Câștigați bani din jocuri pe mobil cu Pusher Mania | Merită sau nu?

0
(0)

Ați auzit de posibilitatea de a face bani cu telefonul mobil în România? Ei bine, acum nu mai aveți nicio scuză pentru a nu încerca. Există o mulțime de aplicații disponibile în magazinele de aplicații care vă oferă diferite modalități de a face bani. Astăzi, ne vom concentra asupra unei aplicații numite Pusher Mania, care este o aplicație de jocuri.

Aveți timp liber pe care îl petreceți cu ochii în telefonul mobil, folosind diferite aplicații distractive și amuzante care vă oferă, de asemenea, opțiunea de a face bani. Pusher Mania nu este prima aplicație de acest gen pe care am testat-o.

Am încercat și altele precum Earnista, GameXpert, Match to Win, Scratch Card Pro sau Scratcher & Clicker, dar nu s-au ridicat la așteptările mele sau ale majorității celor care le-au încercat. Acest lucru se poate vedea din comentariile de pe paginile aplicațiilor respective.

Așadar, vă întreb: credeți că aplicația Pusher Mania merită atenția noastră? Există posibilitatea de a retrage cel puțin o plată din această aplicație de jocuri pentru mobil?

În acest articol, voi încerca să vă ofer cele mai exacte informații despre utilizarea aplicației Pusher Mania, cu atenție și seriozitate.

Ce este Pusher Mania?

Pusher Mania este o aplicație de jocuri lansată de o companie din Hong Kong numită Shape Keeper, care oferă o modalitate simplă de a face bani printr-un joc de împins monede.

Aceasta nu este prima aplicație de acest gen lansată de această companie, deoarece mai există și alte jocuri realizate de aceștia, cum ar fi Lucky Money, Jackpot Carnival sau Lucky Pusher, în total aproximativ 33 de aplicații axate pe jocuri de noroc.

Este important de menționat că, din păcate, nu am găsit multe aplicații care să ofere o șansă reală de a face bani cu telefonul mobil în România prin intermediul acestor jocuri.

Sunt curios dacă Pusher Mania va fi diferită și va oferi o șansă de a face bani reali sau va fi doar o altă aplicație care ne va face doar să ne pierdem timpul. Pentru a afla mai multe detalii despre această aplicație, trebuie să avem un cont creat pe aceasta.

Să sperăm că procedura de creare a contului este ușoară și că vom putea să ne înregistrăm în mod corect progresul.

Ce notă de evaluare are aplicația Pusher Mania în Google Play?

Pusher Mania este o aplicație disponibilă exclusiv pe Google Play care le permite utilizatorilor să câștige bani cu ajutorul telefonului mobil. La momentul redactării acestui articol, are un rating de 4,2 din 5 și peste 10 milioane de descărcări.

Din câte am putut vedea, majoritatea recenziilor de pe Google Play sunt negative. Mulți utilizatori se plâng că nu au reușit să câștige bani cu această aplicație.

Este important de reținut că aceste recenzii sunt doar opiniile unor utilizatori individuali și nu ne oferă o imagine completă a performanței aplicației. Pentru a vă face o părere informată, vă recomand să citiți acest articol, în care vă voi arăta pas cu pas cum am instalat și utilizat Pusher Mania pe telefonul meu mobil.

În acest fel, veți putea vedea cu ochii voștri potențialul de câștig al aplicației și veți putea decide dacă merită sau nu să o instalați și să începeți să câștigați bani cu telefonul mobil.

Cum se poate crea un cont nou?

Pentru a utiliza aplicația Pusher Mania, trebuie să o descărcați din Google Play. Este disponibilă în România, așa că o puteți găsi cu ușurință. Rețineți că dimensiunea fișierului necesar pentru instalare este de 60,45 MB.

După ce ați descărcat și instalat aplicația, ar trebui să urmați pașii standard pentru crearea unui cont nou. Acest lucru este un lucru obișnuit pentru orice aplicație care generează venituri suplimentare.

Din păcate, în cazul Pusher Mania, nu este nevoie să vă creați un cont. Așadar, odată ce ați descărcat și instalat aplicația, puteți începe să jucați imediat.

Cum funcționează aplicația Pusher Mania?

Folosind această aplicație, nu trebuie să vă creați un cont nou, ci puteți începe să o utilizați imediat. În primul rând, veți fi informat despre elementele de joc și despre modul în care acestea pot fi folosite pentru a face bani.

Dar, după aceea, veți fi întâmpinat cu reclame enervante ale altor aplicații înșelătoare precum Tik Tube. Am testat-o deja și am scris un articol despre ea, pe care sper că îl veți găsi interesant.

instrucțiuni de utilizare aplicație Pusher ManiaPin

În imaginea de mai sus, puteți vedea cu ușurință ce trebuie să faceți în acest joc. Aveți 40 de atingeri care vor avea ca rezultat împingerea unor monede într-o cutie galbenă, ceea ce va duce la obținerea de bani.

cum funcționează aplicația Pusher ManiaPin

De exemplu, în doar câteva minute, folosind câteva atingeri, am reușit să obțin aproape 3 dolari, ceea ce este exagerat pentru o aplicație care se prezintă ca fiind legitimă.

câștigul în bani oferit de aplicațiePin

După aceste atingeri, veți primi câteva „gratuități” sub forma unor reclame enervante care vă vor testa cu siguranță răbdarea.

Ceea ce am observat la această aplicație este că banii vin chiar dacă nu faceți nimic.

Același lucru este valabil și pentru reclamele afișate. Din păcate, aceste aspecte negative fac din această aplicație una care trebuie evitată cu orice preț.

Care sunt metodele de plată?

În aplicația Pusher Mania, există o singură metodă de plată disponibilă, și anume prin intermediul contului de PayPal. Suma minimă de retragere este de 100$. Este important de reținut că una dintre caracteristicile aplicațiilor de înșelăciune este că recompensele sunt foarte mari, dar și suma minimă de retragere este exagerată.

Nu trebuie să vă așteptați să câștigați mulți bani, deoarece aplicația are un mecanism de prevenire pentru a vă limita câștigurile. În schimb, veți avea parte de o mulțime de reclame enervante.

De asemenea, este important de reținut că aceste aplicații sunt create cu scopul de a genera câștiguri pentru dezvoltatorii acestora, iar utilizatorii obișnuiți nu vor câștiga niciun ban.

Merită sau nu?

După ce am descărcat și am testat aplicația Pusher Mania, mi-am dat seama că aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru a face bani online. Am dezinstalat-o după doar 10 minute de utilizare, deoarece mi-am dat seama că promisiunile de câștiguri sunt departe de a fi reale.

Am înțeles că este o aplicație disponibilă în Google Play, teoretic pentru utilizatorii din România, dar am verificat și pagina de întrebări frecvente și am descoperit că serviciile oferite de dezvoltatori sunt doar pentru cetățenii americani. Asta înseamnă că firma dorește să obțină venituri și din alte regiuni, nu doar de pe piața din SUA.

Această tendință crescândă de lăcomie a unor persoane și companii poate fi observată în zilele noastre, iar noi, utilizatorii obișnuiți, putem deveni victime ale acestei situații. De aceea, este important să ne educăm înainte de a utiliza astfel de aplicații.

În concluzie, nu recomand utilizarea aplicației Pusher Mania, deoarece promisiunile de câștiguri sunt înșelătoare. Este important să ne documentăm înainte de a folosi orice aplicație pentru a face bani online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu