Înregistrare voce pe telefonul mobil cu aplicația Robson

5
(1)

Numărul platformelor digitale care oferă proiecte sau locuri de muncă în domeniul înregistrărilor vocale a crescut considerabil. Vorbim de platforme cunoscute, precum ClickWorker, SproutGigs și Appen. Acesta pare a fi un domeniu în care potențialul de creștere este enorm. Printre numeroasele companii care se străduiesc să se poziționeze în acest peisaj digital se numără GlobalME, creatorul aplicației Robson. Rolul aplicației este de a facilita înregistrarea diferitelor expresii pe telefonul mobil. Odată ce încărcați aceste înregistrări în aplicația Robson, veți fi recompensat financiar.

Cum se instalează aplicația Robson pe telefonul mobil?

Convenabil și rapid, procesul de instalare a aplicației Robson nu necesită o muncă intensă. Indiferent dacă sunteți utilizator de Android sau iOS, veți găsi aplicația în Google Play sau în App Store. Trebuie doar să căutați numele aplicației și să o instalați.

Notă: Dimensiunea fișierului aplicației este de numai 27,32 MB.

Crearea unui cont nou în aplicația Robson

După instalarea aplicației Robson, va trebui să vă creați un cont nou. Acest proces implică introducerea unor detalii personale, cum ar fi adresa de e-mail, o parolă și numărul de telefon.

robson formular de înregistrarePin
formular de înscriere

Notă: Parola dvs. trebuie să fie puternică și să includă o literă majusculă și un caracter special. Asigurați-vă că respectați aceste cerințe pentru a evita complicațiile ulterioare.

Citește și Asculta muzica gratis și câștigă bani online

În urma acestui pas, veți primi un mesaj SMS cu un PIN de verificare. Asigurați-vă că ați furnizat numărul de telefon corect pentru a finaliza cu succes această etapă de verificare.

Personalizarea profilului dvs. în aplicația Robson

După ce ați creat cu succes un cont nou, următorul pas este să vă personalizați profilul. Acesta este un pas important, deoarece, pe baza informațiilor din profilul dvs., vi se vor atribui diverse sarcini de lucru.

De asemenea, trebuie să selectați PayPal ca metodă de retragere, deoarece cealaltă opțiune, cardurile cadou Amazon, nu este funcțională. Așadar, prin PayPal, vă puteți retrage cu ușurință banii câștigați.

Cum funcționează aplicația Robson?

În momentul în care vă finalizați profilul în aplicația Robson, o invitație la un proiect este gata să ajungă în căsuța dvs. de e-mail.

Aceste proiecte conțin, de obicei, o serie de întrebări de calificare – de exemplu, un proiect de-al meu a necesitat posesia unei camere GoPro.

completare GOPro job Pin
exemplu de JOB

În cadrul acestuia, am primit 6 întrebări calificative legate de modelul de cameră pe care urma să îl folosesc pentru a finaliza proiectul, de frecvența activităților mele fizice, de tipul și durata activităților mele fizice.

Onestitatea răspunsurilor este vitală

Tot ceea ce răspundeți la aceste întrebări va fi supus unui proces de verificare.

Deoarece proiectele disponibile sunt limitate, creatorii aplicației Robson se asigură că aleg cei mai potriviți candidați pentru acestea. Această atenție la detalii se traduce prin calitatea ridicată a proiectelor finalizate.

Ce se întâmplă după ce ești acceptat?

Dacă sunteți selectat pentru un proiect, veți primi o notificare prin e-mail. Aici începe partea interesantă: ați primit undă verde să lucrați la proiectul ales!

Evident, pentru a fi recompensată, munca dvs. va fi supusă unei verificări suplimentare după finalizarea fiecărui proiect. Dacă totul este în regulă, veți primi recompensa promisă pentru finalizarea cu succes a proiectului.

În cazul în care munca dvs. nu este acceptată

Există, de asemenea, cazuri în care proiectul dvs. nu îndeplinește toate cerințele necesare. Ce se întâmplă în acest caz? Ei bine, este oferită o nouă oportunitate de a-l finaliza.

Prin urmare, veți primi îndrumări suplimentare pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine ceea ce se așteaptă de la dumneavoastră.

Aveți la dispoziție 72 de ore pentru a face aceste modificări. În caz contrar, nu veți primi recompensa, iar proiectul dumneavoastră va fi marcat ca fiind nesatisfăcător.

Câți bani puteți câștiga cu aplicația Robson?

Câți bani se pot câștiga cu aplicația Robson? Ei bine, lucrurile sunt relative. Câștigurile variază în funcție de complexitatea muncii și de locația geografică a fiecăruia. În mod normal, vă puteți aștepta la sume de până la 50 de dolari. De asemenea, numărul de locuri de muncă este un alt factor care poate influența potențialul de câștig.

Urmăriți videoclipuri online și câștigați gratuit bitcoin și ethereum

Ca să fim sinceri, nu se poate prezice cu exactitate cât de des vor fi disponibile joburi. Oamenii din România nu pot avea aceleași așteptări ca și cei din Canada, Marea Britanie, Germania sau SUA în ceea ce privește numărul de joburi disponibile. Totuși, vor exista oportunități și pentru noi. Trebuie doar să avem răbdare.

Îmbunătățiți-vă veniturile cu aplicația Robson: 2 sfaturi folositoare

Iată câteva sfaturi care v-ar putea crește șansele de a obține mai multe proiecte sau locuri de muncă. S-ar putea să nu funcționeze pentru toată lumea, dar unele persoane au avut succes cu acestea.

Folosiți mai multe dispozitive mobile

Fără îndoială, cel puțin 2 telefoane mobile sunt la îndemână în fiecare casă. Cheia este să folosiți mai multe dispozitive pentru a finaliza aceeași sarcină sau proiect.

Citește și Vizionează filmulețe online și câștigă bitcoin și ethereum gratis 

Există persoane care au reușit să finalizeze același proiect de cel puțin 4 ori cu telefoane diferite. Asigurați-vă doar că datele mobile sunt activate pentru fiecare telefon, astfel încât să aveți o adresă IP diferită și informații distincte despre dispozitivul mobil utilizat.

Locația geografică

Aici lucrurile se complică puțin. În profil, puteți schimba limba și locația geografică.

Dacă alegeți SUA ca locație geografică, veți avea mai multe proiecte. Trebuie însă să subliniez ceva foarte important. Dacă vocea sau accentul dvs. nu este natural, veți fi respins.

Să spunem, de exemplu, că alegeți Marea Britanie ca țară de origine. Atunci va trebui să vorbiți cu accent britanic, ceea ce poate fi dificil. S-ar putea să obțineți unele proiecte care nu necesită condiții atât de complexe pentru a fi finalizate.

La ce joburi fără experiență vă puteți aștepta pe aplicația Robson?

Vă puteți aștepta să primiți toate joburile prin intermediul unor invitații care ajung direct în căsuța dvs. de e-mail. Un element esențial este viteza de răspuns, deoarece locurile pentru fiecare proiect sunt limitate.

Să aruncăm o privire rapidă asupra joburilor pe care le puteți accesa cu ajutorul aplicației Robson:

 • Înregistrarea propozițiilor citite cu voce tare;
 • Conversații telefonice, cum ar fi un dialog cu un prieten sau un membru al familiei, care vor fi înregistrate de echipa Robson;
 • Transcrierea fișierelor audio în format text;
 • Sondaje bune de opinie.

Vă veți bucura de recompense pentru răspunsurile dvs. direct de pe telefonul mobil. De asemenea, puteți obține beneficii prin intermediul GG2U Premium Surveys, care oferă premii în bani și tichete cadou.

Rețineți că toate proiectele au un timp de procesare de 72 de ore. Dacă nu obțineți rezultatele dorite, proiectul dvs. va fi redirecționat către un alt membru.

Interacțiune cu Robson: Numai pe telefonul mobil

Din păcate, aplicația Robson este compatibilă doar cu telefoanele mobile inteligente. Punctul pozitiv este că atât utilizatorii de Android, cât și cei de iOS pot obține venituri prin intermediul aplicației.

Știm cu toții cât de enervante pot fi reclamele intruzive pe care le vedem în majoritatea aplicațiilor mobile. Bineînțeles, în aplicația Robson nu vă veți confrunta cu astfel de neplăceri.

Ce este GlobalMe?

GlobalMe, creatorul aplicației Robson, este o companie canadiană specializată în colectarea de date. Aceasta funcționează online din 2010, cu un număr relativ mic de angajați. În 2019, echipa s-a extins cu un număr de 50 de angajați. În același an, GlobalMe a fost preluată de o companie poloneză, Summa Linguae.

Care este suma minimă de retragere?

Veți fi încântați să aflați că aplicația Robson nu are un prag minim de retragere. Asta înseamnă că vă veți bucura de plata pentru serviciile prestate imediat ce ați finalizat munca prin intermediul aplicației Robson. Nu mai trebuie să strângeți o anumită sumă înainte de a putea face o retragere.

O să finalizați o lucrare, care va fi supusă verificării, iar dacă totul este în regulă, banii vor intra în contul dumneavoastră de PayPal. Plata va fi procesată în termen de 15 zile de la cererea de retragere.

Opțiunile de retragere disponibile în aplicația Robson App

În secțiunea ”Profil” a aplicației, există două alternative pentru a vă retrage sumele acumulate:

 • PayPal;
 • Carduri cadou Amazon.

Așa cum am menționat mai sus, recomandarea mea este să alegeți PayPal pentru a evita orice probleme care pot apărea în timpul procesării plății.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Robson?

Printre lucrurile pe care le apreciez la aplicația Robson se numără:

 • Posibilitatea de a primi plăți prin PayPal;
 • inexistența unui prag minim de retragere;
 • Lipsa experienței anterioare;
 • Natura simplă a majorității proiectelor;
 • Disponibilitatea aplicației în România.

Pe de altă parte, există câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite:

 • Numărul limitat de proiecte disponibile pentru România;
 • Timpul relativ lung de procesare (până la 15 zile);
 • Unele întârzieri în ceea ce privește plățile.

În prezent, oferta de proiecte nu este foarte variată, dar prevăd o creștere semnificativă în viitor. Chiar și persoanele din țările cu economii mai puțin dezvoltate ar putea beneficia de suficiente oportunități de angajare.

Cum contribuie Robson la dezvoltarea inteligenței artificiale?

Dezvoltarea inteligenței artificiale necesită o cantitate enormă de date, cum ar fi tonul, accentul sau modularea vocii, indiferent de limba vorbită. Aplicația Robson joacă un rol crucial în colectarea acestor informații. Prin utilizarea unei varietăți de date, algoritmul de învățare a inteligenței artificiale poate fi dezvoltat și eficientizat.

Citește și ChatGPT – Aliatul dumneavoastră digital care vă revoluționează viața de zi cu zi!

Concluzia este simplă: aplicația Robson are potențialul de a transforma industria IA.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu