Înregistrare voce pe telefonul mobil cu aplicația Robson

5
(1)

În ultima perioadă, au apărut în mediul online numeroase aplicații sau site-uri specializate pe proiecte sau joburi de înregistrare a vocii. Aceste proiecte se pot întâlni pe diferite platforme online precum ClickWorker sau Appen. Potențialul este uriaș, și astfel foarte multe companii încearcă să prindă un procent din această oportunitate sau investiție, GlobalME fiind una dintre acestea. Această companie a creat aplicația Robson cu scopul de a vă sprijini în înregistrarea unor fraze cu telefonul mobil. Aceste înregistrări vor fi uploadate (urcate) pe aplicația Robson și veți primi o sumă de bani în schimbul acestora.

Cum se instalează aplicația Robson pe telefonul mobil?

De regulă, aceste aplicații nu necesită prea mult efort pentru a le instala pe telefonul mobil. Trebuie doar să apăsați butonul de instalare și apoi să urmați pașii respectivi. Aplicația Robson este disponibilă atât pentru telefoanele android cât și pentru cele iOS. În funcție de tipul de telefon, dumneavoastră trebuie doar să selectați magazinul online Google Play sau App Store și să căutați această aplicație pentru a o instala.

Notă: Dimensiunea fișierului este de doar 27.32 MB.

După ce ați instalat aplicația, urmează etapa unde vă veți crea un cont nou. Un cont nou va presupune adăugarea unor informații personale precum adresa de email, o parolă și numărul de telefon. Pentru a adăuga numărul de telefon, este necesar să selectați țara de origine, în cazul nostru – România.

robson formular de înregistrarePin
formular de înscriere

Notă: Parola trebuie să fie cât de cât complexă, adică să conțină o literă mare și un caracter special. Dacă parola nu va conține aceste caractere, nu veți putea trece mai departe. De altfel, vă recomand să folosiți o parolă cât mai dificilă, pentru a vă proteja contul de posibile ”atacuri”.

Veți primi un mesaj SMS care va conține un cod PIN din 4 cifre pentru a vă verifica numărul de telefon. De aceea, asigurați-vă că ați introdus numărul de telefon corect. Verificarea numărului de telefon vă va permite să vă logați in contul dvs prin introducerea datelor de identificare (adresa de email și parolă).

Citește și Asculta muzica gratis și câștigă bani online

Ați reușit să vă creați un cont nou pe aplicația Robson. Acum va urma partea în care vă veți completa profilul. În funcție de informațiile adăugate în acest profil, veți primi de muncă. O singură mențiune trebuie să fac și anume, selectați metoda PayPal pentru retragere.

În mod normal, veți avea doar 2 modalități de a retrage, PayPal-ul și carduri cadou Amazon. Din păcate, cardurile cadou nu funcționează. Drept urmare, veți putea retrage banii doar prin PayPal.

Cum funcționează aplicația Robson?

Pe adresa de email am primit un job imediat după ce am completat profilul. De regulă, joburile conțin și anumite întrebări de calificare. În cazul meu, am primit un job care necesita să dețin o cameră GoPro. În acest job am avut și 6 întrebări de calificare despre modelul camerei cu care o să completez acest job, dacă fac exerciții fizice, ce tip de exerciții și durata acestora.

Răspunsurile pe care le-ați dat la aceste întrebări vor fi verificate.

completare GOPro job Pin
exemplu de JOB

Toate aceste joburi au locuri limitate. De aceea, se verifica ce răspunsuri ați dat la respectivele întrebări. Cei care au creat această aplicație pun foarte mult accent pe calitate. Prin aceste verificări, ei se asigură că au ales persoanele cele mai potrivite.

În cazul în care o să fiți aprobat, veți primi un răspuns pe adresa de email, care vă notifică faptul că puteți începe să lucrați la acel job. Pentru a putea fi plătit, munca dumneavoastră trebuie verificată după fiecare job completat. Dacă totul este ok, atunci veți primi suma promisă pentru completarea cu succes al acelui job.

Dar mai sunt și situații în care munca dumneavoastră nu va putea trece de procesul de verificare. În acest caz, veți fi rugat să refaceți acel job. Cu alte cuvinte, primiți încă o șansă pentru completa cu succes job-ul respectiv.

De altfel, veți primi și anumite sfaturi sau ponturi care vă pot ajuta să realizați așa cum trebuie respectivul job. Aceste modificări se pot face în maximum 72 de ore. Dacă nu vă veți putea încadra în acel termen de 72 de ore, atunci nu veți fi recompensat și veți primi calificativul de nesatisfăcător.

Câți bani puteți câștiga cu aplicația Robson?

Câștigul depinde foarte mult de complexitatea jobului respectiv dar și de locația geografică al fiecărui membru. În mod normal, vă puteți aștepta la niște câștiguri care pot ajunge până la 50$. Și numărul de joburi poate fi un factor important care vă poate afecta potențialul de câștig.

Citește și Vizionează filmulețe online și câștigă bitcoin și ethereum gratis 

Din păcate, nu putem ști frecvența cu care aceste joburi vor fi disponibile. Cei din România nu se pot aștepta ca numărul de joburi să fie același cu cei care locuiesc în țări precum Canada, Anglia, Germania sau SUA. Dar vor fi oportunități și pentru amărâți că noi. Trebuie să avem puțină răbdare.

2 Sfaturi utile pentru câștiguri mai mari

Aceste sfaturi vă pot ajuta să vă măriți șansele de a primi mai multe proiecte sau joburi. Este posibil să nu funcționeze pentru toată lumea, dar cu siguranță a mers pentru anumite persoane.

Folosirea mai multor dispozitive mobile

Cu siguranță folosiți cel puțin 2 telefoane mobile în fiecare casă. Ideea este de a folosi mai multe dispozitive pentru a completa același task sau proiect. Am întâlnit cazuri de persoane care au completat de cel puțin 4 ori același proiect cu telefoane diferite. Dar, asigurați-vă că datele mobile sunt activate pentru fiecare telefon, astfel încât să aveți o adresă de IP diferită și informații diferite despre dispozitivul mobil utilizat.

Locația geografică

Aici este puțin mai complicat. În profil, vă puteți schimba limba și locația geografică. Dacă veți alege SUA ca locație geografică, atunci veți primi mult mai multe proiecte. Dar trebuie menționat un lucru foarte important. Dacă vocea sau accentul nu este unul natural, atunci veți fi respins.

De exemplu, dacă alegeți Anglia ca tara de origine, atunci trebuie să vorbiți cu un accent britanic, ceea ce este destul de dificil. Este posibil sa primiți anumite proiecte care nu necesita condiții așa de complexe pentru a le realiza.

La ce joburi fără experiență vă puteți aștepta pe aplicația Robson?

Toate joburile vor fi disponibile prin invitații. Aceste invitații le veți primi pe adresa de email. Viteza de reacție este importantă datorită faptului că locurile disponibile pentru fiecare proiect sunt limitate.

Așadar, aceste sunt joburile care pot fi completate pe aplicația Robson:

 • înregistrarea cu voce tare a unor fraze;
 • o conversație la telefon;

Un exemplu de conversație este cea în care dumneavoastră veți vorbi cu un prieten sau un membru de familie. Această conversație va fi înregistrata de cei de la Robson.

 • joburi de transcriere în care veți converti fișiere audio în format text;
 • sondaje de opinie.

Veți fi recompensat pentru a răspunde la întrebări de pe telefonul mobil.

Recomand Premii în bani și bonuri cadou cu GG2U Sondaje Premium

Toate proiectele au un termen de prelucrare de 72 de ore. Dacă nu veți avea succes, atunci acel proiect va fi transmis altui membru.

Poate fi folosită și pe calculator?

Din păcate, aplicația Robson se poate folosi doar pe telefoanele mobile inteligente. Partea bună este că atât posesorii de telefoane android cât și cei care folosesc dispozitive iOS pot face bani online prin intermediul acestei aplicații.

Știu cât de enervante pot să fie acele reclame pe care le vedem în marea majoritate al aplicațiilor mobile. Pe aplicația Robson nu veți vedea nici un fel de reclamă.

Ce este GlobalMe?

GlobalMe este o companie de colectare a datelor din Canada si care a creat aplicația Robson. Aceasta companie activează în mediul online din anul 2010, având un număr destul de mic de angajați. În anul 2019, a fost adus în companie angajatul cu numărul 50. Tot în anul 2019, GlobalMe a fost achiziționată de către o companie din Polonia, care se numește Summa Linguae.

Care este suma minimă de retragere?

Am să vă dau o veste bună. Pe această aplicație nu este nevoie să atingeți un minim de retragere. Cu alte cuvinte, veți fi plătiți după ce ați completat jobul pe aplicația Robson. Nu mai este nevoie să așteptați să faceți o anumită sumă de bani pentru a retrage.

Așadar, veți completa un task (job), acesta va fi verificat și în cazul în care veți trece cu bine peste verificare, veți primi banii în contul de PayPal. Plata va fi procesată în maxim 15 zile din momentul în care veți retrage.

În secțiunea de ”Profil”, aveți 2 opțiuni pentru a retrage, și anume:

 • PayPal;
 • carduri cadou Amazon.

Cum am precizat în rândurile de mai sus, este recomandat să folosiți doar metoda PayPal pentru a evita alte probleme cu procesarea plații.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Robson?

Acestea sunt avantajele

 1. plătește prin PayPal;
 • nu există un minim de retragere;
 • nu este nevoie de experiență;
 • majoritatea joburilor nu sunt complicate;
 • aplicația este disponibilă în România;

Acestea sunt dezavantajele

 • un număr de joburi limitate pentru România;
 • timpul de procesare este destul de măricel (până la 15 zile);
 • unele plăți au anumite întârzieri.

Deși momentan nu sunt atât de multe proiecte de completat, cred că pe viitor numărul acestora o să crească considerabil. Chiar și cei care locuiesc în țări cu un potențial economic mai slab vor avea un număr suficient de joburi pe care să le realizeze.

Inteligența artificială va avea nevoie de foarte multe date cu privire la voce, ton sau accent, indiferent de limba natală a fiecărei persoane.

Singura modalitate care poate duce la o îmbunatățire notabilă a inteligentei artificiale este prin intermediul acestor informații. Cu cât sunt folosite mai multe date, cu atât algoritmul de învățare al inteligentei artificiale va deveni mai eficient.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania