Doriți să faceți bani reali pe internet cu BrainBux? Citiți mai întâi acest articol.

5
(1)

În călătoria dumneavoastră de a descoperi modalități eficiente de a câștiga bani de buzunar prin intermediul internetului, probabil că ați dat peste site-ul BrainBux.

Acest site este deținut de un dezvoltator care deține, de asemenea, alte trei platforme cu același scop: să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a câștiga bani reali pe internet.

Celelalte site-uri sunt EmeraldBux, OrbisBux și BankingBux.

Toate aceste site-uri oferă promisiuni tentante de câștiguri generoase, bonusuri de înscriere atractive și metode convenabile de retragere. În acest articol, vom examina mai îndeaproape BrainBux, unul dintre aceste site-uri, și vom vedea dacă oferta sa este cu adevărat reală sau nu.

Ce este BrainBux?

BrainBux este un site PTC (Pay-to-Click) care promite o modalitate ușoară de a câștiga bani reali pe internet. Utilizatorii pot câștiga până la 0,50 euro pe click pe o reclamă, plus un bonus de înscriere de 3 euro. Cu peste 410 000 de membri înregistrați, site-ul susține că a plătit în total 6 milioane de euro.

Cu toate acestea, cifrele impresionante fac ca acest site să pară o posibilă înșelătorie, mai ales pentru un site PTC.

Chiar dacă există site-uri PTC cu baze mari de utilizatori, cum ar fi Neobux, GTPlanet, Ojooo Wad sau ScarletClicks, performanța acestora nu se apropie încă de BrainBux.

Cum ne putem înregistra pe BrainBux?

Crearea unui cont nou pe un site care dorește să atragă cât mai mulți vizitatori nu este o activitate dificilă.

Pentru a vă înregistra pe BrainBux, trebuie să furnizați următoarele informații:

  • numele și prenumele;
  • adresa de e-mail;
  • numele de utilizator;
  • parola.

După ce aceste detalii sunt completate, vă puteți autentifica în noul cont și puteți începe să câștigați bani reali pe internet, așa cum se promite pe pagina de start.

Teoretic, ar trebui să primiți un bonus de 3 euro pentru înregistrare. Din păcate, această sumă este oferită doar celor care instalează o extensie în browserul lor. Acest lucru nu este menționat pe site-ul oficial, iar aceasta este prima minciună cu care încearcă să atragă oameni noi.

În încercarea mea de a vedea dacă acest bonus de 3 euro este real, am încercat să instalez extensia. Spre surpriza mea, am primit o notificare că instalarea acesteia nu mai este posibilă începând cu 1 mai 2022.

Lăsând această experiență în urmă, am continuat să examinez modalitățile de câștig disponibile pe BrainBux. Teoretic, acestea ar trebui să ofere o șansă de a câștiga bani reali pe internet.

Bani online din munca de acasă cu câștiguri de până la 0,50 euro pe click

Cu un cont gratuit, am găsit o singură modalitate de a câștiga pe pagina de modalități de câștig.

reclame PTC pe BrainBuxPin
Exemple de reclame pe BrainBux

Această metodă constă în vizualizarea a aproximativ 40 de reclame. Câștigurile pentru fiecare anunț variază între 0,05 euro și 0,30 euro. Procesul de vizualizare nu este diferit de alte site-uri PTC, selectați o reclamă, o vizualizați și primiți o recompensă.

Bara de completare a vizualizării reclamelorPin
Bara de completare a vizualizării anunțurilor

În imaginea prezentată mai sus, puteți vedea bara verde care indică dacă reclama a fost vizualizată în întregime. Din păcate, a trebuit să încerc mai multe reclame pentru a ajunge la această bară.

În mod surprinzător, nu a trebuit să completez niciun sistem de tip CAPTCHA, așa cum am întâlnit pe alte site-uri PTC, ceea ce poate fi suspect.

Dar cum au ajuns la suma de 0,50 euro pe fiecare reclamă vizualizată?

Acest câștig este realizabil doar dacă se investesc bani în abonamente.

Ce sunt abonamentele?

Abonamentele de pe acest site sunt o modalitate lipsită de etică de a obține profit de la membrii săi prin oferirea de soluții mincinoase pentru îmbunătățirea veniturilor.

Acest lucru se realizează prin vânzarea de abonamente precum Premium, Elite sau Ultimate.

Metode de înșelăciune prin reduceri la abonamentePin
Metode de înșelăciune prin reduceri

Costul acestor abonamente poate fi plătit pentru perioade de 1 lună, 3 luni, 6 luni sau chiar 1 an, dar fiecare abonament are un procent de reducere fictiv, care poate ajunge până la 70%.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare are ca scop atragerea mai multor „victime” prin intermediul unui sistem de promovare atrăgător. Acesta oferă recompense cuprinse între 0,01 și 0,05 euro pentru fiecare reclamă vizualizată, în funcție de abonamentul ales.

Pe lângă promovarea directă, BrainBux oferă, de asemenea, opțiunea de a închiria referali, la un preț de 3,2 euro pentru 10 referali. Aceștia nu sunt persoane reale, ci boți, ceea ce poate duce la pierderea de bani reali pe internet dacă se optează pentru această achiziție.

Care sunt metodele de plată oferite de BrainBux?

BrainBux oferă mai multe opțiuni de plată pentru a vă retrage banii reali câștigați online. Potrivit acestora, ar trebui să fie ușor să vă bucurați de retragerea câștigurilor, deoarece nu există o sumă minimă, iar plata pentru fiecare reclamă vizualizată poate fi de până la 0,30 € pentru un cont gratuit.

Metodele disponibile pentru retragere sunt Perfect Money, Payeer sau Bitcoin. Dar, din păcate, realitatea este diferită.

Atunci când selectați secțiunea de retragere, vă confruntați cu un mesaj care vă spune că trebuie să faceți 100 de click-uri sau să cumpărați un abonament.

Lucrurile se complică și mai mult după ce îndepliniți această cerință, pentru că, deși ați realizat cele 100 de click-uri, tot nu puteți retrage suma pe care ați câștigat-o.

Escrocii adaugă noi condiții care vă împiedică să vă retrageți banii. Un exemplu este acela de a aduce 10 persoane active pe site.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu BrainBux? Merită sau nu?

Din păcate, nu puteți câștiga bani reali pe internet prin intermediul acestui site PTC. BrainBux a fost creat cu scopul de a vă oferi câștiguri nerealiste și de a vă convinge să investiți bani. Persoanele care câștigă bani de pe acest site fac parte din echipa de escroci care a lansat acest SCAM.

Feriți-vă de alte site-uri precum BrainBux, EmeraldBux, BankingBux și OrbisBux, toate acestea fiind site-uri SCAM de care trebuie să vă feriți. Nu vă pierdeți timpul liber pe astfel de site-uri, ca nu cumva să ajungeți să învățați din greșelile voastre.

Dacă aveți îndoieli, faceți o simplă căutare pe Google pentru a găsi recenzii sau opinii ale celor care au folosit aceste site-uri sau aplicații. Este mai bine să petreceți puțin timp citind aceste recenzii decât să riscați să pierdeți bani.

În concluzie, nu este recomandat să folosiți site-ul BrainBux dacă doriți să câștigați bani reali pe internet.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu