Câștigați Tron gratis în fiecare oră până la 300$ cu Free-Tron

5
(3)

Sunteți interesați de un mijloc simplu care vă poate oferi criptomoneda Tron gratis? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci vă recomand să citiți acest articol.

De obicei, nu obișnuiesc să folosesc astfel de site-uri de tip faucet pentru a obține bitcoin, dar în ceea ce privește alte criptomonede, aș fi interesat și aș depune un mic efort pentru acumularea acelor criptomonede.

Aici mă refer la site-uri precum CoinFaucet, unde putem obține RIPPLE gratuit, FreeCardano, unde suntem invitați să câștigăm criptomoneda Cardano sau FreeBNBcoin, care ne poate aduce câștiguri în moneda BNB și așa mai departe.

În ceea ce privește bitcoin, lista mea de site-uri preferate conține Cointiply, AutoFaucet, CoinPayU sau FaucetCrypto. Deși include opțiunea de a folosi un faucet, aceste site-uri sunt apropiate de ceea ce numim site-uri GPT, adică include multe alte metode de câștig.

Cum ne înregistrăm pe Free-Tron pentru a primi Tron gratis?

Îmi place foarte mult când mă înregistrez pe site-uri care nu cer multe informații personale. Acest site se încadrează perfect în această categorie, la fel ca și FreeTether, FreeEthereum sau Free-Doge.

Toate aceste site-uri pe care le-am enumerat mai sus fac parte din aceeași familie de site-uri recomandate pentru a obține criptomonede gratuit.

înregistrare Free-TronPin
Free-Tron Înregistrare

Puteți vedea în imaginea de mai sus cât de simplu este procesul de înregistrare la Free-Tron. Aveți nevoie doar de o adresă REALĂ de e-mail și o parolă.

De ce spun reală? Pentru că finalizarea procedurii de înregistrare necesită confirmarea adresei dumneavoastră de e-mail prin intermediul link-ului pe care îl veți primi.

Faceți click pe acest link și veți fi gata să obțineți TRON gratis.

Care sunt modalitățile de a obține Tron gratis?

Acest lucru face ca site-ul Free-Tron să fie unul popular printre cei care doresc să obțină criptomonede în mod gratuit. Dacă ne uităm la cifrele de pe pagina oficială a site-ului, putem vedea numărul de membri care au folosit sau folosesc site-ul. La momentul redactării acestui articol, peste 340 000 de persoane s-au înregistrat pe Free-Tron pentru a primi tron gratuit.

Să ne întoarcem la metodele de câștig. Acestea sunt după cum urmează:

  • faucet din oră în oră;
  • sondaje de opinie.

Obținerea de tron gratuit prin utilizarea faucet-ului.

Este foarte simplu de utilizat. Vom avea un buton denumit ”Roll” care ne oferă posibilitatea de a roti numere de la 0 la 10 000.

rotire numere norocoasePin
Recompense Faucet Tron

Cât de norocoși vă considerați? Sunteți suficient de norocoși să nimeriți numărul 10 000 pentru a primi 300 de dolari în criptomonedă Tron?

Dacă nu sunteți o persoană norocoasă, atunci vă veți mulțumi cu recompense cuprinse între 0.0003 și 0.03 dolari. Acestea sunt recompensele pe care le veți primi în mod regulat.

Citește și Obțineți gratuit SHIBA INU cu site-ul FreeShibaInu | Merită sau nu?

Desigur, există șanse să primiți mai mult, dar asta se va întâmpla foarte rar.

Sondaje de opinie cu premii în criptomoneda Tron

Ați folosit faucetul și nu știți ce mai puteți face pe Free-Tron? Ei bine, Free-Tron vă oferă posibilitatea de a participa la sondaje prin intermediul unor companii partenere precum OfferToro, AdgateMedia sau BitLabs.

tron gratis din sondajePin
Sondaje de opinie

Pentru a ajunge la suma minimă de retragere, este obligatoriu să folosiți și această metodă de câștig. Faucet-ul nu este suficient pentru a ajunge la o retragere într-un timp normal. Prin urmare, participarea la sondaje poate reduce considerabil timpul până la retragere.

Cât de mult putem câștiga din programul de promovare?

Programul de promovare este unul foarte atrăgător, în sensul că vă oferă un comision de 50% din ceea ce va câștiga persoana care a folosit linkul dvs. de promovare.

Puteți obține destul de mult cu acest program de promovare, atâta timp cât persoanele invitate sunt active.

Care este suma minimă de retragere?

Retragerea de pe Free-Tron se efectuează numai atunci când ajungeți la 40 TRX. Așa că va trebui să recurgeți și la alte modalități de câștig pentru a ajunge la 40 TRX, aici mă refer la sondajele de opinie sau la programul de promovare. Dacă vă bazați doar pe faucet, atunci cred că nu ar trebui să încercați acest site pentru a obține Tron gratis.

Merită sau nu?

Eu unul îl voi folosi pentru a acumula cât mai mult TRON posibil. Pare a fi o modalitate ușoară de a-mi oferi această criptomonedă pe gratis. Bineînțeles că voi apela și la sondaje dacă vreau să ajung la suma minimă de retragere cât timp sunt încă în putere, glumesc.

În concluzie, pot spune că merită să încercați acest site pentru a intra în posesia acestei criptomonede.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu