Creare conținut online, Blockchain prin Ecency | Merită sau nu?

0
(0)

Platforme de criptoblogging, token-uri, portofele digitale, creare conținut online pentru comunitățile care doresc să socializeze și să obțină venituri. Puteți face toate acestea prin intermediul unor site-uri specializate precum Steemit, Latium, Ecency, HubPages, PeakD sau ceva mai simplu, cum ar fi forumuri precum Bizdustry sau BeerMoneyForum.

Dacă vă place să scrieți, dacă aveți imaginație, dacă vocabularul dumneavoastră este suficient de variat pentru realizarea de conținut online, atunci vă recomand să încercați câteva dintre site-urile menționate mai sus.

Bineînțeles că mai sunt și altele, poate chiar mai importante decât cele de mai sus și mi-aș dori foarte mult să folosiți secțiunea de comentarii pentru viitoarele articole pe care ați dori să le citiți pe acest site.

În acest articol vă voi prezenta o platformă de blogging de tip Blockchain, unde veți fi recompensat în criptomonede pentru realizarea de conținut online. Este vorba despre Ecency.

Deși este încă online, Steemit a pierdut din ”strălucirea” pe care o avea odată, când reușea să creeze comunități autentice printr-o interfață prietenoasă și alte caracteristici integrate.

Astfel, aceste comunități au devenit mai interesate de utilizarea blockchain-ului Hive. Ca urmare, numărul platformelor de cripto-blogging a crescut și a dus astfel la apariția unor noi oportunități de obținere a criptomonedelor sau de socializare.

Ce este Ecency?

Ecency este un spațiu online în care puteți utiliza funcționalități precum socializarea sau crearea de conținut în schimbul unor criptomonede.

Acest site funcționează în cadrul sistemului de blockchain Hive, iar prin completarea unui cont gratuit pe Ecency se va obține automat și un cont pe Hive.

Ce implică procesul de înregistrare pe Ecency?

Înregistrarea pe Ecency constă în parcurgerea unui formular în care trebuie să adăugați următoarele informații:

  • nume de utilizator;
  • adresa de e-mail;
  • codul de promovare (opțional).

Iar la finalul acestei proceduri de înregistrare, va trebui să vă accesați adresa de e-mail pentru confirmare.

Încă puțin și sunteți gata, în sensul că veți primi un alt e-mail care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă autentifica.

Ce este eroarea ”IP Quality Low”?

Din păcate, cei mai mulți dintre dumneavoastră vor întâlni această eroare atunci când încercați să creați un cont nou.

Se presupune că această eroare are rolul de a proteja împotriva spammerilor sau a celor care creează conturi folosind adrese de e-mail temporare.

Dar, prin această abordare, Ecency îi lovește de fapt pe cei de bună credință. Nu toți cei care încearcă să facă un ban cinstit sunt spammeri sau alte apelative care să atragă atenția.

Citește și Completați micro-locuri de muncă online și câștigați bani PayPal cu Hive Work

Printre soluțiile recomandate se numără repornirea conexiunii la internet, utilizarea versiunii mobile a site-ului sau, în mod surprinzător, solicitarea unui prieten de a crea un cont pentru dumneavoastră.

Singura opțiune care va funcționa cu siguranță este contactarea pe ”ecency discord”.

”Șmecheri” cum sunt, ei recomandă și o altă modalitate de a ocoli această eroare, și anume cumpărarea de conturi deja create.

Criptomonede din crearea de conținut sau socializare cu Ecency

De îndată ce vă veți autentifica în noul dvs. cont de pe Ecency, veți observa o pagină de start bine proiectată, menită să vă ajute să descoperiți toate caracteristicile prezente pe această platformă de blogging.

În partea stângă veți vedea domenii de activitate precum: Finanțe, Jocuri, Programare, Filme, Filme, Știință și așa mai departe. De asemenea, puteți interacționa cu diverse comunități care se vor axa pe activități precum cele enumerate mai sus, prin simpla selectare a butonului ”JOIN”.

creare comunitatePin
Creare comunitate

Pentru a obține criptomonede, trebuie să desfășurați anumite activități, cum ar fi crearea de conținut în cadrul comunităților, program de promovare sau acțiuni prin care veți interacționa cu diverse articole postate pe această platformă de blogging.

Crearea de conținut prin articole

Aceasta este considerată principala metodă de a genera venituri pe Ecency.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați pictograma care arată ca un creion, fiind plasată în dreapta sus.

creare articol cu EcencyPin
Creare articol Ecency

Astfel, veți putea să selectați o comunitate și să creați titlul, conținutul, tag-urile, care sunt recomandate pentru a obține o vizibilitate ridicată în rândul cititorilor.

De exemplu, poate că doriți să creați un articol despre Jocuri. Pentru a face acest lucru, veți selecta o comunitate dedicată acestei activități și o etichetă corespunzătoare.
În caz contrar, există posibilitatea ca articolul dvs. să fie considerat SPAM.

O altă trăsătură importantă a realizării de conținut pe Ecency este utilizarea opțiunilor avansate.

În această secțiune veți seta procentajul de recompensare pentru articolele publicate.

Cum este recompensată publicarea de articole pe Ecency?

Există 4 tipuri de recompense disponibile pe Ecency, și anume:

  • Hive Power ( indică nivelul de influență al unui utilizator);
  • Dolari Hive sau ”Hive Dollars”;
  • Hive;
  • Puncte.

Primele 2 opțiuni sunt cele pe care le veți folosi pentru a valorifica articolele publicate. Puteți seta procentul, adică puteți avea jumătate și jumătate (Hive Power 50% și Hive Dollars 50%) sau 100% Hive Power.

Veți obține aceste recompense atunci când cineva votează articolul dumneavoastră.

Cât timp articolul este de o calitate superioară, cititorii îl vor aprecia și vor vota pozitiv, lucru ce va genera beneficii financiare.

Interacțiune prin comentarii și SHARE

O altă modalitate de a primi beneficii este interacțiunea în cadrul articolului prin comentarii și distribuirea acestuia.

Ca o modalitate de relaxare, după un articol publicat, puteți căuta alte articole pe care să le comentați și să le distribuiți mai departe sau ”Share”.

În felul acesta veți obține puncte. Nu există, din păcate, un număr fix pe care îl puteți primi după publicarea acestor comentarii. Dar, ceea ce este sigur, este faptul că aveți garanția că le veți primi.

În ce constă programul de promovare?

Ecency desfășoară un program de promovare în cadrul căruia puteți primi 100 de puncte pentru fiecare persoană care utilizează linkul dvs. de promovare și care obține, de asemenea, un minim de 250 de puncte.

Iar pentru a ajunge la acele 250 de puncte, persoana invitată trebuie să fie într-adevăr activă, adică să creeze articole. Trebuie să știți că nu este atât de simplu de obținut acele 250 de puncte.

Care sunt metodele de plată?

După cum am menționat mai sus, Ecency oferă mai multe tipuri de recompense.

Am discutat despre Hive Power și Hive Dollars.

În ceea ce privește sistemul de puncte, acestea sunt folosite pentru a îmbunătăți vizibilitatea articolelor publicate sau pentru a oferi cadouri altor membri. Pe scurt, acestea sunt folosite pentru a oferi un mic ”BOOST”, ceea ce va genera mai multe vizualizări.

Citește și Cursuri pe internet și câștiguri prin PayPal cu SkillShare

Mai rămâne de discutat despre token-ul HIVE, care este de fapt moneda în care vă veți retrage câștigurile generate pe Ecency.

Notă: Nu confundați ”Hive” cu ”Hive Power”.

Pentru a retrage token-ul Hive, trebuie să aveți un portofel compatibil, cum ar fi Ledger, Trezor, Keep Key, Coinomi sau puteți folosi site-uri de schimb precum Bittrex, Houbi sau Binance.

La ce fel de câștiguri vă puteți aștepta din partea celor de la Ecency? Merită sau nu?

Dacă sunteți o persoană activă, atunci puteți spera la un venit decent din criptomonede. Pentru a câștiga HIVE, trebuie să creați material, adică să scrieți articole cu conținut original.

Un cont nou se poate aștepta la câștiguri de până la un dolar american pe articol. În timp, odată ce dobândiți ceva experiență, aceste câștiguri pot crește destul de mult, ajungând la câțiva dolari pentru fiecare articol publicat.

Nu vă puteți baza pe programul de promovare sau pe ceea ce înseamnă interacțiunea socială (voturi sau distribuiri). Acestea vă vor aduce puncte care nu pot fi schimbate în HIVE.

Dacă nu aveți experiență în blogging sau în criptomonede, atunci nu vă pot recomanda acest site.

Mai degrabă ați putea folosi site-urile de criptomonede prietenoase cu utilizatorul, care au multe opțiuni și dovezi de plată, cum ar fi FireFaucet, Cointiply, AdBTC.TOP sau FaucetCrypto.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu