Câștiguri false de zeci de dolari din videoclipuri pe Youtuber Cash

5
(1)

Ultima actualizare pe 13 ianuarie 2023 de Jonas

Uite ce fac unii oameni pentru a ne păcăli. Se pare că modelul de escrocherie Video Pay.is este unul foarte profitabil, din moment ce apar atât de multe site-uri cu același design. Chiar ieri, din întâmplare, am dat peste un astfel de site. Este vorba despre Youtuber Cash.

Sper din tot sufletul să nu mai existe oameni care să se lase păcăliți de astfel de site-uri care promit câștiguri de zeci de dolari din simpla vizionare de videoclipuri.

Citește și Primiți bani ca să râdeți cu aplicația ClipClaps

Partea bună a lucrurilor este că toate site-urile care au apărut cu acest model de escrocherie au dispărut la scurt timp după lansare. Același lucru se va întâmpla și cu site-ul Youtuber Cash.

Chiar și în scurta perioadă de timp în care au fost online, au reușit cu siguranță să păcălească și să obțină profit de pe urma celor care nu au experiență în această misterioasă lume a câștigurilor bănești.

Ce este Youtuber Cash?

Youtuber Cash este o copie la indigo a site-ului VideoPay.is, prin care se încearcă din nou să ademenească oamenii oferind modalități fictive de a face bani și dovezi de plată care nu au nimic de-a face cu realitatea.

Deși știu sigur că Youtuber Cash este un site SCAM, voi parcurge toți pașii, începând de la înregistrare, prezentarea metodelor de câștig, precum și a metodelor de plată pentru a vă oferi o imagine clară a acestei înșelătorii online.

Înainte de asta, trebuie să precizez un aspect amuzant, cel puțin pentru mine. Există o diferență între modelul VideoPay.is și Youtuber Cash.

Măsura antifraudă Youtuber Cash
Măsură Anti-Frauda Youtuber Cash

Acela constă într-o politică ANTI-FRAUDĂ. Vă dați seama unde s-a ajuns? Această informație poate fi vizualizată în imaginea de mai sus. Această așa-zisă politică este menită să ofere un anumit grad de seriozitate care cu siguranță îi va induce în eroare pe unele persoane.

Așadar, ne putem aștepta la mai multe ”surprize” în viitor din partea celor care au creat acest model de escrocherie online.

În ce constă formularul de înscriere pe Youtuber Cash?

Înregistrarea va necesita detalii despre numele de utilizator, adresa de e-mail și parola. Așa cum era de așteptat, nu este necesară confirmarea adresei de e-mail. În viitor, această opțiune ar putea fi implementată și pentru a valida următoarele site-uri SCAM care vor urma modelul VideoPay.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Era să uit, când vă înregistrați pe Youtuber Cash veți primi și un bonus de 10$.

Câștiguri frauduloase de zeci de dolari din vizionarea de videoclipuri

Pe Youtuber Cash veți avea un singur mod de așa-zis câștig, și anume prin vizionarea de videoclipuri. La momentul redactării acestui articol, au fost publicate doar 8 videoclipuri.

Am testat un videoclip cu o durată de vizionare de 720 de secunde pentru a vedea ce valoare are recompensa.

videoclipuri cu câștiguri false pe Youtuber CashPin
Videoclipuri pe Youtuber Cash

În timp ce urmăream acel videoclip, în partea de jos a paginii erau numeroase mesaje care arătau câștigurile de sute de dolari care au fost revendicate de utilizatori fictivi.

Videoclipul acela mi-a adus 7,22 dolari. Cum poți câștiga 7 dolari din vizionarea unui videoclip de 720 de secunde?

Program de promovare

Programul de promovare ar trebui să fie generos, astfel încât să ”forțeze” utilizatorii să facă reclamă. Pentru promovarea site-ului Youtuber Cash, se oferă un comision de 40% din câștigurile utilizatorilor invitați. Se oferă chiar și câteva rețele de socializare unde promovarea va avea cel mai mare impact, iar aici mă refer la Facebook, Telegram, Twitter sau WhatsApp.

Care sunt metodele de plată?

Cu un bonus de înscriere de 10 dolari și zeci de dolari în câștiguri din vizionarea de videoclipuri, ați crede că va fi ușor să ajungeți la suma minimă de retragere.

Ei bine, nu este chiar așa. Cu astfel de câștiguri și suma minimă de retragere trebuie să fie una pe măsură. Prin urmare, pentru a ”retrage” bani, aveți nevoie de 200 de dolari.

Cu siguranță veți ajunge la această sumă. Atunci când veți selecta una dintre metodele de retragere (PayPal, Bitcoin, transfer bancar) disponibile pe Youtuber Cash, veți avea parte de o mare surpriză.

Vor fi adăugate alte condiții pentru a putea retrage. Ca de exemplu, aducerea unui anumit număr de persoane pe site. Cu alte cuvinte, va fi întârziată procesarea plății până când veți renunța, iar ei vor păstra câștigurile generate de activitatea dumneavoastră pe site.

Merită sau nu?

Youtuber cash este un site SCAM. Nu veți obține niciun ban din activitățile de pe acest site.

Acesta ca și alte site-uri care au folosit modelul VideoPay.is va încerca să facă niște bani de la noi și apoi va dispărea. La fel cum s-a întâmplat cu site-uri precum Earn-h4h4.beauty sau HH-Video.xyz care și-au atins scopul și pe urmă au dispărut de pe internet.

Chiar nu-mi place să scriu astfel de articole, dar sunt necesare. Sper că cei care se gândesc să folosească asemenea site-uri se vor documenta mai întâi. Timpul liber este prețios și nu merită să îl irosim pe acest tip de website-uri și să îi îmbogățim pe cei care nu au niciun respect față de celelalte persoane.

Pentru ei nu contează câți oameni înșală, atâta timp cât le intră banii, vor continua să deruleze astfel de escrocherii online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania