Câștiguri false de zeci de dolari din videoclipuri pe Youtuber Cash

5
(1)

Există o mulțime de exemple care arată că escrocheriile pe internet sunt la ordinea zilei. Modelul de escrocherie Video Pay.is este unul dintre cele mai profitabile, motiv pentru care apar frecvent site-uri cu același design. Ieri, am dat peste un astfel de site, Youtuber Cash.

Este îngrijorător să vedem că încă există oameni care se lasă păcăliți de astfel de site-uri care promit câștiguri rapide și ușoare. Totuși, există o veste bună: toate site-urile care au apărut cu acest model de înșelătorie au dispărut la scurt timp după lansare. Același lucru se va întâmpla și cu site-ul Youtuber Cash.

Citește și Primiți bani ca să râdeți cu aplicația ClipClaps

Însă în scurta lor existență online, aceste site-uri au reușit să înșele și să profite de pe urma celor neexperimentați în această lume misterioasă a câștigurilor bănești.

Ce este Youtuber Cash?

Youtuber Cash este o înșelătorie pe internet identică cu site-ul VideoPay.is. Acest site încearcă să ademenească oamenii oferind modalități fictive de a face bani și prezentând dovezi de plată care nu au nicio legătură cu realitatea.

Deși sunt convins că Youtuber Cash este un SCAM, am decis să urmăresc toți pașii, de la înregistrare și prezentarea metodelor de câștig până la metodele de plată, pentru a oferi o imagine clară a acestei escrocherii online.

Măsura antifraudă Youtuber CashPin
Măsură Anti-Frauda Youtuber Cash

Înainte de a începe, trebuie să menționez un aspect amuzant, cel puțin pentru mine. Există o diferență între modelul VideoPay.is și Youtuber Cash: o politică ANTI-FRAUDĂ. Nu vi se pare amuzant? Această politică este menită să ofere un grad de seriozitate care cu siguranță îi va induce în eroare pe unii oameni.

Așadar, nu sunt excluse în viitor alte „surprize” din partea creatorilor acestei escrocherii online.

În ce constă formularul de înscriere pe Youtuber Cash?

Pentru a vă înregistra, va trebui să furnizați detalii precum numele de utilizator, adresa de e-mail și parola. Este important de reținut că, așa cum se întâmplă adesea în cazul escrocheriilor pe internet, nu este necesară confirmarea adresei de e-mail.

În viitor, această opțiune ar putea fi implementată și pentru a valida site-urile SCAM care vor urma modelul VideoPay.

De asemenea, este important de reținut că înregistrarea pe Youtuber Cash nu vine fără riscuri. Escrocheriile pe internet sunt din ce în ce mai frecvente și este important să fiți atenți atunci când vă furnizați datele personale.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Un alt aspect interesant este faptul că atunci când vă înregistrați pe platforma Youtuber Cash, veți primi un bonus de 10 dolari.

Câștiguri frauduloase de zeci de dolari din vizionarea de videoclipuri

Pe Youtuber Cash, singurul mod de a câștiga pare să fie vizionarea de videoclipuri. La momentul redactării acestui articol, erau disponibile doar opt videoclipuri.

videoclipuri cu câștiguri false pe Youtuber CashPin
Videoclipuri pe Youtuber Cash

Am testat unul dintre aceste videoclipuri, cu o durată de vizionare de 720 de secunde, pentru a vedea cât valorează recompensa.

În timpul vizionării, am observat că în partea de jos a paginii apar numeroase mesaje care arată câștiguri de sute de dolari revendicate de utilizatori imaginari.

Cu toate acestea, videoclipul în cauză mi-a adus doar 7,22 dolari. Este incredibil cum poate cineva să câștige 7 dolari din vizionarea unui videoclip de numai 720 de secunde!

Program de promovare

Într-o lume în care escrocheriile pe internet devin din ce în ce mai frecvente, programul de promovare trebuie să fie generos pentru a atrage atenția utilizatorilor și a-i motiva să facă publicitate. Cu toate acestea, nu toate programele de promovare sunt sincere.

Pentru a promova site-ul Youtuber Cash, se oferă un comision de 40% din câștigurile utilizatorilor invitați.

În plus, sunt disponibile rețelele sociale cu cel mai mare impact, cum ar fi Facebook, Telegram, Twitter și WhatsApp.

Care sunt metodele de plată?

Cu un bonus de înscriere de 10 dolari și zeci de dolari în câștiguri din vizionarea de videoclipuri, ați crede că va fi ușor să atingeți suma minimă de retragere.

Ei bine, nu este chiar așa. Cu astfel de câștiguri și cu suma minimă de retragere, trebuie să fie una pe măsură. Prin urmare, pentru a ”retrage” bani, aveți nevoie de 200 de dolari.

Cu siguranță veți ajunge la această sumă. Când veți selecta una dintre metodele de retragere (PayPal, Bitcoin, transfer bancar) disponibile pe Youtuber Cash, veți avea o mare surpriză.

Vor fi adăugate condiții suplimentare pentru a putea retrage. Cum ar fi aducerea unui anumit număr de persoane pe site.

Altfel spus, se va întârzia procesarea plății până când veți renunța, iar ei vor păstra câștigurile generate de activitatea dvs. pe site.

Merită sau nu?

Youtuber Cash este doar o escrocherie online. Nu veți obține niciun ban din activitățile de pe acest site.

Acesta, ca și alte site-uri care au folosit modelul VideoPay.is, va încerca să facă niște bani de la noi și apoi va dispărea. La fel cum s-a întâmplat cu site-uri precum Earn-h4h4.beauty sau HH-Video.xyz care și-au atins scopul și apoi au dispărut de pe internet.

Chiar nu-mi place să scriu astfel de articole, dar ele sunt necesare. Sper că cei care se gândesc să folosească astfel de site-uri se vor documenta mai întâi. Timpul liber e prețios și nu merită să-l irosim pe astfel de site-uri și să-i îmbogățim pe cei care nu au respect pentru ceilalți oameni.

Nu contează pentru ei câți oameni înșală, atâta timp cât le intră banii, vor continua să facă astfel de escrocherii online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu