Joburi ideale de acasă în România prin Indeed

0
(0)

Aveți prea mult timp liber și doriți să încercați ceva nou? Doriți să vă dedicați unei activități de specializare? Aveți în vedere un loc de muncă cu jumătate de normă pentru a vă acoperi cheltuielile în creștere? Ei bine, o soluție la întrebările de mai sus ar putea fi utilizarea unei platforme de recrutare precum Indeed.

Aceasta este asemănătoare cu renumita platformă de recrutare eJobs, dar la un nivel de popularitate mai scăzut. Dar, cu toate acestea, nu veți avea nicio problemă în a căuta locuri de muncă în diverse domenii.

Ce este Indeed?

Așa cum am menționat mai sus, Indeed este un site de joburi prin intermediul căruia puteți accesa diverse oferte de muncă în nenumărate domenii de activitate oferite de variate companii internaționale.

Citește și Locuri de muncă în regim de freelancing prin aplicația PerkWiz | Merită sau nu?

Acest site acționează ca un intermediar care facilitează accesarea unor oferte de locuri de muncă venite din partea unor potențiali angajatori.

Cum ne putem înregistra pe Indeed?

Pentru a vă înregistra pe Indeed, va trebui să selectați una dintre opțiunile de creare a unui nou cont, și anume:

 • Apple;
 • Google;
 • Facebook;
 • o adresă de e-mail.

Ca de obicei, am ales ultima opțiune de înregistrare, și anume printr-o adresă de e-mail.

După ce v-ați introdus adresa de e-mail, există o secțiune în care se introduce o parolă de cel puțin 8 caractere.

După introducerea parolei, este momentul să adăugați un CV. Acesta poate fi încărcat de pe calculator sau se poate face cu ajutorul instrumentului pus la dispoziție de site-ul Indeed.

depunere CV pe IndeedPin
Depunere sau creare CV

În imaginea de mai sus, aveți 2 opțiuni pentru CV-uri:

 • încărcarea unui CV deja completat de pe computer;
 • crearea unui CV nou.

Realizarea unui CV prin intermediul instrumentului deținut de Indeed va consta în furnizarea de răspunsuri la întrebări despre:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • adăugarea unui număr de telefon care va fi trimis doar celor care sunt interesați să vă ofere un loc de muncă, fie că este vorba de un job part-time sau full-time;
 • adresa, orașul, județul și codul poștal;
 • tot ceea ce ține de nivelul dumneavoastră de educație (domeniul, numele instituției, perioada de studii);
 • experiența profesională (funcția, compania, perioada de lucru și o scurtă descriere a activității dvs. la acea companie);
 • adăugarea a cel puțin 6 calificări sau competențe.

Completarea acestor secțiuni va conduce la un CV care va fi luat în considerare de către cei care colaborează cu Indeed pentru oferirea de locuri de muncă.

Tot ce mai rămâne de făcut este să setați modul în care CV-ul dumneavoastră va fi vizualizat, adică public sau privat. Desigur, CV-ul dumneavoastră trebuie să fie PUBLIC pentru a fi găsit de recrutori.

Citește și Accesarea de locuri de muncă la distanță cu FlexJobs | Merită sau nu?

După ce v-ați finalizat CV-ul, mai trebuie să precizați postul sau locul de muncă pentru care ați dori să fiți angajat.

Notă: Nu uitați să confirmați adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra pe Indeed.

Iar pentru aceasta veți adăuga informații despre poziția dorită, valoarea salariului, tipul de muncă (part-time sau full-time) sau orele de lucru.

Locuri de muncă în România prin Indeed

Pe baza CV-ului dumneavoastră completat prin intermediul site-ului Indeed, puteți avea acces la locurile de muncă postate de companiile angajatoare.

Căutarea de loc de muncăPin
Căutarea unui loc de muncă

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți câteva informații pentru a găsi jobul ideal, așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Pentru a vă oferi câteva exemple de joburi care pot fi accesate prin Indeed, am făcut câteva teste.

De exemplu, pentru un job de programator în București, am găsit multe joburi care oferă condiții de angajare interesante.

exemple de joburi programatorPin
Job de programator

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva exemple de companii care caută persoane pentru postul de programator în București.

Haideți să vedem dacă puteți găsi locuri de muncă și în alte orașe decât București.

Pentru aceasta am făcut o căutare pentru postul de CASIER pentru locația Cluj Napoca.

În mod surprinzător, am găsit peste 40 de oferte de muncă pentru postul de casier în companii precum Dedeman, Selgros, Profi sau Penny.

După ce ați găsit un job care vă interesează, îl veți selecta și veți citi toate informațiile despre descrierea postului. Dacă sunteți mulțumit de condițiile de angajare, tot ce trebuie să faceți este să aplicați.

Citește și Locuri de muncă disponibile prin Appjobs | Merită sau nu?

Butonul de trimitere a aplicației vă va direcționa către pagina angajatorului, adică către pagina de recrutare, unde veți aplica CV-ul dumneavoastră.

Toate locurile de muncă la care ați aplicat vor fi afișate în secțiunea ”Locurile mele de muncă”.

Această secțiune poate fi accesată doar prin intermediul profilului dvs., care se află în partea dreaptă sus.

În cazul în care o companie este interesată de CV-ul dumneavoastră și dorește să vă angajeze, veți fi notificat prin intermediul adresei dumneavoastră de e-mail, unde veți primi anumite instrucțiuni.

Care sunt metodele de plată?

Metoda de plată variază în funcție de angajator. Trebuie reținut că Indeed nu va fi responsabil pentru compensarea muncii dvs. Angajatorul este cel care va stabili modul în care vă va plăti pentru munca dumneavoastră, fie că este vorba de carduri, tichete cadou sau alte tipuri de recompense.

De regulă, se va opta pentru opțiunea de plată cu cardul.

La ce câștiguri vă puteți aștepta cu Indeed? Merită sau nu?

Câștigurile vor fi influențate de nivelul de pregătire. Fiecare loc de muncă publicat pe o platformă de recrutare conține diverse cerințe care vor influența valoarea câștigurilor. Cu cât cerințele sunt mai complexe, cu atât salariul va fi mai mare.

Nu putem compara un loc de muncă de programator cu un loc de muncă de casier. Nivelul de salarizare pentru aceste 2 exemple de locuri de muncă este foarte diferit din cauza complexității cerințelor care însoțesc aceste locuri de muncă.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, indiferent de locul în care se află, pot încerca să se angajeze cu normă întreagă sau cu jumătate de normă folosind platforma de recrutare Indeed.

Doriți un loc de muncă ca bucătar în Cluj Napoca pe un salariu de 3 000 RON? Ei bine, Indeed oferă un astfel de job și nu numai. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un CV atractiv și să căutați locurile de muncă care vă interesează.

În concluzie, folosirea platformei Indeed este recomandată celor care vor să muncească.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu