Joburi de moderator în Social Media cu ModSquad | Merită sau nu?

4
(1)

Acum nu știu cât de atrași sunteți de un job în Social Media. V-ar plăcea un loc de muncă ca moderator în Social Media și nu numai? Credeți că ați fi pregătiți pentru o astfel de provocare? Ei bine, o soluție la întrebările de mai sus ar putea fi folosirea unei platforme care oferă servicii de moderare. Este vorba de ModSquad.

Mulți dintre dumneavoastră au avut ”plăcerea” de a critica acțiunile unor moderatori, în special pe rețelele de socializare precum FaceBook, TikTok, Reddit, Discord și așa mai departe, din diverse motive, fie ele justificate sau inventate. În realitate, moderatorii joacă un rol foarte important mai ales pe rețelele de socializare, asigurând un control eficient asupra conținutului publicat și o protecție împotriva unor amenințări precum spam, escrocherii sau amenințări.

Citește și Răspunsuri la întrebări și câștiguri cu MyLot | Merită sau nu?

Indiferent dacă suntem sau nu de acord cu acțiunile acestora, moderatorii reprezintă un „rău” necesar care ne asigură un conținut de cea mai bună calitate, cu precădere pe rețelele sociale.

În mediul online există multe platforme care fac angajări pentru posturi de moderatori. În acest articol vom discuta despre o astfel de platformă – ModSquad.

Ce este ModSquad?

După nume, nu cred că ne-am fi dat seama că este un serviciu care asigură managementul prezenței unor companii celebre din diverse industrii online în mediul online, îndeosebi în social media sau site-uri web.

Prima mea impresie, când am văzut numele acestei platforme, a fost că mă voi uita la un film polițist din anii ’60 -’70, care implică polițiști sub acoperire, crime, drame și diverse comunități culturale.

Ce fel de companii ar lucra cu o platformă pentru a-și modera conținutul sau prezența online?

Ei bine, spre surprinderea mea, multe companii importante din întreaga lume folosesc serviciile platformei ModSquad. Putem numi câteva, cum ar fi Vimeo, NBC, Warner Bros, Harry Potter, Zendesk, Harper Collins, etc.

De asemenea, puteți găsi nenumărate recenzii ale celor care au apelat la serviciile oferite de ModSquad pe anumite site-uri de recrutare, cum ar fi Indeed și astfel vă puteți face o mică idee despre seriozitatea acestei companii de moderare de conținut sau ceea ce ține de prezența online.

Cum ne putem înregistra ca moderator pe ModSquad?

Din păcate, aceasta este considerată cea mai dificilă parte în ceea ce privește obținerea de bani ca moderator.

Multe persoane cred că vor renunța atunci când vor vedea ce presupune un formular de înregistrare pe ModSquad.

Pentru a câștiga bani ca moderator, trebuie să aplicați pentru un loc de muncă pe ModSquad.

înregistrare pe ModSquadPin
Formular înregistrare pe ModSquad

Nimic ieșit din comun până acum. Veți selecta butonul ”Join the Mods” aflat în partea dreaptă a ecranului. Derulați în jos pentru a selecta butonul ”Apply Today” care vă va duce la pagina unde veți completa formularul de aplicare.

Formularul de înscriere va conține următoarele câmpuri:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa de e-mail, vârsta și numărul de telefon;
  • informații despre limbile vorbite și nivelul de înțelegere (scris și vorbit);
  • experiența de lucru în activități care implică chat-uri, moderare, apeluri telefonice sau orice alt tip de muncă cu jumătate de normă la domiciliu.
  • o secțiune în care să indicați cum ați aflat despre ModSquad, cu o listă de site-uri precum Facebook, FlexJobs, Indeed, Instagram și așa mai departe.

Era să uit, va trebui să adăugați CV-ul dumneavoastră atunci când completați acest formular. Acest document este obligatoriu. Vă rog să vă asigurați că informațiile din CV-ul dumneavoastră corespund cu cele adăugate în formularul de înregistrare pentru ModSquad.

După ce ați completat acest formular în proporție de 100%, îl veți trimite spre verificare. În mod normal, veți primi un răspuns în termen de o săptămână sau mai puțin cu privire la prelucrarea informațiilor din formularul de înregistrare, mai bine spus, dacă ați fost acceptat sau nu.
Dacă sunteți acceptat, veți fi apoi invitat la un interviu care va include întrebări simple despre dumneavoastră. Interviul este mult mai ușor decât completarea acestui formular de înregistrare.

Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a aplica pentru un loc de muncă la ModSquad?

În primul rând, trebuie să aveți peste 18 ani pentru a fi eligibil pentru un loc de muncă, fie că este vorba de un post cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

Persoanele care au probleme cu socializarea sau persoanele care suferă de așa-numita anxietate socială nu se vor descurca bine într-un loc de muncă care vă cere să dați telefoane și să răspundeți în termeni cât mai profesioniști.

De asemenea, deținerea unor dispozitive tehnice, cum ar fi un computer sau un laptop, este obligatorie.

Nivelul de înțelegere a limbii engleze trebuie să fie mai mult decât acceptabil, indiferent dacă ne referim la scris sau vorbit.

Toate cele de mai sus sunt influențate și de o conexiune stabilă la internet și de un spațiu în care să nu fiți deranjat. Cu alte cuvinte, este nevoie de multă liniște pentru a vă concentra pe deplin la acest job pe ModSquad.

Locuri de muncă de moderator prin ModSquad

Deși se subînțelege, pentru a face bani prin ModSquad, trebuie să fiți acceptat ca moderator după ce ați completat acel minunat formular de înregistrare.

Job-ul de moderator pe ModSquad presupune realizarea unor proiecte sau task-uri.

Permiteți-mi să vă dau câteva exemple de sarcini care pot fi finalizate pe ModSquad.

Se poate să vi se ofere un job care va presupune moderarea conținutului pe anumite forumuri. Cu alte cuvinte, veți avea grijă să nu se facă SPAM sau să se folosească un limbaj care să contravină regulilor funcționale ale forumurilor respective.

O altă sarcină poate fi aceea de a trimite e-mailuri către diverși clienți ai anumitor companii.

Unele companii doresc să își îmbunătățească prezența online în Social Media. Pentru aceasta, vor angaja moderatori ca dumneavoastră pentru a oferi aceste servicii.
Poate fi, de asemenea, un job de HELP DESK sau poate fi o comunicare prin chat live.

Exemplele de mai sus sunt organizate în mai multe categorii, și anume:

  • Asistență pentru clienți, care se face prin chat, e-mail sau telefon;
  • moderarea de conținut pentru site-uri web sau forumuri în ceea ce privește articolele publicate;
  • Încredere și siguranță, atunci când este vorba de o analiză mai profundă a utilizatorilor sau de analiza situațiilor descoperite de sistem;
  • Gestionarea comunității (în special o activitate dedicată forumurilor);
  • Servicii de social media (îmbunătățirea prezenței online a companiilor partenere cu ModSquad).

Care sunt metodele de plată?

Fiecare task sau proiect finalizat pe ModSquad va fi plătit la oră.

La sfârșitul fiecărei luni, veți primi banii în PayPal. Prin urmare, nu este necesară o sumă minimă de retragere.

Cât ați reușit să obțineți într-o lună, atât veți primi în contul PayPal.

Tot ceea ce ține de procesarea plății se va realiza în mod automat.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Depinde în mare măsură de dumneavoastră, în ceea ce privește nivelul de cunoștințe, performanțele obținute în cadrul unor slujbe anterioare, durata proiectelor sau tipul de servicii solicitate de clienți.

Vă puteți aștepta să câștigați până la 10 dolari pe oră, poate mai mult în unele cazuri, dar este destul de dificil să fiți acceptat ca moderator dacă nu îndepliniți cerințele din formularul de aplicare.

Dacă sunteți pricepuți la comunicare și la limba engleză, atunci este recomandată folosirea site-ului ModSquad.

Folosirea acestui site poate fi considerată un bun început pentru cei care doresc să înceapă o carieră în domeniul muncii independente.

Dacă nu stăpâniți bine aceste două cerințe, atunci, cu părere de rău, acest site nu este pentru dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu