Modalități de a face bani online cu Rotate4All | Merită sau nu?

0
(0)

Viața devine din ce în ce mai complicată, așa că găsirea de noi modalități de a face bani online a devenit o prioritate pentru majoritatea dintre noi. Problema apare atunci când vrem să ne investim timpul liber. Nu toate site-urile sau aplicațiile pentru a face bani sunt de încredere. De aceea, este esențial să ne documentăm înainte de a decide să ne asociem cu acestea. Având în vedere aceste aspecte, m-am gândit să vă prezint site-ul Rotate4All pentru a vedea cât de potrivit este pentru cei care caută un loc de muncă cu normă întreagă sau cu jumătate de normă în confortul propriei case.

Ce este Rotate4All?

Rotate4All este o platformă care oferă servicii de publicitate plătită și este recomandată pentru a vă promova site-urile, aplicațiile sau orice alte link-uri de recomandare ale site-urilor cu care faceți bani pe internet.

Acest site este online din 2013. Părerile celor care l-au folosit sunt împărțite. Unii îl consideră un site SCAM pentru că le-au fost blocate conturile, dar există și persoane care au reușit să obțină sute de plăți de pe acest site.

Prin urmare, înainte de a vă înregistra pe Rotate4All, este mai bine să vă informați pentru a nu ajunge în situația de a fi blocat și de a vă pierde câștigurile.

Sper că acest articol va face puțină ”lumină” asupra modului în care funcționează acest site de servicii de publicitate plătită.

Cum ne putem înregistra pe Rotate4All?

După cum probabil vă așteptați, pentru a vă înregistra pe Rotate4All trebuie să completați un formular de înregistrare.

înregistrare Rotate4AllPin
Rotate4All înregistrare

Așadar, veți introduce un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, câmpul ”Referrer” este opțional, așa că nu trebuie să adăugați nimic pentru o înregistrare reușită pe Rotate4All.

cont blocat site PTPPin

Dacă doriți să utilizați serviciile acestui site, trebuie să fiți activi.

În cazul în care nu aveți cel puțin o autentificare reușită în contul dvs. în decurs de 90 de zile, contul dvs. va fi suspendat automat. Singura modalitate de a vă recăpăta contul este prin utilizarea secțiunii de asistență tehnică.

Transformați-vă pasiunea pentru publicitate într-un venit constant cu Rotate4All

Rotate4All oferă 3 modalități principale de a face bani pe internet, și anume:

  • promovarea site-urilor web sau a aplicațiilor;
  • vizualizarea de reclame;
  • program de promovare.

Promovarea site-urilor web și a aplicațiilor

Promovarea este permisă doar pe anumite surse de trafic, adică site-uri PTC, programe de schimb de trafic, printre care EasyHits4You, site-uri de faucet precum FireFaucet, FaucetCrypto, Cointiply etc., programe Revshare sau rețele sociale precum Facebook, Twitter etc.

Aveți grijă să nu promovați pe alte site-uri PTP, cum este Rotate4All, să nu folosiți reclame agresive de tip Pop-Up sau Pop-Under sau să apelați la proxies sau VPN-uri.

Pentru a vă ajuta să identificați sursele de trafic care nu sunt valide, Rotate4All vă oferă, de asemenea, o listă cu numeroase site-uri restricționate. Puteți arunca o privire la această listă pentru a vedea dacă sursa de trafic pe care o veți utiliza este permisă.

Recompensa se face în funcție de tipul de vizită, adică dacă este unică sau nu.
Pentru fiecare vizită unică veți primi 0,000250 dolari. Vizitele non-unice sunt de asemenea recompensate, dar mult mai puțin, începând de la 0.000001$ până la 0.000100$.

Vizualizarea reclamelor

În meniul principal aveți o secțiune specială dedicată vizualizării reclamelor. Aceasta se numește ”Paid to SURF”.

meniu principalPin
Meniu principal

Înainte de a începe să vizualizați reclame, trebuie să știți care sunt așa-numitele ”Tarife pentru SURF”, adică cât de mult veți fi plătit pentru vizualizarea reclamelor.

Primele 250 de pagini vor fi recompensate cu 0,000150 dolari. După aceea, va crește la 0,000250$ pentru următoarele 250 de pagini vizualizate.

De la 500 de pagini în sus, veți fi plătit cu 0,000300$.

De asemenea, trebuie menționat că durata de vizualizare a unui anunț este de 5 secunde și că aveți o limită de 750 de pagini care pot fi vizualizate pe zi.

Așadar, potențialul de câștig al acestei metode este foarte mic.

Program de promovare

La data publicării acestui articol, Rotate4All va oferă un comision de 10% din valoarea câștigurilor realizate (PTP și vizualizări de reclame) de către cei pe care îi invitați pe acest site.

Care sunt metodele de plata oferite de Rotate4All?

Site-ul Rotate4All propune diverse modalități de plată precum PayPal, transfer bancar, Faucetpay, Skrill, Bitcoin, Perfect Money și Payeer.

Suma minimă de retragere în cazul tuturor acestor metode de plată se ridică la 5 $.

Ceea ce înseamnă că, indiferent de metoda de plată aleasă, utilizatorul trebuie să acumuleze un minim de 5$ în contul său de pe Rotate4All înainte de a putea solicita o retragere.

Per ansamblu, Rotate4All oferă o mare diversitate de modalități de plată, ceea ce poate simplifica pentru utilizatori administrarea conturilor și plata câștigurilor obținute prin intermediul site-ului. Este important, însă, să se ia în considerare toate taxele sau comisioanele care pot fi aplicate pentru utilizarea diferitelor metode de plată.

Merită sau nu?

Este foarte important modul în care abordați utilizarea acestui site. Dacă doriți să vă concentrați pe vizualizarea anunțurilor, atunci nu are rost să vă complicați. Pur și simplu vă va lua mult timp să ajungeți la 5$, care este suma minimă de retragere.

Aveți conturi pe site-uri PTC, faucet-uri, site-uri GPT sau programe manuale SURF, în acest caz puteți lua în considerare posibilitatea de a încerca Rotate4All pentru a vă promova link-ul PTP și astfel să vă măriți veniturile.

Dovezile de plată sunt numeroase în mediul online, dar trebuie să respectați toate regulamentele. În caz contrar, contul dvs. va fi blocat permanent.

În concluzie, utilizarea Rotate4All este momentan recomandată, dar aveți grijă cum îl folosiți.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu