Răspundeți la întrebări și câștigați bani cu MyLot | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 11 noiembrie 2022 de Jonas

Nu sunteți sigur de fiabilitatea unui site sau poate doriți mai multe detalii despre cum să câștigați sau vreți să știți când a fost publicată ultima dovadă de plată online. Toate aceste informații pot fi accesate prin utilizarea unor instrumente speciale, cum ar fi forumurile sau grupurile de discuții, dintre care amintim MyLot, Bizdustry, Trendri, BeerMoneyForum etc. sau puteți apela la prietenul dumneavoastră Google pentru multe alte surse de informații.

Nevoia de a folosi astfel de instrumente specializate se datorează faptului că numărul de persoane de pe internet care vă oferă modalități de a câștiga este imens. Din păcate, nu toți doresc să ofere ceva de calitate.

Prin urmare, este recomandabil să folosiți astfel de mijloace pentru o informare cât mai apropiată de realitate.

În acest articol, vă voi prezenta un site care este considerat a fi o rețea socială.

Utilizarea sa va implica activități esențiale, cum ar fi crearea de conținut sau interacțiunea între utilizatorii activi prin întrebări și răspunsuri.

Ce este MyLot?

La începuturile sale, MyLot a fost în principal un site de tip forum, unde utilizatorii publicau diverse mesaje fără substanță care trebuiau să ofere ceva aparte pentru a atrage atenția celorlalți membri ai acestei comunități online.

Popularitatea sa a crescut atunci când a fost introdus aspectul social al unor activități precum câștigurile online sau crearea de conținut.

În altă ordine de idei, a fost introdusă noțiunea de microblogging, unde comunitatea putea face bani din interacțiuni precum like-uri sau comentarii.

Un lucru foarte important de reținut despre MyLot este că nu traficul va influența valoarea câștigurilor, ci activitățile precum comentariile sau like-urile.

Cum ne putem înregistra pe MyLot?

De îndată ce accesăm pagina oficială, suntem întâmpinați cu un mesaj care ne spune că putem face bani pe internet și în același timp putem lega prietenii, la care se adaugă și partea distractivă.

Pare interesant, dar pentru a accesa pe deplin funcțiile acestui imens forum de discuții sau mai bine zis comunitate de bloggeri, este necesar să completăm un formular de înregistrare. Acesta poate fi accesat prin selectarea butonului ”Sign Up” din stânga sus.

Prin intermediul acestui formular, MyLot dorește să afle câteva detalii despre dumneavoastră, cum ar fi:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa dumneavoastră de e-mail;
  • parola dumneavoastră;
  • numele de utilizator.

Dacă aveți un cont Twitter sau FaceBook, le puteți conecta la MyLot după ce ați completat formularul de înregistrare.

Chiar dacă nu se specifică faptul că trebuie să vă verificați adresa de e-mail, va trebui să vă deschideți contul de e-mail pentru a vă verifica adresa de e-mail.

Acum este momentul să aruncați o privire la secțiunea SETĂRI unde va trebui să adăugați alte detalii despre dumneavoastră, cum ar fi o fotografie de profil, data nașterii (opțional), locația sau site-ul web.

Realizarea unei descrieri despre dvs. și despre așteptările dvs. cu privire la colaborarea cu MyLot este o contribuție binevenită care vă va facilita interacțiunea cu ceilalți membri ai acestei comunități.

Bani pe internet prin intermediul forumurilor de discuții cu MyLot

Interacțiunile, cum ar fi comentariile sau like-urile, sunt cele care vor influența câștigurile.

Nu vă gândiți că simpla scriere de articole este suficientă pentru a face bani cu MyLot.

După cum probabil v-ați dat seama, interacțiunea este cheia succesului pe acest site de socializare.

Așadar, va trebui să căutați articole care vă interesează și apoi să interacționați prin adăugarea de comentarii sau like-uri, asta pentru a învăța mersul lucrurilor pe MyLot.

exemple articole pe MyLotPin
Exemple de articole pe MyLot

Fiecare decide cum vrea să își facă articolele. Unele pot fi scurte și să ofere informații despre activitățile de zi cu zi sau pot fi de dimensiuni mari, dar să abordeze subiecte mai complexe, care pot genera discuții aprinse sau care necesită mai multă reflecție.

Citește și Joburi de Moderator Social Media cu ModSquad | Merită sau nu?

Cum puteți găsi articole pe MyLot? Ei bine, puteți folosi opțiunile din meniul principal. Aici puteți căuta în funcție de anumite criterii, cum ar fi: interesant, cel mai bine cotat, nou, HOT sau discuții noi.

De exemplu, o strategie ar fi să interacționați pe articole publicate recent la care nu a răspuns nimeni.

Pentru a începe să scrieți articole, aveți un bunot numit ”DISCUSS” în dreapta sus.

realizare articole onlinePin
Realizare articole cu MyLot

Așa arată secțiunea în care vă puteți posta gândurile într-o manieră mai originală.

Astfel, veți adăuga un titlu, o descriere, precum și minimum 5 tag-uri pentru a evidenția subiectul articolului dumneavoastră.

În teorie, a fi o persoană bogată în imaginație, activă și populară este suficient pentru a genera venituri suplimentare cu MyLot.

Din păcate, opțiunea de a completa oferte precum sondaje, jocuri, videoclipuri etc. pe MyLot nu este disponibilă pentru România. Oricum, nu se poate câștiga nimic semnificativ din aceste oferte, dar ele ar fi putut contribui cu ceva la atingerea sumei minime de retragere într-un ritm mai rapid.

Care sunt metodele de plată?

Fiecare interacțiune în articole, fie că este vorba de comentarii sau like-uri, sunt recompensate imediat ce sunt efectuate.

În mod normal, o interacțiune de calitate vă poate aduce o recompensă cuprinsă între 1 cent sau 2 cenți. Așadar, ar fi nevoie de aproximativ 100 de persoane pentru a ajunge la o sumă modică de 1 sau 2 dolari.

Pentru a retrage bani din MyLot trebuie să obțineți 5 dolari până la sfârșitul lunii. În luna următoare, suma va fi procesată până la data de 15 a lunii.

Toate plățile vor fi efectuate automat în PayPal atunci când balanța contului dvs. ajunge la 5$. Așadar, nu este nevoie să cereți ca suma să fie plătită.

Retragerea prin PayPal este posibilă numai după ce ați adăugat adresa de e-mail conectată la aceasta în secțiunea SETĂRI.

Dacă nu doriți să retrageți când ajungeți la 5 dolari, atunci puteți lăsa rubrica de setare a metodei de retragere necompletată. În acest fel, veți putea retrage mai mult data viitoare când plata dvs. va fi procesată automat.

Veți ști când va fi efectuată plata atunci când logo-ul ”MyLot” se va schimba în ”PAYDAY”.

Merită sau nu?

Motivul pentru care veți utiliza MyLot este foarte important. Dacă sunteți o persoană care nu pune preț pe bani și doriți doar să scrieți articole și să interacționați cu ceilalți membri, atunci vă recomand această comunitate de bloggeri.

Dacă puneți banii pe primul loc, atunci veți fi dezamăgiți. Pentru a obține sume mici de bani, este nevoie de multă muncă care va implica multe interacțiuni pentru a ajunge la suma minimă de retragere într-o lună.

În concluzie, nu tratați MyLot ca pe o modalitate serioasă de a face bani. Mai degrabă o modalitate distractivă de a vă face prieteni și de a învăța lucruri noi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania