Portofelul TronLink | Tranzacții sigure în moneda digitală Tron

4.7
(3)

Ați auzit de moneda virtuală Tron (TRX)? Puteți câștiga această criptomonedă gratuit și în siguranță dacă știți cum să o gestionați corect. Dar, siguranța dumneavoastră este cuvântul cheie atunci când vine vorba de păstrarea criptomonedelor, inclusiv a criptomonedei Tron. Iar cel mai bun mod de a vă asigura siguranța criptomonedei dvs. este prin utilizarea portofelului Tronlink.

Citește și O modalitate convenabilă de a obține TRON gratuit

În articolul de astăzi, vom discuta despre portofelul Tronlink și despre cum vă poate ajuta să vă gestionați criptomoneda Tron într-un mod sigur și eficient. Veți afla cât de sigur este portofelul Tronlink și cum îl puteți instala pe computerul dumneavoastră, precum și alte informații care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează acest portofel de monede virtuale Tron.

Tronlink este un „produs” digital” care face un lucru simplu, dar foarte important – păstrează moneda virtuală Tron în siguranță.

Acum puteți avea un portofel virtual pentru moneda Tron chiar în browserul Google Chrome sau Brave. Mozilla Firefox nu este încă recomandat, dar cine știe ce ne aduce viitorul?

Pe măsură ce „moneda virtuală Tron” își croiește drumul spre popularitate, aveți nevoie de un portofel sigur pentru a vă stoca monedele. Portofelul TronLink face chiar mai mult decât atât – vă permite să trimiteți și să primiți moneda Tron din aplicațiile compatibile cu Tron.

Este atât de simplu și la îndemână încât veți fi uimit! Integrarea acestei extensii facilitează atât acțiunea reciprocă între aceste aplicații sau platforme online, cât și păstrarea în siguranță a monedelor dumneavoastră.

Vreți să știți cum să vă folosiți portofelul TronLink? Ei bine, prieteni, pentru asta trebuie să vizitați site-ul oficial. Dar nu vă faceți griji, instalarea nu este o problemă.

instalare TronlinkPin

Aveți de ales între 4 metode:

  • Telefon Android;
  • Extensie de browser;
  • Telefon iOS;
  • Scanarea codului QR pentru descărcare.

Acum, dacă v-ați întrebat vreodată cum vă puteți gestiona cu ușurință moneda virtuală Tron, TronLink este soluția pentru dumneavoastră.

instalare prin Google ChromePin

Și nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea informațiilor dumneavoastră, deoarece procesul de instalare este destul de similar pentru dispozitivele mobile și pentru extensia de browser.

Să începem prin a merge pe site-ul oficial tronlink.org și să instalăm extensia Tronlink. Dar nu uitați să setați extensia să fie vizibilă în browserul Chrome, altfel riscați să vă pierdeți monedele într-un loc ascuns și misterios precum Triunghiul Bermudelor.

adăugare Tronlink in browserPin

Și acum să vorbim despre acea parolă puternică necesară pentru a instala Tronlink. Nu o scrieți pe un bilet și nu o ascundeți sub saltea, ci salvați-o într-un loc sigur ca și cum ați fi ultimul bucătar rămas pe planetă care știe cum să facă cele mai delicioase clătite cu sirop de arțar.

Apoi, alegeți opțiunea „Create” (Creați) și dați frâu liber imaginației pentru a vă alege numele preferat pentru portofelul Tronlink.

Dar cel mai important pas este atunci când primiți cele 12 cuvinte speciale de securitate.

Tronlink cuvinte cheiePin

După ce vă decideți asupra numelui preferat pentru portofelul Tronlink, veți primi 12 cuvinte speciale de securitate – și nu faceți greșeala de a le pierde! Aceste cuvinte sunt esențiale pentru a vă recupera portofelul și moneda virtuală Tron dacă aveți probleme cu calculatorul sau telefonul. Așa că notați-le într-un loc sigur și țineți-le minte.

Încercați să le memorați, ca și cum v-ați pregăti să participați la un concurs de memorie, sau notați-le într-un loc sigur, ca și cum ar fi ultimul episod al emisiunii dumneavoastră preferate.

Și astfel, am finalizat cu succes instalarea portofelului Tronlink și administrarea monedei virtuale Tron.

Ce este moneda virtuală Tron?

Tron este mai mult decât o monedă digitală, este un sistem de operare bazat pe blockchain cu un scop clar: să permită crearea de aplicații descentralizate și să recompenseze creatorii de conținut digital de calitate. Așadar, nu este doar o altă monedă virtuală, ci un întreg sistem care schimbă jocul în industria media.

Citește și Ascultați puțină muzică și obțineți criptomonede cu Audius

Creată în 2017 de Justin Sun, moneda virtuală Tron vine la pachet cu o serie de beneficii pe care nu le-am mai întâlnit până acum.

Ați observat cât de greu este pentru companiile mici să acceseze piața media? Acest lucru se datorează faptului că giganți online precum Facebook și YouTube acaparează practic toți banii generați în această industrie. Dar cu Tron, putem pune capăt acestui monopol și putem recompensa direct creatorii de conținut.

Nu mai există intermediari precum Apple, Facebook sau YouTube, deoarece proprietatea intelectuală a conținutului media este deținută de persoana care l-a creat.

Și știți ce este și mai tare? Moneda virtuală Tron ne protejează datele personale, limitând banii pe care marile companii îi fac din vânzarea acestora. Să recunoaștem, știm cu toții cât de mult valorează datele noastre personale pentru aceste companii. Dar cu Tron, putem fi siguri că aceste date sunt în siguranță.

Pe pagina principală, veți observa 2 butoane, și anume:

  • Receive (primire Tron);
  • Send (trimitere Tron).

Notă: Portofelul Tronlink suportă tokeni de tip TRX, TRC10 și TRC20.

Vă recomand să verificați și meniul principal pentru a cunoaște ce alte acțiuni puteți realiza cu acest portofel.

Știți deja că moneda virtuală Tron devine din ce în ce mai populară, așa că trebuie să vă supravegheați atent portofelul. Tronlink. Acest portofel este folosit de multe site-uri și aplicații pentru a efectua diverse tranzacții financiare cu moneda virtuală Tron, așa că trebuie să vă protejați cu atenție informațiile personale.

Pentru a vă proteja, trebuie să urmați câteva reguli simple.

În primul rând, nu lăsați la vedere cele 12 cuvinte cheie ale portofelului dvs. Aceste cuvinte de securitate sunt doar pentru dumneavoastră, așa că păstrați-le în siguranță și nu le împărtășiți nimănui, oricât de mult v-ar ruga. Dacă cineva încearcă să vă fure cheile, este clar că vrea să vă ia și banii.

În al doilea rând, nu vă salvați niciodată datele de identificare pe internet. Nu sunteți pe un site de întâlniri, așa că nu este nevoie să vă dezvăluiți informațiile personale pe internet. Păstrați-vă datele pe o bucată de hârtie și păstrați-o într-un loc sigur. În caz contrar, sunteți o pradă ușoară pentru infractorii online.

În general, ar trebui să fiți conștient de toate riscurile asociate cu moneda virtuală Tron și să vă protejați cu atenție. Nu lăsați pe nimeni să vă fure portofelul și, prin urmare, moneda virtuală Tron, care vă poate aduce un venit frumos. Așadar, dați dovadă de inteligență și protejați-vă portofelul Tronlink cu orice preț.

Tronlink Păreri pozitive sau negative – Actualizare 01 martie 2023

Astăzi, am o veste proastă pentru cei care folosesc portofelul TronLink. Deși am scris un articol care a aruncat o lumină pozitivă asupra portofelului, se pare că există o mulțime de opinii negative cu privire la securitatea monedelor.

Asta înseamnă că trebuie să fim precauți, mai ales că ratingul de încredere acordat de utilizatori a atins un minim istoric de 1,4 pe TrustPilot. În plus, numărul de recenzii publicate pe Google Play este impresionant, de peste 33.000, dar ratingul de 3,7 este departe de a fi cel mai bun.

Ceea ce este și mai rău este că mulți oameni s-au trezit cu monedele furate din portofelul TronLink fără ca măcar să-și dea seama ce s-a întâmplat.

Nu vreau să fiu alarmist, dar este important să fim conștienți de aceste informații și să fim precauți în privința monedei virtuale Tron. Așadar, dacă aveți monede virtuale Tron în portofelul TronLink, poate doriți să vă mutați monedele în altă parte pentru a vă asigura că sunt în siguranță.

Vă mulțumesc

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu