru cei care nu știu, un NFT este o operă de artă digitală apărută în jurul anului 2014, din domenii precum muzică, artă, jocuri sau videoclipuri. Legion Network oferă astfel o soluție inovatoare pentru a profita de cele mai noi tehnologii și a atinge un nou nivel de potențial în domeniul criptomonedelor și nu numai.

Cum vă puteți înregistra în Legion Network?

Înregistrarea în aplicația Legion Network este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația din unul dintre cele două magazine de aplicații: Google Play sau App Store.

Cu un rating de 4,7 pe ambele platforme și peste 190.000 de recenzii pozitive și negative numai pe Google Play, pare să fie o alegere populară. Dar, după cum știm cu toții, ratingurile nu garantează întotdeauna calitatea. Este important de reținut că aplicația Legion Network are o dimensiune de 45,30 MB.

Pe Trust Pilot, ratingul este mai puțin impresionant, cu doar 18 recenzii, majoritatea negative.

Legion Network înregistrarePin
Legion Network Înregistrare

Cu toate acestea, dacă sunteți interesați de criptomonedele gratuite, puteți completa formularul de înregistrare cu câmpurile obligatorii:

 • Nume;
 • prenume;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

Există, de asemenea, un câmp opțional pentru codul de promovare. După completarea formularului, trebuie să vă verificați adresa de e-mail pentru a confirma noul dvs. cont din Legion Network.

Obțineți gratuit moneda LGX cu aplicația Legion Network

Pentru a începe, trebuie să vă confirmați contul prin intermediul linkului trimis la adresa dvs. de e-mail. Vă veți conecta apoi la contul nou creat și veți accesa pagina principală a aplicației.

Aici veți găsi mai multe butoane, unele dedicate obținerii de monede LGX prin jocuri sau videoclipuri, iar altele dedicate unor opțiuni precum piața NFT, unde puteți cumpăra, vinde sau închiria NFT-uri.

Fiecare acțiune pe care o întreprindeți în cadrul aplicației Legion Network va fi recompensată în monedă LGX.

Pagina principală Legion NetworkPin
Pagina de start Legion Network

Cele mai frecvente secțiuni ale aplicației sunt:

 • Arcadia (jocuri);
 • Empower (unde puteți afla informații utile despre criptomonede prin intermediul unor videoclipuri);
 • Rewards (aici puteți găsi task-uri prin care veți primi recompense în LGX).

În secțiunea „Arcadia” veți găsi jocuri precum Block Shooter, Knife Strike sau Hoop Shot, cu diverse moduri, cum ar fi „Practice” sau „Daily Challenge„.

Citește și Câștiguri online pasive cu softul de navigație Decentr

Pentru a vă familiariza cu aceste jocuri, este recomandat să încercați mai întâi modul „Practice„. Jocurile pot fi destul de dificile, așa că se recomandă să încercați mai întâi modul „Practice„.

Odată ce vă simțiți confortabil cu aceste jocuri, puteți trece la modul „Provocare zilnică„, unde puteți primi recompense în moneda LGX.

Este important de știut că fiecare joc este limitat la un număr de încercări pe zi, iar numărul de încercări poate fi mărit în anumite moduri. De exemplu, pentru a cumpăra 5 încercări suplimentare va trebui să plătiți 50 LGX.

Secțiunea ”Rewards” sau „Recompense

În această secțiune, numită „Recompense„, veți găsi toate task-urile disponibile. Deocamdată, oferta este destul de limitată.

În prezent, singura activitate disponibilă este aceea de a scrie o recenzie despre aplicația Legion Network pe Google Play, Apple Store sau Twitter.

Deși există puține task-uri în acest moment, multe altele vor fi adăugate în viitor. Până atunci, să ne mulțumim cu acest task.

Obțineți moneda LGX prin videoclipuri

Pentru a obține moneda LGX prin intermediul videoclipurilor, trebuie să mergeți la secțiunea „Empower„. Aici puteți găsi videoclipuri care vă vor ajuta să descoperiți lucruri interesante despre această aplicație, precum și cursuri legate de criptomonede.

Atunci când urmăriți un videoclip, veți primi în mod normal 3 LGX pentru o durată cuprinsă între 30 de secunde și aproape 3 minute. Există însă și videoclipuri care oferă recompense mai mici, cum ar fi cele care mi-au oferit doar 0,1 LGX.

Ce propune programul de promovare?

Promoția oferă posibilitatea de a câștiga 34 LGX, sau echivalentul în dolari a 5 dolari, prin simpla înregistrare și utilizarea unui cod de promovare. Nu este specificat cât timp va dura promoția.

cadou de înscriere aplicațiePin
Bonus de înscriere

Pentru a primi bonusul, trebuie să introduceți codul de promovare în primul câmp al formularului de înregistrare și să creați un portofel. Codul de promovare poate fi accesat în secțiunea „Profile-Referral„.

Este important de reținut că politica de bonusuri poate fi schimbată în orice moment, dar aceste condiții sunt valabile în prezent.

Ce fel de venituri ar putea genera aplicația Legion Network?

În prezent, valoarea câștigurilor în moneda LGX este dificil de evaluat.

Site-uri precum CoinMarketCap, Bybit, Coinbase, Crypto.com și altele indică faptul că valoarea unei monede LGX este de 0,005 dolari, dar această valoare este în continuă scădere. Acesta este un fenomen obișnuit, deoarece piața criptomonedelor suferă din cauza unor evenimente globale neplăcute.

Cu toate acestea, acest proiect are un mare potențial pentru iubitorii de criptomonede. În ciuda recenziilor negative, dezvoltatorii acestei aplicații își propun să ofere o experiență de calitate pentru utilizatori.

Este important de menționat că vom putea evalua adevăratul potențial al LGX după ce piața criptomonedelor se va stabiliza.

Care sunt planurile de viitor pentru aplicația Legion Network?

Planul conține multe îmbunătățiri, printre care:

 • Implementarea funcției STAKING în NFT;
 • încheierea de noi parteneriate cu celebrități de renume din întreaga lume;
 • Extinderea numărului de jocuri disponibile în secțiunea Arcadia;
 • Adăugarea de noi sarcini și activități în secțiunea Recompense;
 • Îmbunătățirea sistemului de asistență tehnică;
 • Încheierea de noi parteneriate cu personalități celebre de pe YouTube.

Merită sau nu?

După o analiză atentă, consider că această aplicație este una solidă, dar are nevoie de îmbunătățiri semnificative. Deși are o funcționalitate interesantă și diverse modalități de a obține criptomonede, în viitor ar putea fi adăugate mai multe oportunități de câștig.

Un mare avantaj al platformei este combinarea diverselor servicii într-o super aplicație. Aceasta include jocuri, metaverse, portofele, NFT-uri, software și educație, oferind utilizatorilor o experiență online unică.

Citește și Obțineți tokenuri STMX, STAKING cu aplicația StormX

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că aplicația este încă limitată în prezent. Oportunitățile de câștig sunt relativ puține, iar moneda LGX nu este suficient de valoroasă pentru a fi profitabilă pentru cei care și-au investit timpul în ea.

Deși aplicația are un mare potențial, este nevoie să așteptăm până când vor fi dezvoltate noi caracteristici și funcționalități.

În concluzie, voi aștepta cu nerăbdare să văd cum se dezvoltă acest proiect interesant și sper că problemele menționate în recenziile negative din mediul online vor fi corectate în viitor. În caz contrar, viitorul monedei LGX și al aplicației Legion Network ar putea fi îngrijorător.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu