Ghicește numerele câștigătoare și câștigă premii cu Daily Raffle

5
(2)

Daily Raffle este o aplicație serioasă care ne oferă oportunitatea de a câștiga premii în bani prin intermediul unor bilete cu care putem participa la extragerea zilnică de numere. Aceste bilete pot fi obținute prin intermediul vizionării unor reclame video sau participând la diverse sondaje de opinie.

Cum este evaluată aplicația Daily Raffle Google Play sau AppStore?

La momentul când am scris acest articol, Daily Raffle era evaluată pe Google Play cu nota 4.1 din 5 posibile cu peste 500 000 de descărcări. Din câte se pare și la numărul de recenzii stă oarecum bine, cu peste 31 000 de recenzii din partea celor care au folosit această aplicație. În schimb, pe AppStore are o notă de evaluare de 4.4 din 5 posibile cu un număr mult mai mic de recenzii (134 de recenzii).

Notă: Din câte se pare, marea majoritate al acestor recenzii sunt pozitive indiferent de magazinul online de aplicații pe care îl utilizați.

Cum se instalează aplicația Daily Raffle pe telefonul dumneavoastră?

Aplicația Daily Raffle poate fi descărcată indiferent ce tip de telefon utilizați. Așadar, în funcție de telefonul dumneavoastră, accesați magazinul online Google Play sau AppStore pentru a descărca și instala Daily Raffle.

Notă: Fișierul care trebuie instalat nu este foarte mare, acesta având doar 10,85 MB pe Google Play și 48,1 MB pe AppStore.

După ce ați instalat-o cu succes pe telefonul dumneavoastră, deschideți aplicația pentru a vă crea un cont nou. Pentru a vă crea un cont nou, aveți mai multe posibilități și anume:

 • Google;
 • FaceBook;
 • număr de telefon.

Pe pagina unde sunt afișate modalitățile prin care vă puteți crea un cont, mai aveți o opțiune de a vă loga ca ”oaspete”, adică puteți accesa această aplicație dar veți avea anumite limite în ceea ce privește metodele de câștig.

formular înregistrare Daily RafflePin
formular de înscriere

Eu m-am decis să mă înscriu prin intermediul numărului de telefon. Dumneavoastră puteți folosi și celelalte 2 modalități pentru a vă crea un cont nou. După ce ați adăugat numărul de telefon, veți primi un cod din 6 cifre. Acest cod, în teorie, trebuie să îl introduceți pentru a trece la etapa unde vă veți crea contul dvs.

Spre surprinderea mea, am primit codul dar nu a fost nevoie să îl folosesc. După ce am primit codul, am fost direcționat către o pagină unde a trebuit să adaug numele de utilizator.

Deci, pentru a-mi crea un cont nou pe Daily Raffle, a fost nevoie doar de un nume de utilizator, indiferent dacă folosiți numărul de telefon, Google sau Facebook.

Ghicește numerele la extragerile Loto și câștigă bani gratis

Haideți să vedem ce putem face pe această aplicație pentru a câștiga bani, dacă sunteți norocos. Această aplicație ne oferă oportunitatea de a câștiga bani online dacă ghicim numerele extrase. În fiecare zi la ora 8 seara, are loc o extragere de 6 numere norocoase cu premii în bani cuprinse între 100$ și 1 000$. Când am scris acest articol, marele premiu era de 500$.

Pentru a participa la extragerea zilnică de numere, aveți nevoie de bilete. Aceste bilete pot fi procurate prin intermediul unor reclame video de maxim 30 de secunde. Reclamele video pot fi vizionate atunci când veți accesa butonul ”Get a Ticket” din pagina principală.

Alege 6 numere norocoase prin ”Get a Ticket” și participă la extragere

Prin accesarea butonului ”Get a ticket”, puteți să vă creați un bilet cu 6 numere. Numerele sunt cuprinse între 1 și 9. Dintre numerele de la 1 la 9, dumneavoastră trebuie să ghiciți 6 numere.

bilete cu 6 numerePin
bilete de loterie

Fiecare extragere are un număr limitat de bilete, adică intre 50 și 300 de bilete pentru fiecare extragere zilnică. După ce ați epuizat acest număr de 50 de bilete, trebuie să completați sondaje, oferte sau alte activități pentru a mai face rost de alte bilete până la numărul maxim de 300 de bilete.

De exemplu, dacă dați ”follow” la pagina lor de Instagram, puteți obține 2 bilete de loterie. Pentru accesul la locația dumneavoastră mai primiți alte 5 bilete de loterie și așa mai departe. Cu alte cuvinte, vă sunt puse la dispoziție numeroase modalități prin care puteți face rost de bilete suplimentare.

Un lucru foarte important trebuie menționat cu privire la numerele câștigătoare. Numerele câștigătoare trebuiesc ghicite în aceeași ordine. În cazul în care aveți norocul de a ghici primele 4 numere câștigătoare, veți câștiga un premiu de 10$. Dacă ghiciți 5 numere, atunci valoarea premiului se va ridica la suma de 50$. Marele premiu de 500$ poate fi câștigat doar dacă ghiciți toate numerele extrase în aceeași ordine.

Notă: Premiul va fi împărțit la numărul de câștigători.

Cum se selectează automat numerele la extragerile zilnice?

Dacă nu aveți timp pentru a sta și gândi numerele pentru extragerile zilnice, mai aveți o opțiune de alegere automată ale celor 6 numere. Aceasta se numește ”Quick Pick”.

Dar, eu nu vă recomand această variantă. Această opțiune va activa anumite notificări pe care o să le primiți la un interval de 3 ore.

Să vă spun și de ce:

Dumneavoastră folosiți acest instrument pentru a alege automat 6 numere. Până aici, totul este normal. La un interval de timp, veți primi o notificare care vă oferă anumite informații care să vă ajute să ghiciți numerele câștigătoare din ziua respectivă. Aceste informații se referă la tipul de număr care va fi extras, adică dacă este par sau impar.

Altă notificare poate conține o ghicitoare. După ce ați rezolvat acea ghicitoare, veți primi o informație precum că al doilea număr extras va fi un număr par. Acesta este doar un mic exemplu pentru a vă ajuta să înțelegeți cum se desfășoară acest sistem de alegere automată.

De ce nu recomand acest instrument?

Dacă acest instrument a ales, de exemplu, ultimul număr ca fiind par și dumneavoastră primiți o notificare cum că ultimul număr extras va fi impar, automat ați pierdut șansa de a câștiga marele premiu.

Dar, există și parte bună la acest instrument. Puteți folosi aceste notificări pentru a vă ajuta să vă creșteți șansa de a ghici acele numere când vă selectați numerele manual. Dar, eu vă recomand să vă folosiți instinctul pentru a ghici numerele câștigătoare. Dacă aveți noroc, atunci de ce să nu încercați. Totul este gratuit și chiar nu necesită prea mult efort din partea dvs.

Promovați Daily Raffle și câștigați suplimentar

Programul de premiere pentru cei care promovează această aplicație este foarte simplu dar și interesant. Adică, veți obține 10% din premiul în bani câștigat de persoană care s-a înscris cu link-ul dumneavoastră de promovare (codul de promovare). De exemplu, în cazul în care câștigă premiul de 100$, veți obține suma de 10$, doar prin simplu fapt că acesta s-a înscris cu codul dvs de referință. Asta în cazul în care este singurul câștigător al premiului.

Acest comision nu este singurul beneficiu pe care îl puteți primi. Fiecare persoană care folosește codul dumneavoastră de promovare vă poate aduce între 2 și 5 bilete gratuite cu care puteți participa la extragerile zilnice.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Daily Raffle are un minim de retragere de 100$. Acest minim poate fi retras prin următoarele metode de plata:

 • PayPal;
 • Bitcoin.

Notă: În cazul în care nu dețineți un cont PayPal sau o adresă de bitcoin, puteți să apelați la serviciul de asistenta pentru a găsi alte metode pentru a vă retrage câștigurile. Sincer, am fost puțin surprins în mod plăcut de această opțiune.

câștigători loterie Daily RafflePin
exemple de persoane care au câștigat bani

7 jocuri pe telefon din care faci bani reali

În cazul în care doriți să încercați și alte aplicații de jocuri pe telefonul mobil, atunci eu vă pot recomanda câteva aplicații prin intermediul cărora puteți câștiga bani de buzunar. Acestea sunt următoarele:

 • TV-TWO – bitcoin și ethereum gratis;
 • Current Rewards – o aplicație interesantă prin care poți asculta muzică;
 • Sweatcoin – o aplicație pentru o viață sănătoasă;
 • HoneyGain – un venit pasiv și plata în PayPal sau bitcoin;
 • Tsu Social – socializează cu prietenii tai și câștigă bani;
 • Gamee Prizes – joacă jocuri pe telefon și câștigă bani online;

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Daily Raffle

Acestea sunt avantajele

 • utilizarea acestei aplicații este gratuită;
 • extrageri zilnice;
 • opțiunea de a alege plata în PayPal sau bitcoin;
 • un număr important de recenzii pozitive.

Acestea sunt dezavantajele

 • nu aveți nici o garanție că veți câștiga ceva pe Daily Raffle;
 • un minim de plată destul de mare (100$);
 • numărul de bilete este limitat pentru fiecare extragere zilnică.

Câteva cuvinte finale

Singurul lucru pe care îl puteți pierde cu această aplicație este timpul. Părerile sunt împărțite în rândul celor care folosesc această aplicație. Sunt persoane care au avut suficient noroc să ghicească numerele câștigătoare, ajungând astfel la minimul de plată de 100$.

Dar sunt și cazuri de persoane care nu au câștigat nimic. Acum depinde și de norocul fiecăruia. Desigur că nu există nici o garanție cu privire la șansele de câștig. Numerele sunt extrase în mod aleatoriu, de aceea totul se rezumă la șansă. Ideea de baza este cu cât aveți mai multe bilete și jucați mai des, cu atât vor crește șansele de a câștiga bani cu această aplicație.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania