Câștigați bani în plus în mod pasiv cu Tapestri | Merită sau nu?

joburi online gratuite cu SproutGigs
0
(0)

În epoca modernă în care trăim, dorința de a câștiga venituri suplimentare în mod pasiv a devenit o preocupare majoră. Astfel, m-am aventurat în căutarea unei soluții și am descoperit Tapestri, o aplicație care promite să lucreze fără să fie observată, oferind venituri pasive utilizatorilor săi.

Bineînțeles, Tapestri nu este singura sursă de venit pasiv pe internet analizată pe acest blog. Cu mare atenție, am analizat și alte aplicații, precum Repocket, IPRoyal Pawns, CashMagnet, TapCent și EarnApp, care au ca scop generarea de bani în plus în mod pasiv, funcționând discret în fundalul dispozitivelor.

În același timp, nu pot ignora CPAGrip și CPALead, alte două platforme care oferă modalități de a obține venituri pasive, dar care necesită o abordare diferită a câștigului online.

Misterele aplicației Tapestri ca sursă de venit pasiv pe internet

Cu multe necunoscute care planează asupra acestei aplicații, este nevoie de un articol care să-i elucideze secretele. Astfel, vreau să ajut cititorii să decidă dacă Tapestri este o soluție potrivită pentru obținerea unui venit pasiv prin intermediul telefonului mobil, chiar și pentru cei care locuiesc în România.

Protecția datelor și permisiunile aplicației

O preocupare comună cu privire la astfel de aplicații este modul în care acestea accesează și utilizează datele personale ale utilizatorilor. De exemplu, Facebook și Instagram sunt faimoase pentru colectarea datelor fără consimțământul utilizatorilor. În schimb, există aplicații, cum ar fi Tapestri, care ne cer permisiunea de a accesa anumite informații.

Informațiile utilizate nu includ date bancare, ci se referă la date de localizare. Un aspect lăudabil este faptul că datele sunt colectate anonim, după obținerea consimțământului utilizatorului. Acest lucru diferențiază Tapestri de aplicații mai populare, precum LinkedIn, Facebook, Messenger, WhatsApp, Tinder, Uber și Instagram.

Tapestri, un aliat pentru venituri pasive?

Prin urmare, acest articol își propune să ofere o perspectivă detaliată asupra aplicației Tapestri pentru a vă ajuta să evaluați dacă merită să încercați această sursă de venit pasiv pe internet.

Ce este Tapestri?

Tapestri se prezintă ca o aplicație care își propune să transforme datele utilizatorilor în recompense financiare fără a le compromite identitatea. Cu toate acestea, este întotdeauna prudent să examinăm cu atenție „Termenii și condițiile” înainte de a ne încredința oricărei aplicații, chiar dacă aceasta pretinde că ne va aduce bani prin intermediul smartphone-ului nostru.

prelucrarea datelor personale de TapestriPin

Faptul trist este că multe aplicații preiau datele utilizatorilor fără să le ofere nimic în schimb și fără să explice clar ce fel de informații sunt colectate și tranzacționate. Aici intervine Tapestri, care se prezintă ca o alternativă la acest model, prin care utilizatorii pot fi recompensați pentru că își oferă datele, dar numai în mod anonim.

Motto-ul „Sunt datele dumneavoastră, merită să fiți plătiți pentru ele!”

Atât pe site-ul oficial, cât și în aplicație, Tapestri își afirmă viziunea prin acest slogan de impact.

sloganul aplicației TapestriPin

Dar ce înseamnă mai exact acest lucru? Ce fel de date sunt colectate în mod anonim de Tapestri?

O privire asupra datelor colectate

Nu este un secret că majoritatea aplicațiilor din Google Play sau App Store colectează date despre utilizatori. De aceea, este esențial să fiți conștienți de ce tipuri de informații sunt colectate de aplicații precum Tapestri.

Această aplicație inovatoare procesează date prin intermediul tehnologiei de urmărire, cum ar fi adresa de e-mail, date demografice, locația dispozitivului, informații despre sistemul de operare și aplicațiile instalate pe dispozitiv. De asemenea, aceasta colectează cookie-uri la căutările din browser.

Astfel, Tapestri își propune să deschidă noi orizonturi în lumea aplicațiilor, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a profita în mod anonim de propriile date.

Cum ne putem înregistra pe Tapestri?

Procesul de înregistrare în Tapestri nu este complicat. Există două modalități prin care puteți descoperi această aplicație și vă puteți alătura comunității.

Prima și cea mai directă cale vă conduce la site-ul oficial. Aici veți găsi un câmp pentru a vă introduce adresa de e-mail. După ce ați introdus-o, veți primi în scurt timp aplicația Tapestri în căsuța dvs. de e-mail.

utilizarea magazinului Google PlayPin

Alternativ, puteți explora magazinul dumneavoastră preferat de aplicații, cum ar fi Google Play sau App Store, unde aplicația vă așteaptă să o descărcați.

Odată ce aplicația se află pe dispozitivul dvs. mobil, vi se va cere să introduceți o adresă de e-mail și o parolă pentru a vă crea un cont. În continuare, veți fi întâmpinat de o pagină plină de termeni și condiții.

înregistrare prin adresă de e-mail și parolăPin

Nu vă sfătuiesc să treceți cu vederea aceste detalii importante; citiți-le cu atenție, deoarece este bine să știți exact ce presupune utilizarea acestei aplicații. O astfel de practică ar trebui să fie o regulă pentru toate aplicațiile pe care le instalați pe dispozitivele dumneavoastră mobile, pentru a evita surprizele neplăcute.

Cum să câștigați bani în plus în mod pasiv cu Tapestri?

În cele ce urmează, veți descoperi cum să profitați de această aplicație.

Configurați-vă telefonul

Acordați aplicației Tapestri permisiunea de a rula în fundal și activați Accesibilitate.

activarea opțiunii Accesibilitate pe mobilPin

Navigați prin meniul principal

Aici veți găsi diverse opțiuni interesante, printre care:

  • Portofel virtual;

Aflați valoarea recompenselor obținute prin activitatea din aplicația Tapestri.

  • Sondaje;

Completați sondaje accesând site-ul Pollfish, singurul site de sondaje disponibil în această aplicație, cel puțin pentru utilizatorii din România.

  • Jocuri mobile;

Pentru România, secțiunea Jocuri conține doar 2 jocuri de cazino. Sfatul meu este să evitați aceste jocuri pentru a câștiga bani pe mobil.

exemple de jocuri în aplicația TapestriPin

Acestea oferă până la 2 cenți Tapestri pe minut.

  • Harta;

Această secțiune este potrivită pentru persoanele active. Pentru a primi o recompensă, trebuie doar să faceți click pe „Check in„.

  • Program de recomandare;

Acest program pe două niveluri vă oferă recompense în funcție de activitatea persoanelor invitate și de locație. Din păcate, nu am putut găsi informații suplimentare despre valoarea recompenselor.

Cu excepția faptului că trebuie să plătiți 10 dolari pe lună pentru a promova această aplicație. Ciudat, nu-i așa?

Profil;

Această secțiune vă oferă detalii despre câștigurile și realizările dvs. pe termen lung.

Care sunt metodele de plată?

În lumea digitală a aplicației Tapestri, fiecare activitate desfășurată în cadrul acesteia aduce cu sine o recompensă într-o anumită monedă virtuală: monede sau cenți. Odată ce munca dvs. lăudabilă acumulează echivalentul a 10 dolari, vă puteți accesa câștigurile într-un mod simplu și eficient.

metode de plată oferite de TapestriPin

Cele mai populare modalități de a vă bucura de roadele muncii dumneavoastră în Tapestri sunt plățile prin serviciul Stripe sau prin intermediul unui card cadou.

Deși a existat o alternativă tentantă de a vă retrage câștigurile în criptomonede folosind un procesor de plăți pentru Bitcoin numit OpenNode, din păcate această opțiune nu este accesibilă în România.

O sursă de venit pasiv care merită luată în considerare?

În lumea digitală de astăzi, căutarea unei surse de venit pasiv pe internet a devenit o preocupare des întâlnită pentru mulți oameni. Tapestri, o aplicație aparent promițătoare, oferă o astfel de oportunitate, dar nu pentru România.

Aceasta își propune să fie o sursă de venit pasiv suplimentar, oferind utilizatorilor diverse modalități de a câștiga, cum ar fi completarea de sondaje, jocuri, programe de recomandare sau pur și simplu rularea aplicației în fundal.

Din păcate, pe alte meleaguri occidentale, această aplicație oferă un potențial de câștig mai mare, dar în România, din păcate, nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Un alt aspect dezamăgitor este legat de programul de recomandare al aplicației. Spre deosebire de alte aplicații de câștiguri, unde utilizarea linkului de promovare este gratuită, în cazul Tapestri va trebui să scoateți 10 dolari din buzunar în fiecare lună.

Întrebarea care se pune este dacă această politică de atragere de noi utilizatori este cu adevărat benefică pentru o aplicație menită să genereze venituri pasive și să devină mai atractivă pentru cei care vor să câștige bani cinstit.

Așadar, în concluzie, nu pot recomanda cu încredere utilizarea aplicației Tapestri. Potențialul de câștig este scăzut, iar timpul investit s-ar putea să fie pierdut în zadar.

Butonul de ștergere a contului

Această aplicație se remarcă prin faptul că vă oferă libertatea de a vă lua rămas bun. Dacă la un moment dat considerați că performanțele sale nu corespund așteptărilor dumneavoastră, vă puteți anula irevocabil contul.

buton de ștergere al aplicațieiPin

Imaginea de mai sus ilustrează formularul pe care trebuie să îl completați pentru a vă șterge contul. Nu trebuie decât să menționați motivele pentru care ați făcut acest pas și să oferiți un feedback sincer. Apoi faceți pasul final apăsând minunatul buton de ștergere.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania