Minare pe telefonul mobil cu aplicația Sperax Play | Merită sau nu?

0
(0)

Sunteți o persoană care ar dori să se implice mai mult în lumea uimitoare și haotică a criptomonedelor? Aveți un telefon mobil cu care ați dori să minați criptomonede, de preferință cele nou apărute? Ei bine, în acest articol, vă voi face cunoștință cu o aplicație numită Sperax Play, care are și o utilitate de portofel în care să vă depozitați în siguranță mult râvnitele criptomonede sau token-uri.

Citește și Minarea de Bitcoin pentru începători prin intermediul programului CryptoTab

Această recenzie vă va prezenta informații relevante cu privire la modul de utilizare, minarea de token-uri Sperax (SPA), precum și alte detalii care vă vor fi de folos în cazul în care ați dori să o utilizați.

Această aplicație face parte din categoria portofelelor sau a aplicațiilor de minare a criptomonedelor, din care fac parte și COIN, Eagle Network, TimeStope sau Bee Network.

Bineînțeles că există mult mai multe asemenea aplicații de minare. Acestea sunt doar câteva dintr-o listă lungă de aplicații care au avut succes sau care nu au avut impactul așteptat de creatorii acestora.

De aceea, este recomandat să ne facem cercetările înainte de a ne alătura unui proiect precum această aplicație de minerit de criptomonede.

Trebuie să știți că nicio aplicație de minerit nu vă garantează succesul.

Ce este SPERAX PLAY?

Sperax Play vă propune o modalitate simplă și sigură de a stoca criptomonede, precum și capacitatea de a mina puncte XP. Aceste caracteristici de stocare și de minerit de criptomonede nu se regăsesc în marea majoritate a aplicațiilor de minerit.

Marea majoritate a acestor aplicații de minare a criptomonedelor necesită încă o „entitate” în care să puteți stoca în siguranță ceea ce obțineți din minerit.

La momentul scrierii acestui articol, Sperax Play este una dintre puținele aplicații de minerit de criptomonede care oferă acest pachet (stocare și minerit).

Cum vă puteți înregistra pe Sperax Play?

Indiferent de tipul de telefon mobil pe care îl dețineți, nu veți întâmpina nicio problemă care să afecteze procesul de instalare. Cu alte cuvinte, Sperax Play este disponibil atât în Google Play, cât și în App Store.

În rândurile următoare vă voi prezenta procesul de instalare pe un telefon android. Prin urmare, voi apela la magazinul de aplicații Google Play.

Instalarea aplicației va dura doar câteva secunde, întrucât dimensiunea fișierului este de numai 14,03 MB.

După ce am instalat-o, am fost direcționat către pagina principală. Aici se găsesc 2 butoane, unul pentru autentificare și celălalt pentru crearea unui cont nou.

Utilizând butonul ”Sign Up” veți avea acces la formularul prin care vă veți alătura comunității din spatele acestei aplicații.

Completarea unui formular de înregistrare

Și așa am ajuns la formularul de înregistrare.

formular înregistrare Sperax PlayPin
Înregistrare Sperax Play

În primul pas, sunt necesare următoarele informații:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • țara în care locuiți;
  • numărul dumneavoastră de telefon;
  • căsuța în care trebuie să adăugați codul de promovare al persoanei care v-a recomandat această aplicație.

Acest lucru nu este obligatoriu, dar poate fi completat după ce înregistrarea este completă.

În al doilea pas, va trebui să adăugați o parolă de cel puțin 8 caractere, dar nu mai mult de 16 caractere. Nu sunt acceptate parolele simple, acestea trebuind să conțină litere minuscule, majuscule, caractere speciale sau numere.

De regulă, pentru o mai bună securitate, parolele trebuie să fie unice și să îndeplinească criteriile enumerate mai sus.

După ce ați completat toate aceste detalii, vi se va trimite un cod de verificare din 6 cifre.

Citește și $100 pe zi pasiv cu BNB Miner | Adevărat sau Fals?

Apoi vi se va oferi posibilitatea de a adăuga o adresă de e-mail. Pe această adresă de e-mail, veți primi tot felul de informații sau actualizări privind evoluția acestei aplicații. Prin urmare, este recomandat să adăugați o adresă de e-mail reală.

Din acest motiv, se recomandă să adăugați o adresă de e-mail reală, întrucât veți primi și un cod de confirmare din 6 cifre.

Adăugarea unui cod PIN din 6 cifre

După ce ați făcut toate acestea, este timpul să creați un cod PIN pentru a face accesul la aplicație cât mai ușor posibil. Pentru cei care sunt familiarizați cu amprenta de atingere sau cu identificarea vizuală, aveți și aceste 2 modalități de a accesa aplicația.

cod pin acces aplicațiePin
Cod PIN acces

Cum vi se pare până acum? Este într-adevăr un pic mai complex, dar toți acești pași sunt necesari.

La fel ca și următorul pas, în care veți crea un portofel.

opțiuni creare portofelPin
Opțiuni realizare portofel

Vi se vor oferi 2 opțiuni:

  • crearea unui nou portofel;
  • adăugarea unui portofel deja existent.

Bineînțeles că vom selecta prima opțiune, unde ni se va da o listă de 12 cuvinte.

cuvinte acces portofel Sperax PlayPin
Cuvinte acces portofel

IMPORTANT: Aceste cuvinte sunt vitale pentru accesarea portofelului. Dacă pierdeți aceste cuvinte, atunci accesarea portofelului este imposibilă. Prin urmare, scrieți aceste cuvinte într-un loc sigur.

Acum că ați ”memorat” aceste cuvinte, trebuie să le confirmați.

verificare cuvinte cheiePin
Verificare cuvinte

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am primit 3 întrebări simple în care trebuia să selectez anumite cuvinte.

Și astfel, contul de pe Sperax Play a fost VERIFICAT cu succes.

Cum se desfășoară activitatea de minerit în aplicația Sperax Play?

Aplicația Sperax Play oferă un singur mod de a câștiga, respectiv prin extragerea de puncte XP. Aceste puncte, la un moment dat, pot fi schimbate în token-uri SPA.
Cei care au folosit și aplicația Pi Network vor observa multe asemănări între cele două.

Mineritul punctelor XP trebuie activat manual la fiecare 24 de ore.

Dacă ne gândim bine, această activitate nu este minerit în adevăratul sens al cuvântului. Mineritul este ceea ce se face pe Blockchain, unde oferiți suportul vostru nemijlocit pentru a trimite criptomonede, dar și pentru a confirma transferurile. Confirmarea acestor transferuri în cadrul rețelei Blockchain se face prin completarea unor blocuri.

Ceea ce facem cu acest tip de aplicații este să acumulăm diverse criptomonede fără a implica prea multe resurse.

activare minare XPPin
Activare minare XP

Un utilizator nou va avea o rată de minerit de 1,0 XP pe oră. Aceste rate pot fi îmbunătățite prin aducerea de noi membri prin intermediul codului de promovare.

Mai multe detalii despre puterea de minare pot fi accesate în secțiunea ”Computing Power” (Putere de calcul), care se află în colțul din dreapta sus al ecranului.

Ce este token-ul SPA?

Totul se învârte în jurul acestui token. Veți extrage puncte XP care vor fi transformate în token-uri SPA.

Tokenul SPA a fost creat în 2020, prin luna septembrie, și este construit pe Ethereum Blockchain.

valoare token SperaxPin
Valoare token Sperax – Februarie 2022

În prezent, valoarea acestui token este de 0,1887 dolari.

Cum se poate cumpăra acest token?

Foarte simplu, prin utilizarea așa-numitelor schimburi descentralizate, unde veți cumpăra Ethereum pentru a-l schimba cu token-uri SPA.

Cum vor fi schimbate punctele XP?

Ei bine, schimbul acestor puncte nu este încă activat. Teoretic, punctele XP pot fi schimbate pe tichete pentru a participa la anumite loterii, pentru achiziționarea de NFT-uri, console XBOX și multe altele.

schimb puncte XP în tokeni SPAPin
Metode de schimb puncte

Să sperăm că Sperax Play va reuși în cele din urmă să activeze această opțiune. Nu se știe încă care va fi rata de schimb între XP în token-ul SPA.

Merită sau nu?

Din punct de vedere al efortului depus și al resurselor implicate pentru a mina, Sperax Play se situează pe un loc fruntaș printre aplicațiile similare.

Cu toate acestea, internetul este plin de plângeri din partea utilizatorilor. Ceea ce nu se precizează în această aplicație este că necesită MULTĂ răbdare. Mulți au ajuns la capătul răbdării și au renunțat la acest proiect. Serviciul de asistență este inexistent și, prin urmare, dacă, din păcate, vă aflați într-o situație neplăcută legată de contul dumneavoastră, există puține șanse de a o rezolva. Poate că în timp se va îmbunătăți.

Dar trebuie să rețineți că, pentru a acumula un număr semnificativ de puncte XP, trebuie să convingeți cât mai multe persoane să folosească codul dumneavoastră de promovare. Un număr mare de astfel de persoane vă va îmbunătăți rata de minare.

Dacă doriți câștiguri imediate, atunci nu vă pot recomanda această aplicație. Eu însumi nu am avut experiențe plăcute cu astfel de aplicații de minerit.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu