Faceți bani cu Yepp prin postarea de meme-uri amuzante

4.3
(3)

Uneori, simt nevoia să mă relaxez și să râd pentru a face față momentelor dificile din viața de zi cu zi. Pentru a face acest lucru, îmi place să urmăresc videoclipuri amuzante pe rețelele de socializare, cum ar fi YouTube sau Tik Tok. Recent, am descoperit o aplicație numită Yepp, care, teoretic, îmi permite să câștig bani cu ajutorul telefonului mobil, indiferent unde mă aflu.

Această aplicație oferă, de asemenea, un aspect social, prin care pot interacționa cu membrii de familie, prietenii sau colegii de muncă folosind meme-uri pentru a genera zâmbete sau chicoteli.

Nu este prima dată când testez un site care mă recompensează pentru realizarea de meme-uri. Am testat și site-ul PicturePunches, iar dacă vă interesează, puteți da click pentru a citi acel articol.

Ce este un meme?

Dar ce este un meme? Un meme este un termen asociat cu o imagine sau chiar un clip video în care o idee sau un concept este exprimat într-un mod amuzant. Unde altundeva am putea promova acest tip de conținut, dacă nu în social media sau în aplicațiile de mesagerie instantanee, unde impactul va fi uriaș în rândul utilizatorilor de internet?

Meme-urile pot fi ușor de înțeles, mai ales cele cu imagini și text care îl pun pe privitor într-o stare de relaxare. Există însă și unele mai speciale, cum ar fi scene din anumite seriale sau filme din genul horror, ale căror mesaje necesită mai multă atenție.

Acesta este fenomenul social la care ne referim în cazul aplicației Yepp și pe care îl vom discuta în acest articol.

Dar este recomandat ca un utilizator român să o folosească pentru a face bani de pe telefonul mobil? Merită să investim timp și energie în această aplicație? Răspunsul la aceste întrebări îl vom afla mai departe.

Ce este Yepp?

Yepp este o platformă amuzantă pentru cei cărora le place să creeze și să consume meme-uri amuzante. Fie că sunteți creator sau doar un iubitor de meme-uri, Yepp vă oferă posibilitatea de a câștiga bani din aceste materiale amuzante aflate în trend.

Dacă sunteți creativ și doriți să încercați să câștigați bani online, atunci Yepp poate fi o alegere ideală pentru dumneavoastră.

Google Play sau App Store?

Doriți să vă alăturați comunității Yepp și să împărtășiți meme-uri amuzante cu prietenii dvs.?

Este foarte simplu! Aplicația Yepp este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, așa că o puteți descărca și instala pe orice telefon inteligent.

Pentru a o descărca, tot ce trebuie să faceți este să accesați magazinul de aplicații de pe telefonul dumneavoastră – fie Google Play, fie App Store – și să căutați Yepp. Îl puteți găsi cu ușurință folosind cuvântul cheie „Yepp” sau navigând printre categoriile de aplicații.

Yepp în Google PlayPin
Yepp în Google Play

Dacă vă uitați la imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată aplicația în Google Play. Se poate observa că are un rating pozitiv de 4,5, rezultat în urma a peste 69.000 de recenzii, cu peste 1 milion de descărcări.

Popularitatea aplicației este în creștere în Google Play, dar nu este la fel de utilizată pe dispozitivele iOS, unde sunt aproximativ 2.300 de recenzii, cu un rating de 4,7.

Cum vă puteți înregistra pe Yepp?

Instalarea aplicației Yepp este rapidă și ușoară, dimensiunea fișierului fiind de numai 58,99 MB la momentul scrierii acestui articol. După instalare, veți fi îndrumat prin pașii necesari pentru a vă crea contul pentru aplicația Yepp.

Notă: Când vă înregistrați în această aplicație, puteți adăuga următorul cod în secțiunea „Sign Up „:

  • CBSV2KHE

Acest proces include acceptarea Politicii de confidențialitate și a Termenilor de utilizare, precum și accesarea paginii de înregistrare.

înregistrare aplicație YeppPin

Pentru a vă crea contul de Yepp, aveți două opțiuni, cum ar fi conectarea cu Google sau conectarea cu Apple, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Dacă aveți un cod de promovare, îl puteți utiliza în secțiunea „Sign Up” (Înregistrare) din pagina de înregistrare.

adăugare cod de promovarePin

După ce ați introdus codul de promovare (dacă nu aveți unul, puteți sări peste această etapă), vi se va cere să specificați un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă.

La final, veți fi întrebat dacă doriți să vă verificați contul pentru a primi o insignă.

verificare cont Pin

Această verificare este opțională, iar pentru a o finaliza veți avea nevoie de un cont pe anumite rețele sociale, cum ar fi Instagram, YouTube sau Tik Tok. Vi se vor cere detalii despre numărul de urmăritori și linkul către rețeaua socială pe care doriți să o verificați.

Bani din meme-uri la modă și amuzante cu aplicația Yepp

Este ușor să vă distrați și să câștigați bani în același timp cu aplicația Yepp. După ce vă înscrieți, veți avea acces la o varietate de meme-uri amuzante pe care le puteți parcurge cu o simplă glisare de la dreapta la stânga.

metoda de glisare pe YeppPin

Și nu numai că puteți vizualiza aceste meme-uri, dar puteți interacționa cu acestea prin intermediul butoanelor de like, dislike și comentarii.

Dar cum se pot câștiga bani cu Yepp? Este foarte simplu.

Trebuie doar să vă concentrați pe activități precum vizualizarea conținutului, crearea și încărcarea de conținut amuzant, dar și prin promovarea aplicației către alte persoane pentru a obține venituri din atragerea de noi membri.

exemplu de memePin
Exemplu de meme

Este important de știut că la început, veniturile pot fi mai mici, dar dacă sunteți activi și postați conținut amuzant în mod regulat, veți reuși să ajungeți la un nivel decent pentru un utilizator din România.

Potrivit informațiilor din aplicație, un creator de meme-uri poate câștiga până la 1 dolar la fiecare 10.000 de vizualizări. Însă, dacă un meme devine viral, se poate obține până la 100 de dolari din vizualizări.

urmărește gratuit meme-uriPin

De asemenea, o activitate zilnică pe aplicație poate genera câștiguri de până la 0,10 dolari. Și, este important de știut că conținutul nu trebuie să fie original, se poate descărca de pe alte rețele de socializare, după care se pot face unele modificări și se postează pe Yepp.

Program de promovare

Cu aplicația Yepp, aveți acces la un program de promovare atractiv care vă poate aduce câștiguri substanțiale. Prin intermediul acestui program, puteți câștiga până la 2 dolari pentru fiecare persoană activă pe care o aduceți pe Yepp.

Este important să rețineți că câștigurile pe care le puteți obține prin acest program pot varia în funcție de locația persoanelor invitate. De exemplu, o persoană din Statele Unite poate aduce mai mult decât o persoană din anumite țări din Europa.

Pentru a lua parte la acest program de promovare, trebuie doar să accesați pagina dvs. de profil pe Yepp și să căutați linkul sau codul de promovare marcat cu mov.

Care sunt metodele de plată?

Atunci când vine vorba de plăți, este important să știți că Yepp nu acceptă plăți în numerar, ci doar în criptomonede. Criptomoneda folosită în această aplicație este Tether (USDT), o criptomonedă disponibilă pentru tranzacționare din februarie 2015.

Va fi folosită o adresă de TRON.

Suma minimă de plată este de 1 000 YeppCoins, unde 100 YeppCoins echivalează cu 1 USDT. Este important să țineți cont că, fiind o criptomonedă, valoarea acesteia poate fluctua foarte mult. La momentul publicării acestui articol, 1 USDT valora aproximativ 4,53 RON.

Dacă doriți să retrageți banii, veți avea nevoie de un portofel TRC20. Un exemplu de astfel de portofel este TrustWallet. Există și alte opțiuni, precum FreeWallet, Exodus, TronLink, Atomic Wallet și altele. Este important să căutați un portofel care să vă încânte și să vă fie ușor de utilizat.

Merită sau nu?

Aplicația Yepp este un instrument excelent pentru cei cărora le place să își exprime creativitatea prin conținuturi amuzante. Este ușor de utilizat, nu necesită cunoștințe tehnice speciale și vă permite să vă împărtășiți pasiunile cu o comunitate mare de utilizatori. Câștigurile din această aplicație nu sunt grozave, dar este un mod distractiv de a-ți petrece timpul liber.

Este important de menționat că aplicația Yepp acceptă doar plăți în criptomonede, așa că, dacă nu sunteți familiarizați cu acest tip de plăți, ar putea fi dificil să folosiți aplicația la capacitate maximă.

Dacă sunteți un fan al aplicației Tik Tok, atunci veți aprecia cu siguranță Yepp. Cu toate acestea, trebuie să menționăm că, din când în când, pot apărea reclame enervante atunci când navigați prin aplicație.

În concluzie, Yepp poate fi o alegere bună pentru cei care doresc să se distreze și să-și îmbogățească portofoliul creativ, dar nu trebuie să vă așteptați la câștiguri substanțiale și trebuie să fiți familiarizați cu metodele de plată în criptomonede.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu