Portofelul TronLink | Tranzacții sigure în moneda digitală Tron

4.5
(2)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Avem posibilitatea de a câștiga în mod gratuit moneda digitală Tron (TRX). Sunt numeroase opțiuni în care putem trimite sau primi moneda Tron în siguranță. Siguranța dumneavoastră este cuvântul cheie, atunci când discutam de păstrarea acestor criptomonede, printre care și moneda Tron. De aceea, în acest tutorial o să vă prezint câteva informații despre portofelul Tronlink.

Citește și O modalitate convenabilă de a obține TRON gratuit

O să aflați cât de sigur este Tronlink, cum se poate instala în calculatorul dumneavoastră, precum și alte informații care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează acest portofel de monedă Tron.

Portofelul TronLink este un „produs” digital, mai bine spus, este o extensie pentru programele de navigare pe internet, cum ar fi Google Chrome sau Brave. Se poate folosi și cu Mozilla Firefox, dar, momentan, nu este recomandat. Această extensie face posibilă păstrarea în siguranță a monedei digitale Tron. Mai mult decât atât, se poate trimite sau primi moneda Tron de la diferite aplicații care sunt compatibile cu această monedă. Acțiunea reciproca intre aceste aplicații sau platforme online și portofelul Tronlink este simplificată foarte mult prin integrarea acestei extensii.

Pentru a folosi portofelul TronLink, este necesar să vizitați site-ul oficial. Pe site-ul oficial, veți avea 4 metode de instalare, și anume:

  • telefoane cu sistem de operare android;
  • extensie browser;
  • telefoane mobile cu sistem de operare iOS
  • scanare cod QR pentru descărcare.
instalare TronlinkPin

Descărcarea acestui portofel, atât pe sistemul android cât și pe sistemul iOS, nu este foarte complicată, trebuie doar să urmați cu atenție pașii necesari pentru a instala cu succes pe dispozitivele mobile pe care le folosiți. O să ne concentrăm mai mult pe instalarea extensiei Tronlink în browser-ul dumneavoastră. De altfel, instalarea extensiei se aseamănă destul de mult cu procesul de instalare pe dispozitivele mobile, în ceea ce privește informațiile de securitate care trebuie completate.

instalare prin Google ChromePin

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, primul lucru pe care trebuie să îl faceți constă în accesarea site-ului oficial tronlink.org. După aceea, selectați opțiunea de „Chrome Extension” (extensie browser). Se va deschide o nouă fereastră în care vi se vă cere să sincronizați Tronlink cu platforma în care instalați extensia, în cazul nostru este vorba de Google Chrome. Nu sincronizați și apăsați butonul „X” din colțul din dreapta sus, pentru a închide fereastra.

adăugare Tronlink in browserPin

După ce ați instalat portofelul Tronlink (extensie), vă recomand să setați această extensie să fie vizibilă în browser-ul Chrome prin apăsarea butonului care afișează o bucată de puzzle. Deoarece, este posibil să fie ascunsă de Google Chrome.

Instalarea Tronlink va necesita adăugarea unei parole puternice. Această parolă trebuie adăugată în 2 exemplare. Vă rog, aveți grijă să păstrați în siguranță această parolă pentru a evita pierderea accesului în portofelul dvs și implicit monedele TRX.

Salvați parola într-un loc sigur

După ce v-ați notat parola (sper…) într-un loc sigur, puteți continua instalarea. Veți avea 3 opțiuni de ales, și anume:

  • creare portofel sau „Create„;
  • restaurarea portofelului Tronlink;
  • hardware.

Opțiunea „Hardware” este folosită de acele persoane care dețin un portofel Ledger.

Din aceste 3 opțiuni, vom alege varianta „Create”. Apăsați pe butonul „Create”, se va deschide o nouă pagină, unde dumneavoastră veți scrie numele preferat pentru portofelul Tronlink.

Acum urmează partea cea mai importantă. Fiți foarte atenți la ceea ce urmează. Veți primi 12 nume speciale de securitate, prin intermediul cărora veți putea reinstala portofelul Tronlink în calculatorul dvs. sau pe telefoanele mobile pe care le utilizați. Fără aceste cuvinte, este practic imposibil să vă recuperați portofelul și tot ceea ce aveți în cont. Acum știți pentru ce este folosit butonul „Restore„.

Tronlink cuvinte cheiePin

După ce ați notat cele 12 cuvinte, urmează etapa unde o să confirmați acele cuvinte de securitate. Și astfel, după confirmarea cuvintelor cheie, s-a finalizat instalarea cu succes a portofelului Tronlink.

Ce este moneda digitala Tron?

Moneda digitală Tron este un sistem de operare, care se bazează pe rețeaua blockchain, având ca scop principal realizarea de aplicații descentralizate precum și posibilitatea de a recompensa acele persoane pentru conținutul digital pe care l-au creat. Această monedă a fost creată în anul 2017 de către Justin Sun.

Industria media a devenit din ce în ce mai greu de accesat de acele companii mai puțin cunoscute, care creează conținut digital de calitate. În prezent, companii de prestigiu, adevărați giganți din mediul online cum ar Facebook sau YouTube au acaparat această piață media, obținând marea majoritatea a banilor care sunt generați în toată industria media. Tocmai pentru a corecta această situație a fost creata moneda Tron.

Moneda Tron oferă utilizatorilor șansă de a fi recompensați direct prin rețeaua Tron, astfel se elimină intermediari precum Apple, Facebook sau YouTube. Cu alte cuvinte, proprietatea intelectuală al conținutului media este deținută, așa cum este și normal, de acea persoană care a creat acel conținut digital.

Mai mult decât atât, ne oferă și o protecție ridicată în ceea ce privește datele personale, lucru care va duce la limitarea banilor obținuți de către marile companii. Din păcate, marile companii încă obțin bani din vânzarea datelor noastre personale. Tron este aici pentru a corecta și acest lucru.

Pe pagina principală, veți observa 2 butoane, și anume:

  • Receive (primire Tron);
  • Send (trimitere Tron).

Notă: Portofelul Tronlink suportă tokeni de tip TRX, TRC10 și TRC20.

Vă recomand să verificați și meniul principal pentru a cunoaște ce alte acțiuni puteți realiza cu acest portofel.

Moneda Tron devine din ce în ce mai căutată de iubitorii criptomonedelor, datorită potențialului uriaș pe care îl are aceasta monedă. Multe aplicații sau site-uri folosesc deja această monedă pentru realizarea a numeroase tranzacții financiare. De aceea, este recomandat să vă protejați informațiile personale cu privire la portofelul Tronlink.

Iată câteva sfaturi despre cum ar trebui să vă protejați, mai ales dacă folosiți moneda Tron:

În primul rând, nu lăsați la vedere cele 12 cuvinte cheie. Numai dumneavoastră trebuie să aveți acces la aceste cuvinte de securitate. Simt nevoia să mă repet, dacă ați pierdut aceste cuvinte, toată munca dumneavoastră realizată cu portofelul Tronlink este pierdută. Vor fi persoane care vor încerca să vă păcălească și să vă fure aceste chei.

Nimeni, în mod normal, nu o să vă ceară aceste chei. Deci, dacă cineva o să vă ceară aceste chei, pe considerentul că au nevoie de aceste detalii pentru a vă trimite „bani”, de exemplu, atunci veți ști cu siguranță că acea persoană încearcă să vă acceseze contul fără voia dvs.

În al doilea rând, datele de identificare (nume, parolă și așa mai departe) nu trebuie să ajungă în mediul online. Salvați datele personale pe o bucată de hârtie sau ceva similar, dar, niciodată, pe internet. Trebuie să fiți conștienți că în mediul online, sunt numeroase persoane răuvoitoare care de abia așteaptă să găsească anumite vulnerabilități și să vă fure toate informațiile personale. Totul depinde de dumneavoastră, de felul în care vă protejați.

Vă mulțumesc

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania